darealmvp Reputație: 2 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 Am postat dublu deoarece ceva se mișca relativ mai lent ca mine :)Duoctori parnai, am uobsiervat ca avieti multipli probliemi mentali.Si io la radum mieu sufar di multipli probliemi la tartacutza. Pizda nu mai ie soliti, cu shie m-a putieti ajuta? Sinucidierea ie o solutie dar imi trebui o sinucidiri asistata ca dieshi am cuai mari, nu li am distul di mari pientru a o fac singur.Puati ma puoti ajuta tu cu o ieutanasiere spontana, ca un fiel de avort antarziat cu 30 di ani 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 9, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 9, 2019 :)) Inca 10 ani si o ajungi din urma . Depresia pare instalata , as zice Asta am vrut s-o spun din runada intai de joc , am mai amanat putin , si iata ca , acum , iar mi-am dat drumul la gura Aseara ma uitam la un film si intalnesc o replica , ceva de genul : "Stiu, vrei sa ma faci sclavut inchipuirilor/viselor taleDar nu-ti va reusi . Sunt mult mai puternic decat tine " ...cam asta e . Uneori iti reuseste , alteori , nu, in functie de "personaje" pe care incerci sa-ti pui amprenta , si la cat sunt de subrede la tartacuta . Momentan ti-a reusit cu doua :) Daca ati avea ceva (mult) mai bun de facut , ambele , n-ati sta noaptea sa va criticati una pe cealalta , care e mai tare la luat pula la trante . Eu de ex. , dorm , sau ma uit la un film , pare cea mai odihnitoroare activitate In schimb , voua vi s-a incarcat creierul de la atata pula , pe romaneste o spun , ca nu se mai poate cu voi . Lasa-i pe altii sa observe si sa faca asemenea aprecieri Esti si tu o mica vipera , doar ca , mai temperata Na , topai si eu putin pe aici , ca ma amuza frazele voastre . Am zis ca nu tin si nu ma anturez cu nimeni din curtea scolii , atata timp cat nu au dreptate Nu te mai droga saracule! :laugh2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 9, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 9, 2019 Lasă sucul grasule, ca te loveste la diabet, si micsoreaza si putza.De fapt, doar pentru diabet trebuie să-ți mai faci griji...de ce te iei de oameni aiurea amarastene!? 1 Link spre comentariu
darealmvp Reputație: 2 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 Ontoping bishi, puni fay o poza cu chizda ca sa diau shi io o laba sanatuasa Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114271 Postat Iulie 9, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Iulie 9, 2019 Pana la urma se lasa sau nu cu bataie? nu se lasa cu bataie pentru ca amada este submisiva Link spre comentariu
coco dick Reputație: 224 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 ciudat sa fie submisiva cu dildo si sa faca pegging Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 9, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 9, 2019 Am postat dublu deoarece ceva se mișca relativ mai lent ca mine :)Da. Mintea. 3 4 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 9, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 9, 2019 Buna tuturor, Incepand de astazi avem un moderator nou pe forum, pe nume @bitchy !Si da, este o femeie! captain america (1 stars), https://www.nimfomane.com/poze/spp.png captain marvel (1 stars), https://www.nimfomane.com/poze/spp.png jessica jones (1 stars), Clonele sunt permise maestre? Este clar .... ti-au dat banul, esti sclavul lor! :laugh2 :laugh2 :laugh2 Laaceiasi data s-au inregistrat, este una si aceiasi persoana bolnava care face asta! 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 9, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 9, 2019 Buna tuturor, Incepand de astazi avem un moderator nou pe forum, pe nume @bitchy !Si da, este o femeie! In vremurile bune, daca aveai clone, erai banat inclusiv pe contul principal. Nu crezi ca pentru a readuce forumul asta pe o cale mai buna, este util sa sanctionezi clonele? 1 1 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 i'auzi miky77 ce zice asta 1 Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 Am postat dublu deoarece ceva se mișca relativ mai lent ca mine :) Pe topicurile unde s-a umblat (postari ascunse), se da cu virgula.Fii mai atent cand apesi pe "Posteaza", chiar daca nu-ti apare, se posteaza ca de obicei.Am facut moderarea la vreo 2, alt rahat este ca de fiecare data te trimite la prima pagina si trebuie sa cauti pe care pagina erai... Unele lucruri au fost facute cucurul! :) Link spre comentariu
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 In vremurile bune, daca aveai clone, erai banat inclusiv pe contul principal. Nu crezi ca pentru a readuce forumul asta pe o cale mai buna, este util sa sanctionezi clonele?Conditiile si modul de functionare a mediului on-line s-au schimbat, din 2011 pana astazi. Banezi un cont, in mai putin de 2 minute reapare cu un alt cont. Nu se mai pot bana IP-uri pentru ca multi folosesc VPN. Si chiar daca folosesc Ip-uri, cum multe clase de IP-uri sunt dinamice, mai ales pe iOS/Android, e practic imposibil sa banezi permanent, pentru ca asta ar insemna sa banezi o clasa cu 255 de IP-uri, iar daca din clasa aia sunt si alti utilizatori cu cont pe nimfo, practic ii condamni la moarte fara sa fie vinovati. 2 Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 Conditiile si modul de functionare a mediului on-line s-au schimbat, din 2011 pana astazi. Banezi un cont, in mai putin de 2 minute reapare cu un alt cont. Nu se mai pot bana IP-uri pentru ca multi folosesc VPN. Si chiar daca folosesc Ip-uri, cum multe clase de IP-uri sunt dinamice, mai ales pe iOS/Android, e practic imposibil sa banezi permanent, pentru ca asta ar insemna sa banezi o clasa cu 255 de IP-uri, iar daca din clasa aia sunt si alti utilizatori cu cont pe nimfo, practic ii condamni la moarte fara sa fie vinovati. De unde ai scos 255? :) Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 9, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 9, 2019 De unde ai scos 255? :)Lasa-l, este clona! 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 9, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 9, 2019 De unde ai scos 255? :)Lasa-l, este clona! Conditiile si modul de functionare a mediului on-line s-au schimbat, din 2011 pana astazi. Banezi un cont, in mai putin de 2 minute reapare cu un alt cont. Nu se mai pot bana IP-uri pentru ca multi folosesc VPN. Si chiar daca folosesc Ip-uri, cum multe clase de IP-uri sunt dinamice, mai ales pe iOS/Android, e practic imposibil sa banezi permanent, pentru ca asta ar insemna sa banezi o clasa cu 255 de IP-uri, iar daca din clasa aia sunt si alti utilizatori cu cont pe nimfo, practic ii condamni la moarte fara sa fie vinovati.Ce ai fumat astazi? :laugh2 2 Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 Lasa-l, este clona! Cica e fostul Lopix. :) :hug1 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 9, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 9, 2019 Asta vrei motane? :laugh2 captain marvel rated negatively a post you made in Cine Este User Name " C... Sent Today, 20:05 captain marvel rated negatively a post you made in Cine Este User Name " C... Sent Today, 20:03 captain marvel rated negatively a post you made in Cine Este User Name " C... Sent Today, 20:02 captain marvel rated negatively a post you made in Cautam Utilizatori Activi P... Sent Today, 20:01 picard91 quoted a post you made Sent Today, 20:01 captain marvel rated negatively a post you made in Cautam Utilizatori Activi P... Sent Today, 20:01 captain marvel rated negatively a post you made in Cautam Utilizatori Activi P... Sent Today, 20:01 captain marvel rated negatively a post you made in Cautam Utilizatori Activi P... Sent Today, 20:01 captain marvel rated negatively a post you made in Cautam Utilizatori Activi P... Sent Today, 20:01 captain marvel rated negatively a post you made in Cautam Utilizatori Activi P... Sent Today, 20:01 captain marvel rated negatively a post you made in Cautam Utilizatori Activi P... Sent Today, 20:01 captain marvel rated negatively a post you made in Cautam Utilizatori Activi P... Sent Today, 20:00 captain marvel rated negatively a post you made in Cautam Utilizatori Activi P... Sent Today, 19:59 evaforyou rated positively a post you made in Cine Este User Name " C... 1 2 Link spre comentariu
testtest12 Reputație: 36 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 condition asta e un bolnav psihic, cica e avocat in viata reala, Doamne ajuta si pazaste 3 Link spre comentariu
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 Cica e fostul Lopix. :) :hug1El e ! :) 1 Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 El e ! :) Pupic pe botic! :2qm40hg Link spre comentariu
juan mata Reputație: 3129 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 Ale naibii clone, il faulteaza pe Lisandru :laugh2 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 fratilor asta e dement, creatii conditii sa se interneze Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 El e ! :)ce faci clono ? :)))) Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 9, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 9, 2019 Buna tuturor, Incepand de astazi avem un moderator nou pe forum, pe nume @bitchy !Si da, este o femeie! Accepti handicapati pe forum? Saved Notifications captain marvel rated negatively a post you made in Cine Este User Name " C... Sent Today, 20:09 captain marvel rated negatively a post you made in Moderator Nou Pe Forum... Sent Today, 20:09 captain marvel rated negatively a post you made in Moderator Nou Pe Forum... Sent Today, 20:07 captain marvel rated negatively a post you made in Moderator Nou Pe Forum... Sent Today, 20:07 gherghita70 quoted a post you made Sent Today, 20:07 captain marvel rated negatively a post you made in Cine Este User Name " C... Sent Today, 20:05 captain marvel rated negatively a post you made in Cine Este User Name " C... Sent Today, 20:03 captain marvel rated negatively a post you made in Cine Este User Name " C... Sent Today, 20:02 captain marvel rated negatively a post you made in Cautam Utilizatori Activi P... Sent Today, 20:01 picard91 quoted a post you made Sent Today, 20:01 captain marvel rated negatively a post you made in Cautam Utilizatori Activi P... Sent Today, 20:01 captain marvel rated negatively a post you made in Cautam Utilizatori Activi P... Sent Today, 20:01 captain marvel rated negatively a post you made in Cautam Utilizatori Activi P... Sent Today, 20:01 captain marvel rated negatively a post you made in Cautam Utilizatori Activi P... Sent Today, 20:01 captain marvel rated negatively a post you made in Cautam Utilizatori Activi P... Sent Today, 20:01 captain marvel rated negatively a post you made in Cautam Utilizatori Activi P... Sent Today, 20:01 captain marvel rated negatively a post you made in Cautam Utilizatori Activi P... Sent Today, 20:00 captain marvel rated negatively a post you made in Cautam Utilizatori Activi P... 2 Link spre comentariu
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 Pupic pe botic! :2qm40hgIdem ! :hug1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum