RoxanaM Reputație: 820 Postat August 16, 2021 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 16, 2021 ❤️❤️❤️ 7 7 Link spre comentariu
lion_boy Reputație: 806 Postat August 16, 2021 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat August 16, 2021 Acum 42 minute, RoxanaM a spus: ❤️❤️❤️ Buna Roxy te pup 😘preturi , servicii, update , program ?😘 Link spre comentariu
dau cu sabia in balta Reputație: 368 Postat August 16, 2021 Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Partajează Postat August 16, 2021 Prețuri Ok,servicii de neuitat,program când are chef!!!! 3 Link spre comentariu
bogdandbuc Reputație: 20 Postat August 16, 2021 Partajează Postat August 16, 2021 1 hour ago, dau cu sabia in balta said: Prețuri Ok,servicii de neuitat,program când are chef!!!! Ai fost la ea? Scrie si tu niste impresii p'aici. Link spre comentariu
RoxanaM Reputație: 820 Postat August 16, 2021 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 16, 2021 Prețurile le-am scris, le-am marit 😂, ca deh, m-am marit si eu 😂😂😂,program instabil 😂 serviciile s-au tot scris de ele. Acum 3 ore, lion_boy a spus: Buna Roxy te pup 😘preturi , servicii, update , program ?😘 2 Link spre comentariu
RoxanaM Reputație: 820 Postat August 16, 2021 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 16, 2021 Acum 2 ore, dau cu sabia in balta a spus: Prețuri Ok,servicii de neuitat,program când are chef!!!! Vtm ❤️🤗 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat August 16, 2021 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat August 16, 2021 Roxano"M", nebunia de pe-aici si incurcaturile cu contul si cei care posteaza pe cont le-am mai inteles eu; am fost si ajutat. Intzeles si chestia cu "umflatu' ", desi clar la a 2 a vizita bag acul in ei, ca n-aveai de ce (la "prima" sunt timid si prea bucuros de reintanire...nu-mi permit). Dar "vtm"...m-a rupt! Ce 'shtele ma-sii inseamna? 🤣🤣 Iar pentru colegu' @dau cu sabia in balta : ai capatat aprobare, sau scrii si tu asa, sa faci fiere la lume (rau la lingurea)? Te previn: ficatu' mi-e prastie de la beutura (ce sa fac? toate se scumpesc, in afara de palinca! ). Daca-mi strici si fierea da pa el, s-a dus poolii da suflet inca un organ important din veatza unui barbat! Il ai pe constiinta! (de organu' ala nefolositu', din cauza de home-office, nu-mi fac griji, si nu te fac raspunzator...usor usor se vindeca si locu') PS Asta asa, ca sa poluam pe contul @Roxana1907, de si-a permis sa "intre" pe taramuri sfinte PPS bine ca nu mai am cont platit, sa ma umplu de pm-uri (stii ceva?, ai numarul?, etc, etc) 1 1 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
dau cu sabia in balta Reputație: 368 Postat August 16, 2021 Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Partajează Postat August 16, 2021 Te pup și te iubesc viața mea🥰🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘😍😍😍😍 Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat August 16, 2021 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat August 16, 2021 🤣🤣🤣 ...mare ti-i gradina, si multe prescurtari au sarit gardul! Hai merci 👍 1 1 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
RoxanaM Reputație: 820 Postat August 17, 2021 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 17, 2021 Acum 13 ore, crissti98 a spus: Roxano"M", nebunia de pe-aici si incurcaturile cu contul si cei care posteaza pe cont le-am mai inteles eu; am fost si ajutat. Intzeles si chestia cu "umflatu' ", desi clar la a 2 a vizita bag acul in ei, ca n-aveai de ce (la "prima" sunt timid si prea bucuros de reintanire...nu-mi permit). Dar "vtm"...m-a rupt! Ce 'shtele ma-sii inseamna? 🤣🤣 Iar pentru colegu' @dau cu sabia in balta : ai capatat aprobare, sau scrii si tu asa, sa faci fiere la lume (rau la lingurea)? Te previn: ficatu' mi-e prastie de la beutura (ce sa fac? toate se scumpesc, in afara de palinca! ). Daca-mi strici si fierea da pa el, s-a dus poolii da suflet inca un organ important din veatza unui barbat! Il ai pe constiinta! (de organu' ala nefolositu', din cauza de home-office, nu-mi fac griji, si nu te fac raspunzator...usor usor se vindeca si locu') PS Asta asa, ca sa poluam pe contul @Roxana1907, de si-a permis sa "intre" pe taramuri sfinte PPS bine ca nu mai am cont platit, sa ma umplu de pm-uri (stii ceva?, ai numarul?, etc, etc) Lasa ca-ti explic eu 😂 1 Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat August 17, 2021 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat August 17, 2021 vta? 1 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
RoxanaM Reputație: 820 Postat August 18, 2021 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 18, 2021 Acum 11 ore, crissti98 a spus: vta? Da 😂 1 Link spre comentariu
mr president Reputație: 4053 Postat August 18, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat August 18, 2021 Este ca o pisica, are mai multe vtm-uri. 😂 1 Link spre comentariu
RoxanaM Reputație: 820 Postat August 20, 2021 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 20, 2021 Hai bună ❤️ 3 5 Link spre comentariu
Vizitator quiet_storm Reputație: 0 Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 Hai buna sa iti fie inima ! Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat August 20, 2021 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat August 20, 2021 Acum 7 ore, RoxanaM a spus: Hai bună ❤️ ..... Iar dai cu batzul prin gard ...Atatatoareo! PS e singurul topic unde sunt metionat..."top autori" 1 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
gladiato Reputație: 730 Postat August 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 20, 2021 Bună..buna roxii... Link spre comentariu
Vizitator quiet_storm Reputație: 0 Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 Acum 29 minute, crissti98 a spus: Iar dai cu batzul prin gard ...Atatatoareo! PS e singurul topic unde sunt metionat..."top autori" Hai Cristi, curaj 😀, ia-ti inima in dinti si revino aici cu o recenzie. Pentru ca poti. Noi , ceilalti, suntem muritori . Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat August 20, 2021 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat August 20, 2021 N-ai sa vezi / citesti Si eu, tot "muritor"....doar ca voi avea acces la portile raiului fara sa stau la coada. Poate. Clar, urmare a faptelor bune de pe lumea asta, cineva, undeva, acolo sus, ma place si ma ajuta sa sar gardu' 🤣🤣🤣 1 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
peperinho Reputație: 230 Postat August 21, 2021 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 21, 2021 Păi Rox, unii doresc să intre în tainele integrării în absolut cu tine, nu numai cunoscuții, o excepție nu se poate? 😁 Link spre comentariu
mr president Reputație: 4053 Postat August 21, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat August 21, 2021 Rox e de admirat, nu de atins 😂 1 Link spre comentariu
Vizitator quiet_storm Reputație: 0 Postat August 21, 2021 Partajează Postat August 21, 2021 Acum 2 ore, mr president a spus: Rox e de admirat, nu de atins 😂 Glumesti, nu ? 😀 Daca imi permite dra Roxana Maria, voi scrie aici ce ar trebui sa primeasca ea de la noi. In viziunea mea, desigur. Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat August 21, 2021 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat August 21, 2021 De Roxana nush...da' aici "injuraturile" sunt de fapt dorintze; sau chiar fapte 🤣🤣🤣.... Deci, poti sa injuri linishtit 😜 1 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
mr president Reputație: 4053 Postat August 22, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat August 22, 2021 20 hours ago, quiet_storm said: Glumesti, nu ? 😀 Daca imi permite dra Roxana Maria, voi scrie aici ce ar trebui sa primeasca ea de la noi. In viziunea mea, desigur. Poate glumesc, poate nu, cine stie 😂 Link spre comentariu
Barcelona10 Reputație: 22 Postat August 22, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2021 La 20.08.2021 la 11:12, RoxanaM a spus: Hai bună ❤️ Superba! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum