Sari la conținut

Blonda 0729161506

Postări Recomandate

• Oras:In the heart of the most special girl
Postat

https://www.**spam editat**/topic/17880-cta-0729161506-silviaakatatianagalatifastfuck/?tab=comments#comment-255081

Aici e un link de pe alt forum...acum nu vreau sa dau cu parul...ca recenzie propriu zisa nu am vazut (sau cel putin nu pot vedea...n-am cont), dar in titlu scrie Fast fuck. Poate totusi "risca" cineva :))) Spor

Vizitator katavl
Reputație: 0
Postat

Pozele facute intr-un ap. la P-uri in Galati.

Pasarica a fost pe aici da’ sta putin si nu se risca la poze explicite.... Cam asta se spune desprea ea pe forumul respectiv... Nici o recenzie nimic

Postat

Fratele meu, nu o zic cu răutate, dar ai cont din 2017, ba și ceva comentarii (nu am stat sa vad dacă folositoare sau doar pt spam), dar ai o lene în tine da de pe afara. În primul rand, pe lângă ca ai postat fix în pla în locația greșită (trebuia la întrebări și răspunsuri, ca e o întrebare, nu la testate, ca nu e testata), fata mai are deja un topic la întrebări și răspunsuri (deschis corect), unde se așteaptă o recenzie sau o informație. Deci denota ca pe lângă ca te doare în ... sa postezi unde trebuie, ai și lene în tine sa dai un search după numărul de telefon. E mai ușor sa facem 10 topice nefolositoare despre aceeași fata cu nicio recenzie, nu?

• Like 2
Postat

Nici măcar sa pui nr de telefon, care e cel mai necesar, hai sa zicem ca descrierea și pozele le mai omiți...

Postat

Sunt mai multe seturi de poze în locații diferite (mi se pare), cel mai probabil zic ca ar fi reale, acum depinde cum prestează. Dar tot trebuie sa așteptăm pana ajunge cineva la ea sa fim siguri de treaba :))

Postat

A ajuns cineva la ea ?

Am sunat o, mi a zis ca e disponibilă si cand i am zis ca ajung mi a inchis si nu a mai raspuns apoi:-|

Postat

A ajuns cineva la ea ?

Am sunat o, mi a zis ca e disponibilă si cand i am zis ca ajung mi a inchis si nu a mai raspuns apoi:-|

Și ai întrebat de servicii sau tarife? Sau n-ai apucat?
Vizitator yoyo14
Reputație: 0
Postat

Am vrut sa merg azi dar are telefonul inchis...

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

Eu am sunat și nu era disponibilă. Și nu mi-ai mai răspuns. Nu știu care faza, dar e buna in draci. De asta asteptam o recenzie.

Postat

Foarte greu sa dai de ea...mi a inchis de 2 ori telefonul cand i am zis ca merg spre locație...

90% din dățile cand am sunat a intrat mesageria foarte repede, uneori aproape din prima sau suna o data si apoi intra. Nu inteleg care-i faza cu ea

Postat

Nici la mine n-a răspuns :))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare