Sari la conținut

Candidoza Bucala (Cum Scap De Ea)

Postări Recomandate

Postat

Salut,ma gandesc poate sa mai confruntat cineva cu situatii de genul,dupa o intalnire cu o civila,am observat ca am luat candidoza,desii nu ii facusem sex oral,problema este ca fiind contagioasa se ia si daca bea cineva din sticla mea, am fost la doctor si am primit tratament dar dupa 2 saptamani tot nu a trecut, stie cineva cum pot scapa mai repede?

Vizitator olʎ
Reputație: 0
Postat

Da-o si tu mai departe. Asa scapi de ea.

• Like 3
  • Minus 3
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
  La 16.07.2019 la 11:32, fugitiv a spus:

Salut,ma gandesc poate sa mai confruntat cineva cu situatii de genul,dupa o intalnire cu o civila,am observat ca am luat candidoza,desii nu ii facusem sex oral,problema este ca fiind contagioasa se ia si daca bea cineva din sticla mea, am fost la doctor si am primit tratament dar dupa 2 saptamani tot nu a trecut, stie cineva cum pot scapa mai repede?

Tratamentul esta de lunga durata, depinde si ce ai (candida sau aspergillus). In general medicii recomanda antimicotice 7-10 zile, repetat tratamentul dupa o luna, analize iar dupa 3 luni. Ajuta si gargara cu apa de gura (de ex. Corsodyl sau Eludril), poti folosi glicerina boraxata, apa cu bicarbonat, nu consuma lapte dulce (doar iaurt) si ia ceva pentru sistemul imunitar (foarte buna catina, sub orice forma, si spirulina).Toti suntem purtatori de candida, se declanseaza in general la dezechilibre ale florei bacteriene, mai ales daca ai un sistem imunitar slabit sau ai facut un tratament cu antibiotice. Succes si sanatate!
  • Like 3
Vizitator izabellasex&bdsm
Postat

Fluconazol

Este o cutie cu o singura pastila si are "acoperire" pt o saptamana.

Eu cand luam antibiotic pt masea, luam un fluconazol cand incepeam antibioticul si inca unul cand terminam antibioticul.

Acest medicament este bun atat pt preventie cat si pt tratare. Cauta pe net informatii si te vei convinge !

Cum zicea si Eva mai sus, poti face si gargara cu apa si bicarbonat.

• Like 4
Postat
  La 16.07.2019 la 15:30, gherghita70 a spus:

Cu greu retin lucruri simple, dar la tratarea bolilor sunt ase, experienta bate teoria! :)

Cand ma iau de tine, te superi.

Pai pe text, voi zice asa:

"la tratarea bolilor sunt ase", tradus: ase = Academia de Studii Economice :)))

"Experienta bata teoria". Ceea ce inseamna ca ai avut deja o paleta vasta de boli si sti deja din experienta, nu doar teoretic, cum se trateaza.

Eu stiu despre Fluconazol, ca il folosesc pe post de preventie cand iau antibiotic, dar vad ca tu ai expererinta in tratarea bolilor, deci...:)))

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator loving boy
Postat
  La 16.07.2019 la 16:09, izabellasex&bdsm a spus:

Cand ma iau de tine, te superi.

Pai pe text, voi zice asa:

"la tratarea bolilor sunt ase", tradus: ase = Academia de Studii Economice :)))

"Experienta bata teoria". Ceea ce inseamna ca ai avut deja o paleta vasta de boli si sti deja din experienta, nu doar teoretic, cum se trateaza.

Eu stiu despre Fluconazol, ca il folosesc pe post de preventie cand iau antibiotic, dar vad ca tu ai expererinta in tratarea bolilor, deci...:)))

fluconazol îmi d și mie d-na, și ea pățește la fel când ia antibiotice. Când e "grav", una la două zile, mie îmi crapă pula :D :D
  • Oras:Kathmandu
Postat

Când curva asta nu posta așa des, părea mai inteligentă. Chestie de aparență, din păcate. Încet, dar sigur, o să ajungă precum rându-cioara sau covrigara.

PS: etica scophenhaeuriană a regresat comparativ cu tupeul rapandulele.

• Minus 1
Postat
  La 16.07.2019 la 17:10, analphabetus a spus:

Când curva asta nu posta așa des, părea mai inteligentă. Chestie de aparență, din păcate. Încet, dar sigur, o să ajungă precum rându-cioara sau covrigara.

La mine faceai referire? Ca suntem mai multe curve pe topic, de aceea intreb :)))

Daca te refereai la mine, chiar nu are nici o importanta sau relevanta daca tu ma consideri inteligenta sau nu.

• Like 5
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
  La 16.07.2019 la 17:10, analphabetus a spus:

Daca TU n-ai posta deloc ai fi Einstein... sau ma rog, Schopenhauer, caruia nici macar numele nu i l-ai scris corect, incerci tu sa te dai citit dar nu-ti iese neam...
  • Like 3
Postat
  La 16.07.2019 la 18:17, evaforyou a spus:

Daca TU n-ai posta deloc ai fi Einstein... sau ma rog, Schopenhauer, caruia nici macar numele nu i l-ai scris corect, incerci tu sa te dai citit dar nu-ti iese neam...

@Analphabetus 

Schopenhauer, analizând comportamentele elitiste, a modelat etica libidinoșilor slinoși prin raportare la etalonul curvelor moraliste. La nivel structural, Schopenhauer a reschițat traiectoria pendulului kantian. Demolarea intelectualității a fost posibilă prin utilizarea piconului. Ciocanul de abataj distruge orice urmă a structurii schopenhaueriene, permițând grobianismului congenital să supureze.

Ce nu este bine duduie? Luminează-mă!

• Like 1
  • Oras:Oriunde m-as afla
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Asta sa ti fie invatatura de minte alta data sa intorci si tu favoru ;) Oral la oral trage nu e frumos doar sa primesti trebuie sa si dai daca esti baiat de baiat smecher si cu lectiile la zi ;) 

Vizitator batranul george
Postat

dincolo de tratament ia in calcul sa reduci cantitatea de glucide din alimentatie, uite mai jos:

• Evitaţi carbohidraţii: oamenii de ştiinţă consideră faptul că această ciupercă prosperă atunci când alimentaţia conţine zaharuri simple şi se recomandă eliminarea lor, împreună cu carbohidraţii scăzuţi în fibre (de exemplu, pâinea albă).

• Evitaţi alimentele care conţin drojdie: Exemplele includ bere, vin, oţet sau produse de patiserie.

• Utilizaţi probiotice: Acest lucru va duce la introducerea mai multor bacterii „sănătoase” în intestin pentru a ajuta la prevenirea acumulării de candida. Se recomandă iaurtul cu probiotice şi/sau suplimentele alimentare.

• Like 1
Vizitator caproshu
Postat
  La 16.07.2019 la 19:15, analphabetus a spus:

@Analphabetus 

Schopenhauer, analizând comportamentele elitiste, a modelat etica libidinoșilor slinoși prin raportare la etalonul curvelor moraliste. La nivel structural, Schopenhauer a reschițat traiectoria pendulului kantian. Demolarea intelectualității a fost posibilă prin utilizarea piconului. Ciocanul de abataj distruge orice urmă a structurii schopenhaueriene, permițând grobianismului congenital să supureze.

Ce nu este bine duduie? Luminează-mă!

WOW...WOW....rar am vazut asa gandire stralucita....si ipotezele aste,dom le...

Vizitator dr parnassus
Postat

Unii zic ca ceea ce se termina în "oza " nu are soluție 

:blushing2  :innocent  :cry2

• Oras:Ping 3 Ms
  • Oras:Ping 3 Ms
Postat
  La 17.07.2019 la 13:21, gherghita70 a spus:

Poza.

Nu NU, ce poză? E substantiv, la fel ca și batoză (dau un exemplu aleator...) :)))

Pinguinule Imperial, boli cu oză la coadă, când e vorba de tine, ar cam fi și halitoză, scolioză, psihoză, nevroză și turmentoză. Ptr turmentoză am licență poetică, adhoc. Scuze :)))

Schimba-ți-ai Gheorghiță nickul în "Dropie". E pasărea aia dodoloață la care i s-au atrofiat aripile (de la stat pe forum) și nu mai poate zbura.

Da' chiar, tu când zbori? :)))

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat
  La 17.07.2019 la 15:45, zero__tolerance a spus:

Btw, şi Miorița s-a transmis din gură în gură. N-am mai scăpat de ea, de un veac și ceva...

:laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!
Postat

'mniezau, cu tristete-n ochi, mi-a soptit aseara ca in 2019 evita french kissu cu duhu sfant :)

Postat

Te clatesti cu Corsodyl de doua ori pe zi. Plus putina atentie la alimentatie

In 3 zile iti trece

• Like 3
Vizitator pripasul
Postat

Iei ovulu' din pisda lu' ines in gura si dai 2 ture.

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...