RoxanaM Reputație: 821 Postat Februarie 23, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 23, 2022 💋❤️ 1 15 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11854 Postat Februarie 23, 2022 Partajează Postat Februarie 23, 2022 2 minutes ago, RoxanaM said: 💋❤️ ☝️☝️☝️☝️ Trebuie să îmi fac loc în program pentru un bis! Data trecută a fost de vis! 😋🔝🔥 1 Link spre comentariu
bagheera19 Reputație: 188 Postat Februarie 23, 2022 Partajează Postat Februarie 23, 2022 1 hour ago, RoxanaM said: 💋❤️ Bagă limbuța înăuntru frumoaso 🤗 Link spre comentariu
dau cu sabia in balta Reputație: 374 Postat Februarie 23, 2022 Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 23, 2022 Te pop Frumusețe,Pozitia preferata😉😉🥰🥰🥰 1 Link spre comentariu
koningdaniel Reputație: 967 Postat Februarie 23, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 23, 2022 Mircea Eliade spunea: Nu poți scăpa de anumite lucruri decât trăindu-le, nu poți limpezi anumite obsesii decât privindu-le în față, și nu poți cunoaște adevărata dragoste decât depășind-o. Nu poți stăpâni decât acele lucruri la care ai renunțat, de care te-ai eliberat, nu prin detașare de ele însele, ci prin detașare de dorința fructelor lor. Cu vorbele astea în cap, i-am scris sec Mariei: “la ce ora ne vedem?” Ne-am văzut, sărutat, lins, supt, gemut, ejaculat, privit, încruntat, gustat, înfruntat… A fost ceva ce nu poate fi povestit, poate fi doar simțit, și, da honey, am rămas dator… Maria, Roxana, îți rămâne în cap, după sex, după întâlnire, privirea ei controlează. De la întâlnirea noastră anterioară am vorbit, m-am gândit, am vrut, dar există reguli, stabilite de ea. Nu sunt, nu au fost încălcate (cel puțin, nu cu mine). Note? Nu pot, a fost peste sex, a fost experiență. Se poate transforma ușor în obsesie. Obsesia nu este altceva decât un gând irațional… 7 2 1 Link spre comentariu
RoxanaM Reputație: 821 Postat Februarie 24, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 24, 2022 ❤️❤️❤️ 👅👅👅 2 1 1 9 Link spre comentariu
RoxanaM Reputație: 821 Postat Februarie 25, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 25, 2022 Weekend plăcut 🕺💃❤️ 4 1 11 Link spre comentariu
koningdaniel Reputație: 967 Postat Februarie 25, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 25, 2022 Acum 2 ore, RoxanaM a spus: Weekend plăcut 🕺💃❤️ Am condus 1000 km ca sa uit buzele alea…si tu ce faci? Link spre comentariu
RoxanaM Reputație: 821 Postat Februarie 25, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 25, 2022 Acum 23 minute, koningdaniel a spus: Am condus 1000 km ca sa uit buzele alea…si tu ce faci? Ce treaba are fundul cu buzele? 🤔 😂 😂 😂 2 Link spre comentariu
koningdaniel Reputație: 967 Postat Februarie 25, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 25, 2022 Acum 30 minute, RoxanaM a spus: Ce treaba are fundul cu buzele? 🤔 😂 😂 😂 La ce pozitii am experimentat impreuna, are… Link spre comentariu
koningdaniel Reputație: 967 Postat Februarie 25, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 25, 2022 Dar oare vom încălca reguli? @RoxanaM? Link spre comentariu
lion_boy Reputație: 806 Postat Februarie 27, 2022 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Februarie 27, 2022 Salutare fraților , Am avut norocul sa ma programez la aceasta superbitate de căprioară in persoana @RoxanaMmentionez ca mi-am luat concediul sa o pot vizita pentru ca e greu de prins având un program dificil pt mine pana la ora 17. Costumul negru cu care era îmbrăcată era demențial si formele ei de fotomodel plus chipul sau te face sa stai drept de la intrarea in încăpere și nu durat mult sa iau pozitie. Acțiunea a debutat cu sărutări pe tot corpul oferite de mine cat și de ea plus dezbracarea mea de către ea pentru preludiu. Oralul este excelent deep foarte bine executat , scuipat , lins , supt coaie , demențial , mi se scoala si acum când scriu 🤣 Oral nota 10 e prea mică as putea spune 😂 Am trecut la normal pentru a ma putea bucura de fundul ei superb am început in poziția doggy după care am rugat o sa trecem in LOT sa bucur de lins si acei sâni superbi pe care ii are . Dupa vreo 23 se minute de lupte tantrice am finalizat . Normal 10 Iginera ireproșabila curata , parfumata nota 10 Locatie foarte curata , ușor de ajuns nota 9.5 Haltul 400 de lei ora . De revenit , mereu, o recomand , e amanta perfecta așa te simți cu ea . Te pup scumpa mea @RoxanaM😘😘 4 Link spre comentariu
RoxanaM Reputație: 821 Postat Februarie 28, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 28, 2022 La 25.02.2022 la 22:38, koningdaniel a spus: Dar oare vom încălca reguli? @RoxanaM? Niciodată 2 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17093 Postat Februarie 28, 2022 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Februarie 28, 2022 2 hours ago, RoxanaM said: Niciodată Regulile sunt facute pt a fi incalcate!!😜😂🤦♂️😘 1 Link spre comentariu
RoxanaM Reputație: 821 Postat Februarie 28, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 28, 2022 Acum 8 minute, only-me a spus: Regulile sunt facute pt a fi incalcate!!😜😂🤦♂️😘 Regulile sunt făcute pentru a fi respectate, nu incalcate. Pupicei 2 1 1 Link spre comentariu
iacoiucutava Reputație: 173 Postat Februarie 28, 2022 Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Partajează Postat Februarie 28, 2022 Acum 9 minute, RoxanaM a spus: Regulile sunt făcute pentru a fi respectate, nu incalcate. Pupicei Spune-i asta lui Putin. 2 Link spre comentariu
RoxanaM Reputație: 821 Postat Februarie 28, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 28, 2022 Acum 2 ore, iacoiucutava a spus: Spune-i asta lui Putin. Daca m-ar asculta, i-aș spune! 1 Link spre comentariu
koningdaniel Reputație: 967 Postat Februarie 28, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 28, 2022 Acum 10 minute, RoxanaM a spus: Daca m-ar asculta, i-aș spune! Daca-i trimiti o poza cu privirea aia ucigatoare, s-ar putea sa te asculte. Link spre comentariu
RoxanaM Reputație: 821 Postat Februarie 28, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 28, 2022 Chiar acum, koningdaniel a spus: Daca-i trimiti o poza cu privirea aia ucigatoare, s-ar putea sa te asculte. Da-mi nr. lui și ii trimit 😂😂😂 1 Link spre comentariu
koningdaniel Reputație: 967 Postat Februarie 28, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 28, 2022 Acum 3 minute, RoxanaM a spus: Da-mi nr. lui și ii trimit 😂😂😂 e cazut site-ul Kremlinului, ca faceam rost de el....imi pare rau. Dar poate raspunde aici: Russia FSB? Federal Security Service Address: 1/3 Bolshaya Lubyanka St, Moscow, 107031. Telephone/fax: +7 (495) 224-70-69. 4 Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat Februarie 28, 2022 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat Februarie 28, 2022 Cam ai dreptate colegu' : La 11.02.2022 la 21:21, witcher a spus: Sounds like ... mid-life crysis 😊 ...eu intotdeauna am crezut In "maine"...io-te-te ca am cam inceput sa fiu lipsit de el; din motive obiective, dar si , cumva, subiective 😡 Apropos.....ca de la tine mi se trage (curios sa vad de unde user-ul): vine dreaq sezonul 2 sau o mai lalalie astia???? Revenind.... Aici e conform conform zicalei vechi " regele a murit!...traiasca regele" Aa se intzelege : mereu apare ceva/cineva nou care duce faclia, daca are unde😂 ....si-i aprinde pe urmatorii... La 24.02.2022 la 0:16, koningdaniel a spus: ................ Ne-am văzut, sărutat, lins, supt, gemut, ejaculat, privit, încruntat, gustat, înfruntat… A fost ceva ce nu poate fi povestit, poate fi doar simțit, și, da honey, am rămas dator… Maria, Roxana, îți rămâne în cap, după sex, după întâlnire, privirea ei controlează. ............... Note? Nu pot, a fost peste sex, a fost experiență. Se poate transforma ușor în obsesie. Obsesia nu este altceva decât un gând irațional… sau La 27.02.2022 la 11:39, lion_boy a spus: Salutare fraților , Am avut norocul sa ma programez la aceasta superbitate de căprioară in persoana @RoxanaM ....................formele ei de fotomodel plus chipul sau te face sa stai drept de la intrarea in încăpere și nu durat mult sa iau pozitie. Acțiunea a debutat cu sărutări pe tot corpul oferite de mine cat și de ea plus dezbracarea mea de către ea pentru preludiu. Oralul este excelent deep foarte bine executat , scuipat , lins , supt coaie , demențial , mi se scoala si acum când scriu 🤣 Oral nota 10 e prea mică as putea spune 😂 ........... Dupa vreo 23 se minute de lupte tantrice am finalizat . ........ De revenit , mereu, o recomand , e amanta perfecta așa te simți cu ea . Te pup scumpa mea @RoxanaM😘😘 Deasemenea, inca n-am vazut "public" "prajitura" asta 🤣 "private", sa zic ca am vazut ceva de genul.... chiar si cu martishor (sa fim in trend) in "berry"-ul ala La 24.02.2022 la 10:18, RoxanaM a spus: ❤️❤️❤️ 👅👅👅 Nu mai am, fir-ar, timp (ferestre) sa-mi fac de cap (si nu din cauza rusilor...din cauza "romanilor")...si, pe de alta parte, nush cat "timp" mai am 🤣 Asa ca, intre timp, sunt ca mosii aia din Muppets (cine-i cunoaste).... https://i0.wp.com/33.media.tumblr.com/fd7112ab8ec74ebafd99f30162e9aa01/tumblr_nhf3gxeO9A1s2wio8o1_500.gif?resize=480%2C320 ...stau si observ, de pe magine 😁 Hai va pup, si succesuri va urez.... 1 3 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat Februarie 28, 2022 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat Februarie 28, 2022 'shtele ma-sii...nu mi-a iesit Poate acum? https://i0.wp.com/33.media.tumblr.com/fd7112ab8ec74ebafd99f30162e9aa01/tumblr_nhf3gxeO9A1s2wio8o1_500.gif?resize=480%2C320 Asta era....si mor dupe ei 🤣🤣 1 2 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
witcher Reputație: 16278 Postat Februarie 28, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 28, 2022 Acum 48 minute, crissti98 a spus: Cam ai dreptate colegu' : ...eu intotdeauna am crezut In "maine"...io-te-te ca am cam inceput sa fiu lipsit de el; din motive obiective, dar si , cumva, subiective 😡 Apropos.....ca de la tine mi se trage (curios sa vad de unde user-ul): vine dreaq sezonul 2 sau o mai lalalie astia???? ... Sezonul 2 a venit de mult 🙂 Eu aștept Witcher 4 😉 1 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11854 Postat Februarie 28, 2022 Partajează Postat Februarie 28, 2022 Așa să ne ajute ,Autostivuitorul'' 🤣🙏🤣 3 Link spre comentariu
RoxanaM Reputație: 821 Postat Martie 1, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 1, 2022 O primavara minunata, domniilor! 💋 3 1 12 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum