Sari la conținut

Lucrurile Care Pe Tine Personal Te Deranjeaza Cand Vine Vorba De Romania

Postări Recomandate

Vizitator matrollu
Reputație: 0
Postat

@remiskin, nu te lasa coplesit. Da-i in scarmaz de invidiosi. Se uita multi cu jid la balele tale, insa putini se bucura de ele.

Tu esti forta, ti-o jur!

*jind

Postat

Auzi, muica, ce hater prost, cu diurna lui cu tot.

Si se mai si oftica, cand ii zici, ca-i lachete.

Stai parcat, pana saptamana viitoare, mai am de vazut pe nepoata lu' Mandela, apoi vine review-ul secolului.

Cum :) mea sa fii atat de ofticat, ba?!?!?

• Oras:Ucea
Postat

Bă, opăritule, sunt verde de invidie, pișa-m-aș pe mă-ta. Stai dreaq liniștit, că tu ai descoperit apa caldă și nu s-a prins nimeni că mănânci căcat. E vorba doar de aritmetică, futu-ți morții mă-tii de sclav.

Cred și io că e greu să copiezi un link de pe saiturile de târfe.

Bineanteles. Vre-o opțiune obligatorie.

• Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
Postat

Ce misto a sunat asta... "Sa vezi ce te bate frati-miu ala mare"ðŸ˜ðŸ˜

• Like 2
Postat

Las', ca vine Miki si-ti zice el cateva, de o sa plangi vre-o 2 zile, lachete.

Băt of cors, păpușe. Nime’ nu suge pula mai năpraznic ca voi doi. Ți-ai găsit și colegă de show.

Bineanteles

Vizitator loving boy
Postat

Ce misto a sunat asta... "Sa vezi ce te bate frati-miu ala mare"

îmi amintește de gâdea, când a luat bătae de la căcărău. A invocat-o pe mă-sa, n- mers, apoi l- chemat pe fratili mai mare, badea. Ăla, să-i rupă capu, nu alta.
  • Oras:undeva
Postat

Ecuatia de iubire virtuala din capul lui @Maciupiciu . Cum ai ajuns , mahh , la o asa  concluzie ? Stai ca te descurc eu , ca te-ai incurcat in balbaiala

@Miskin va iubea dinaintea mea si va pisa in freza  (ca multi altii) ca sunteti niste lingai prosti care va pupati toata ziua in cur de ani de zile Eu am aparut mai tarziu , iar pe unul (@Picoaie) l-am iubit din 2017 (cand am observat ca este o hahalera mincinoasa si promova aceleasi injuraturi de familie) , iar pe excrementul @Maciupiciu  din 2018 ,  cand se dadea cu coda pe la piciorul meu practicand aceleasi marlanii

@Maciupiciu si @Picoaie s-au lins  pe coaie atat  virtual , cat si real , luandu-si pula in gura reciproc (fara sa-si dea seama de asta in domitocia lor) chiar pe la aceleasi fete pe care le vizitau si le corvodeau  reciproc . Despre ce vorbim ? N-am folosit nici macar aceleasi femei , deci nu poate sa zica vreunul dintre voi ca am dat limbi in cur sau alte locuri dupa acesta. Voi puteti sa negati ? Nu prea aveti cum .

@Maciupiciule  stii de ce-ti  zice Miskin pechinez ? Ca ti-ai luat banare pe contul @laurelian ,  aparandu-i minciunile lu'  mos Picoaie si injurand ca la usa cortului in stanga si dreapta pe oricine , cu acelasi elan de pizda exaltata , actiuni pe care le practici si azi pe contul acesta  .Uite pizda cum faceai aici , la foc automat , si nemotivat as zice  , inca din 2014. Mai rau ca ala cu 69 in coada .

https://nimfomane.com/forum/topic/57833-ce-muzica-asculti-acum/?p=1550505

Zici ca erai in sevraj , ca nu pare un comportament al unui om normal la cap , atata timp cat iti pierzi controlul atat de usor , minti si latri ca o catea  in calduri. Nu stiu ce sa inteleg si cum sa interpretez asta ? Dar sigur pot sa spun ca ai avut o copilarie zbuciumata , altfel nu se explica .

Deci , iar  doavada ca esti un  lingau prost

Care e iubirea mea cu Miskin ? Ca observ adevarul si imi dau seama ca spune realitatea pe care am vazut-o chiar si eu , in legatura cu ce s-a petrecut aici , atat in trecut , cat si in prezent ?  

@Laureliane sa nu-ti musti coada mahh

HASTAG vinefarfuriacugrauntedelainclusiveall (sa nu uiti de faza asta ,  cu Hastagul , cu care te-am dresat , se scheauna  la inceput , altfel nu te bag in seama )

Bahhh Mos Cherpelea , nici nu s-a crapat bine de ziua , ca te-ai  si prezentat aici de la ora 6 , ca sa te arzi  la buba pe toate Topicele , Se pare ca Domnii draci te fac sa joci  tantaroiu in acelasi stil de fariseu diabolic  . Deja te si vad in drum spre servici cum faci

https://media.giphy.com/media/xAMbaXILlJwB2/giphy.gif

Trist , foarte trista existenta ta

Su-ge-tiai facultatea pe care ai facu-to , de cufurit , cu tot cu doctorat , degeaba , ca sa ajungi dupa o varsta OB-ul si limbistul oricarei curve . Vezi , asta iti tot explic de nu intelegi , ca  n-am citit si invatat de pe aceleasi carti/manuale si nu sunt genul care sa ma las purtat in toate mizeriile pe care le-ai tot practicat tu pe aici  ani de zile (aproape 10) , sau sa ma complac , ba chiar sa fiu cumparat de oricine , ca ultimul scartar si atarnator veritabil .

Inca ceva ...am refuzat pana si conturi premium (verzi) .Cand le-am avut aici le-am platit . Tu si @Maciupiciu ala  ati beneficiat pana si de aceste facilitati (lache atarnache ce sunteti) . Ce-ti mai placea mosule sa dai cu MINUS , pe banii altora .... =))  ...nu bagai si tu un banut cinstit , din venitul ala al tau de amarastean , spre bunastarea platformei , ca te-a mentinut aici s-o parazitezi zilnic cu minciunile .

Cine instiga la ura si la trolealla? :laugh2

• Like 1
Vizitator scrisit
Postat

Care taxa modica de la piață? E câteva sute de lei pe lună o tarabă.

Pe mine mă enervează țărușii care vorbesc romgleză.

Postat

Salut tuturor
Daca eu am fost cel care a deschis acest toping am sa incep eu cu lucrurile care nu imi plac cand vine vorba de Romania. Nu imi place calitatea scazuta a drumurilor din Romania, nici a micilor bucatele de asa zisa autostrada, care sunt pline de gropi si cratere in asfalt si arata mai rau ca dupa bombardamentele din Siria (macar sirienii au o scuza ca la ei este zona de razboi pe cand in Romania nu este). Ma enerveaza la culme mentalitatea comunista si taraneasca a multor prieteni,apropiati si cunostinte care isi traiesc viata lor trista dupa niste clisee stabilite pe vremea lui Ceasca si anume: la 18-20 de ani sa te casatoresti, sa intemeiezi o familie si eventual sa ai copii, "ca asa e bine" , sau "sa fii si tu in randul lumii". Am auzit aceste replici si propozitii de m-am saturat de ele pur si simplu, probabil data viitoare cand am sa le mai aud ca imi sunt adresate mie o sa-i dau persoanei respective un pumn in nas. 
Ma deranjeaza claxoanele din traficul bucurestean, lipsa de locuri de parcare, parcangii agresivi pusi pe furat si pe japca cand vine vorba de orice petic de asfalt din Bucuresti. Ma enerveaza taximetristii mizerabili care asculta manele in masina cu clientul si au pretentii ca Romania sa ajunga (vreodata) tara europeana, cand dupa opinia mea in 50 de ani nu o sa ajunga la nivelul Austriei sau Germaniei. Ma enerveaza babele care vand legume pe ziare in piata sau pe langa piata ca sa evite sa plateasca acea taxa modica. 
Ma enerveaza lipsa curajului a celor din jurul, prudenta foarte sporita si ezitarile cand vine vorba de lucruri noi. Romanii sunt obisnuiti sa descopere lucrurile noi probabil ultimii sau penultimii din Europa. Vesticii sunt mult mai receptivi cand vine vorba de lucruri noi comparativ cu romanii. Imi displace mentalitatea romaneasca de taranoi invatat de parinti ca sa mearga duminica la biserica pe motiv "ca asa e bine". Si el merge si se spovedeste saptamanal si se inchina si spune rugaciuni fara pic de rusine, cand a furat de pe santier 10 saci de Ceresit CM9 si i-a vandut pe sub mana sau cand a furat masina de taiat gresie si a dus-o pe japca la amanet ca sa "produca" 200 de ron. 
Per total, cum vad eu romanul este in urmatorul fel: ingust la minte, indoctrinat cu idei comuniste si invechite, nu foarte inteligent, fortat de imprejurari sa se indrepte catre Biserica, are idei putine si fixe si cu greu i le poate schimba cineva chiar daca aceste idei sunt gresite, nu ii place sa citeasca si sa se dezvolte personal sau profesional, ii place sa se uite la televizor, singura realizare din viata lui trista sa ramana casatoria si ca a facut copil, sa mearga cu autobuzul la serviciu , sa citeasca ziarul Libertatea la metrou, sa manance mici si sa faca gratar duminica, sa nu munceasca in weekend, rolul nevestei este acela de a sta la cratita si de face curatenie si in principiu sa fie si sa ramana o casnica fara nici o ocupatie. 
Tie ce iti displace cand vine vorba de Romania ????

Te rog sa imi permiti sa te intreb.... tu unde traiesti?

• Like 1
Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ce zici , mahhh , acolo ?

*trolleala ...bubuitule  

Cum sa acuzi pe cineva de trolleala , cand ti-ai facut clona aceasta special de hatereala proasta , pe langa multitudinea de clone ce le ai aici .Doar ai peste 4000 de cacareze doveditoare numai pe clona aceasta

Apropo , tu esti prea prost si inutil , ca sa trollezi vreodata pe cineva , pe langa faptul ca nu cunosti semnificatia  termenilor

Deja ma scobesc in nas si ma uit amuzat , iar , la un papitoi care isi dedica o noua zi de duminica  sa ...

https://media.giphy.com/media/l2JJqNw2c8TqPqTu0/giphy.gif

De cate ore esti prezent pe aici ? Tot de la 6 ? Trista existenta , dar acesta  este  adevarul . Cand n-ai bani , ocupatie stabila si te refuza orice femeie (chiar si acelea low cost),  stai toata ziua in casa si ti-o sarbatoresti facand o laba agresiva unui organ care oricum nu se mai scoala  ,

Ca atarnache nefericitu' , pe Nimfomane ,

Ce s-a intamplat  , si-a luat buhaiul ala de @Maciucoi  a doua banare  in apararea mosului ?

Ce sa-i mai raspund acum ?  Doar atat  , sunt sigur ca citeste

Urat , cum sa-ti iei  banare aparand , ca ultimul lingau ,  integritatea unui parlit mincinos si duplicitar  . Sa-ti pierzi aproape 6 ani  din viata in apararea acestuia ?  Nici @dylanbuc parca nu era atat de prost . Eu nici n-as mai reveni , adica , sa mai pierd inca 5-6 ani din viata ptr. asa ceva ? Offf...prea de tot

Oricum , HASTAG namavutjucariicanderammic  , tocmai de aceea il tot observam vesnic suparat pe mamele altora , si-i tot jignea  cu acestea  , ca alea  le cumpara jucarii multe , mai ales masinute (nu veneau acasa cu o papusa ponosita si SH  , gasita si aceea prin cine stie ce  maldar de gunoaie , la ghena de gunoi)  , si nu a trebuit sa traverseze  printr-o copilarie nefericita .

Postat

Ce zici , mahhh , acolo ?

*trolleala ...bubuitule  

Cum sa acuzi pe cineva de trolleala , cand ti-ai facut clona aceasta special de hatereala proasta , pe langa multitudinea de clone ce le ai aici .Doar ai peste 4000 de cacareze doveditoare numai pe clona aceasta

Apropo , tu esti prea prost si inutil , ca sa trollezi vreodata pe cineva , pe langa faptul ca nu cunosti semnificatia  termenilor

Deja ma scobesc in nas si ma uit amuzat , iar , la un papitoi care isi dedica o noua zi de duminica  sa ...

https://media.giphy.com/media/l2JJqNw2c8TqPqTu0/giphy.gif

De cate ore esti prezent pe aici ? Tot de la 6 ? Trista existenta , dar acesta  este  adevarul . Cand n-ai bani , ocupatie stabila si te refuza orice femeie (chiar si acelea low cost),  stai toata ziua in casa si ti-o sarbatoresti facand o laba agresiva unui organ care oricum nu se mai scoala  ,

Ca atarnache nefericitu' , pe Nimfomane ,

Ce s-a intamplat  , si-a luat buhaiul ala de @Maciucoi  a doua banare  in apararea mosului ?

Ce sa-i mai raspund acum ?  Doar atat  , sunt sigur ca citeste

Urat , cum sa-ti iei  banare aparand , ca ultimul lingau ,  integritatea unui parlit mincinos si duplicitar  . Sa-ti pierzi aproape 6 ani  din viata in apararea acestuia ?  Nici @dylanbuc parca nu era atat de prost . Eu nici n-as mai reveni , adica , sa mai pierd inca 5-6 ani din viata ptr. asa ceva ? Offf...prea de tot

Oricum , HASTAG namavutjucariicanderammic  , tocmai de aceea il tot observam vesnic suparat pe mamele altora , si-i tot jignea  cu acestea  , ca alea  le cumpara jucarii multe , mai ales masinute (nu veneau acasa cu o papusa ponosita si SH  , gasita si aceea prin cine stie ce  maldar de gunoaie , la ghena de gunoi)  , si nu a trebuit sa traverseze  printr-o copilarie nefericita .

Ca esti prost de mori, ca ai o gramada de clone si ca iti pute creierul a kakat! :laugh2 Te scobesti in nas pentru ca atat iti permite educatia SOCIOPATULE! :laugh2

• Like 1
Reputație: -1394
Postat

Catel nebun , am spus eu ca-i plac mai mult baietii , aceia pe care ii tot invita adesea sa goleasca impreuna restul de pe damigeana.

Doar ti-am spus sa nu mai bei  drojdia , de pe fundul damigenei si sa apelezi la un somelier serios , care sa te invete sa-l tragi de timpuriu de pe aceasta .

5 cuvinte si o editare  ....vrei un muc ? se zice ca  esti culegator , nu gluma .

Postat

Catel nebun , am spus eu ca-i plac mai mult baietii , aceia pe care ii tot invita adesea sa goleasca impreuna restul de pe damigeana.

Doar ti-am spus sa nu mai bei  drojdia , de pe fundul damigenei si sa apelezi la un somelier serios , care sa te invete sa-l tragi de timpuriu de pe aceasta .

5 cuvinte si o editare  ....vrei un muc ? se zice ca  esti culegator , nu gluma .

Pentru limba romana apasa tasta 1 labagiule! Pentru a iti pune ordine in ganduri, besi  la scoala labagiule, nu ai nimic in tartacuta! :laugh2

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...