the thinker Reputație: 44 Postat Octombrie 17, 2018 Postat Octombrie 17, 2018 Gata concursurile?Pai speram sa ma faceti sa reinvat si eu drumul catre voi.Din pacate eu nu pot valorifica premiul 3, asa ca il donez. Cum am vazut ca esti interesat si ai participat si la concurs ti-l ofer daca ma contactezi in 24 de ore din acest moment. Altfel, il ofer oricarei alte persoane care isi arata interesul prin reply sau msg privat. 3
cafea_mare Reputație: 143 Postat Octombrie 18, 2018 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Postat Octombrie 18, 2018 Din pacate eu nu pot valorifica premiul 3, asa ca il donez. Cum am vazut ca esti interesat si ai participat si la concurs ti-l ofer daca ma contactezi in 24 de ore din acest moment. Altfel, il ofer oricarei alte persoane care isi arata interesul prin reply sau msg privat. Multumesc mult! Acum nu ma bag nici eu la acest premiu. Daca este altcineva interesat sa-l preia.Toate cele bune! 1
cacamaca1970 Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 18, 2018 Din pacate eu nu pot valorifica premiul 3, asa ca il donez. Cum am vazut ca esti interesat si ai participat si la concurs ti-l ofer daca ma contactezi in 24 de ore din acest moment. Altfel, il ofer oricarei alte persoane care isi arata interesul prin reply sau msg privat.Salut,as fi eu interesat de premiu. Daca mai e valabil, spune-mi sum facem.Multumesc!
the thinker Reputație: 44 Postat Octombrie 18, 2018 Postat Octombrie 18, 2018 Salut,as fi eu interesat de premiu. Daca mai e valabil, spune-mi sum facem.Multumesc!Din pacate l-am donat deja. M-a contactat cineva prin pm.
noblesse unic Reputație: 179 Postat Octombrie 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 25, 2018 Buna seara tuturor,Speram ca v-a placut ideea cu concursul cu premii in masaje gratuite.Planuim sa organizam inca unul in luna noiembrie, si speram sa fie mai multi participanti cu urmatoarea ocazie. Pana atunci, nu uitati ca puteti avea discount la noi la salon folosind formularul de programare online de pe site. Va asteptam cu drag! Noblesse Unic Private Massage & SPAwww.private-massage.ro
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2018 Postat Octombrie 26, 2018 Neata Voi fi succint Am avut ocazia sa ajung la Noblesse si sa o cunosc pe Sabrina. La inceput timida, am spart gheata si am avut parte de o explozie de erotism cum rar am avut ocazia sa experimentez. 10 pe linie Cateodata viata ofera si surprize placute 1 4
delusione Reputație: -291 Postat Octombrie 28, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2018 Doar masaj erotic la voi ? Sau mai bine vin si vad costurile din camera ? 🙈
delusione Reputație: -291 Postat Octombrie 28, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2018 Intreb pentru ca in trecut se putea :) dar evident ferit de ochii lumii in camera se discuta tot ! :)
el futador Reputație: 157 Postat Octombrie 29, 2018 Postat Octombrie 29, 2018 Amice ce cap ai. Inainte zici ca se putea dar ferit de ochii lumii si acum intrebi aici, pe forum unde toti au acces. Nici macar nu ne intrebi pe noi, ii intrebi pe ei, conducereA. Cata prostie e in tara asta 1
noblesse unic Reputație: 179 Postat Noiembrie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 1, 2018 Neata Voi fi succint Am avut ocazia sa ajung la Noblesse si sa o cunosc pe Sabrina.La inceput timida, am spart gheata si am avut parte de o explozie de erotism cum rar am avut ocazia sa experimentez. 10 pe linie Cateodata viata ofera si surprize placute Buna, Tu ai fost cel mai norocos membru al forumului pana acum, ai reusit sa castigi premii la ambele concursuri organizate de noi!Iti multumim pentru recenzie si te asteptam sa ne vizitezi frecvent. PROMOTIE SAUNA GRATUITSaptamana aceasta, sedintele de masaj erotic de 60 minute vor avea ca bonus inca 15 minute de sauna - gratuit, pentru amatorii de asa ceva. Intai se efectueaza sauna apoi se merge la masaj. Va asteptam cu drag! Noblesse Unic Private Massage & SPAwww.private-massage.ro
noblesse unic Reputație: 179 Postat Noiembrie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2018 Va dorim un weekend minunat tuturor!Celor care ne vor vizita zilele acestea le-am pregatit multe reduceri si surprize, si multe-multe fete.Va asteptam cu drag la un masaj erotic de neuitat! Noblesse Unic Private Massage & SPAwww.private-massage.ro
Vizitator dan cel nou Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Postat Noiembrie 2, 2018 Salutare! Urmaresc topicul asta de ceva vreme si e greu de spus ceva... 1 recenzie buna....2 pe langa! 2 bune---altele pe langa! Promotie peste promotie! O parere sincera? Si nu, nu a casei! Cu stima!
ultravox Reputație: 191 Postat Noiembrie 3, 2018 Postat Noiembrie 3, 2018 Neata Voi fi succint Am avut ocazia sa ajung la Noblesse si sa o cunosc pe Sabrina.La inceput timida, am spart gheata si am avut parte de o explozie de erotism cum rar am avut ocazia sa experimentez. 10 pe linie Cateodata viata ofera si surprize placuteNici vorbă. O ştiu. E-n regulă fata, dar departe de a fi de 10 pe linie.
noblesse unic Reputație: 179 Postat Noiembrie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2018 Deoarece promotia cu sauna s-a bucurat de succes, am extins-o si va fi valabila toata luna Noiembrie 2018. PROMOTIE SAUNA GRATUIT NOIEMBRIE 2018Luna aceasta, sedintele de masaj erotic de 60 minute vor avea ca bonus inca 15 minute de sauna - gratuit, pentru amatorii de asa ceva. Intai se efectueaza sauna apoi se merge la masaj.Astfel, primiti 75 de minute la pret de 60. Va asteptam cu drag! Noblesse Unic Private Massage & SPAwww.private-massage.ro
noblesse unic Reputație: 179 Postat Noiembrie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2018 Petrecere Erotica - Noblesse Unicvineri 09 nov 2018 (09pm-01am) Sa inceapa distractia sexy in faimosul nostru salon de masaj erotic din Bucuresti. Diseara, intre orele 09pm-01am, vom gazdui o petrecere erotica fabuloasa. Acces gratuit, mancare si bauturi gratuite. Echipa noastra de fete frumoase si sociabile va face sa va simtiti fantastic. Rezervati acum la tel +40727148861, numar valabil si pe WhatsApp. Fiti gata de dans. Hai sa petrecem impreuna!Va asteptam cu drag! Noblesse Unic Private Massage & SPAwww.private-massage.ro
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2018 Postat Noiembrie 10, 2018 Plm și eu sunt plecat din București. Sa mai faceti 1
noblesse unic Reputație: 179 Postat Noiembrie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 12, 2018 Plm și eu sunt plecat din București. Sa mai faceti Ne pare rau ca nu ai putut ajunge. Si la noi a fost o idee pe care am anuntat-o foarte din scurt.Vom mai organiza pe viitor si o sa anuntam cu 1-2 zile inainte. Va asteptam la un masaj erotic de neuitat. O saptamana minunata tuturor! Noblesse Unic Private Massage & SPAwww.private-massage.ro
noblesse unic Reputație: 179 Postat Noiembrie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 13, 2018 CONCURS CU PREMII IN MASAJE GRATUITE PENTRU MEMBRII FORUMULUI NIMFOMANEEDITIA a 3-aAsa cum am promis, lansam un nou concurs! Pot participa membrii forumului care sunt inscrisi pe forum cu cont cel tarziu pe 31.10.2018. Nu acceptam conturi create recent, in ultimele aprox 15 zile, ca sa nu cream discutii.Tot ce trebuie sa faceti sa va inscrieti la concurs e sa apreciati pozitiv aceasta postare. Intra in concurs aprecierile pozitive ale postarii, care au fost date pana cel tarziu duminica 18.11.2018, ora 23.00.Daca ati apreciat postarea noastra si totusi nu doriti sa luati parte la tragerea la sorti, va rugam sa specificati asta printr-un PM catre noi. PREMIIPremiul 1 - Un masaj gratuit de tipul Masaj Erotic VIP Fantezie, de efectuat la Noblesse Unic in perioada 20-30.11.2018. Masajul dureaza 60 minute si costa in mod normal 300 ron. Sedinta de masaj se poate face la orice ora. Programul nostru este zilnic, de la 12(pranz) pana la 6 dimineata urmatoare. Trebuie facuta programare in prealabil.Premiul 2 - Un masaj gratuit de tipul Masaj Erotic clasic, de efectuat la Noblesse Unic in perioada 20-30.11.2018. Masajul dureaza 60 minute si costa in mod normal 200 ron. Sedinta de masaj se poate face la orice ora. Programul nostru este zilnic, de la 12(pranz) pana la 6 dimineata urmatoare. Trebuie facuta programare in prealabil.DESEMNARE CASTIGATORDuminica seara, 18.11.2018, la ora 23 vom verifica cine a apreciat pozitiv postarea si vom considera ca respectivii membri sunt inscrisi in concurs.Vom face apoi o tragere la sorti si trei dintre cei inscrisi vor castiga premiile. Premiul va trebui "ridicat" in intervalul specificat, 20-30.11.2018. Vom anunta aici numele celor care au castigat si le vom transmite codurile de discount aferente prin PM. Daca cel care a castigat nu poate din diverse motive sa isi "incaseze" premiul, va avea dreptul sa il doneze catre oricare alt membru al forumului, cu conditia sa ne anunte pe PM despre decizia sa. Nu conditionam vizita dvs la noi de scrierea vreunei recenzii.Cei care castiga premiul nu pot beneficia de el daca fac parte dintre cei care sunt pe BlackList la noi la salon, din pacate avem vreo 5-6 persoane in aceasta situatie pe care nu ni-i mai dorim ca si clienti, nici cu bani si nici fara bani.Asteptam sa va inscrieti si bineinteles, ca si in alte dati feedback-ul vostru referitor la idee. MULT SUCCES TUTUROR!Noblesse Unic - Private Massage & SPA Bucurestiwww.private-massage.ro 19
xoxoextasy Reputație: -138 Postat Noiembrie 13, 2018 Postat Noiembrie 13, 2018 vedeti ca eu sunt xoxo varfu da lance, asta nu e cont nou, sunt aici da 10 ani 1
alex1199 Reputație: -505 Postat Noiembrie 13, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 13, 2018 partikipAi concurenta 1
sangre Reputație: -988 Postat Noiembrie 13, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Noiembrie 13, 2018 Ce vorbiți ma, eu cu bogdanel câștigăm sigur:))
negrila2001 Reputație: 31 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 Îmi spune cineva cum pot aprecia postarea pentru a participa la concurs? Multumesc
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 poate prind un masaj VIP de data asta. #doamneajuta 4
alexufan Reputație: 34 Postat Noiembrie 14, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Noiembrie 14, 2018 Salutare Am vizitat si eu acest salon si pot sa spun ca m-am simtit super după sesiunea de masaj avuta cu lavinia care este o domnisoara care stie ceea ce face si face foarte bine. Masajul atat cel relaxant car si cel erotic la superlativ. Recomand cu incredere. Cu respect
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum