Scratone Reputație: 37 Postat Iulie 17, 2013 Oras:earth Oras:earth Postat Iulie 17, 2013 Stimati colegi de forum, dar nu aveti un usor tremur la gandul ca poate va veti intalni cu vecinul, fratele, verisorul, prietenul cel mai bun, sotul vreunei colege, sotul vreunei prietene de familie, prieten de familie, colegi sau seful de la serviciu? Sau mai rau ?Am pus o intrebare fireasca, va rog sa nu ma puneti la zid si sa ma executati, doar intreb. As fi si eu curios sa cunosc unii dintre colegii de forum, dar am o mare retinere vis-a-vis de ceea ce am scris mai sus. O zi buna tuturor. Nene Bastioane, poi si ce vericule ... ne stranjem mainilii si gata, ca doar avem acelasi hobby. daca el ma da pe tobogan la nevasta il dau si io, nu ? Nu fiti paranoici fratilor, ca doar vorba lu fratele nelu, nu suntem hoti.Hai ceaules ... ne vedem maine acolosa la ... " P.S.1 Tzeposule, te astept si pe tine. Dau eu berea, ca sa vezi ca nu sunt suparat pe tine." iote la el ce darnic e ... isi reveni nene SOFI.Frate nelu sa nu uit ... ca-mi pica fisa amu, te rog sa-l clopotesti si pe fratele tudor21 ... cu un PM. Danke !
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 17, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iulie 17, 2013 " P.S.1 Tzeposule, te astept si pe tine. Dau eu berea, ca sa vezi ca nu sunt suparat pe tine." iote la el ce darnic e ... isi reveni nene SOFI.Frate nelu sa nu uit ... ca-mi pica fisa amu, te rog sa-l clopotesti si pe fratele tudor21 ... cu un PM. Danke !Sofi e ocupat, asa ca ramai cu mine. Desi parca vad ca iar va apuca la noapte sa ma barfiti si iar tre' sa sa exilez pe balcon.Stai linistit ghindarule, il tzarai si pe fratele tudor. Ca ma gandesc ca vrea si el sa ne cunoasca. Asa cum vrem si noi sa-l cunoastem pe el.
eugeneionesco Reputație: 711 Postat Iulie 17, 2013 Oras:in cantareata cheala Oras:in cantareata cheala Postat Iulie 17, 2013 Stimati colegi de forum, dar nu aveti un usor tremur la gandul ca poate va veti intalni cu vecinul, fratele, verisorul, prietenul cel mai bun, sotul vreunei colege, sotul vreunei prietene de familie, prieten de familie, colegi sau seful de la serviciu? Eu m-as bucura, poate l-as convinge sa mergem si prin alte localitati(chiar alte tari, unguroaicele imi trag cu ochiul...), mai usor de gasit scuze in fata "autoritatilor" etc, etc...
mazarin Reputație: 89 Postat Iulie 17, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 17, 2013 Frate @bastion mie nici ca-mi pasa nici de-ar fi fratele nevestii. Oricum ei nu-i mai pasa de multisor si nu prea conteaza.Cine se simte "dezonorat" de preocuparile mele este liber sa ma evite.
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 17, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 17, 2013 P.S.1 Tzeposule, te astept si pe tine. Dau eu berea, ca sa vezi ca nu sunt suparat pe tine. Manca-ti-as coitzele lu` matale,pai atat ti-ar fi trebuit...sa-mi porti suparare io vin cu sor`mea Geta la intalnire,deranjeaza pe cineva???
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 18, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iulie 18, 2013 Manca-ti-as coitzele lu` matale,pai atat ti-ar fi trebuit...sa-mi porti suparare io vin cu sor`mea Geta la intalnire,deranjeaza pe cineva??? Poti sa o aduci si pre Crudutza sau pe Dragusanca. Pe noi nu ne deranjeaza. Important esti TU. Hai ca te tzuc inca o data, fratili meu.
bastion Reputație: 117 Postat Iulie 18, 2013 Oras:West City Limits Oras:West City Limits Postat Iulie 18, 2013 Pai dupa cate vad nu imi ramane decat sa va doresc intalnire placuta colegilor. Sa aveti pofta la bere sau ce consumati si mai ales in ce cantitati. Poate vreodata, cine stie ! O zi buna tuturor.
danutza tm Reputație: 70 Postat Iulie 21, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 21, 2013 Si chiar s-au intalnit. Vreo patru la numar.Deocamdata.Careva dintre ei ( nu stiu cine ) a avut ideea de a ma invita si pe mine. Am onorat invitatia si bine am facut. Cu totii sunt niste oameni deosebiti, veseli si prietenosi. Le multumesc si pe aceasta cale ca m-au invitat.- @nellu76 - un cucernic incurabil, a avut cu el atat cupa cat si insigna- @Scratone - un sugubat vesel si plin de viata; un povestitor de neoprit- @mazarin si @bachus desi un pic mai rezervati sunt la fel de ok (ii cunosc eu )
VAGABONTU`` Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2013 Oras:PRETUTINDENI Oras:PRETUTINDENI Postat Iulie 21, 2013 Si chiar s-au intalnit. Vreo patru la numar.Deocamdata.Careva dintre ei ( nu stiu cine ) a avut ideea de a ma invita si pe mine. Am onorat invitatia si bine am facut. Cu totii sunt niste oameni deosebiti, veseli si prietenosi. Le multumesc si pe aceasta cale ca m-au invitat.- @nellu76 - un cucernic incurabil, a avut cu el atat cupa cat si insigna- @Scratone - un sugubat vesel si plin de viata; un povestitor de neoprit- @mazarin si @bachus desi un pic mai rezervati sunt la fel de ok (ii cunosc eu )Si ca ai vorbit cu mine la telefon nu zici,aiiiiiiii????....ahhhhhhhhhh mama ce nervi am Te tzuc dulce si cu mult respect Danutzo Bachuse,schimba nene nick-ul ala daca tot bei numai limonade
bachus Reputație: 90 Postat Iulie 22, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 22, 2013 Este fals! Nu am baut limonada! Doar apa plata. Dar am avut o scuza, fiind sofer. Poate data viitoare nu voi fi si voi putea cinsti cu baietii.
blondynekiss Reputație: -472 Postat Iulie 23, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Iulie 23, 2013 Tradatori ce sunteti!
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 23, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iulie 23, 2013 Blondy, de ce esti rea? Te-am sunat, dar aveai mobilul inchis. Iti pot confirma cei de la masa. Te asteptam data viitoare.
blondynekiss Reputație: -472 Postat Iulie 23, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Iulie 23, 2013 Nu sunt rea...ziceam si eu, oricum in 18 eram la munte...fara semnal , dar data viitoare vin si eu!
bachus Reputație: 90 Postat Iulie 23, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 23, 2013 Te asteptam blondy, ca doar nu suntem misogini sa ne intalnim numai cu barbati.
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 23, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iulie 23, 2013 Dovada cea mai clara, danutza. Care a fost cu noi si care e o super-femeie.
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 24, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iulie 24, 2013 Postez si aici: iesire maine ora 18:00 la bere/suc. Doritorii sa dea un mesaj in P.M. Mie sau blondinei.
CactusJack`` Reputație: 2 Postat Iulie 24, 2013 Oras:seychelles Oras:seychelles Postat Iulie 24, 2013 Postez si aici: iesire maine ora 18:00 la bere/suc. Doritorii sa dea un mesaj in P.M. Mie sau blondinei.Si eu tot aici postez...maine sunt calare pe telefon Blondiney ii dau eu Nellule,nu mai fi tu asa grijuliu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 24, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iulie 24, 2013 Daca nu raspunzi la telefon o sa ii dau report pisicului la orice postare a ta. Sa iti baneze si prietenii si rudele, tot. O sa te vanez pe tot forumul. Hai ca te tzuc, fratele meu.
Scratone Reputație: 37 Postat Iulie 24, 2013 Oras:earth Oras:earth Postat Iulie 24, 2013 Nelutzule pa mine ma suni ca io n-am PM. Astept maine telefonu tau sa-mi spui locatia ... ca ora o citii aci. Cactusu cica sta cu tilifonu la ureche ... poate nu-l sunam sa se bucure si el o tzara ...
blondynekiss Reputație: -472 Postat Iulie 24, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Iulie 24, 2013 asa telefonari in grup facem maine
CactusJack`` Reputație: 2 Postat Iulie 24, 2013 Oras:seychelles Oras:seychelles Postat Iulie 24, 2013 Daca nu raspunzi la telefon o sa ii dau report pisicului la orice postare a ta. Sa iti baneze si prietenii si rudele, tot. O sa te vanez pe tot forumul. Hai ca te tzuc, fratele meu.Deja zici ca ma joc ``ratzele si vanatorii``cu pisicuts cu toate acestea stiu ca-i sunt drag . Cactusu cica sta cu tilifonu la ureche ... poate nu-l sunam sa se bucure si el o tzara ... Da nene,da....deja mi-am introdus casca in.....ureche sa nu fie cu taxa inversa.........
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 24, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iulie 24, 2013 Nelutzule pa mine ma suni ca io n-am PM. Astept maine telefonu tau sa-mi spui locatia ... ca ora o citii aci. Cactusu cica sta cu tilifonu la ureche ... poate nu-l sunam sa se bucure si el o tzara ... Scratone, fii convins ca te sun. Auzi, dar pe tine de ce nu te "creste" pisicul in grad?
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 24, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iulie 24, 2013 Deja zici ca ma joc ``ratzele si vanatorii``cu pisicuts cu toate acestea stiu ca-i sunt drag Oricum, nu ii esti mai drag pisicului decat mie. Da nene,da....deja mi-am introdus casca in.....ureche sa nu fie cu taxa inversa.........Vezi frate sa nu faci otita cu casca-n ureche.P.S. Nu mi-ai trimis banii pentru precedenta iesire.
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 25, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 25, 2013 fratele cactus vezi sa mai scoti din cand in cand castile sa nu cumva sa ramana blocati in ureche,ca pana suna fratele nelu mai este.ps:ce sa va zic confratilor si surori sa aveti pofta la citro si distractie.va salut.
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 25, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iulie 25, 2013 fratele cactus vezi sa mai scoti din cand in cand castile sa nu cumva sa ramana blocati in ureche,ca pana suna fratele nelu mai este.:pps:ce sa va zic confratilor si surori sa aveti pofta la citro si distractie.va salut. Multumim ardeleanule! Sper sa nu i se defecteze casca tzeposului, ca dracii il iau. Hai ca te tzuc!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum