Sari la conținut

Roxana 0784904104

Postări Recomandate

• Oras:București

Prețurile le-am scris, le-am marit 😂, ca deh, m-am marit si eu 😂😂😂,program instabil 😂 serviciile s-au tot scris de ele. 

Acum 3 ore, lion_boy a spus:

Buna Roxy te pup 😘preturi , servicii, update , program ?😘

• Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"

Roxano"M", nebunia de pe-aici si incurcaturile cu contul si cei care posteaza pe cont le-am mai inteles eu; am fost si ajutat.

Intzeles si chestia cu "umflatu' ", desi clar la a 2 a vizita bag acul in ei, ca n-aveai de ce (la "prima" sunt timid si prea bucuros de reintanire...nu-mi permit).

Dar "vtm"...m-a rupt! Ce 'shtele ma-sii inseamna? 🤣🤣

Iar pentru colegu' @dau cu sabia in balta : ai capatat aprobare, sau scrii si tu asa, sa faci fiere la lume (rau la lingurea)?

Te previn: ficatu' mi-e prastie de la beutura (ce sa fac? toate se scumpesc, in afara de palinca! :innocent).

Daca-mi strici si fierea da pa el, s-a dus poolii da suflet inca un organ important din veatza unui barbat! Il ai pe constiinta!

(de organu' ala nefolositu', din cauza de home-office, nu-mi fac griji, si nu te fac raspunzator...usor usor se vindeca si locu')

PS Asta asa, ca sa poluam pe contul @Roxana1907, de si-a permis sa "intre" pe taramuri sfinte

PPS  :laugh2 bine ca nu mai am cont platit, sa ma umplu de pm-uri (stii ceva?, ai numarul?, etc, etc)

• Like 1
  • Haha 1

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Trebuie doar sa-mi propuneti 😂

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Link spre comentariu
  • Membru Premium

🤣🤣🤣

...mare ti-i gradina, si multe prescurtari au sarit gardul!

Hai merci 👍

• Like 1
  • Haha 1

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Link spre comentariu
Acum 13 ore, crissti98 a spus:

Roxano"M", nebunia de pe-aici si incurcaturile cu contul si cei care posteaza pe cont le-am mai inteles eu; am fost si ajutat.

Intzeles si chestia cu "umflatu' ", desi clar la a 2 a vizita bag acul in ei, ca n-aveai de ce (la "prima" sunt timid si prea bucuros de reintanire...nu-mi permit).

Dar "vtm"...m-a rupt! Ce 'shtele ma-sii inseamna? 🤣🤣

Iar pentru colegu' @dau cu sabia in balta : ai capatat aprobare, sau scrii si tu asa, sa faci fiere la lume (rau la lingurea)?

Te previn: ficatu' mi-e prastie de la beutura (ce sa fac? toate se scumpesc, in afara de palinca! :innocent).

Daca-mi strici si fierea da pa el, s-a dus poolii da suflet inca un organ important din veatza unui barbat! Il ai pe constiinta!

(de organu' ala nefolositu', din cauza de home-office, nu-mi fac griji, si nu te fac raspunzator...usor usor se vindeca si locu')

PS Asta asa, ca sa poluam pe contul @Roxana1907, de si-a permis sa "intre" pe taramuri sfinte

PPS  :laugh2 bine ca nu mai am cont platit, sa ma umplu de pm-uri (stii ceva?, ai numarul?, etc, etc)

Lasa ca-ti explic eu 😂 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium

:s  :hump vta?

• Like 1

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 7 ore, RoxanaM a spus:

Hai bună ❤️

.....

Iar dai cu batzul prin gard :@...Atatatoareo!

PS e singurul topic unde sunt metionat..."top autori" :shocked:lol:

• Haha 1

Link spre comentariu
Vizitator quiet_storm
Reputație: 0
Acum 29 minute, crissti98 a spus:

Iar dai cu batzul prin gard :@...Atatatoareo!

PS e singurul topic unde sunt metionat..."top autori" :shocked:lol:

Hai Cristi, curaj 😀, ia-ti inima in dinti si revino aici cu o recenzie. Pentru ca poti.

Noi , ceilalti, suntem muritori .

Link spre comentariu
  • Membru Premium

N-ai sa vezi / citesti :refoz

Si eu, tot "muritor"....doar ca voi avea acces la portile raiului fara sa stau la coada. Poate.

Clar, urmare a faptelor bune de pe lumea asta, cineva, undeva, acolo sus, ma place si ma ajuta sa sar gardu' 🤣🤣🤣

• Inimioara 1

Link spre comentariu
Vizitator quiet_storm
Reputație: 0
Acum 2 ore, mr president a spus:

Rox e de admirat, nu de atins 😂

Glumesti, nu ?

😀

Daca imi permite dra Roxana Maria, voi scrie aici ce ar trebui sa primeasca ea de la noi. In viziunea mea, desigur.

Link spre comentariu
  • Membru Premium

De Roxana nush...da' aici "injuraturile" sunt de fapt dorintze; sau chiar fapte 🤣🤣🤣....

Deci, poti sa injuri linishtit 😜

• Haha 1

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...