Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Dupa tot ce ati citit despre mine de un an pana acum cateva zile la concluzia asta ati ajuns?? Ca as putea intra eu cu 7 barbati?

Eu nici cu 2 nu pot intra...dar cu 7? =)) am fost si o sa raman genul SOFT, niciodata HARD.

Recunosc, a fost dragut joi seara, am iesit in oras, am fost dupa la un club mi-a placut foarte mult, dar dupa club eu am mers acasa , adica eu am plecat mai devreme cu Liviu, ca si el se grabea, si eu trebuia sa ajung, ca ma tot chema sora mea...

A fost o gluma, nu cred ca ar avea cine sa se supere, nici macar Pisicuts, pt ca eram retrasa, si n-a facut nimeni nimic pt a avea reclama, sau cum spuneti voi...marketing...

Baietii au vrut sa-mi aduca zambetul pe buze, fiind ziua mea de nastere...si au reusit sa mi-l aduca, nu ma puteam opri din ras cand citeam recenziile pt ca nu m-as vedea niciodata in stare de asa ceva!! =))

Kiss!

PS. Anal am incercat si eu de 4 ori, dar n-am facut mult...f putin :) si nu cu cei de joi, alegeam eu inainte cand ma vizita cate un domn...il intrebam " vrei sa facem putin si anal?" :D

dupa cum rade xoxo el e unu dintre acei domni :D :D

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...