Sari la conținut

Lucrurile Care Pe Tine Personal Te Deranjeaza Cand Vine Vorba De Romania

Postări Recomandate

Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Mosule ....  ai ajuns sa intrii noaptea pe aici , si la primele ore ale diminetii , ca sa promovezi  injuraturile de mame ?

Rau ai mai ajuns ...te-n gura de  izmenar ponosit .

Link spre comentariu
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri

Mosule ....  ai ajuns sa intrii noaptea pe aici , si la primele ore ale diminetii , ca sa promovezi  injuraturile de mame ?

Rau ai mai ajuns ...te-n gura de  izmenar ponosit .

* să intri ... futu-ți dumicații tăi de analfabet!
  • Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu

De unde stiai  ca ziceam de tine ?
Aham ....te-ai simtit din mai multe puncte de vedere : ca esti singurul mos , ca promovezi/practici injuraturile de mame si ca esti izmenar (la origini)

Ce-ai sarit la cap , arde-te-ar pe mate de spoitor si **spam editat** . La ce ti-or fi folosit cartile acelea , daca tot esti atat de prost si cazi/te avanti (de ani de zile) singur cu tartacuta in rahat ? Ala de ex. si-a expus o parere , tu in loc sa-l combati cu ceva ,in plus sau in minus, plm orice , din gandirea aia a ta creata de bolsevic si trantor , ai preferat sa acreditezi niste injuraturi .

Zau , asa ceva ...

Na , corecteaza si acum , te-n gura de limbist nomenclaturist , care ai ajuns sa umblii pe aici precum ca talharii , la lumina intunericului

Link spre comentariu

Curentato , mai intai ma saluti cu Hastag , ca sa stiu ca e Frusina aia sociopata ,care se plimba in coviltir pe la groapa Glina si face schimb/aduna citate de la surorile ei  pedestrase

Apropo , ma duc astazi la o Cofetarie si aud la un martalog:

- Vreau si eu sa comand un  tort

Vanzatoarea: - Si ce mesaj sa scriem pe aceasta?

-Pai ....la...mu....multi ani ....M...Ma....mha.....

Vanzatoarea enervata , zice :- Spune , mahh , odata...ce esti atat de balbait  !!!

M....ma....maci...ci ...ci....ca

Vanzatoare : Bine , Maciuca , am inteles ...si punem

Nu uita sa aprinzi lumanarile si apoi sa-mi  sufli in ......HASTAG mamepilatlacursamalingi

Link spre comentariu

De unde stiai  ca ziceam de tine ?

Aham ....te-ai simtit din mai multe puncte de vedere : ca esti singurul mos , ca promovezi/practici injuraturile de mame si ca esti izmenar (la origini)

Ce-ai sarit la cap , arde-te-ar pe mate de spoitor si **spam editat** . La ce ti-or fi folosit cartile acelea , daca tot esti atat de prost si cazi/te avanti (de ani de zile) singur cu tartacuta in rahat ? Ala de ex. si-a expus o parere , tu in loc sa-l combati cu ceva ,in plus sau in minus, plm orice , din gandirea aia a ta creata de bolsevic si trantor , ai preferat sa acreditezi niste injuraturi .

Zau , asa ceva ...

Na , corecteaza si acum , te-n gura de limbist nomenclaturist , care ai ajuns sa umblii pe aici precum ca talharii , la lumina intunericului

Bă, proasta pulii din porumbi, cu știuletele-n cur, asta ai înțeles? Nici nu m-am uitat despre cine ai scris, boule, că te ascunzi ca un șobolan și nu dai quote, căca-m-aș în strachina ta de troglodit, am văzut doar cum ai scris, analfabetule!  Și dacă pui întrebarea la ce folosesc cărțile, îți spun că la multe, dar tu nu aicum să știi. Ție, doar să faci cornete din paginile lor, ca să vinzi semințe pe marginea șanțului.

Beși în pula mea, scursură! 

• Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu

Ce-a aparut limbistul din tufis.....in freza sa-l chis

Care freza  ?

Man-ca-miai toata scursura , de unde lingi toata ziua , mai nou , noaptea

Link spre comentariu
  • Oras:Ucea

Curentato , mai intai ma saluti cu Hastag , ca sa stiu ca e Frusina aia sociopata ,care se plimba in coviltir pe la groapa Glina si face schimb/aduna citate de la surorile ei  pedestrase

Apropo , ma duc astazi la o Cofetarie si aud la un martalog:

- Vreau si eu sa comand un  tort

Vanzatoarea: - Si ce mesaj sa scriem pe aceasta?

-Pai ....la...mu....multi ani ....M...Ma....mha.....

Vanzatoarea enervata , zice :- Spune , mahh , odata...ce esti atat de balbait  !!!

M....ma....maci...ci ...ci....ca

Vanzatoare : Bine , Maciuca , am inteles ...si punem

Nu uita sa aprinzi lumanarile si apoi sa-mi  sufli in ......HASTAG mamepilatlacursamalingi

HAȘTAG, să mă piș pă neamu’ tău, mongoloidule.

Roagă pe cineva să-ți citească asta, câ tu s-ar putea să faci comoție, boule.

MARTALÓG, martalogi, s.m. (Mai ales la pl.) Slujitor domnesc însărcinat cu paza graniţelor şi cu supravegherea punctelor vamale. – Din tc. martoloz „marinar creştin de pe Dunăre”.

(Dicţionarul explicativ al limbii române)

Înțelegi ceva, bă, bășina mumificată? Poate sesizezi antologia, boule.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator matrollu
Reputație: 0

@remiskin, nu te lasa coplesit. Da-i in scarmaz de invidiosi. Se uita multi cu jid la balele tale, insa putini se bucura de ele.

Tu esti forta, ti-o jur!

Link spre comentariu

simti furnicaturi interrectale cand corectezi userii de pe forum ?

Da, îmi vine să mă cac pe ei. Și pe clonele obosite. Știi ce zic?

Ce-a aparut limbistul din tufis.....in freza sa-l chis

Care freza  ?

Man-ca-miai toata scursura , de unde lingi toata ziua , mai nou , noaptea

* mânca-mi-ai...

Ieși în pula mea, de analfabet ce ești! 'te-n gât cu facultatea aia, de zici că ai facut-o, patroane!

• Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu

Devotament și fidelitate. Senor Muișkin nu-l lasă la greu pe iubi, Muiky0,77.

Vre-o doi căcați îmbălsămați.

Dacă nici el nu se pricepe la chinezi și pekinezi ...
  • Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Ecuatia de iubire virtuala din capul lui @Maciupiciu . Cum ai ajuns , mahh , la o asa  concluzie ? Stai ca te descurc eu , ca te-ai incurcat in balbaiala

@Miskin va iubea dinaintea mea si va pisa in freza  (ca multi altii) ca sunteti niste lingai prosti care va pupati toata ziua in cur de ani de zile Eu am aparut mai tarziu , iar pe unul (@Picoaie) l-am iubit din 2017 (cand am observat ca este o hahalera mincinoasa si promova aceleasi injuraturi de familie) , iar pe excrementul @Maciupiciu  din 2018 ,  cand se dadea cu coda pe la piciorul meu practicand aceleasi marlanii

@Maciupiciu si @Picoaie s-au lins  pe coaie atat  virtual , cat si real , luandu-si pula in gura reciproc (fara sa-si dea seama de asta in domitocia lor) chiar pe la aceleasi fete pe care le vizitau si le corvodeau  reciproc . Despre ce vorbim ? N-am folosit nici macar aceleasi femei , deci nu poate sa zica vreunul dintre voi ca am dat limbi in cur sau alte locuri dupa acesta. Voi puteti sa negati ? Nu prea aveti cum .

@Maciupiciule  stii de ce-ti  zice Miskin pechinez ? Ca ti-ai luat banare pe contul @laurelian ,  aparandu-i minciunile lu'  mos Picoaie si injurand ca la usa cortului in stanga si dreapta pe oricine , cu acelasi elan de pizda exaltata , actiuni pe care le practici si azi pe contul acesta  .Uite pizda cum faceai aici , la foc automat , si nemotivat as zice  , inca din 2014. Mai rau ca ala cu 69 in coada .

https://nimfomane.com/forum/topic/57833-ce-muzica-asculti-acum/?p=1550505

Zici ca erai in sevraj , ca nu pare un comportament al unui om normal la cap , atata timp cat iti pierzi controlul atat de usor , minti si latri ca o catea  in calduri. Nu stiu ce sa inteleg si cum sa interpretez asta ? Dar sigur pot sa spun ca ai avut o copilarie zbuciumata , altfel nu se explica .

Deci , iar  doavada ca esti un  lingau prost

Care e iubirea mea cu Miskin ? Ca observ adevarul si imi dau seama ca spune realitatea pe care am vazut-o chiar si eu , in legatura cu ce s-a petrecut aici , atat in trecut , cat si in prezent ?  

@Laureliane sa nu-ti musti coada mahh

HASTAG vinefarfuriacugrauntedelainclusiveall (sa nu uiti de faza asta ,  cu Hastagul , cu care te-am dresat , se scheauna  la inceput , altfel nu te bag in seama )

Bahhh Mos Cherpelea , nici nu s-a crapat bine de ziua , ca te-ai  si prezentat aici de la ora 6 , ca sa te arzi  la buba pe toate Topicele , Se pare ca Domnii draci te fac sa joci  tantaroiu in acelasi stil de fariseu diabolic  . Deja te si vad in drum spre servici cum faci

https://media.giphy.com/media/xAMbaXILlJwB2/giphy.gif

Trist , foarte trista existenta ta

Su-ge-tiai facultatea pe care ai facu-to , de cufurit , cu tot cu doctorat , degeaba , ca sa ajungi dupa o varsta OB-ul si limbistul oricarei curve . Vezi , asta iti tot explic de nu intelegi , ca  n-am citit si invatat de pe aceleasi carti/manuale si nu sunt genul care sa ma las purtat in toate mizeriile pe care le-ai tot practicat tu pe aici  ani de zile (aproape 10) , sau sa ma complac , ba chiar sa fiu cumparat de oricine , ca ultimul scartar si atarnator veritabil .

Inca ceva ...am refuzat pana si conturi premium (verzi) .Cand le-am avut aici le-am platit . Tu si @Maciupiciu ala  ati beneficiat pana si de aceste facilitati (lache atarnache ce sunteti) . Ce-ti mai placea mosule sa dai cu MINUS , pe banii altora .... =))  ...nu bagai si tu un banut cinstit , din venitul ala al tau de amarastean , spre bunastarea platformei , ca te-a mentinut aici s-o parazitezi zilnic cu minciunile .

Link spre comentariu

Ecuatia de iubire virtuala din capul lui @Maciupiciu . Cum ai ajuns , mahh , la o asa  concluzie ? Stai ca te descurc eu , ca te-ai incurcat in balbaiala

@Miskin va iubea dinaintea mea si va pisa in freza  (ca multi altii) ca sunteti niste lingai prosti care va pupati toata ziua in cur de ani de zile Eu am aparut mai tarziu , iar pe unul (@Picoaie) l-am iubit din 2017 (cand am observat ca este o hahalera mincinoasa si promova aceleasi injuraturi de familie) , iar pe excrementul @Maciupiciu  din 2018 ,  cand se dadea cu coda pe la piciorul meu practicand aceleasi marlanii

@Maciupiciu si @Picoaie s-au lins  pe coaie atat  virtual , cat si real , luandu-si pula in gura reciproc (fara sa-si dea seama de asta in domitocia lor) chiar pe la aceleasi fete pe care le vizitau si le corvodeau  reciproc . Despre ce vorbim ? N-am folosit nici macar aceleasi femei , deci nu poate sa zica vreunul dintre voi ca am dat limbi in cur sau alte locuri dupa acesta. Voi puteti sa negati ? Nu prea aveti cum .

@Maciupiciule  stii de ce-ti  zice Miskin pechinez ? Ca ti-ai luat banare pe contul @laurelian ,  aparandu-i minciunile lu'  mos Picoaie si injurand ca la usa cortului in stanga si dreapta pe oricine , cu acelasi elan de pizda exaltata , actiuni pe care le practici si azi pe contul acesta  .Uite pizda cum faceai aici , la foc automat , si nemotivat as zice  , inca din 2014. Mai rau ca ala cu 69 in coada .

https://nimfomane.com/forum/topic/57833-ce-muzica-asculti-acum/?p=1550505

Zici ca erai in sevraj , ca nu pare un comportament al unui om normal la cap , atata timp cat iti pierzi controlul atat de usor , minti si latri ca o catea  in calduri. Nu stiu ce sa inteleg si cum sa interpretez asta ? Dar sigur pot sa spun ca ai avut o copilarie zbuciumata , altfel nu se explica .

Deci , iar  doavada ca esti un  lingau prost

Care e iubirea mea cu Miskin ? Ca observ adevarul si imi dau seama ca spune realitatea pe care am vazut-o chiar si eu , in legatura cu ce s-a petrecut aici , atat in trecut , cat si in prezent ?  

@Laureliane sa nu-ti musti coada mahh

HASTAG vinefarfuriacugrauntedelainclusiveall (sa nu uiti de faza asta ,  cu Hastagul , cu care te-am dresat , se scheauna  la inceput , altfel nu te bag in seama )

Bahhh Mos Cherpelea , nici nu s-a crapat bine de ziua , ca te-ai  si prezentat aici de la ora 6 , ca sa te arzi  la buba pe toate Topicele , Se pare ca Domnii draci te fac sa joci  tantaroiu in acelasi stil de fariseu diabolic  . Deja te si vad in drum spre servici cum faci

https://media.giphy.com/media/xAMbaXILlJwB2/giphy.gif

Trist , foarte trista existenta ta

Su-ge-tiai facultatea pe care ai facu-to , de cufurit , cu tot cu doctorat , degeaba , ca sa ajungi dupa o varsta OB-ul si limbistul oricarei curve . Vezi , asta iti tot explic de nu intelegi , ca  n-am citit si invatat de pe aceleasi carti/manuale si nu sunt genul care sa ma las purtat in toate mizeriile pe care le-ai tot practicat tu pe aici  ani de zile (aproape 10) , sau sa ma complac , ba chiar sa fiu cumparat de oricine , ca ultimul scartar si atarnator veritabil .

Inca ceva ...am refuzat pana si conturi premium (verzi) .Cand le-am avut aici le-am platit . Tu si @Maciupiciu ala  ati beneficiat pana si de aceste facilitati (lache atarnache ce sunteti) . Ce-ti mai placea mosule sa dai cu MINUS , pe banii altora .... =))  ...nu bagai si tu un banut cinstit , din venitul ala al tau de amarastean , spre bunastarea platformei , ca te-a mentinut aici s-o parazitezi zilnic cu minciunile .

Muistule, dacă tot te-ai apucat de scormonit, postează ceva mai relevant. Posturile ale nu-s munca mea. Doar am făcut copy-paste la injuriile care mi-au fost acreditate, sau proliferate, pula mea. Asta a fost și intenția, să fiu banat, deoarece am incercat să-mi șterg contul, însă nu a mers. Bine, ar fi destul de facil de anteles, bineanteles, pentru un om normal, nu pentru un cretin ca tine.

Spre exemplu, ar fi util să postezi ceva cam pe unde îl lingeam în cur pe Picon. Dar, mai degrabă, cred că o să găsești posturi unde mă lingeai tu în cur, de aveam găozu’ plin de balele tale.

Ai anteles ceva, căcatule? Ce-ai anteles?

• Like 1
Link spre comentariu

Miki, tu esti mai istet decat Picon si Laurelian la un loc.

Miki, tu esti mai istet decat Picon si Laurelian la un loc.

Nu-i înduioșător? Cei vre-o doi popârțani, își profilerează pupiki, bineanteles.

Bo$$$$ulik, bagă ce-ai mai ciordit dân diurnă, că-i mai constructiv. Pizdele, tot fraerii ăia de i-ai păcălit să te angajeze ți le plătesc?

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...