Sari la conținut

👀 😲 Moderator Nou Pe Forum - @bitchy � 😋

Postări Recomandate

Am postat dublu deoarece ceva se mișca relativ mai lent ca mine

:)

Duoctori parnai, am uobsiervat ca avieti multipli probliemi mentali.

Si io la radum mieu sufar di multipli probliemi la tartacutza. Pizda nu mai ie soliti, cu shie m-a putieti ajuta? Sinucidierea ie o solutie dar imi trebui o sinucidiri asistata ca dieshi am cuai mari, nu li am distul di mari pientru a o fac singur.

Puati ma puoti ajuta tu cu o ieutanasiere spontana, ca un fiel de avort antarziat cu 30 di ani

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:undeva

:))

Inca 10 ani si o ajungi din urma . Depresia pare instalata , as zice 

Asta am vrut s-o spun din runada intai de joc , am mai amanat putin , si iata ca , acum , iar mi-am dat drumul la gura 

Aseara ma uitam la un film si intalnesc o replica , ceva de genul :

"Stiu, vrei sa ma faci sclavut inchipuirilor/viselor tale
Dar nu-ti va reusi . Sunt mult mai puternic decat tine " ...cam asta e .

Uneori iti reuseste , alteori , nu, in functie de  "personaje" pe care incerci sa-ti pui amprenta , si la cat sunt de subrede la tartacuta . Momentan ti-a reusit cu doua  :)

Daca ati  avea ceva (mult) mai bun de facut , ambele , n-ati sta noaptea sa va  criticati una pe cealalta , care e mai tare la luat pula la trante . Eu de ex. , dorm , sau ma uit la un film , pare cea mai odihnitoroare activitate  

In schimb , voua vi s-a incarcat creierul de la atata pula , pe romaneste o spun , ca nu se mai poate cu voi . 

Lasa-i pe altii sa observe si sa faca asemenea aprecieri 

Esti si tu o mica vipera , doar ca , mai temperata 

Na , topai si eu putin  pe aici , ca ma amuza frazele voastre . Am zis ca nu tin si nu ma anturez cu nimeni din curtea scolii , atata timp cat nu au dreptate   

Nu te mai droga saracule! :laugh2

Link spre comentariu

Buna tuturor,

Incepand de astazi avem un moderator nou pe forum, pe nume @bitchy  !

Si da, este o femeie!

pre_1562322204__istockphoto-940891868-61

• Like 1
Link spre comentariu

Buna tuturor,

Si da, este o femeie!

In vremurile bune, daca aveai clone, erai banat inclusiv pe contul principal. Nu crezi ca pentru a readuce forumul asta pe o cale mai buna, este util sa sanctionezi clonele?

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Am postat dublu deoarece ceva se mișca relativ mai lent ca mine

:)

Pe topicurile unde s-a umblat (postari ascunse), se da cu virgula.

Fii mai atent cand apesi pe "Posteaza", chiar daca nu-ti apare, se posteaza ca de obicei.

Am facut moderarea la vreo 2, alt rahat este ca de fiecare data te trimite la prima pagina si trebuie sa cauti pe care pagina erai... Unele lucruri au fost facute cucurul! :)

Link spre comentariu
Vizitator picard91
Reputație: 0

In vremurile bune, daca aveai clone, erai banat inclusiv pe contul principal. Nu crezi ca pentru a readuce forumul asta pe o cale mai buna, este util sa sanctionezi clonele?

Conditiile si modul de functionare a mediului on-line s-au schimbat, din 2011 pana astazi. Banezi un cont, in mai putin de 2 minute reapare cu un alt cont. Nu se mai pot bana IP-uri pentru ca multi folosesc VPN. Si chiar daca folosesc Ip-uri, cum multe clase de IP-uri sunt dinamice, mai ales pe iOS/Android, e practic imposibil sa banezi permanent, pentru ca asta ar insemna sa banezi o clasa cu 255 de IP-uri, iar daca din clasa aia sunt si alti utilizatori cu cont pe nimfo, practic ii condamni la moarte fara sa fie vinovati.

• Like 2
Link spre comentariu

Conditiile si modul de functionare a mediului on-line s-au schimbat, din 2011 pana astazi. Banezi un cont, in mai putin de 2 minute reapare cu un alt cont. Nu se mai pot bana IP-uri pentru ca multi folosesc VPN. Si chiar daca folosesc Ip-uri, cum multe clase de IP-uri sunt dinamice, mai ales pe iOS/Android, e practic imposibil sa banezi permanent, pentru ca asta ar insemna sa banezi o clasa cu 255 de IP-uri, iar daca din clasa aia sunt si alti utilizatori cu cont pe nimfo, practic ii condamni la moarte fara sa fie vinovati.

De unde ai scos 255? :)

Link spre comentariu

De unde ai scos 255? :)

Lasa-l, este clona!

Ce ai fumat astazi? :laugh2

• Minus 2
Link spre comentariu

Buna tuturor,

Si da, este o femeie!

Accepti handicapati pe forum?

Saved Notifications

t_read_dot.png photo-thumb-296040.jpg?_r=1561016575 captain marvel rated negatively a post you made in Cine Este User Name " C... Sent Today, 20:09 t_read_dot.png photo-thumb-296040.jpg?_r=1561016575 captain marvel rated negatively a post you made in  Moderator Nou Pe Forum... Sent Today, 20:09 t_read_dot.png photo-thumb-296040.jpg?_r=1561016575 captain marvel rated negatively a post you made in  Moderator Nou Pe Forum... Sent Today, 20:07 t_read_dot.png photo-thumb-296040.jpg?_r=1561016575 captain marvel rated negatively a post you made in  Moderator Nou Pe Forum... Sent Today, 20:07 t_read_dot.png default_large.png gherghita70 quoted a post you made Sent Today, 20:07 t_read_dot.png photo-thumb-296040.jpg?_r=1561016575 captain marvel rated negatively a post you made in Cine Este User Name " C... Sent Today, 20:05 t_read_dot.png photo-thumb-296040.jpg?_r=1561016575 captain marvel rated negatively a post you made in Cine Este User Name " C... Sent Today, 20:03 t_read_dot.png photo-thumb-296040.jpg?_r=1561016575 captain marvel rated negatively a post you made in Cine Este User Name " C... Sent Today, 20:02 t_read_dot.png photo-thumb-296040.jpg?_r=1561016575 captain marvel rated negatively a post you made in Cautam Utilizatori Activi P... Sent Today, 20:01 t_read_dot.png default_large.png picard91 quoted a post you made Sent Today, 20:01 t_read_dot.png photo-thumb-296040.jpg?_r=1561016575 captain marvel rated negatively a post you made in Cautam Utilizatori Activi P... Sent Today, 20:01 t_read_dot.png photo-thumb-296040.jpg?_r=1561016575 captain marvel rated negatively a post you made in Cautam Utilizatori Activi P... Sent Today, 20:01 t_read_dot.png photo-thumb-296040.jpg?_r=1561016575 captain marvel rated negatively a post you made in Cautam Utilizatori Activi P... Sent Today, 20:01 t_read_dot.png photo-thumb-296040.jpg?_r=1561016575 captain marvel rated negatively a post you made in Cautam Utilizatori Activi P... Sent Today, 20:01 t_read_dot.png photo-thumb-296040.jpg?_r=1561016575 captain marvel rated negatively a post you made in Cautam Utilizatori Activi P... Sent Today, 20:01 t_read_dot.png photo-thumb-296040.jpg?_r=1561016575 captain marvel rated negatively a post you made in Cautam Utilizatori Activi P... Sent Today, 20:01 t_read_dot.png photo-thumb-296040.jpg?_r=1561016575 captain marvel rated negatively a post you made in Cautam Utilizatori Activi P... Sent Today, 20:00 t_read_dot.png photo-thumb-296040.jpg?_r=1561016575 captain marvel rated negatively a post you made in Cautam Utilizatori Activi P...
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...