ffsdnd Reputație: 7399 Postat Ianuarie 5, 2022 Oras:Neverland Oras:Neverland Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 Acum 4 minute, PokerFace13 a spus: We oligofrenule, debil din Vaslui ce esti! 🤢 Copycat 😂 2 Link spre comentariu
Vizitator PokerFace13 Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2022 Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 Acum 2 minute, ffsdnd a spus: Copycat 😂 Ai de pl ta de DEBIL din Vaslui 🤢 Link spre comentariu
ffsdnd Reputație: 7399 Postat Ianuarie 5, 2022 Oras:Neverland Oras:Neverland Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 Acum 11 minute, PokerFace13 a spus: Ai de pl ta de DEBIL din Vaslui 🤢 Gata.....m-am plictist. Iti mai las o pesa sa o studiezi....sau sa vorbesti singur pe aici.... 😂 "Kurve, pare, droga...sve je made in Balkan! " 2 Link spre comentariu
Vizitator PokerFace13 Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2022 Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 Chiar acum, ffsdnd a spus: Gata.....m-am plictist. Iti mai las o pesa sa o studiezi....sau sa vorbesti singur pe aici.... 😂 Ai de capu' tău DEBILULE din Vaslui 🤢 Link spre comentariu
Vizitator PokerFace13 Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2022 Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 Acum 10 minute, ffsdnd a spus: Gata.....m-am plictist. Iti mai las o pesa sa o studiezi....sau sa vorbesti singur pe aici.... 😂 "Kurve, pare, droga...sve je made in Balkan! " Baga-mi-as pwla în neamul tau DEBILULE DIN VASLUI🤣😂🤣🤣🤣😂😂😂😂 Link spre comentariu
ffsdnd Reputație: 7399 Postat Ianuarie 5, 2022 Oras:Neverland Oras:Neverland Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 Acum 2 minute, PokerFace13 a spus: Baga-mi-as pwla în neamul tau DEBILULE DIN VASLUI🤣😂🤣🤣🤣😂😂😂😂 Iti dau mana libera, sa ii futi pe toti din Vaslui....pana la ultimul 😂 2 Link spre comentariu
Vizitator PokerFace13 Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2022 Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 Acum 12 minute, ffsdnd a spus: Gata.....m-am plictist. Iti mai las o pesa sa o studiezi....sau sa vorbesti singur pe aici.... 😂 "Kurve, pare, droga...sve je made in Balkan! " Îți ofer 15 lei să îți dăm la mwie toți de pe forum. Plătesc eu, fac cinste, tu trebuie doar să stai cuminte, cu gura deschisă, DEBIL DIN VASLUI.😂🤣🤣😎😎 Link spre comentariu
Vizitator PokerFace13 Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2022 Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 Acum 1 minut, ffsdnd a spus: Iti dau mana libera, sa ii futi pe toti din Vaslui....pana la ultimul 😂 Îți ofer 15 lei in rasa ma-ti ca să ne SUGI pWla la toti de pe forum DEBILULE DIN VASLUI. 🤣😂🤣🤣🤣😂😂😎😎😎😎😎 Link spre comentariu
Vizitator PokerFace13 Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2022 Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 Acum 7 minute, ffsdnd a spus: Iti dau mana libera, sa ii futi pe toti din Vaslui....pana la ultimul 😂 Hai ca ma plictisești, ia si grohăie singur aici până îți dă mama bani din pensia ei ca să poți fwte și tu o petardă 🤣😂🤣😎Marș în rasa mă-ti DEBIL DIN VASLUI 😅😎 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum