Ovig2022 Reputație: 78 Postat Iulie 31, 2023 Oras:București Oras:București Postat Iulie 31, 2023 O experiență scumpă și proasta. Am ales varianta jacuzzi cu speranța că e vreun lux. Doar prețul e lux in rest jacuzzi și fetele sunt mai mult de o stea sau doua... Masajul mediocru și prosteala cu jacuzzi nu merita banii. Fără sex oricât am ridicat miza care deja depășea scenariul. Locația 6 Fete 6-7 Bani: as da note cu minus. Nu mai revin nici dacă îmi fac cadou. 1
chaos Reputație: 60 Postat August 1, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 1, 2023 Acum 17 ore, Ovig2022 a spus: O experiență scumpă și proasta. Am ales varianta jacuzzi cu speranța că e vreun lux. Doar prețul e lux in rest jacuzzi și fetele sunt mai mult de o stea sau doua... Masajul mediocru și prosteala cu jacuzzi nu merita banii. Fără sex oricât am ridicat miza care deja depășea scenariul. Locația 6 Fete 6-7 Bani: as da note cu minus. Nu mai revin nici dacă îmi fac cadou. Salut. Ce fete mai sunt pe acolo? Nu am mai fost demult
Ovig2022 Reputație: 78 Postat August 2, 2023 Oras:București Oras:București Postat August 2, 2023 16 hours ago, chaos said: Salut. Ce fete mai sunt pe acolo? Nu am mai fost demult Nu mai rețin numele. Una mai tinără fara tate și una mai veche mai plinuță. 1
adoratu Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 6, 2023 Eu am fost la Amira, o fata simpatica pe la 30 de ani si foarte vioaie, mi-a placut foarte mult. Sincer, nu stiu cum sa o evaluez, am fost la foarte putine masaje la viata mea, ea mi-a placut sincer, am fost de vreo trei ori.
rafa121 Reputație: 849 Postat Ianuarie 2 Oras:Alep Oras:Alep Postat Ianuarie 2 Observ că nu se mai scrisese de mult timp ceva despre salonul acesta, Trecuse destulă vreme de la ultima mea vizită și am mers în decembrie să aflu dacă este pe placul meu masajul la salon. Acum au un site mai de bun, sunt multe informații disponibile, chiar și prețurile. Prețul pentru masajul erotic ales de mine: 300 lei (60 minute). (din care 50 minute pentru masajul efectiv -este specificat) Partea rea a fost că în după amiaza aceea nu era decât o maseuză la salon, Melissa, frumușică dar distantă, nu am avut de ales. Melissa nu acceptă atingeri decât pentru bani în plus, mi-a comunicat de la început. Deci, dacă nu i se plătește peste cei 300 lei, este cam plictisitor. Altceva important de precizat este că durata masajului +dușuri +cât am așteptat-o în cameră a fost 50 minute, nu e Melissa interesată să respecte timpul plătit de client. Dacă tot a ajuns prețul 300 lei pentru masaj, mă așteptam la ceva mai plăcut. Sunt multe variante mai bune decât la acest salon. Nu mai trec pe la acest salon, decât dacă aflu că sunt fete care au o atitudine ok, total diferită de a Melissei, 3 2
Cheuvseski Reputație: 41 Postat Ianuarie 7 Postat Ianuarie 7 I haven't had any luck in any of these salons but decided to give this a go after reading the review above. Then when I check the ratings on google, I remembered why I avoided it to begin with. Well, the correspondence on whatsapp was unprofessional, redirecting me to the website instead of answering my questions directly. So I get there and I'm greeted by an old lady and a salon that looks far from clean. Then I get introduced to three girls with no eye contact and who look bored out of their minds. Also, they were in a rough shape. I have seen street workers on drugs who look similar to them, no exaggeration. There was not a single hint of femininity. And I'm not even picky with looks as long they look healthy, I don't care if the breasts are small or if she isn't wearing any makeup. I can't stand dark circles around the eyes, sick looking faces and covered in tattoos etc. So, I bailed. Even if the other salons in this city have been terrible in terms of service, they still have decent looking girls, and if you can't even get that one right, there's no chance the massage will be any good. 1
bebe2014 Reputație: 3472 Postat Ianuarie 7 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 7 La 02.01.2025 la 19:23, rafa121 a spus: Observ că nu se mai scrisese de mult timp ceva despre salonul acesta, Trecuse destulă vreme de la ultima mea vizită și am mers în decembrie să aflu dacă este pe placul meu masajul la salon. Acum au un site mai de bun, sunt multe informații disponibile, chiar și prețurile. Prețul pentru masajul erotic ales de mine: 300 lei (60 minute). (din care 50 minute pentru masajul efectiv -este specificat) Partea rea a fost că în după amiaza aceea nu era decât o maseuză la salon, Melissa, frumușică dar distantă, nu am avut de ales. Melissa nu acceptă atingeri decât pentru bani în plus, mi-a comunicat de la început. Deci, dacă nu i se plătește peste cei 300 lei, este cam plictisitor. Altceva important de precizat este că durata masajului +dușuri +cât am așteptat-o în cameră a fost 50 minute, nu e Melissa interesată să respecte timpul plătit de client. Dacă tot a ajuns prețul 300 lei pentru masaj, mă așteptam la ceva mai plăcut. Sunt multe variante mai bune decât la acest salon. Nu mai trec pe la acest salon, decât dacă aflu că sunt fete care au o atitudine ok, total diferită de a Melissei, Atitudinea asta, o aveau fetele la salonul ăsta , din 2017, stiu de atunci, dacă nu plusai în cameră, era doar o labă tristă Și în 30 minute era cam gata treaba Aparent nu s-a schimbat nimic
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum