Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2014 Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Dupa tot ce ati citit despre mine de un an pana acum cateva zile la concluzia asta ati ajuns?? Ca as putea intra eu cu 7 barbati?Eu nici cu 2 nu pot intra...dar cu 7? am fost si o sa raman genul SOFT, niciodata HARD.Recunosc, a fost dragut joi seara, am iesit in oras, am fost dupa la un club mi-a placut foarte mult, dar dupa club eu am mers acasa , adica eu am plecat mai devreme cu Liviu, ca si el se grabea, si eu trebuia sa ajung, ca ma tot chema sora mea...A fost o gluma, nu cred ca ar avea cine sa se supere, nici macar Pisicuts, pt ca eram retrasa, si n-a facut nimeni nimic pt a avea reclama, sau cum spuneti voi...marketing...Baietii au vrut sa-mi aduca zambetul pe buze, fiind ziua mea de nastere...si au reusit sa mi-l aduca, nu ma puteam opri din ras cand citeam recenziile pt ca nu m-as vedea niciodata in stare de asa ceva!! Kiss! PS. Anal am incercat si eu de 4 ori, dar n-am facut mult...f putin si nu cu cei de joi, alegeam eu inainte cand ma vizita cate un domn...il intrebam " vrei sa facem putin si anal?" dupa cum rade xoxo el e unu dintre acei domni :D Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114239 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Link spre comentariu
BARBUGIU° Reputație: 124 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Ciorogârla Oras:Ciorogârla Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Laulica vrea sa ne induca in eroare...eu îi cred pă baieti 2 Link spre comentariu
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Laulica vrea sa ne induca in eroare...eu îi cred pă baieti Minte ma Laurica, doar incearca sa se scoata intreba-i pe cei 6 pitici. Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Septembrie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Eu cred k nu i.a placut de ajuns de mult si o da la intors acum:p 2 Link spre comentariu
BARBUGIU° Reputație: 124 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Ciorogârla Oras:Ciorogârla Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Minte ma Laurica, doar incearca sa se scoata intreba-i pe cei 6 pitici. Eu cred k nu i.a placut de ajuns de mult si o da la intors acum:pCoRECT Link spre comentariu
greul xxl Reputație: -353 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Eu chiar pusesem botul la faza asta 'tu-va-n gura de glumeti Link spre comentariu
JackBlackTM Reputație: -371 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Eu zic sa o lasati asa cum a cazut acum ca e mai bine. Radem, glumim.. Link spre comentariu
johnconstantine Reputație: 183 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:In alta parte Oras:In alta parte Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Stiti cum este: "pictures or it didn't happen" In rest is basme de nimfomane. ps: in nimeni nu mai poti avea incredere domne Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Eu cred k nu i.a placut de ajuns de mult si o da la intors acum:p Link spre comentariu
Old George Reputație: 452 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2014 O sa pun eu o poza...stati sa o gasesc. 1 Link spre comentariu
BARBUGIU° Reputație: 124 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Ciorogârla Oras:Ciorogârla Partajează Postat Septembrie 7, 2014 O sa pun eu o poza...stati sa o gasesc.Pune una din dubă,ca să 'dee' dracii în toți dușmanii Dubiță ca a mea,Nu are nimeneaCând ies cu ea la 'joc'Rămâne lumea-n loc 2 Link spre comentariu
Old George Reputație: 452 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Asta e stripteoza cu care s-a mamelit Laura. 2 Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Asta e stripteoza cu care s-a mamelit Laura.George, mai vreaaau la fata asta... 2 Link spre comentariu
Old George Reputație: 452 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Mergem joi 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2014 Partajează Postat Septembrie 7, 2014 facem intrunirea direct acolo 2 Link spre comentariu
liviu999 Reputație: 157 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Voi vreti sa reeditam joia trecuta!!....in cazul asta xo xo trebuie sa mai aduca niste moet . Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Septembrie 7, 2014 zilele astea imi intra o lada de Moet, 4 sticle de Patronsi o cutie de Cohiba, da' astea sunt numai pentru cunoscatori 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2014 Partajează Postat Septembrie 7, 2014 zilele astea imi intra o lada de Moet, 4 sticle de Patronsi o cutie de Cohiba, da' astea sunt numai pentru cuno******riPune o cohiba deoparte. O bagam spre dimineata 1 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Septembrie 7, 2014 se face 1 Link spre comentariu
magic blue Reputație: -409 Postat Septembrie 8, 2014 Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Laura Popescu, on 07 Sept 2014 - 13:59, said: PS. Anal am incercat si eu de 4 ori, dar n-am facut mult...f putin si nu cu cei de joi, alegeam eu inainte cand ma vizita cate un domn...il intrebam " vrei sa facem putin si anal?" PLM, eu auzisem ca domnii nu fut in cur. 4 Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3987 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2014 George, mai vreaaau la fata asta... Georgeeee, si eu!) Link spre comentariu
Old George Reputație: 452 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Georgeeee, si eu! )Pai tot joi....pentru tine e valabila invitatia.Sau daca vrei mergem impreuna marti, miercuri.Sunt mereu macar 10 fete si preturile sunt rezon. 50 de lei lapdance cu topless si 100 de lei cu strip complet. 1 Link spre comentariu
Laudanum Reputație: 555 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Partajează Postat Septembrie 8, 2014 PLM, eu auzisem ca domnii nu(se) fut in cur. :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Laura accepți sex in grup.?MM&F?care ar fi tarifele? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum