Sari la conținut

Roxana 0784904104

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"

las' ca noi "ailalti" tot observam !... (de-aia nu mai avem somn ! :laugh2  )

...bravo voua...

eu nu vad mai departe decat @costi....papucii...

Dar nah...poate ma ajuta daca ma apropii.

Dar...mi-e un somnnnnn.....

Vedem maine.

• Like 1

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Trebuie doar sa-mi propuneti 😂

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Link spre comentariu
Vizitator roxana1907
Reputație: 0

...bravo voua...

eu nu vad mai departe decat @costi....papucii...

Dar nah...poate ma ajuta daca ma apropii.

Dar...mi-e un somnnnnn.....

Vedem maine.

Mai e un pic

:))

Link spre comentariu
  • Membru Premium

mda....fost la Roxana

....dezamagit...

Ce schimbare! :wallbash

Cam shleampat ambracata "la primire", nemachiata, cam ciufulita...parca a mai luat ceva kg (cica merge la sala...dar doar pentru ca i-a pus "gand rau" antrenorului :rax2 ) ....

Voiam sa-i zic vreo doua, ca nu pune poze actuale  :angry  si sa fac cale-ntoarsa!

....noroc ca mi-am dat seama ca eram deja in garsoniera si, mai mult, ca ma uitam in oglinda aia de-si face poze! :blushing2

:rax2 Pamflet....  :laugh2 :laugh2

no, pa bune....

'na seara la lume,

fost "sa vada ochiu' " (si "Cristinel" :rax2 ) ce s-a shchimbat...dezamagire (sau bucurie :thinking ) ...nimic!

Tot aranjata  :gifs_ojos tot "fit" :gifs_ojos   cre' ca tot cu pantofiorii ciclam :350x (... ca cine dreaq s-a uitat!?) tot vorbareatza, haioasa, efervescenta si cu vino'ncoa   :maninlove

Cafeaua ma astepta pe masa (mi-e si rushine, m-am dus cu mana-n-cur de 2 ori, deja...), "dispozitia" asisderea...

Chat ca si pana acum (io unu' mor dupa el...atata relax ce-mi aduce...), glumitze, situatii si povestioare pline de “nerv”. Am mai zis ca e o "Jeanne d'Arc", dar si-o si cauta! :P 

Gluma-gluma, la chat ... dar la orizontala e serioasa de nu se poate.

Asta e partea ei de “pro” si aici nu glumeshte.

O ia in serios rau; io doar OP si...NP, la care ma straduiesc sa fac fatza "onorabil" (tre' sa fiu atent sa nu ma "satur" cu...al' dinainte) si "just in time"

As mai strecura si-o glumitza, ca asta-mi sunt... dar nu ma-ndur sa-i distrag atentia; si…parca mereu ii raman dator cu ceva :blushing2  :innocent 

De fapt, cam astea-ar fi si concluziile pentru astazi:

1. Am scris data trecuta ca ma gandesc sa cer ceva bani pentru depasirea, “provocata”, a slotului..."ca, ce facem noi aici: sex sau dragoste?"; m-a adus cu picioarele pe pamant.

Ca ea incearca, si are si banii, dar …taman cand s-ar indragosti mai tare de mine, eu plec la dush.

Ea zice ca "putoare mica! nu vrei sa munceshti, hai?", eu ca "sunt prevazator!"...daca se-ndragosteshte de mine, ce fac cu ea pa cap?

Oricum…no way sa-mi castig vreun ban (mi-a dat Roxana o idee, sa nu mor de foame, dar nu e de mine :laugh2 ). Si...oricum, iar am plecat cu intarziere :innocent

2. Ar fi bine, pentru ea, sa o mai raresc (asta e concluzie personala)… deja e a 2 oara cand, daca eu ma programez pe sfarsitul saptamanii, la inceputul ei i-o trage unul in cur!

Nu va ganditi la prostii…e vorba ca, de cate ori ma gandesc/trezesc sa-mi fac programare, ii pocneste unul masina…din spate.

Faza cu vandalizatul am ratat-o mai de departe, dar…pe vremea aia, inca nu ne cunoshteam. Cat noroc avea! :laugh2

In final

... nu prea stiu/pot sa scriu o recenzie "serioasa" si plina de observatii "obiective", bine structurate...cam trebuie citit printre randuri si extras ce e "interesant" pentru fiecare.

Dar, daca eshti setat pe petrecerea catorva clipe placute alaturi de o caprioara "naturala", fara fitze, care nu te ia cu "iubi" sau "dragule", nu se alinta/pisiceshte pentru a crea atmosfera si care incearca sa te faca sa te simti bine (pana la final) aratand ca si ei ii face placere, atunci Roxana nu e deloc o alegere gresita.

:hihat

• Like 7

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Link spre comentariu
Vizitator roxana1907

mda....fost la Roxana

....dezamagit...

Ce schimbare! :wallbash

Cam shleampat ambracata "la primire", nemachiata, cam ciufulita...parca a mai luat ceva kg (cica merge la sala...dar doar pentru ca i-a pus "gand rau" antrenorului :rax2 ) ....

Voiam sa-i zic vreo doua, ca nu pune poze actuale :angry si sa fac cale-ntoarsa!

....noroc ca mi-am dat seama ca eram deja in garsoniera si, mai mult, ca ma uitam in oglinda aia de-si face poze! :blushing2

:rax2 Pamflet.... :laugh2 :laugh2

no, pa bune....

'na seara la lume,

fost "sa vada ochiu' " (si "Cristinel" :rax2 ) ce s-a shchimbat...dezamagire (sau bucurie :thinking ) ...nimic!

Tot aranjata :gifs_ojos tot "fit" :gifs_ojos cre' ca tot cu pantofiorii ciclam :350x (... ca cine dreaq s-a uitat!?) tot vorbareatza, haioasa, efervescenta si cu vino'ncoa :maninlove

Cafeaua ma astepta pe masa (mi-e si rushine, m-am dus cu mana-n-cur de 2 ori, deja...), "dispozitia" asisderea...

Chat ca si pana acum (io unu' mor dupa el...atata relax ce-mi aduce...), glumitze, situatii si povestioare pline de “nerv”. Am mai zis ca e o "Jeanne d'Arc", dar si-o si cauta! :P

Gluma-gluma, la chat ... dar la orizontala e serioasa de nu se poate.

Asta e partea ei de “pro” si aici nu glumeshte.

O ia in serios rau; io doar OP si...NP, la care ma straduiesc sa fac fatza "onorabil" (tre' sa fiu atent sa nu ma "satur" cu...al' dinainte) si "just in time"

As mai strecura si-o glumitza, ca asta-mi sunt... dar nu ma-ndur sa-i distrag atentia; si…parca mereu ii raman dator cu ceva :blushing2 :innocent

De fapt, cam astea-ar fi si concluziile pentru astazi:

1. Am scris data trecuta ca ma gandesc sa cer ceva bani pentru depasirea, “provocata”, a slotului..."ca, ce facem noi aici: sex sau dragoste?"; m-a adus cu picioarele pe pamant.

Ca ea incearca, si are si banii, dar …taman cand s-ar indragosti mai tare de mine, eu plec la dush.

Ea zice ca "putoare mica! nu vrei sa munceshti, hai?", eu ca "sunt prevazator!"...daca se-ndragosteshte de mine, ce fac cu ea pa cap?

Oricum…no way sa-mi castig vreun ban (mi-a dat Roxana o idee, sa nu mor de foame, dar nu e de mine :laugh2 ). Si...oricum, iar am plecat cu intarziere :innocent

2. Ar fi bine, pentru ea, sa o mai raresc (asta e concluzie personala)… deja e a 2 oara cand, daca eu ma programez pe sfarsitul saptamanii, la inceputul ei i-o trage unul in cur!

Nu va ganditi la prostii…e vorba ca, de cate ori ma gandesc/trezesc sa-mi fac programare, ii pocneste unul masina…din spate.

Faza cu vandalizatul am ratat-o mai de departe, dar…pe vremea aia, inca nu ne cunoshteam. Cat noroc avea! :laugh2

In final

... nu prea stiu/pot sa scriu o recenzie "serioasa" si plina de observatii "obiective", bine structurate...cam trebuie citit printre randuri si extras ce e "interesant" pentru fiecare.

Dar, daca eshti setat pe petrecerea catorva clipe placute alaturi de o caprioara "naturala", fara fitze, care nu te ia cu "iubi" sau "dragule", nu se alinta/pisiceshte pentru a crea atmosfera si care incearca sa te faca sa te simti bine (pana la final) aratand ca si ei ii face placere, atunci Roxana nu e deloc o alegere gresita.

:hihat

Nah multumesc frumos.

P.S. Dacă raresti vizitele,ai pus-o cu mine,treaba ta! :-P Te pup cu drag.

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Nah multumesc frumos.

P.S. Dacă raresti vizitele,ai pus-o cu mine,treaba ta! :-P Te pup cu drag.

Eu doar binele, ti-l doream, dar...cum zici

PS Si nu baga lumea-n ceatza...zice ashtia ca scriu pe neve.

Deja "....ai pus-o cu mine!" :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 1

Link spre comentariu

Vizitator roxana1907

Eu doar binele, ti-l doream, dar...cum zici

PS Si nu baga lumea-n ceatza...zice ashtia ca scriu pe neve.

Deja "....ai pus-o cu mine!" :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Mai bine ceața 😂😂😂😗
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...