COCOnESC'u Reputație: 2 Postat Iunie 25, 2013 Telefon: [email protected] Oras:intr-o casa conspirativa Telefon: [email protected] Oras:intr-o casa conspirativa Postat Iunie 25, 2013 Personal,saptamana trecuta am fost injurat crunt pe mess de un membru marcant al forumului; injurat de mama,de tata, care sunt morti din pacate,desi i-am spus acest lucru. Am vrut sa ma retrag,din cauza amaraciunii ce mi-o provocasa respectivul.Dar poate ca asta a vrut. Poate ca asta vor si altii: sa intram in "hibernare". De ce sa la facem jocul? Hai sa luptam in contituare, pana vor deveni voci izolate si vor pleca unde si-a dus mutu' iapa! De exemplu,azi cred ca o sa am treaba cu Betty; daca reusesc, in 2-3 zile maximum, veti avea recenzia. Vai, vai, vai. Ce avem noi aici? Una bucata 3,14CON injurata de cineva pe mess. Moshule, daca te referi la messenger, atunci eu te-am injurat ! Eu, adica Euflo. De ce? Pai tu, ala batranu, mare cititor de bloguri, ai citit candva o poveste, la care nu stiai esenta, nici macar finalul. Si ce ai facut tu acum? M-ai facut puscarias. Ca deh, toti citim si putini pricepem. Sau suntem panarame. Odinioara, citisem si eu despre matale ca esti bolnav pe acilea, dar am zis sa nu ti-o bag pe asta. Cum mama a plans pt mine, am zis sa te intreb de mama ta. Te-am injurat, precum ai spus. De unde sa stiu eu ca-i moarta? Probabil eram ca tine in tema, am zis sa dau din gura, indiferent ce mizerie.Te-ai laudat ca esti scrimeur. Te-ai mai laudat prin cateva cercuri ca sa vezi ce-i fac eu aluia. Hahaha, pai matale crezi ca eu stiu de regulile lui matale? Adica ma impungi de 2-3 ori si m-ai invins? Crezi ca eu ies dupa terenul ala batut si iti strang mana si zic: m-ai batut nenea ! , si apoi sa plec acasa? Maturizeaza-te sau da coltu' (si intreaba niste baieti cum e bine sa faci).Eu cred ca ai alergat o viata intreaga si nu ai castigat nimic si acum vrei sa te afirmi. Cam tarziu tataie, s-au schimbat vremurile! Nu ai castigat nimic, nici macar dreptul de-a avea chipul imprimat pe-o hartie igienica. Cand mai pui recenzii, pune si variantele reale. Nu-i nicio rusine. Sau nu mai scrie baliverne. Stii tu. Vei vedea tu. Vom vedea si noi, ceilalti.Eu am fost inchis pt cateva zile, tu esti inchis pe viata.
Administrator pisicuts Reputație: 115499 Postat Iunie 25, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 25, 2013
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iunie 25, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2013 Asta mi pare ca se potriveste perfect!
oviii Reputație: -494 Postat Iunie 30, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Iunie 30, 2013 Picoane tata...vad ca esti plina afirmare.
picon Reputație: 1050 Postat Iulie 1, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 1, 2013 Esti gelos?
Postări Recomandate