Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 😂 Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2019 Partajează Postat Octombrie 31, 2019 Ziua bună se vede de dimineață.Buna dimineata,dragilor! Zi faina sa aveti! 😗🤗 Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2019 Partajează Postat Octombrie 31, 2019 Sau buna dimineata asa 😂😂😂😗 Link spre comentariu
ardustino Reputație: 23 Postat Octombrie 31, 2019 Partajează Postat Octombrie 31, 2019 :slap2 ... another Jordan Peterson fan ?!... https://roxanamchirila.com/2018/04/20/jordan-peterson-12-rules-for-life-recenzie-in-romana Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1659 Postat Octombrie 31, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat Octombrie 31, 2019 Sau buna dimineata asa O doamna ce mai ! 1 Link spre comentariu
costi4fun Reputație: 579 Postat Octombrie 31, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 31, 2019 Sau buna dimineata asa 😂😂😂😗S-a schimbat încălțămintea😂😂😂 3 Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2019 Partajează Postat Octombrie 31, 2019 :slap2 ... another Jordan Peterson fan ?!... https://roxanamchirila.com/2018/04/20/jordan-peterson-12-rules-for-life-recenzie-in-romanaOarecum Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2019 Partajează Postat Octombrie 31, 2019 S-a schimbat încălțăminteaAtât ai putut observa? Nu s-a schimbat Link spre comentariu
costi4fun Reputație: 579 Postat Octombrie 31, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 31, 2019 Atât ai putut observa? Nu s-a schimbatTu ai rămas la fel de bună 👅 Link spre comentariu
costi4fun Reputație: 579 Postat Octombrie 31, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 31, 2019 Daca ai un coniac bun aduc eu trag(g)bucul ... daca nu le aduc eu pe amândouă 😠Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2019 Partajează Postat Octombrie 31, 2019 Daca ai un coniac bun aduc eu trag(g)bucul ... daca nu le aduc eu pe amândouă Am Link spre comentariu
ardustino Reputație: 23 Postat Octombrie 31, 2019 Partajează Postat Octombrie 31, 2019 Atât ai putut observa? las' ca noi "ailalti" tot observam !... (de-aia nu mai avem somn ! :laugh2 ) Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat Octombrie 31, 2019 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat Octombrie 31, 2019 las' ca noi "ailalti" tot observam !... (de-aia nu mai avem somn ! :laugh2 ) ...bravo voua... eu nu vad mai departe decat @costi....papucii...Dar nah...poate ma ajuta daca ma apropii. Dar...mi-e un somnnnnn.....Vedem maine. 1 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Will of a woman! Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Hai neata Buna 😘ðŸ˜ðŸ¤— Link spre comentariu
only-me Reputație: 17084 Postat Noiembrie 1, 2019 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Hai neata Buna 😘ðŸ˜ðŸ¤—Mda...frumoasa si cocheta,ce ar ma fi de zis!?a da si buna de ....!!Zi buna!!😜😂😘😘😘 1 Link spre comentariu
ardustino Reputație: 23 Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 ce misto vin blugii pe piele fara altceva ! ... :blushing2 Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 ...bravo voua... eu nu vad mai departe decat @costi....papucii...Dar nah...poate ma ajuta daca ma apropii. Dar...mi-e un somnnnnn.....Vedem maine.Mai e un pic:)) Link spre comentariu
Vizitator cyberex Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Mai, la cyberex se potrivesc ambele apelative si bou si "pig", dar imi place de el asa cum e. YEAS ! Yeaaas! https://www.youtube.com/watch?v=4LLhNMDltjc " i need to free my mind.. sometimes..i get real, real high.. sometimes,i wanna raise my hands.. sometimes,i wanna do my dance.. sometimes " SOMETIMES - SOMETIMES - 1 Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat Noiembrie 1, 2019 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 mda....fost la Roxana ....dezamagit... Ce schimbare! :wallbash Cam shleampat ambracata "la primire", nemachiata, cam ciufulita...parca a mai luat ceva kg (cica merge la sala...dar doar pentru ca i-a pus "gand rau" antrenorului :rax2 ) ....Voiam sa-i zic vreo doua, ca nu pune poze actuale :angry si sa fac cale-ntoarsa! ....noroc ca mi-am dat seama ca eram deja in garsoniera si, mai mult, ca ma uitam in oglinda aia de-si face poze! :blushing2 :rax2 Pamflet.... :laugh2 :laugh2 no, pa bune.... 'na seara la lume, fost "sa vada ochiu' " (si "Cristinel" :rax2 ) ce s-a shchimbat...dezamagire (sau bucurie :thinking ) ...nimic! Tot aranjata :gifs_ojos tot "fit" :gifs_ojos cre' ca tot cu pantofiorii ciclam :350x (... ca cine dreaq s-a uitat!?) tot vorbareatza, haioasa, efervescenta si cu vino'ncoa :maninlove Cafeaua ma astepta pe masa (mi-e si rushine, m-am dus cu mana-n-cur de 2 ori, deja...), "dispozitia" asisderea...Chat ca si pana acum (io unu' mor dupa el...atata relax ce-mi aduce...), glumitze, situatii si povestioare pline de “nerv”. Am mai zis ca e o "Jeanne d'Arc", dar si-o si cauta! :P Gluma-gluma, la chat ... dar la orizontala e serioasa de nu se poate.Asta e partea ei de “pro” si aici nu glumeshte. O ia in serios rau; io doar OP si...NP, la care ma straduiesc sa fac fatza "onorabil" (tre' sa fiu atent sa nu ma "satur" cu...al' dinainte) si "just in time"As mai strecura si-o glumitza, ca asta-mi sunt... dar nu ma-ndur sa-i distrag atentia; si…parca mereu ii raman dator cu ceva :blushing2 :innocent De fapt, cam astea-ar fi si concluziile pentru astazi: 1. Am scris data trecuta ca ma gandesc sa cer ceva bani pentru depasirea, “provocata”, a slotului..."ca, ce facem noi aici: sex sau dragoste?"; m-a adus cu picioarele pe pamant.Ca ea incearca, si are si banii, dar …taman cand s-ar indragosti mai tare de mine, eu plec la dush.Ea zice ca "putoare mica! nu vrei sa munceshti, hai?", eu ca "sunt prevazator!"...daca se-ndragosteshte de mine, ce fac cu ea pa cap?Oricum…no way sa-mi castig vreun ban (mi-a dat Roxana o idee, sa nu mor de foame, dar nu e de mine :laugh2 ). Si...oricum, iar am plecat cu intarziere :innocent 2. Ar fi bine, pentru ea, sa o mai raresc (asta e concluzie personala)… deja e a 2 oara cand, daca eu ma programez pe sfarsitul saptamanii, la inceputul ei i-o trage unul in cur!Nu va ganditi la prostii…e vorba ca, de cate ori ma gandesc/trezesc sa-mi fac programare, ii pocneste unul masina…din spate. Faza cu vandalizatul am ratat-o mai de departe, dar…pe vremea aia, inca nu ne cunoshteam. Cat noroc avea! :laugh2 In final ... nu prea stiu/pot sa scriu o recenzie "serioasa" si plina de observatii "obiective", bine structurate...cam trebuie citit printre randuri si extras ce e "interesant" pentru fiecare. Dar, daca eshti setat pe petrecerea catorva clipe placute alaturi de o caprioara "naturala", fara fitze, care nu te ia cu "iubi" sau "dragule", nu se alinta/pisiceshte pentru a crea atmosfera si care incearca sa te faca sa te simti bine (pana la final) aratand ca si ei ii face placere, atunci Roxana nu e deloc o alegere gresita. :hihat 7 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
mrpassion Reputație: -193 Postat Noiembrie 1, 2019 Oras:Terra Oras:Terra Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Hai neata Buna 😘ðŸ˜ðŸ¤—😘😘ðŸ˜ðŸ˜ 1 4 Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 mda....fost la Roxana ....dezamagit... Ce schimbare! :wallbash Cam shleampat ambracata "la primire", nemachiata, cam ciufulita...parca a mai luat ceva kg (cica merge la sala...dar doar pentru ca i-a pus "gand rau" antrenorului :rax2 ) ....Voiam sa-i zic vreo doua, ca nu pune poze actuale :angry si sa fac cale-ntoarsa! ....noroc ca mi-am dat seama ca eram deja in garsoniera si, mai mult, ca ma uitam in oglinda aia de-si face poze! :blushing2 :rax2 Pamflet.... :laugh2 :laugh2 no, pa bune.... 'na seara la lume, fost "sa vada ochiu' " (si "Cristinel" :rax2 ) ce s-a shchimbat...dezamagire (sau bucurie :thinking ) ...nimic! Tot aranjata :gifs_ojos tot "fit" :gifs_ojos cre' ca tot cu pantofiorii ciclam :350x (... ca cine dreaq s-a uitat!?) tot vorbareatza, haioasa, efervescenta si cu vino'ncoa :maninlove Cafeaua ma astepta pe masa (mi-e si rushine, m-am dus cu mana-n-cur de 2 ori, deja...), "dispozitia" asisderea...Chat ca si pana acum (io unu' mor dupa el...atata relax ce-mi aduce...), glumitze, situatii si povestioare pline de “nerv”. Am mai zis ca e o "Jeanne d'Arc", dar si-o si cauta! :P Gluma-gluma, la chat ... dar la orizontala e serioasa de nu se poate.Asta e partea ei de “pro” si aici nu glumeshte. O ia in serios rau; io doar OP si...NP, la care ma straduiesc sa fac fatza "onorabil" (tre' sa fiu atent sa nu ma "satur" cu...al' dinainte) si "just in time"As mai strecura si-o glumitza, ca asta-mi sunt... dar nu ma-ndur sa-i distrag atentia; si…parca mereu ii raman dator cu ceva :blushing2 :innocent De fapt, cam astea-ar fi si concluziile pentru astazi: 1. Am scris data trecuta ca ma gandesc sa cer ceva bani pentru depasirea, “provocata”, a slotului..."ca, ce facem noi aici: sex sau dragoste?"; m-a adus cu picioarele pe pamant.Ca ea incearca, si are si banii, dar …taman cand s-ar indragosti mai tare de mine, eu plec la dush.Ea zice ca "putoare mica! nu vrei sa munceshti, hai?", eu ca "sunt prevazator!"...daca se-ndragosteshte de mine, ce fac cu ea pa cap?Oricum…no way sa-mi castig vreun ban (mi-a dat Roxana o idee, sa nu mor de foame, dar nu e de mine :laugh2 ). Si...oricum, iar am plecat cu intarziere :innocent 2. Ar fi bine, pentru ea, sa o mai raresc (asta e concluzie personala)… deja e a 2 oara cand, daca eu ma programez pe sfarsitul saptamanii, la inceputul ei i-o trage unul in cur!Nu va ganditi la prostii…e vorba ca, de cate ori ma gandesc/trezesc sa-mi fac programare, ii pocneste unul masina…din spate. Faza cu vandalizatul am ratat-o mai de departe, dar…pe vremea aia, inca nu ne cunoshteam. Cat noroc avea! :laugh2 In final ... nu prea stiu/pot sa scriu o recenzie "serioasa" si plina de observatii "obiective", bine structurate...cam trebuie citit printre randuri si extras ce e "interesant" pentru fiecare. Dar, daca eshti setat pe petrecerea catorva clipe placute alaturi de o caprioara "naturala", fara fitze, care nu te ia cu "iubi" sau "dragule", nu se alinta/pisiceshte pentru a crea atmosfera si care incearca sa te faca sa te simti bine (pana la final) aratand ca si ei ii face placere, atunci Roxana nu e deloc o alegere gresita. :hihat Nah multumesc frumos.P.S. Dacă raresti vizitele,ai pus-o cu mine,treaba ta! :-P Te pup cu drag. Link spre comentariu
dau cu sabia in balta Reputație: 372 Postat Noiembrie 2, 2019 Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 Frumosi blugi😄😄😄😘😘😘😘 Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat Noiembrie 2, 2019 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 Nah multumesc frumos.P.S. Dacă raresti vizitele,ai pus-o cu mine,treaba ta! :-P Te pup cu drag. Eu doar binele, ti-l doream, dar...cum zici PS Si nu baga lumea-n ceatza...zice ashtia ca scriu pe neve. Deja "....ai pus-o cu mine!" :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2019 Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 Eu doar binele, ti-l doream, dar...cum zici PS Si nu baga lumea-n ceatza...zice ashtia ca scriu pe neve. Deja "....ai pus-o cu mine!" :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2Mai bine ceața 😂😂😂😗 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum