crescini Reputație: 84 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Septembrie 12, 2019 Astăzi am fost la Roxana. Programat de ieri prin SMS, totul a decurs bine. Locația este binecunoscuta, curat, OK. Am stat o ora cu doua finalizări , prima LOT după o munca de vreo 20-30 minute, schimbat câteva poziții ...a doua a fost CIM foarte reușit...GFE f bun, dar note o sa dau la a doua vizita, acum e prea “la cald”.
Vizitator cosmin 2018 Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2019 Postat Septembrie 12, 2019 Buna Roxana! Ramane valabila programarea pentru ziua de mâine? Aștept răspunsul tău pe topic. Te pup
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2019 Postat Septembrie 12, 2019 Buna Roxana! Ramane valabila programarea pentru ziua de mâine? Aștept răspunsul tău pe topic. Te pupDupă amiază da,la cat ai spus tu,imposibil maine din păcate.Sorry
Vizitator cosmin 2018 Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2019 Postat Septembrie 12, 2019 Multumesc pentru faptul ca ti-ai rupt din timpul tau pentru a-mi raspunde.O seara buna!
Vizitator cyberex Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2019 Postat Septembrie 12, 2019 Boul: Iti aduci aminte, noi doi la pascutTu nu ai vrut, dar eu am vrut Am insistat si te-am rugatIntr-un final tu ai cedatVaco! Vaca: Fost-am amandoi la pascutCand eu n-am vrut dar tu ai vrutAi tras de mine si m-ai rugatAi insistatPan' la urma mi-a placutSi as mai fi vrutDar tu n-ai mai putut( :laugh2 ..sunt o forta mistica.. shhh )Boule! Am revizitat-o pe Roxana, zilele trecute si am sa zic doar asa.. 9 - 10 medie, asta e valabil pentru mine personal. Doar ca e vrajitoare.. clar.. Seara frumoasa! 3
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Postat Septembrie 12, 2019 Yessss....stiam eu ca, daca am rabdare, ma lamuresc ce-i cu "shhh!..." ala Numai ca "rembrandt"-ul il atribuisem altui confrate, in mintea mea...asta e: "veatza bate filmul...si inchipuirea" :hihat celui de mai sus PS Mare bucurie ca Lauda noastra e iar ...pa topic 1 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜
Vizitator cyberex Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2019 Postat Septembrie 12, 2019 Yessss....stiam eu ca, daca am rabdare, ma lamuresc ce-i cu "shhh!..." ala Shhh si tu atunci! :laugh2 :hihat celui de mai sus Toata stima! :bow
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2019 Postat Septembrie 13, 2019 Boul: Iti aduci aminte, noi doi la pascutTu nu ai vrut, dar eu am vrut Am insistat si te-am rugatIntr-un final tu ai cedatVaco! Vaca: Fost-am amandoi la pascutCand eu n-am vrut dar tu ai vrutAi tras de mine si m-ai rugatAi insistatPan' la urma mi-a placutSi as mai fi vrutDar tu n-ai mai putut( :laugh2 ..sunt o forta mistica.. shhh )Boule! Am revizitat-o pe Roxana, zilele trecute si am sa zic doar asa.. 9 - 10 medie, asta e valabil pentru mine personal. Doar ca e vrajitoare.. clar.. Seara frumoasa! https://www.youtube.com/watch?v=IHW3FgjDlBwEu stiam ca esti 🷠,🖕ðŸƒðŸƒðŸƒðŸƒðŸƒ
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2019 Postat Septembrie 13, 2019 Buna dimineata! 😈😈😈😈â¤â¤â¤
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2019 Postat Septembrie 13, 2019 P.S. CONFIRMATI PROHRAMARILE! Pentru ca altfel o sa rămâneți fara ele. Schönen Tag nochmal. ❤
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2019 Postat Septembrie 13, 2019 Yessss....stiam eu ca, daca am rabdare, ma lamuresc ce-i cu "shhh!..." ala Numai ca "rembrandt"-ul il atribuisem altui confrate, in mintea mea...asta e: "veatza bate filmul...si inchipuirea" :hihat celui de mai sus PS Mare bucurie ca Lauda noastra e iar ...pa topicChiar iti simteam lipsa :))))) ❤
Vizitator recull Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2019 Postat Septembrie 13, 2019 Am incercat azi o programare prin whatsapp la ora 11:45-12 si mi-a zis ca este ocupata, apoi am intrebat-o cand are o fereastra deschisa si nu a mai raspuns nimic.Presupun ca are acea regula de aur pe care eu o apreciez, daca vede mesajul mai tarziu cu 30 de minute nu deranjeaza.Am sa incerc intr-o alta zi.
catalin2015 Reputație: 1716 Postat Septembrie 13, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Septembrie 13, 2019 Am incercat azi o programare prin whatsapp la ora 11:45-12 si mi-a zis ca este ocupata, apoi am intrebat-o cand are o fereastra deschisa si nu a mai raspuns nimic.Presupun ca are acea regula de aur pe care eu o apreciez, daca vede mesajul mai tarziu cu 30 de minute nu deranjeaza.Am sa incerc intr-o alta zi.poti sa ii spui pana la ce ora sa te deranjeze :)
catalin2015 Reputație: 1716 Postat Septembrie 13, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Septembrie 13, 2019 sau a inchis ferestrele :)))))
panoramic Reputație: -1920 Postat Septembrie 13, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 13, 2019 poti sa ii spui pana la ce ora sa te deranjeze :)Nu e chiar așa, răspunde..
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2019 Postat Septembrie 13, 2019 Încă o dată scriu pentru vei care nu au reușit să mă cunoască si dat fiind faptul ca nu am raspuns mesajelor de la ore târzii, au început să vorbească urat si etc,programul meu nu este stabil,deobicei vin la 11 si la 18 iau ultima programare,nu raspund mesajelor decât atunci când mi se spune ca pot raspunde oricand,imi cer scuze daca uneori va pun sa asteptati 5 minute ,mi se intampla sa ma decalez,imi cer scuze ca uneori apare inevitabilul si trebuie sa anulez programări. P.S. Sper ca m-am făcut înțeleasă acum.P.S.S. NU lucrez duminica
Membru Premium il pupparo Reputație: 22538 Postat Septembrie 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Septembrie 13, 2019 Excelente lamuriri !
tropical17 Reputație: 1305 Postat Septembrie 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 13, 2019 https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Roxana Pana azi nu aflasem atatea despre....Roxana 1
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2019 Postat Septembrie 13, 2019 Excelente lamuriri ! Multumesc! https://www.urbandictionary.com/define.php?term=RoxanaPana azi nu aflasem atatea despre....Roxana Niciodata nu e prea tarziu...cred.. :laugh2 Un puzzle.. am sa mai fac poze.. apasati "refresh" https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=19610f348842
tropical17 Reputație: 1305 Postat Septembrie 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 13, 2019 https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Roxana Pana azi nu aflasem atatea despre....RoxanaCred ca numarul 5 ti se potriveste perfect.....in afara de faptul ca ne incantam privirile cu poza din puzzle, primim vreun premiu special?
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2019 Postat Septembrie 13, 2019 Cred ca numarul 5 ti se potriveste perfect.....in afara de faptul ca ne incantam privirile cu poza din puzzle, primim vreun premiu special?Iti fac cafeaua marți 😂😂😂â¤
maverick69 Reputație: 655 Postat Septembrie 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 13, 2019 Un puzzle.. am sa mai fac poze.. apasati "refresh" https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=19610f348842 :)))))))ce tare!
tropical17 Reputație: 1305 Postat Septembrie 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 13, 2019 Iti fac cafeaua marți ❤pai, poti sa mi o oferi si maine, cand ne vdm...sunt deja programat...doar daca nu, https://s3.amazonaws.com/lowres.cartoonstock.com/health-beauty-existentialism-receptionists-psychology-low_self_esteem-counseling-jhan1546_low.jpg
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Postat Septembrie 14, 2019 Gura pacatosului.... In curând ne vom da un doctorat in roxanologie... ....Si iote-te ca s-a indeplinit! :bowAltii se chinuie....sa prevada razboaie, crize, molime; ce nostradamus?! @aronaghi, mai practic, a nimerit-o...si rapid, nu asa! https://www.urbandictionary.com/define.php?term=RoxanaPana azi nu aflasem atatea despre....Roxana si "setea de cunoastere" merge mai departe.... ..... Un puzzle.. am sa mai fac poze.. apasati "refresh" :138x Acu' pa bune: diferita caprioara, de restul, diferit si topicul PS Eram invidios pe aia din Tm ca au un topic diferit, de altii, la "generale"...gen "de vorba cu..." Nu mai sunt.N-am recenzie de facut (cre' ca nici nu mai apuc, la nebunia care-i pe-aici, si-avand in vedere ca am constat ca incep sa ma ramolesc) dar parca indiferent de ce scrii pe-aici, nu e "off topic" :blushing2Daca este, scuze... :hihat Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2019 Postat Septembrie 14, 2019 @crissti98 "altceva" :))))) 😂😂😂😂Hai buna dimineata.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum