Sari la conținut

Noblesse Unic Masaj - 0727148861, 0212112555

Postări Recomandate

Vizitator batranul george
Reputație: 0
Postat

aia de care era sa te indragostesti, dar ai bagat o ciorba de burta si ti-a trecut.

Vizitator mc hammer
Postat

Vrajeala, a fost de perisoare

• Minus 3
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere
Postat

Hai cu extragereaaaaa !!!!

Postat

Ati vizitat-o careva pe Cristina? Ca nu gasesc in ultimele X pagini...si as cam ceva cu ea ca pre a great piece of ass! ðŸ˜

Nobless aveti legatura cu mai multe detalii reale despre fata! Multumesc!

Vizitator mc hammer
Postat

Hai cu extragereaaaaa !!!!

Nu vreau sa fiu rautacios, nici malitios, insa pe un user fara recenzii, il mai intereseaza tragerea la sorti?

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Nu vreau sa fiu rautacios, nici malitios, insa pe un user fara recenzii, il mai intereseaza tragerea la sorti?

Pai sa pot sa le fac si eu recenzie...

Vizitator mc hammer
Postat

asta e clona lu daniel

Eu sunt clona lu' vasile, mai incearca

Nu arat deloc asa, plm:

post-236086-0-28089000-1549738521_thumb.jpg

• Oras:Bucuresti
Postat

Scuze ca nu ne-am ocupat inca de tragerea la sorti, asa suntem noi mai lenesi uneori.
Uite va dam ceva de treaba, si anume, am atasat o poza de la prezentarea din seara asta 10/02/2019

Cele 8 fete, in ordine alfabetica, sunt:
1. Anna
2. Camelia
3. Cristina
4. Ioana
5. Laura

6. Patricia
7. Sonia

8. Sophie

Dintre clientii fideli, e vreunul care ne poate spune care e ordinea lor in fotografie, de la stanga spre dreapta?!

PS Acestea erau fetele disponibile, restul erau ocupate!

post-107928-0-45398900-1549751181_thumb.jpg

• Like 1
Vizitator mc hammer
Postat

Ne tratati cu fundurile? Pai e frumos asa?

• Oras:Alep
  • Oras:Alep
Postat

Cristina » Anna » Camelia » Laura » Ioana » Sophie » Sonia » Patricia

• Like 1
Postat

Cristina » Anna » Camelia » Laura » Ioana » Sophie » Sonia » Patricia

Amazing! Congratulations!

Postat

Asa cum v-am anuntat, am verificat daca cei 24 de inscrisi respecta conditiile regulamentului pentru a fi inscrisi si la tragerea la sorti, conditii pe care le gasiti in anuntul initial al concursului dar o sa le reiau aici.

Conditii de acceptare in concurs

Avem de aceasta data niste conditii mai stricte putin.
1) Pot participa membrii forumului care sunt inscrisi pe forum cu cont cel tarziu pe 31.dec.2018. Nu acceptam conturi create recent, in ultimele aprox 30 zile, ca sa nu cream discutii.
2) Fiindca ne dorim ca si membrii care participa sa fie activi pe acest forum, vom verifica inscrierile si vom accepta doar conturile care au cel putin 5 recenzii scrise pana la 31.12.2018 in cariera lor de forumisti.
In acest fel speram sa reducem si din fenomenul inscrierilor cu conturi multiple, pentru ca o parte dintre cei inscrisi in trecut ne-au scris PM si s-au plans ca nu e corect sa acceptam conturi "fantoma" in concurs

In urma unor dezbateri aprinse referitoare la numarul de recenzii, am hotarat sa renuntam de aceasta data la conditia 2), si am pastrat doar conditia 1).
Conform conditiei 1), nu am putut baga la tragerea la sorti membrii cu cont creat pe forum in 2019.

Problema a fost ca nu merge functia de cautare membri, da eroare, si ne-a fost cam imposibil sa identificam data inscrerii conturilor.
Sau trebuia sa cautam prin 1000 de topice ceea ce nu am facut.
De la editia urmatoare a concursului, cei care se inscriu vor trebui sa si citeze postarea cu concursul, nu doar sa o aprecieze. Astfel, vor avea o postare recenta pe topicul nostru si vom vedea imediat cat de nou e contul lor

Iata pe cei 24 inscrisi in ordinea inscrierii lor, din 24 au ramas 23, cei scrisi cu rosu nu se incadreaza la conditia 1), respectiv au cont creat mai recent de 31.12.2018
Daca mai sunt si altii care nu i-am observat, din 2019, asta e, ne-a fost tehnic imposibil sa o facem in timp rezonabil.

01. batranul george

02. cain_abel_69

03. visitor3

04. mc hammer

05. cafea mare

06. nakavasile

07. mercedes1990

08. smokeyy0726

09. belgianexpat

10. georgepr
11. garysmitnan1

12. xoxopadfoot

13. alexufan

14. rodrigoilcapo

15. gicutu41

16. andreib24
17. agresiv ama

18. sangre

19. alex1199
20. rafa121

21. vpop

22. eugen75
23. delicios19

24. aalexxiss

TRAGEREA LA SORTI IN NOAPTEA ASTA SI MAINE SEARA AFLATI CASTIGATORII!

MULT SUCCES TUTUROR!

Hai la un masaj bun!
Noblesse Unic - Private Massage & SPA Bucuresti
www.private-massage.ro

• Oras:bucuresti
Postat

Era suficient sa dati click pe cei care au apreciat postarea si de acolo sa intrati pe profilul lor. 

• Like 2
Postat

Era suficient sa dati click pe cei care au apreciat postarea si de acolo sa intrati pe profilul lor. 

Multumim pentru sugestie. Am procedat asa si am ramas la aceeasi lista de 23 de concurenti pt tragerea la sorti, doar un membru e inscris in 2019.

Plus am vazut ca majoritatea au sute de postari pe forum, unii chiar mii, e clar ca sunt membri activi sau foarte activi.

Vizitator mc hammer
Postat

Multumim pentru sugestie. Am procedat asa si am ramas la aceeasi lista de 23 de concurenti pt tragerea la sorti, doar un membru e inscris in 2019.

Plus am vazut ca majoritatea au sute de postari pe forum, unii chiar mii, e clar ca sunt membri activi sau foarte activi.

V-am trimis o propunere in PM

• Like 1
  • Minus 3
Postat

In urma unor dezbateri aprinse referitoare la numarul de recenzii, am hotarat sa renuntam de aceasta data la conditia 2), si am pastrat doar conditia 1).

Conform conditiei 1), nu am putut baga la tragerea la sorti membrii cu cont creat pe forum in 2019.

In urma unor dezbateri care au avut loc unde?

Inca puteti verifica recenziile dand click pe user, apoi pe reputatie.Orice recenzie are puncte de reputatie, e usor de facut asta.

Daca nu procedati astfel, parerea mea este ca schimbati regulile in timpul jocului, ceea ce va face neseriosi.

Postat

In urma unor dezbateri care au avut loc unde?

Inca puteti verifica recenziile dand click pe user, apoi pe reputatie.Orice recenzie are puncte de reputatie, e usor de facut asta.

Daca nu procedati astfel, parerea mea este ca schimbati regulile in timpul jocului, ceea ce va face neseriosi.

Nu am schimbat regulile radical, ci doar din punct de vedere tehnic nu ne-am descurcat sa aplicam conditia 2 si am renuntat va ea, adica am relaxat putin pe cei deja inscrisi.

Am cerut suportul vostru sa verificam impreuna cine are recenzii si am asteptat cateva zile si nu am primit nicio lista, a trebuit sa facem cumva sa facem tragerea la sorti.

Nu vrem ca amanuntele tehnice sa umbreasca actiunea in sine pe care o facem, un concurs cu premii generoase pentru voi, membrii forumului.

Oricum, pentru concursul de data viitoare, stim exact ce avem de facut, incercam de la o editie la alta sa fim mai clari cu ceea ce facem!

Multumim de sfaturi!

Hai la un masaj bun!

www.private-massage.ro

• Like 1
Postat

Nu am schimbat regulile radical, ci doar din punct de vedere tehnic nu ne-am descurcat sa aplicam conditia 2 si am renuntat va ea, adica am relaxat putin pe cei deja inscrisi.

Am cerut suportul vostru sa verificam impreuna cine are recenzii si am asteptat cateva zile si nu am primit nicio lista, a trebuit sa facem cumva sa facem tragerea la sorti.

Nu vrem ca amanuntele tehnice sa umbreasca actiunea in sine pe care o facem, un concurs cu premii generoase pentru voi, membrii forumului.

Oricum, pentru concursul de data viitoare, stim exact ce avem de facut, incercam de la o editie la alta sa fim mai clari cu ceea ce facem!

Multumim de sfaturi!

Hai la un masaj bun!

www.private-massage.ro

Pai amanuntele tehnice fac o mare diferenta. Aproape jumate din lista aia nu se califica.

Poftim suport: 

Click pe userii(fiecare user) care au dat like, deci s-au inscris -click pe reputatie -apoi verificare/numarare.La unii se termina tarlaua repede, la altii gasiti repede recenziile.

Maxim o ora dureaza.Repet intrebarea? Unde au auvut loc "dezbaterile aprinse"?

Acum zile bune ati spus "urmeaza validarea". Validarea inseamna eliminarea unui user?

Sorry nu sunt genul care se oftica, dar inspirati neseriozitate.Asa se vede din afara.Stiti ca v-am tinut partea de multe ori.

Postat

Întrebare întrebatoare: Voi dați șpagă la maseuze ? Mie mi-a sugerat una din fete să plătesc extra pentru mai multă permisivitate, bineînțeles sexul e exclus, alte chestii, de exemplu să atingă penisul cu sânii... "nu ar fi inclus în preț" .... si că oamenii plătesc "sume colosale" pentru chestii extra, ce tin tot de masaj erotic ... nu e vorba de sărut sau cunnilingus aici... Eu i-am explicat că dacă mai dau bani în plus la 200 lei, deja ajung în zona de Lux, unde am parte și de masaj, și normal și oral, eventual și finalizare orală, sau anal... Briana le face pe toate la 400 lei spre exemplu.... Nu am continuat discuția... dar sunt curios pentru data viitoare... trebuie să să las șpagă să fie treaba bună?! Dacă ăsta e sistemul, să fie transparentă ... Apropo i-am zis că îi dau 50 lei, dar a zis că e prea puțin , așa că am ramas (doar) la labă ...

Postat

Întrebare întrebatoare: Voi dați șpagă la maseuze ? Mie mi-a sugerat una din fete să plătesc extra pentru mai multă permisivitate, bineînțeles sexul e exclus, alte chestii, de exemplu să atingă penisul cu sânii... "nu ar fi inclus în preț" .... si că oamenii plătesc "sume colosale" pentru chestii extra, ce tin tot de masaj erotic ... nu e vorba de sărut sau cunnilingus aici... Eu i-am explicat că dacă mai dau bani în plus la 200 lei, deja ajung în zona de Lux, unde am parte și de masaj, și normal și oral, eventual și finalizare orală, sau anal... Briana le face pe toate la 400 lei spre exemplu.... Nu am continuat discuția... dar sunt curios pentru data viitoare... trebuie să să las șpagă să fie treaba bună?! Dacă ăsta e sistemul, să fie transparentă ... Apropo i-am zis că îi dau 50 lei, dar a zis că e prea puțin , așa că am ramas (doar) la labă ...

Da, s-a mai discutat subiectul. Maseozele iau cam o treime, maxim 50% din pretul  masajului.Deci castigul lor se bazeaza in proportie semnificativa pe tips.E cumva de inteles acest procent.Un salon de masaj e firma, are cheltuieli, plateste taxe la stat, isi face publicitate, etc.La Noblesse primesc bon de fiecare data, desi ma stie lumea pe acolo.

De obicei la sfarsit dau eu tips , dar sugerez acest aspect.De obicei inspir incredere. Eu dau intre 50 si 100 de lei.Asta e lumea masajului bebe.

• Like 2
Postat

Spaga sigur nu dam :-), atentii - da. Cum a explicat si batranul george mai sus, e normal. Dar tu cauti sex sau... ca aici compari mere cu pere ? Daca vrei sex, locul nu e la masaj :P

Postat

Da, s-a mai discutat subiectul. Maseozele iau cam o treime, maxim 50% din pretul masajului.Deci castigul lor se bazeaza in proportie semnificativa pe tips.E cumva de inteles acest procent.Un salon de masaj e firma, are cheltuieli, plateste taxe la stat, isi face publicitate, etc.La Noblesse primesc bon de fiecare data, desi ma stie lumea pe acolo.

De obicei la sfarsit dau eu tips , dar sugerez acest aspect.De obicei inspir incredere. Eu dau intre 50 si woo de lei.Asta e lumea masajului bebe.

Mersi tovarășe. Am înțeles acum. Seamănă cu speța taximetriștilor, care se plâng că se scumpește benzina, că e plan, acum că e Uber, și că tariful lor nu crește .... Ce treabă are clientul cu asta ?! Înțeleg contextul, dar la 300 lei ora deja am alte așteptări...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...