Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2019 Postat Iulie 10, 2019 Eu mai demult am activat notificarile la cateva topic-uri care ma intereseaza si de cand am fost promovat nu imi mai apar notificarile in bara de sus, imi ajung doar e-mailurile. Unicele notificari care imi apar sunt doar acelea cand cineva imi apreciaza sau nu post-ul meu si nu am schimbat nici o setare in Account si nici in Notificari\Optiuni .
Membru Premium baron58 Reputație: 26732 Postat Iulie 10, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Iulie 10, 2019 Problema aceasta e ,cred că la toți, cel puțin e la fel și la mine fără să fac nimic.A apărut odată cu dispariția culorilor. 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
zeuzeu Reputație: 1061 Postat Iulie 11, 2019 Oras:Nu am . Dorm in casele altora Oras:Nu am . Dorm in casele altora Postat Iulie 11, 2019 Urita faza asta cu culoarea .
Vizitator p1ctorul Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2019 Postat Iulie 11, 2019 Eu mai demult am activat notificarile la cateva topic-uri care ma intereseaza si de cand am fost promovat nu imi mai apar notificarile in bara de sus, imi ajung doar e-mailurile. Unicele notificari care imi apar sunt doar acelea cand cineva imi apreciaza sau nu post-ul meu si nu am schimbat nici o setare in Account si nici in Notificari\Optiuni .intra la setari si trebuie verificata fiecare setare 2
larisssa Reputație: 8906 Postat Iulie 12, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Iulie 12, 2019 intra la setari si trebuie verificata fiecare setare Eu nu pot bifa nici o casuta acolo :(Am incercat si pe versiunea mobila si pe cea full. Nu vrea :(((((
Vizitator p1ctorul Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2019 Postat Iulie 13, 2019 Eu nu pot bifa nici o casuta acolo :(Am incercat si pe versiunea mobila si pe cea full. Nu vrea :(((((Eu acum sunt pe laptop. O parte dintre notificari le pot activa, altele nu. Nu stiu ce se intampla, problema este de la forum. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum