Sari la conținut

👀 😲 Moderator Nou Pe Forum - @bitchy � 😋

Postări Recomandate

Postat

Imi si inchipui scena : nefericitii si napastuitii, fiecare cu necazul lui, unul cu insomnii de 15 ani, altul cu ideatie suicidara, mame cu fete borderline, IT-isti schizotipali, care mai de care, veniti cu noaptea-n cap, inarmati cu merinde, tuica si euro pentru panarama de doctor, apoi iesi tu, tafnoasa si cu pretentia de a nu fi pacienta precum restul narodului, tu esti clar peste ei, incepi sa le tii prelegeri despre psihiatrie(tu fiind o inculta desavarsita), doctorul si asistenta se uita descumpaniti la tine, dar te lasa in pace, pentru ca nimeni nu-si pune mintea cu o bolnava psihica, saracii aia din sala de asteptare se uita speriati la tine, te privesc cu mila, apoi :) mea, ajungi pe forum nimfomane.com

Accepta, o data pentru totdeauna, ca ai o constitutie psihica labila, ca urmare a traumelor din copilarie.

Si nu mai insulta lumea p-acilea cu aerele tale de inteleapta, pentru ca esti o inculta.

Gasesti franturi despre orice subiect pe Google, apoi faci gura mare pe forum.

Cat despre aparat : nu-mi pun mintea cu bolnavii psihici.Doar cand nu au complianta la tratament.

Stai dreq parcata.

• Like 1
Postat

Imi si inchipui scena : nefericitii si napastuitii, fiecare cu necazul lui, unul cu insomnii de 15 ani, altul cu ideatie suicidara, mame cu fete borderline, IT-isti schizotipali, care mai de care, veniti cu noaptea-n cap, inarmati cu merinde, tuica si euro pentru panarama de doctor, apoi iesi tu, tafnoasa si cu pretentia de a nu fi pacienta precum restul narodului, tu esti clar peste ei, incepi sa le tii prelegeri despre psihiatrie(tu fiind o inculta desavarsita), doctorul si asistenta se uita descumpaniti la tine, dar te lasa in pace, pentru ca nimeni nu-si pune mintea cu o bolnava psihica, saracii aia din sala de asteptare se uita speriati la tine, te privesc cu mila, apoi :) mea, ajungi pe forum nimfomane.com

Accepta, o data pentru totdeauna, ca ai o constitutie psihica labila, ca urmare a traumelor din copilarie.

Si nu mai insulta lumea p-acilea cu aerele tale de inteleapta, pentru ca esti o inculta.

Cat despre aparat : nu-mi pun mintea cu bolnavii psihici.Doar cand nu au complianta la tratament.

Stai dreq parcata.

Ce cacat a fost aberatia aia?

Am ajuns cu taxiul la poarta, i-am vorbit frumos celui care trebuia sa intre, m-a lasat sa intru prima. Nu mi-e greu sa obtin ce vreau, felul difera de la om la om.

Pana sa intru le-am spus sa fie atenti la medicatie, la noi inca se folosesc rahaturi...

Cand i-am spus ca este cea mai proasta psihiatra aveam usa deja deschisa, ma auzeau si cei in asteptare, nu mai stia cum sa ma faca sa plec mai repede, era si surprinsa ca am intrat inaintea programarii...

Spre dezamagirea ta, am un psihic puternic. Am cazut de multe ori, stiind ca doar eu pot sa ma ridic, nu am avut de ales decat decat sa devin si mai puternica.

O sa te uiti la ziua asta intr-o zi si o sa te gandesti cat de prost ai putut sa fii. Problema ta!

De acum dau si eu un picior cand esti la pamant. ;)

Postat

Asta-i nebuna,Gogule.

Daca ai fi obtinut, ce ti-ai fi dorit, nu erai p-acilea, aberand cu talent, utilizand replici adolescentine, despre termeni si subiecte, la care esti complet afona si, de parca nu ar fi fost indeajuns de penibil, insulti prin aroganta ta nejustificata, apoi, Dumnezeu stie cum, incepi sa crezi, ca poti sa citesti viata userilor de p-acilea, uitand ca, paradoxal, tu ai povestit pe forum amaraciunile si traumele tale.

Referitor la "a fi la pamant", inca o dovada, ca aceasta hazna reprezinta viata ta, cine si cum sa fii la pamant pe o platforma online?

Doar tu si Picon muriti p-acilea.

• Like 1
Postat

Asta-i nebuna,Gogule.

Daca ai fi obtinut, ce ti-ai fi dorit, nu erai p-acilea, aberand cu talent, utilizand replici adolescentine, despre termeni si subiecte, la care esti complet afona si, de parca nu ar fi fost indeajuns de penibil, insulti prin aroganta ta nejustificata, apoi, Dumnezeu stie cum, incepi sa crezi, ca poti sa citesti viata userilor de p-acilea, uitand ca, paradoxal, tu ai povestit pe forum amaraciunile si traumele tale.

Referitor la "a fi la pamant", inca o dovada, ca aceasta hazna reprezinta viata ta, cine si cum sa fii la pamant pe o platforma online?

Doar tu si Picon muriti p-acilea.

Ce te face sa crezi ca stii ce vreau?

Nici eu nu mai stiu pentru ca prima regula in eliminarea durerii de la dezamagire... este sa nu vrei de la bun inceput.

Este ultima data cand ti-am vorbit omeneste, esti ignorat sau bagat in pamant, in functie de toanele mele, nu e cazul sa le controlez cu tine acum, nu?

Pa!

Postat

Peseu: Iza ma pupi in cur cu fiecare minus, nu stau cu fatza la tine...

Va invat cateva lucruri, daca vreti, in cazul asta oricare postare as face o scoate din minti!!!  :laugh2

Imi plac proastele de tavalit, si-o cauta.

Mi-e dor de Lopix, Petre, Scrat, etc. Iubitul meu cu prea multe nume, ca si Satana de altfel. :)

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Stai dreq parcata.

* norodului... nărodule!

După ce @remîșkin a fost dat la remat (REMAT) la programul "rabla", @mangămîșkin", vrea redevină El culo Miss Kin, aka "cur de fier". 'aidepulamea!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Stai dreq parcata.

* norodului... nărodule!

După ce @remîșkin a fost dat la remat (REMAT) la programul "rabla", @mangămîșkin", vrea redevină El culo Miss Kin, aka "cur de fier". 'aidepulamea!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Se scrie p-acilea, nu stiu, daca e adevarat, ca un user mai in varsta ar fi invitat-o pe dezaxata asta la el acasa, i-a gatit fasole frecata, apoi, dupa ce s-ar fi certat de la un stick USB, nebuna l-ar fi lovit in cap cu o statueta.

Nu cred, ca cineva e atat de prost, incat sa ajunga intr-o situatie atat de jenanta.

Refuz, cu toata convingerea, sa cred asa ceva.

• Like 1
Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Trist

Postat

Cum sa inviti o asemenea nebuna in casa ta, sa te expui in acest mod, sa-i mai si gatesti de mancare, apoi sa te bata, in :) mea, nici macar la Stirile Pro Tv de la ora 5 nu vezi asa ceva.

Postat

Se scrie p-acilea, nu stiu, daca e adevarat, ca un user mai in varsta ar fi invitat-o pe dezaxata asta la el acasa, i-a gatit fasole frecata, apoi, dupa ce s-ar fi certat de la un stick USB, nebuna l-ar fi lovit in cap cu o statueta.

Nu cred, ca cineva e atat de prost, incat sa ajunga intr-o situatie atat de jenanta.

Refuz, cu toata convingerea, sa cred asa ceva.

Am fost la interviu, am luat un job, am stat 2 ore la vodafone sa-mi iau un stick de net, pe bancuta sa gasesc o garsoiniera, am semnat un contract dupa ce am schimbat banii in euro, nu accepta altfel...

Am venit epuizata cand mi-a spus ca este meritul lui, cine sta pe langa el, reuseste! 

Apoi a spus aici ca el nu da net la curve... adica mie.

Peste 2 zile de job absurd la un arab, am plecat cu 1000 lei. M-a balacarit ca am fost data afara...

Multe mi-a facut parsivul, i-am tot dat sanse. Statuia si-a luat dupa ce nu se mai oprea din "curve"... Apoi mi-a spus ca mare gest a fost sa nu cheme politia... 

Vrei sa stii toate motivele pentru care il urasc? Stai la coada! Nu sunt singura...

Postat

Nici macar bucuria de a-ti fi gasit job singura, nu ti-a lasat-o.

Apoi, din marinimie, pentru ca el nu se "coboara in jos", fiind vorba despre o curva, nu a chemat Politia.

Ce om, Gogule

• Like 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Stai dreq parcata.

pre_1562797998__i-will-look-for-you-iwil

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator olʎ
Postat

Uhh, s-a activat miskin, tare de tot  :laugh2 .

Este cazul ca Amandina ( Samantha) sa-l puna cu botul pe lab@(e). 

zic.

Vizitator renesmee
Postat

Trist

Foarte trist :)))

Vizitator batranul george
Postat

Foarte trist :)))

Cum ma trist, ma pis pe mine de ras.

• Like 2
Vizitator renesmee
Postat

Cum ma trist, ma pis pe mine de ras.

:)))) Le zice Miskin bine :))))

I-a citit viitorul in urina lui Xoxo :)))))

Vizitator renesmee
Postat

am ras

Pana la urma s-a adeverit ce ți- a zis? :)))))

Postat

@ picoaie

Zi fa tu cum e cu "a verbaliza", ca doar esti bagaretul sef.

Te-n noroc de tembel !  :laugh2  :laugh2  

Ai vrea tu sa ai cunoștințele lui picon pacaliciule

si pupincurist

• Oras:Ping 3 Ms
  • Oras:Ping 3 Ms
Postat

si pupincurist

@Predicat și @Analphabeat sunt clone infecte, ce au pare-se ceva de împărțit cu uncheșul Picon.

NU prea înțeleg de unde atăta ură, nu înțeleg nici când și nici când se oprește tevatura asta underground.

Să fie mâna imbecilei de Amada? Acu' că tot a învățat si ea ce e VPN?

VPN = Votcă Pentru Natașa!

Se știeee! ))))

• Like 1
Vizitator loving boy
Postat

O să ajungă Picon pentru ăștia cum sunt Kimii pentru nord-coreeni. Tablouri prin casa cu el.

Reputație: -1560
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Tanti moderatoarea , pe topingurile de Bucuresti nu evoluezi ?!?

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...