Sari la conținut

Noblesse Unic Masaj - 0727148861, 0212112555

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Tragere la sorti concurs cu premii in masaje gratuite, editia a 4-a - dec 2018, Noblesse Unic salon masaj erotic Bucuresti

REZULTATE CONCURS CU PREMII IN MASAJE GRATUITE, EDITIA a 4-a - dec 2018 (foto+video)
Link video: https://www.facebook.com/privatemassagespa/videos/381842249239660/

Felicitari celor 3 membri ai forumului Nimfomane care, in urma tragerii la sorti, au castigat la acest concurs.

rodrigoilcalpo a castigat premiul 1
Premiul 1 - Un pachet gratuit de tipul Pachet erotic SPA+Masaj nud clasic cu o maseuza - 120 minute, de efectuat la Noblesse Unic in perioada 05-15.01.2019. Pachetul consta in 60 minute de spa acces adica sauna si jacuzzi, insotit de domnisoara aleasa, ora urmata de 60 minute de masaj erotic clasic, desfasurat in camera destinata masajului. Pachetul dureaza 120 minute si costa in mod normal 360 ron. Pachetul se poate face la orice ora. Programul nostru este zilnic, de la 12(pranz) pana la 6 dimineata urmatoare. Trebuie facuta programare in prealabil.

delusione a castigat premiul 2
Premiul 2 - Un masaj gratuit de tipul Masaj Erotic VIP Fantezie, de efectuat la Noblesse Unic in perioada 05-15.01.2019. Masajul dureaza 60 minute si costa in mod normal 300 ron. Sedinta de masaj se poate face la orice ora. Programul nostru este zilnic, de la 12(pranz) pana la 6 dimineata urmatoare. Trebuie facuta programare in prealabil.

rafa121 a castigat premiul 3
Premiul 3 - Un masaj gratuit de tipul Masaj Erotic clasic, de efectuat la Noblesse Unic in perioada 05-15.01.2019. Masajul dureaza 60 minute si costa in mod normal 200 ron. Sedinta de masaj se poate face la orice ora. Programul nostru este zilnic, de la 12(pranz) pana la 6 dimineata urmatoare. Trebuie facuta programare in prealabil.

Tragerea la sorti a fost efectuata de Sabrina maseuza, iar ca juriu pentru verificarea corectitudinii extragerii au fost mc hammer, membru al forumului Nimfomane, si Diana receptionista Noblesse Unic

Speram sa va placa videoclipul.

In total au fost acceptati 22 participanti la acest concurs, dintre care unul (mc hammer) s-a retras si au ramas 21 de biletele in tragerea la sorti! (vezi foto)

Legat de concursuri suplimentar de pronosticuri lansat cu aceasta ocazie, niciun membru nu a reusit sa ghiceasca care vor fi cei 3 castigatori!

Va multumim tuturor!

Masajele castigate ca premiu trebuie efectuate intre 05-15.01.2019, cu programare in prealabil. La receptie in momentul platii veti spune ca sunteti castigator la concurs forum Nimfomane editia a 4-a si veti furniza receptionistei codul de discount primit dinspre noi.
Codurile de discount le trimitem prin PM direct catre membrii respectivi de pe forum.

Daca cel care a castigat nu poate din diverse motive sa isi "incaseze" premiul, va avea dreptul sa il doneze catre oricare alt membru al forumului, dar va trebui sa ne anunte ca isi doneaza premiul catre altcineva si sa ne dea numele membrului de pe forum care ne va vizita.
Nu conditionam vizita dvs la noi de scrierea vreunei recenzii.

Hai la un masaj bun!

Noblesse Unic Private Massage & SPA

www.private-massage.ro

post-107928-0-27383300-1546683786_thumb.jpeg

post-107928-0-39004200-1546683795_thumb.jpeg

post-107928-0-14226900-1546683805_thumb.jpg

post-107928-0-98271100-1546683818_thumb.jpg

• Oras:sibiu
Postat

am fost la un masaj am intrat cu o fata sabrina ok nimic special ca si masajul o frecare pe spate cu ulei o frecare pe fata cu ulei si gata masajul

Felicitari la acest salon ca gaseste atiti creduli care sa mai participe si la concursurii .Eu unul nu mai merg la acest salun nimic special

Multumesc

• Like 1
Postat

am fost la un masaj am intrat cu o fata sabrina ok nimic special ca si masajul o frecare pe spate cu ulei o frecare pe fata cu ulei si gata masajul

Felicitari la acest salon ca gaseste atiti creduli care sa mai participe si la concursurii .Eu unul nu mai merg la acest salun nimic special

Multumesc

Postat

Se pare ca Sabrina este un "talisman" norocos pentru mine,este a2a oara cand sunt extras(prima data tot Sabrina m-a facut castigator).

Multumesc si colegului McHammer pentru norocul pe care mi l-a purtat.(Noi 2 fiind si castigatorii primei editii)

Voi reveni la inceputul saptamanii viitoare cu detalii dupa sedinta de masaj,care va insemna de altfel si prima mea recenzie pe site ðŸ˜ðŸ˜.

• Like 1
Postat

Care din fete este cea mai priceputa la dominare?

Buna,

Dominarea este un domeniu vast, si in functie de cum le place clientilor sa fie dominati nu exista o persoana care sa se priceapa si sa multumeasca pe toata lumea.

Din echipa noastra actuala, Sabrina este cea mai experimentata pe astfel de tehnici de dominare, insa fac dominare cu feedback excelent si Jasmin, Cristina, Patricia, Maya.

Cu siguranta, daca discutati cu receptionera noastra de serviciu, va putea sa va recomande, in functie de preferintele dvs pe dominare, o maseuza compatibila.

Hai la un masaj bun!

Noblesse Unic Private Massage & SPA

www.private-massage.ro

Postat

Pfiuu :))) eu am dat like la postarea de pe forum cea cu concursul asa sa zic si eu ca sunt la numar 🤣🤣 nu ma astaptam sa si castig ceva :)) din pacate nu mai sunt in tara si nu revin pana la terminarea perioadei , dar din cate vad merge donat :D poate vrea tovarasul laury sa incerce si masajul erotic :p va anunt prin pm ce membru o sa va viziteze :D mersi fain sabina pentru mana norocoasa ce sa zic :D

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

a fost blat sa moara spania

n-a fost, sa moara veta

Postat
NOBLESSE UNIC - SALON MASAJ EROTIC BUCURESTI

PROMOTIILE LUNII IANUARIE
promotii valabile intre 06-31.ianuarie.2019

PROMOTIE PENTRU REZERVARE ONLINE
DISCOUNT Faceti o rezervare online folosind formularul dedicat de la noi de pe site si primiti 50 Ron discount la masajul erotic clasic, erotic VIP fantezie si pachete SPA. Masajul trebuie sa inceapa pana in ora 20.00. Promotie valabila in fiecare zi a saptamanii. Urmariti linkul de mai jos pentru a rezerva:

HAPPY HOUR 50% REDUCERE!
E simplu sa faci un masaj la jumatate de pret la Noblesse Unic
1) Mai intai fa-ti o programare online folosind formularul dedicat de la noi de pe site, dureaza doar 1 minut.
2) Apoi vino la masaj in intervalul orar 13.00-14.00, spune codul HAPPYHOUR50 la receptie si primesti pe loc 50% reducere la masajul erotic clasic, erotic VIP fantezie si pachete SPA.
Promotie valabila in zilele de Luni, Marti, Miercuri si Joi, pentru prima ora pe care clientul respectiv o petrece la salon in ziua mentionata. Serviciile care includ un client impreuna cu doua sau mai multe maseuze simultan nu fac parte din promotie.
Ora de masaj promotionala poate incepe la oricare dintre orele 13.00, 13.30 sau 14.00.
Aceasta oferta nu poate fi cumulata cu alte oferte/promotii/discounturi.
Va asteptam cu drag!

PROMOTIE 100 Ron CADOU DE ZIUA TA
Iti facem si nou un cadou de ziua ta! Viziteaza-ne chiar de ziua ta (sau o zi mai inainte sau cu o zi dupa, daca esti prea ocupat chiar in ziua magica). Cumpara un masaj erotic clasic, erotic VIP fantezie sau pachet SPA, si primesti pe loc 100 Ron discount la nota de plata. Clientul trebuie sa faca dovada datei nasterii cu un act de identitate. Aceasta oferta nu poate fi cumulata cu alte oferte/promotii/discounturi. Serviciile care includ 2 maseuze simultan sunt excluse din oferta.

SAUNA GRATUIT!
Luna aceasta oferim gratuit 15 minute de acces la sauna tuturor clientilor care rezerva o sesiune de masaj, indiferent de ora la care ne vizitati.
Astfel, primiti 75 minute la pret de 60, deoarece faceti 15 minute de sauna gratuit + 60 minute de masaj.
Va asteptam cu drag!

Hai la un masaj bun!
Noblesse Unic - Private Massage & SPA Bucuresti
www.private-massage.ro
  • Like 3
Postat

Fara rautate intreb, s-au mai epilat fetele alea ale voastre, dragute de altfel, dar in pa cu moda anilor 70 la freza de la pasarica...adica hairy all around, pussy and ass! 🙈

• Oras:Alep
  • Oras:Alep
Postat

Am intrat la un masaj și cu Ioana, o puștoaică brunetă cu un fund maare dar și cu o talie subțire, cred că e o combinație bună. Avea părul prins în două codițe. La adresa de internet a salonului am văzut că a apărut o mică poză cu Ioana. Fata este îngrijită, epilată. Sânii îi are mici și frumoși.

Masajul de relaxare pe care mi l-a făcut îl consider bun, a durat cât am vrut eu, n-a comentat deloc, așa că nu a fost cazul să ajung să mă plictisesc. La partea de masaj erotic mi-a plăcut, mi-a părut destul implicată, plus că la capitolul acesta e cooperantă și îi place să impresioneze. Permisivitatea e destul de scăzută. Cât privește acel mult căutat GFE  -nu prea am avut parte de așa ceva în ora de masaj cu Ioana, nu e interesată (părerea mea :) )

Câteva note:

>Erotism :  8,5   

>GFE :        7  

>Atitudine :9   (comunicativă, atentă cu mine, cooperantă în mare măsură, nu m-a grăbit)

• Like 2
Postat

Fara rautate intreb, s-au mai epilat fetele alea ale voastre, dragute de altfel, dar in pa cu moda anilor 70 la freza de la pasarica...adica hairy all around, pussy and ass!

Buna,

Fara rautate iti raspundem si noi, ca toate fetele noastre sunt epilate acum. Cu toate acestea, daca vreun client are fantezii si doreste in mod special o fata neepilata, face rezervare cu ceva timp inainte ca sa aiba fata timp sa isi lase parul sa creasca! Am avut cazuri din acestea dupa ce a fost discutia cu epilarea.

Am avut si noi probleme de natura diversa lunile trecute dar pe majoritatea le-am rezolvat acum si iti pot spune ca majoritatea clientilor pleaca multumiti de la Noblesse Unic.

Hai la un masaj bun!

www.private-massage.ro

Postat

Eu nu inteleg cum se participa la concurs ( cum te înscrii)

Buna,

In concurs te inscrii foarte simplu prin aprecierea unei postari, facuta intr-o anumita perioada.

Asta e linkul de la postarea ultimei editii a concursului nostru, cea din dec 2018, probabil urmatoarea editie va fi la sfarsitul lunii ianuarie 2019

https://nimfomane.com/forum/topic/13783-noblesse-unic-masaj-0727148861-0212112555/?p=5376428

Hai la un masaj bun!

www.private-massage.ro

Postat

Am intrat la un masaj și cu Ioana, o puștoaică brunetă cu un fund maare dar și cu o talie subțire, cred că e o combinație bună. Avea părul prins în două codițe. La adresa de internet a salonului am văzut că a apărut o mică poză cu Ioana. Fata este îngrijită, epilată. Sânii îi are mici și frumoși.

Masajul de relaxare pe care mi l-a făcut îl consider bun, a durat cât am vrut eu, n-a comentat deloc, așa că nu a fost cazul să ajung să mă plictisesc. La partea de masaj erotic mi-a plăcut, mi-a părut destul implicată, plus că la capitolul acesta e cooperantă și îi place să impresioneze. Permisivitatea e destul de scăzută. Cât privește acel mult căutat GFE  -nu prea am avut parte de așa ceva în ora de masaj cu Ioana, nu e interesată (părerea mea :) )

Câteva note:

>Erotism :  8,5   

>GFE :        7  

>Atitudine :9   (comunicativă, atentă cu mine, cooperantă în mare măsură, nu m-a grăbit)

Draga rafa121

Iti multumim pentru faptul ca ne vizitezi si pentru recenziile obiective pe care le scrii despre maseuzele noastre.

Avem acum informatii pe site despre aproape toate maseuzele din echipa noastra, si cel putin o poza.

Te asteptam cu drag si data viitoare.

Hai la un masaj bun!

www.private-massage.ro

Postat

Avem acum informatii pe site despre aproape toate maseuzele din echipa noastra, si cel putin o poza.

Hai la un masaj bun!

www.private-massage.ro

Hello, am cautat o poza cu Alexia, care apare ca ar fi "de serviciu" astazi si nu am gasit :(

daca exista imi puteti indica un link, va rog

multumesc mult

Vizitator batranul george
Postat

Hello, am cautat o poza cu Alexia, care apare ca ar fi "de serviciu" astazi si nu am gasit :(

multumesc mult

au zis "aproape toate"

• Like 1
Postat

multumesc mult

au zis "aproape toate"

Alexia e abia prima zi astazi la noi si nu va avea profil si fotografii asa repede. Este vorba de o fata blonda simpatica si cu niste ochi verzi uluitori, de 28 de ani, cu experienta in domeniu, foarte politicoasa si comunicativa. Ca statura e miniona, aprox 1.58cm si 53-54kg. Daca se tine de program, va fi pe tura de zi 12-22 in perioada urmatoare. A mai lucrat la noi o perioada scurta asta primavara.

Hai la un masaj bun!

www.private-massage.ro

• Like 1
Postat

@Noblesse

daca imi permiteti o recomandare

postati si aici si pe site un update cu lista de servicii si preturile pentru fiecare in parte

ori sunt eu nepriceput, dar nu le gasesc la voi pe site

• Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere
Postat

Ar putea posta si cate 2-3 poze cu fiecare maseuza

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

@Noblesse

daca imi permiteti o recomandare

postati si aici si pe site un update cu lista de servicii si preturile pentru fiecare in parte

ori sunt eu nepriceput, dar nu le gasesc la voi pe site

Prețurile nu sunt postate pe site. Le obții fie telefonic, fie pe whatsapp, fie pe mail. E clar că nu vor să fie publice prețurile. Dacă îți faci curaj și le trimiți un mesaj ... obții toate informațiile de care ai nevoie...
  • Like 1
Postat

Prețurile nu sunt postate pe site. Le obții fie telefonic, fie pe whatsapp, fie pe mail. E clar că nu vor să fie publice prețurile. Dacă îți faci curaj și le trimiți un mesaj ... obții toate informațiile de care ai nevoie...

Ai dreptate, preturile de la Noblesse Unic sunt un secret (destul de) bine pastrat!

:slap2 

Hai la un masaj bun!

www.private-massage.ro

Postat
Un mic ajutor pentru clientii nostri fideli:

12/01/2019 Sambata / Saturday / Sabato
Program fete / Girls schedule / Ragazze orario
Masseuse / Masseuses / Massaggiatrice:

12(noon)-22 Alexia (new girl)
12(noon)-02am Lavinia, Cristina
18-05am Patricia
20-06am Laura, Anna, Ioana, Camelia, Sonia (new girl)
--
Receptionist: Lily / Diana
Va asteptam! See you soon! Vi aspettiamo!
Have a nice weekend!

Hai la un masaj bun!
www.private-massage.ro

Vizitator batranul george
Postat

O recenzie despre fetele noi? Sau ceva poze cu ele din partea noblesse?

mergi tu si ne faci o recenzie

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...