Sari la conținut

Blonda Miniona 0766796959

Postări Recomandate

• Oras:Timișoara
Postat

Si dupa ce ca esti proasta mai si semnalizezi.Un mic sfat pt tine lângă mine nu este niciun Atlassib😂😂😂🖕🖕

Postat

Ce vocabular ai... Eu am lasat o recenzie buna,dar cred ca retrag ce am zis.1 Langa tine este un turn in stanga ta mai exact unde scrie mare Atlassib,este si o fantana.2 Era frig te incalzeai suplimentar cu o aeroterma.Si cred ca ar trebui sa iti temperezi vocabularul . Ar trebui sa imi multumesti pentru recenzie,ca este una bunicica.Si apropo sunt barbat,nicidecum femeie.O zi buna.

Postat

Mi as tepera vocabularul daca ai fii scris adevarul si in caz ca nu stii apare cand ti ai facut contu....Mori de invide in continuare😘😘

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Salutare.

Am ajuns si eu la domnisoara.

Nu am sa ii dau note.

Domnisoara are bun simt, comunicativa, pentru iubitorii de fete skinny merita incercata fara probleme.

Vizitator bull94
Reputație: 0
Postat

Salutare, de curiozitate am trecut si eu pe la ea, din pacate nu o sa detaliez prea mult pentru ca intreaga aventura a fost umbrita de faptul ca atunci cand am iesit din lift am dat nas in nas cu o doamna destul de batrana care cu un dezgust total in voce si cu o dezamagire totala in privire mi-a spus “ bordelul e acolo” ... m-am gandit serios sa ma intorc la 180 de grade si sa plec dar m-am gandit sa nu fiu nesimtit si am ramas cu toate ca imi era ca ma trezesc cu politia la usa.

Fata ok, super skinny, nimic special.

S-a luptat putin cu gogu sa-l trezeasca mai ales ca eram destul de timorat de cele intamplate, a reusit cu greu.

Schimbat 2 pozitii, finalizat cat mai rapid posibil si dus am fost.

Oral:7.5 pentru efortul depus

Np:7, nimic special, a cerut destul de repede sa schimbam din Lot.

Aspect: slabuta, micuta, nu e neaparat pe gustul meu, dar am spus sa incerc.

Comportament: 9, vorbeste frumos, destul de timida parca dar nu mergi acolo pentru discutii filosofice.

Cadou:100 de lei ceruti inainte.

Cred ca ar fi fost o experienta ok-ish daca nu era umbrita de evenimentele de pe scara blocului. Eu ii recomand sa caute o alta locatie cu vecini mai discreti.

Postat

Buna dragilor astăzi este ultima zi în oraș la voi va pup si va astept cu drag😘😘😘😘

Vizitator kilafonic
Reputație: 0
Postat

Buna dragilor astăzi este ultima zi în oraș la voi va pup si va astept cu drag😘😘😘😘

Te mai așteptăm în Timișoara!

• Telefon: bossu_mare20
  • Oras:Regiunea de VEST
  • Telefon: bossu_mare20
  • Oras:Regiunea de VEST
Postat

:flowers2

„De 8 Martie senin, 

Într-un cadru anonim 

Primăvara a sosit 

În al iernii asfinţit. 

Primăvară-n suflet iti doreşte Bosulică” 

:flowers2   :kiss2    :flowers2

"La multi ani Ionela!!!"

Postat

Ca locație ma găsiți pe Gheorghe Lazăr nr 23😘😘😘

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Disponibilă ❤

Dupa ce trece nebunia, balamucu, pandemia, te vizitez si in china :)))) sa fii cuminte si sa ii faci fericiti pe micutii futaciosi.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...