Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2018 Postat Noiembrie 21, 2018 Ne-am gandit ca la urmatoarea editie a concursului nostru cu premii, sa invitam un membru al forumului sa ne asiste la tragerea la sorti si sa supervizeze totodata si corectitudinea extragerii.Putem sa ii facem si o mare reducere la un masaj fiindca tot bate drumul pana la noi, daca vrea sa ramana apoi si la un masaj. Ce ziceti de idee? S-ar baga cineva dintre voi la treaba asta? Hai la un masaj bun!Noblesse Unic - Private Massage & SPA Bucurestiwww.private-massage.roEu, normal!
alexufan Reputație: 34 Postat Noiembrie 21, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Noiembrie 21, 2018 Ne-am gandit ca la urmatoarea editie a concursului nostru cu premii, sa invitam un membru al forumului sa ne asiste la tragerea la sorti si sa supervizeze totodata si corectitudinea extragerii.Putem sa ii facem si o mare reducere la un masaj fiindca tot bate drumul pana la noi, daca vrea sa ramana apoi si la un masaj. Ce ziceti de idee? S-ar baga cineva dintre voi la treaba asta?Hai la un masaj bun!Noblesse Unic - Private Massage & SPA Bucurestiwww.private-massage.roMa bag si eu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Noiembrie 21, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 21, 2018 bai, drogatii nu au ce cauta la masaj, sunt bagati la balamuc ! cand ai plecat data trecuta ti-au dat foaie de externare ? :thinking
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2018 Postat Noiembrie 22, 2018 Nu toti suntem corporatiști :))))
alex1199 Reputație: -505 Postat Noiembrie 22, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 22, 2018 Cum revendicam premiile? 1
noblesse unic Reputație: 179 Postat Noiembrie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 23, 2018 Buna Alex, Scuze, e o mica intarziere la generarea codurilor de discount, o sa o rezolvam in seara asta si apoi vom trimite codurile catre castigatori.Codurile vor fi valabile 10 zile din momentul in care le veti primi. Hai la un masaj bun!Noblesse Unic - Private Massage & SPA Bucurestiwww.private-massage.ro
noblesse unic Reputație: 179 Postat Noiembrie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 23, 2018 Tragere la sorti concurs cu premii in masaje gratuite, editia a 3-a - nov 2018, Noblesse Unic salon masaj erotic BucurestiREZULTATE CONCURS CU PREMII IN MASAJE GRATUITE, EDITIA a 3-a - nov 2018 (foto+video)Link video: https://www.facebook.com/privatemassagespa/videos/199003304320398/Felicitari celor 3 membri ai forumului Nimfomane care, in urma tragerii la sorti, au castigat la acest concurs.bluepunisher a castigat premiul 1Premiul 1 - Un masaj gratuit de tipul Masaj Erotic VIP Fantezie, de efectuat la Noblesse Unic intre 24.11-03.12.2018. Masajul dureaza 60 minute si costa in mod normal 300 ron. Sedinta de masaj se poate face la orice ora. Programul nostru este zilnic, de la 12(pranz) pana la 6 dimineata urmatoare. Trebuie facuta programare in prealabil.alex1199 a castigat premiul 2Premiul 2 - Un masaj gratuit de tipul Masaj Erotic clasic, de efectuat la Noblesse Unic intre 24.11-03.12.2018. Masajul dureaza 60 minute si costa in mod normal 200 ron. Sedinta de masaj se poate face la orice ora. Programul nostru este zilnic, de la 12(pranz) pana la 6 dimineata urmatoare. Trebuie facuta programare in prealabil.alexufan a castigat premiul 3Premiul 3 - Un masaj gratuit de tipul Masaj Erotic clasic, de efectuat la Noblesse Unic intre 24.11-03.12.2018. Masajul dureaza 60 minute si costa in mod normal 200 ron. Sedinta de masaj se poate face la orice ora. Programul nostru este zilnic, de la 12(pranz) pana la 6 dimineata urmatoare. Trebuie facuta programare in prealabil.Tragerea la sorti a fost efectuata de Camelia maseuza, iar ca juriu pentru verificarea corectitudinii extragerii a fost Diana receptionista.Speram sa va placa videoclipul.In timpul regulamentar anuntat, respectiv pana Duminica 18.11.2018 ora 23.59, s-au inscris 22 participanti la acest concurs! (vezi foto)Va multumim tuturor!Masajele castigate ca premiu trebuie efectuate intre 24.11-03.12.2018, cu programare in prealabil. La receptie in momentul platii veti spune ca sunteti castigator la concurs forum Nimfomane editia a 3-a si veti furniza receptionistei codul de discount primit dinspre noi.Codurile de discount le trimitem prin PM direct catre membrii respectivi de pe forum.Daca cel care a castigat nu poate din diverse motive sa isi "incaseze" premiul, va avea dreptul sa il doneze catre oricare alt membru al forumului., dar va trebui sa ne anunte ca isi doneaza premiul catre altcineva.Nu conditionam vizita dvs la noi de scrierea vreunei recenzii. Hai la un masaj bun!Noblesse Unic Private Massage & SPAwww.private-massage.ro 3
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2018 Postat Noiembrie 24, 2018 Cum revendicam premiile?Poate nu bagi recenzie 1 4
noblesse unic Reputație: 179 Postat Noiembrie 24, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 24, 2018 Codurile de discount au ajuns catre castigatori, iar unul dintre ei deja si-a "ridicat" premiul astazi. Cum nu mai vrem sa stricam "surpriza", nu o sa dam numele lui, dar speram ca a fost multumit de vizita la noi.Weekend placut tuturor si relaxare maxima! Hai la un masaj bun!Noblesse Unic Private Massage & SPAwww.private-massage.ro
alexufan Reputație: 34 Postat Noiembrie 25, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Noiembrie 25, 2018 HelloEu sunt cel care cam "spart" gheata dintre cei 3 si mi-am "ridicat" premiul. Am ajuns la salon si am ales-o pentru a ma bucura de acest premiu pe superba Jasmin, o fata inalta si foarte frumoasă care are tot ce trebuie sa aiba o femeie.Momentul a început cu un masaj de relaxare foarte bine facut (daca vii la ea cu dureri de spate sigur pleci "reparat") după care a urmat partea erotică unde de-a dreptul pot sa spun ca a fost ceva de vis si nu m-am simțit la nici un salon cum a fost aici. Recomand cu toată încrederea acest salon pentru ca sunt foarte profi si in special pe Jasmin care este o fata nu de nota 10 ci de 20 pot spune.Baftă si masaj placut fiecaruia ce trece pragul acestui salon ,iar vouă echipei de la Noblese tinet-o tot asa ca e bine! 3
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2018 Postat Noiembrie 25, 2018 Sa-ti fie de bine! 1 4
noblesse unic Reputație: 179 Postat Noiembrie 26, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 26, 2018 HelloEu sunt cel care cam "spart" gheata dintre cei 3 si mi-am "ridicat" premiul. Am ajuns la salon si am ales-o pentru a ma bucura de acest premiu pe superba Jasmin, o fata inalta si foarte frumoasă care are tot ce trebuie sa aiba o femeie.Momentul a început cu un masaj de relaxare foarte bine facut (daca vii la ea cu dureri de spate sigur pleci "reparat") după care a urmat partea erotică unde de-a dreptul pot sa spun ca a fost ceva de vis si nu m-am simțit la nici un salon cum a fost aici.Recomand cu toată încrederea acest salon pentru ca sunt foarte profi si in special pe Jasmin care este o fata nu de nota 10 ci de 20 pot spune.Baftă si masaj placut fiecaruia ce trece pragul acestui salon ,iar vouă echipei de la Noblese tinet-o tot asa ca e bine! Buna Alex, Iti multumim ca ne-ai vizitat si ne bucuram ca ti-a placut si ti-ai facut timp sa scrii si o recenzie pe forum.Intr-adevar Jasmin e una dintre cele mai apreciate maseuze de catre clienti si ai facut o alegere reusita. Poate recenzia ta pozitiva ii va aduce mai multe programari pe viitor...Te asteptam cu drag si cu alta ocazie! Hai la un masaj bun!Noblesse Unic Private Massage & SPAwww.private-massage.ro
alexberg Reputație: 76 Postat Noiembrie 26, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 26, 2018 Și eu vreau sa vă felicit pentru inițiativa! Nu am câștigat dar sunt bucuros să văd un astfel de cadou pe care-l faceti lunar. Tineti o tot asa ,si sper sa aveti multi clienti . 2
alex1199 Reputație: -505 Postat Noiembrie 26, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 26, 2018 A fost revenidicat si premiul pentru locul 2.Am petrecut o ora frumoasa alaturi de Micky. O fata de vreo 1,60, slim, sani micuti, foarte fit, draguta, vorbareata si destul de priceputa.Pot spune ca am fost surprins. Masajul de relaxare, pe care pun foarte mare pret, a fost ce trebuie iar masajul erotic a fost chiar masaj erotic. Voi mai reveni. Tot la Micky. Il asteptam si pe castigatorul locului 1 cu recenzia. 3
noblesse unic Reputație: 179 Postat Noiembrie 27, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 27, 2018 A fost revenidicat si premiul pentru locul 2.Am petrecut o ora frumoasa alaturi de Micky. O fata de vreo 1,60, slim, sani micuti, foarte fit, draguta, vorbareata si destul de priceputa.Pot spune ca am fost surprins. Masajul de relaxare, pe care pun foarte mare pret, a fost ce trebuie iar masajul erotic a fost chiar masaj erotic. Voi mai reveni. Tot la Micky. Il asteptam si pe castigatorul locului 1 cu recenzia. Buna seara Alex, Ai caracterizat-o destul de bine pe Micky, care este o bruneta frumusica foc cu un fund apetisant, destul de noua pe la noi (inca nu are profil pe site, dar o puteti vizualiza in programul zilnic)Ne bucura aceste recenzii pozitive si ne intaresc pe zi ce trece convingerea ca ne intreptam in directia cea buna.Chiar vrem sa redevenim acel Noblesse Unic de altadata, cald, primitor, cu preturi bune si fete frumoase, servicii de calitate si clientii sa simta bine si un raport calitate/pret excelent.Multumim sincer pentru aprecieri si pentru increderea acordata de a ne vizita.Te asteptam si data viitoare! Hai la un masaj bun!Noblesse Unic Private Massage & SPAwww.private-massage.ro
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2018 Postat Noiembrie 28, 2018 Buna seara Alex, Ai caracterizat-o destul de bine pe Micky, care este o bruneta frumusica foc cu un fund apetisant, destul de noua pe la noi (inca nu are profil pe site, dar o puteti vizualiza in programul zilnic)Ne bucura aceste recenzii pozitive si ne intaresc pe zi ce trece convingerea ca ne intreptam in directia cea buna.Chiar vrem sa redevenim acel Noblesse Unic de altadata, cald, primitor, cu preturi bune si fete frumoase, servicii de calitate si clientii sa simta bine si un raport calitate/pret excelent.Multumim sincer pentru aprecieri si pentru increderea acordata de a ne vizita.Te asteptam si data viitoare!Hai la un masaj bun!Noblesse Unic Private Massage & SPAwww.private-massage.ros-a schimbat conducerea?
noblesse unic Reputație: 179 Postat Noiembrie 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 30, 2018 s-a schimbat conducerea? Buna dimineata,Nu, nu s-a schimbat conducerea salonului. Doar calitatea serviciilor noastre se schimba pe zi ce trece, redevin din nou de calitate!In perioada 30.nov-03.dec.2018, orarul nostru de functionare este la fel ca de obicei. Felicitari tuturor celor de poarta numele Sf. Andrei!Va dorim tuturor un weekend prelungit plin de distractie! Hai la un masaj bun!Noblesse Unic Private Massage & SPAwww.private-massage.ro
georgepr Reputație: 1129 Postat Decembrie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 1, 2018 Am vizitat si eu Nobless. Sa o iau pe etape. Salonul arata ok, camera ave baie proprie. Papuci nu de unica folosinta dar par dezinfectati dupa fiecare utilizare, prosoape curate, salteaua de pe pat din material lavabil dezinfectata dupa fiecare client. Conditii bune, igiena buna. Am ales sa intru cu Jasmine. Fata are carne pe oase dar distribuita ok, poate un pic extra, sani impresionanti. Masajul de relaxare a fost bun pentru salon de erotic, destul de apasat, varait, tehnica buna. 8.5 Masajul erotic a fost pentru mine doar ok. Body masaj un pic monoton, finalizarea doar la mana si permisiviteatea relati scazuta - fara atingeri in zona intima. 6.-7 pentru mine, daca nu conteaza lipsa atingerilor respective probabil e mai mult. Gfe destul de ridict, conversatie ok, fata se face placuta 8.5 Per total ok la 200 (aparent 150 cu programare online) desi mie mi-ar place un pic mai multa permisivitate. 2
noblesse unic Reputație: 179 Postat Decembrie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 2, 2018 Am vizitat si eu Nobless. Sa o iau pe etape. Salonul arata ok, camera ave baie proprie. Papuci nu de unica folosinta dar par dezinfectati dupa fiecare utilizare, prosoape curate, salteaua de pe pat din material lavabil dezinfectata dupa fiecare client. Conditii bune, igiena buna. Am ales sa intru cu Jasmine. Fata are carne pe oase dar distribuita ok, poate un pic extra, sani impresionanti. Masajul de relaxare a fost bun pentru salon de erotic, destul de apasat, varait, tehnica buna. 8.5 Masajul erotic a fost pentru mine doar ok. Body masaj un pic monoton, finalizarea doar la mana si permisiviteatea relati scazuta - fara atingeri in zona intima. 6.-7 pentru mine, daca nu conteaza lipsa atingerilor respective probabil e mai mult. Gfe destul de ridict, conversatie ok, fata se face placuta 8.5 Per total ok la 200 (aparent 150 cu programare online) desi mie mi-ar place un pic mai multa permisivitate. Buna georgepr, Iti multumim pentru vizita la noi si pentru recenzia obiectiva facuta. Incercam intr-adevar sa pastram o igiena si o curatenie cat mai bune in salon, in 80% din timp avem si staff dedicat care se ocupa doar de curatenie. Avem si papuci de unica folosinta pe care ii oferim de obicei celor care fac SPA sau celor care solicita special asta, altfel pentru ceilalti clienti folosim papuci normali, dezinfectati bineinteles, asta si pentru ca noi avem majoritatea camerelor cu baie proprie. O sa instruim maseuza sa intrebe totusi clientul care face doar masaj de care papuci doreste, sau sa oferim la alegere tipul de papuci, direct in camera. Jasmin are cu adevarat sani impresionanti, se pricepe la masaj, si e si foarte simpatica si "lipicioasa", e maseuza preferata de catre multi clienti. Ea se implica destul de mult in ceea ce face, ii pasa de fiecare client si in majoritatea cazurilor se face placuta.Sa stii ca gradul de permisivitate depinde si de la maseuza la maseuza, si de asemenea de chimia care se formeaza in momentul masajului intre fata respectiva si client. Noi prin regulament permitem clientilor atingerea maseuzei, cu exceptia zonei intime. Daca maseuzele mai departe in timpul masajului permit mai multe atingeri clientului, e decizia fiecareia, au voie sa faca asta dar noi nu putem controla daca se intampla sau nu lucrul asta. Lucram insa sa "imbunatatim" si acest aspect. In luna noiembrie 2018, toate programarile online au beneficiat de 50 ron discount, daca sedinta de masaj/spa incepea pana in ora 20.00Deci da, cu programare online pretul de 200 devine 150 ron pentru masaj erotic clasic.Intentionam sa pastram aceasta promotie si in luna decembrie, deoarece s-a dovedit una de succes. Uite ca recenziile voastre chiar ne ajuta sa vedem cat de bine ne descurcam si va suntem recunoscatori tuturor celor care va faceti timp sa impartasiti aici impresiile voastre.Te mai asteptam pe la noi curand! Hai la un masaj bun!Noblesse Unic Private Massage & SPAwww.private-massage.ro
romulusromulus Reputație: 73 Postat Decembrie 2, 2018 Postat Decembrie 2, 2018 Buna ziua!Ar fi indicat sa va sfatuiti maseuzele sa se epileze in zona intima.Este inacceptabil sa aiba par la pizda/in cur.Vezi Reichel,Camelia,etc.Nu imi amintesc si numele celei de-a treia vizitata la voinin ultima vreme,insa pare o uniforma neplacuta la toate.Nu le atrageti atentia totusi?Este gretos si e pacat!
mircea1961 Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2018 Postat Decembrie 3, 2018 Bună seara, vreau sa mulțumesc salonul pentru serviciile oferite și nu în ultimul rând Maya o fata de 170 și cu forme bine definite. Maya este o fata care știe ce face in domeniu de masaj de relaxare cu tehnici de masaj bine știute și masajul erotic este acel masaj erotic cu multa pasiune tandrețe și tehnici de finalizare de masaj erotic. Nu este o labă. O astfel de fata nu am mai găsit de multă vreme în domeniul de masaj cu atâtea calității, are pasiune , tehnici,vesela, carismatic și inteligența. Felicitări conduceri că au o astfel de fata in salon. Masaj relaxare +10. Masaj erotic +++10. Salon igiena 10. Vă mulțumesc o sa revin tot la Maya sper să o mai găsesc și data viitoare. Poate o să aibă și poze până data viitoare . 1
noblesse unic Reputație: 179 Postat Decembrie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 5, 2018 Buna ziua!Ar fi indicat sa va sfatuiti maseuzele sa se epileze in zona intima.Este inacceptabil sa aiba par la pizda/in cur.Vezi Reichel,Camelia,etc.Nu imi amintesc si numele celei de-a treia vizitata la voinin ultima vreme,insa pare o uniforma neplacuta la toate.Nu le atrageti atentia totusi?Este gretos si e pacat! Buna seara, Va multumim pentru feedback. Am verificat aspectele mentionate. Marea majoritate a fetelor sunt epilate in zona intima, insa avem 2-3 fete care sunt "hairy". De-acum inainte receptionera va informa clientii ca fata respectiva e "hairy" in zona intima in momentul in care una dintre ele va fi aleasa, astfel incat daca pentru respectivul client acest lucru reprezinta un impediment, sa poata schimba maseuza aleasa inca de la inceput.Totusi, sa stiti ca unii clienti ne solicita special fete "hairy", asa ca gusturile oamenilor sunt diverse, nu toata lumea considera neplacut acest aspect. In alta ordine de idei, avem acum o trupa numeroasa de fete, arata minunat si se pricep si la masaj! Hai la un masaj bun!Noblesse Unic Private Massage & SPAwww.private-massage.ro 1
rodrigoilcapo Reputație: 39 Postat Decembrie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 5, 2018 O mica intrebare.Pe cand vom putea admira pe site-ul vostru poze cu fetele "noi" ale salonului ? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum