Sari la conținut

3,14CON

Postări Recomandate

Postat

Personal,saptamana trecuta am fost injurat crunt pe mess de un membru marcant al forumului; injurat de mama,de tata, care sunt morti din pacate,desi i-am spus acest lucru. Am vrut sa ma retrag,din cauza amaraciunii ce mi-o provocasa respectivul.Dar poate ca asta a vrut. Poate ca asta vor si altii: sa intram in "hibernare". De ce sa la facem jocul? Hai sa luptam in contituare, pana vor deveni voci izolate si vor pleca unde si-a dus mutu' iapa! De exemplu,azi cred ca o sa am treaba cu Betty; daca reusesc, in 2-3 zile maximum, veti avea recenzia.

Vai, vai, vai. Ce avem noi aici? Una bucata 3,14CON injurata de cineva pe mess. Moshule, daca te referi la messenger, atunci eu te-am injurat ! Eu, adica Euflo. De ce? Pai tu, ala batranu, mare cititor de bloguri, ai citit candva o poveste, la care nu stiai esenta, nici macar finalul. Si ce ai facut tu acum? M-ai facut puscarias. Ca deh, toti citim si putini pricepem. Sau suntem panarame. Odinioara, citisem si eu despre matale ca esti bolnav pe acilea, dar am zis sa nu ti-o bag pe asta. Cum mama a plans pt mine, am zis sa te intreb de mama ta. Te-am injurat, precum ai spus. De unde sa stiu eu ca-i moarta? Probabil eram ca tine in tema, am zis sa dau din gura, indiferent ce mizerie.

Te-ai laudat ca esti scrimeur. Te-ai mai laudat prin cateva cercuri ca sa vezi ce-i fac eu aluia. Hahaha, pai matale crezi ca eu stiu de regulile lui matale? Adica ma impungi de 2-3 ori si m-ai invins? Crezi ca eu ies dupa terenul ala batut si iti strang mana si zic: m-ai batut nenea ! , si apoi sa plec acasa? Maturizeaza-te sau da coltu' (si intreaba niste baieti cum e bine sa faci).

Eu cred ca ai alergat o viata intreaga si nu ai castigat nimic si acum vrei sa te afirmi. Cam tarziu tataie, s-au schimbat vremurile!  Nu ai castigat nimic, nici macar dreptul de-a avea chipul imprimat pe-o hartie igienica.

Cand mai pui recenzii, pune si variantele reale. Nu-i nicio rusine. Sau nu mai scrie baliverne. Stii tu. Vei vedea tu. Vom vedea si noi, ceilalti.

Eu am fost inchis pt cateva zile, tu esti inchis pe viata.

post-81016-0-39639700-1372119213_thumb.jpg

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare