Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2019 Postat Octombrie 31, 2019 Ziua bună se vede de dimineață.Buna dimineata,dragilor! Zi faina sa aveti! 😗🤗
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2019 Postat Octombrie 31, 2019 Sau buna dimineata asa 😂😂😂😗
ardustino Reputație: 23 Postat Octombrie 31, 2019 Postat Octombrie 31, 2019 :slap2 ... another Jordan Peterson fan ?!... https://roxanamchirila.com/2018/04/20/jordan-peterson-12-rules-for-life-recenzie-in-romana
Membru Premium papura voda Reputație: 1858 Postat Octombrie 31, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Octombrie 31, 2019 Sau buna dimineata asa O doamna ce mai ! 1
costi4fun Reputație: 581 Postat Octombrie 31, 2019 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 31, 2019 Sau buna dimineata asa 😂😂😂😗S-a schimbat încălțămintea😂😂😂 3
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2019 Postat Octombrie 31, 2019 :slap2 ... another Jordan Peterson fan ?!... https://roxanamchirila.com/2018/04/20/jordan-peterson-12-rules-for-life-recenzie-in-romanaOarecum
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2019 Postat Octombrie 31, 2019 S-a schimbat încălțăminteaAtât ai putut observa? Nu s-a schimbat
costi4fun Reputație: 581 Postat Octombrie 31, 2019 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 31, 2019 Atât ai putut observa? Nu s-a schimbatTu ai rămas la fel de bună 👅
costi4fun Reputație: 581 Postat Octombrie 31, 2019 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 31, 2019 Daca ai un coniac bun aduc eu trag(g)bucul ... daca nu le aduc eu pe amândouă ðŸ˜
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2019 Postat Octombrie 31, 2019 Daca ai un coniac bun aduc eu trag(g)bucul ... daca nu le aduc eu pe amândouă Am
ardustino Reputație: 23 Postat Octombrie 31, 2019 Postat Octombrie 31, 2019 Atât ai putut observa? las' ca noi "ailalti" tot observam !... (de-aia nu mai avem somn ! :laugh2 )
crissti98 Reputație: 5419 Postat Octombrie 31, 2019 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Postat Octombrie 31, 2019 las' ca noi "ailalti" tot observam !... (de-aia nu mai avem somn ! :laugh2 ) ...bravo voua... eu nu vad mai departe decat @costi....papucii...Dar nah...poate ma ajuta daca ma apropii. Dar...mi-e un somnnnnn.....Vedem maine. 1
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2019 Postat Noiembrie 1, 2019 Hai neata Buna 😘ðŸ˜ðŸ¤—
Membru Premium only-me Reputație: 17192 Postat Noiembrie 1, 2019 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Noiembrie 1, 2019 Hai neata Buna 😘ðŸ˜ðŸ¤—Mda...frumoasa si cocheta,ce ar ma fi de zis!?a da si buna de ....!!Zi buna!!😜😂😘😘😘 1
ardustino Reputație: 23 Postat Noiembrie 1, 2019 Postat Noiembrie 1, 2019 ce misto vin blugii pe piele fara altceva ! ... :blushing2
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2019 Postat Noiembrie 1, 2019 ...bravo voua... eu nu vad mai departe decat @costi....papucii...Dar nah...poate ma ajuta daca ma apropii. Dar...mi-e un somnnnnn.....Vedem maine.Mai e un pic:))
Vizitator cyberex Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2019 Postat Noiembrie 1, 2019 Mai, la cyberex se potrivesc ambele apelative si bou si "pig", dar imi place de el asa cum e. YEAS ! Yeaaas! https://www.youtube.com/watch?v=4LLhNMDltjc " i need to free my mind.. sometimes..i get real, real high.. sometimes,i wanna raise my hands.. sometimes,i wanna do my dance.. sometimes " SOMETIMES - SOMETIMES - 1
crissti98 Reputație: 5419 Postat Noiembrie 1, 2019 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Postat Noiembrie 1, 2019 mda....fost la Roxana ....dezamagit... Ce schimbare! :wallbash Cam shleampat ambracata "la primire", nemachiata, cam ciufulita...parca a mai luat ceva kg (cica merge la sala...dar doar pentru ca i-a pus "gand rau" antrenorului :rax2 ) ....Voiam sa-i zic vreo doua, ca nu pune poze actuale :angry si sa fac cale-ntoarsa! ....noroc ca mi-am dat seama ca eram deja in garsoniera si, mai mult, ca ma uitam in oglinda aia de-si face poze! :blushing2 :rax2 Pamflet.... :laugh2 :laugh2 no, pa bune.... 'na seara la lume, fost "sa vada ochiu' " (si "Cristinel" :rax2 ) ce s-a shchimbat...dezamagire (sau bucurie :thinking ) ...nimic! Tot aranjata :gifs_ojos tot "fit" :gifs_ojos cre' ca tot cu pantofiorii ciclam :350x (... ca cine dreaq s-a uitat!?) tot vorbareatza, haioasa, efervescenta si cu vino'ncoa :maninlove Cafeaua ma astepta pe masa (mi-e si rushine, m-am dus cu mana-n-cur de 2 ori, deja...), "dispozitia" asisderea...Chat ca si pana acum (io unu' mor dupa el...atata relax ce-mi aduce...), glumitze, situatii si povestioare pline de “nerv”. Am mai zis ca e o "Jeanne d'Arc", dar si-o si cauta! :P Gluma-gluma, la chat ... dar la orizontala e serioasa de nu se poate.Asta e partea ei de “pro” si aici nu glumeshte. O ia in serios rau; io doar OP si...NP, la care ma straduiesc sa fac fatza "onorabil" (tre' sa fiu atent sa nu ma "satur" cu...al' dinainte) si "just in time"As mai strecura si-o glumitza, ca asta-mi sunt... dar nu ma-ndur sa-i distrag atentia; si…parca mereu ii raman dator cu ceva :blushing2 :innocent De fapt, cam astea-ar fi si concluziile pentru astazi: 1. Am scris data trecuta ca ma gandesc sa cer ceva bani pentru depasirea, “provocata”, a slotului..."ca, ce facem noi aici: sex sau dragoste?"; m-a adus cu picioarele pe pamant.Ca ea incearca, si are si banii, dar …taman cand s-ar indragosti mai tare de mine, eu plec la dush.Ea zice ca "putoare mica! nu vrei sa munceshti, hai?", eu ca "sunt prevazator!"...daca se-ndragosteshte de mine, ce fac cu ea pa cap?Oricum…no way sa-mi castig vreun ban (mi-a dat Roxana o idee, sa nu mor de foame, dar nu e de mine :laugh2 ). Si...oricum, iar am plecat cu intarziere :innocent 2. Ar fi bine, pentru ea, sa o mai raresc (asta e concluzie personala)… deja e a 2 oara cand, daca eu ma programez pe sfarsitul saptamanii, la inceputul ei i-o trage unul in cur!Nu va ganditi la prostii…e vorba ca, de cate ori ma gandesc/trezesc sa-mi fac programare, ii pocneste unul masina…din spate. Faza cu vandalizatul am ratat-o mai de departe, dar…pe vremea aia, inca nu ne cunoshteam. Cat noroc avea! :laugh2 In final ... nu prea stiu/pot sa scriu o recenzie "serioasa" si plina de observatii "obiective", bine structurate...cam trebuie citit printre randuri si extras ce e "interesant" pentru fiecare. Dar, daca eshti setat pe petrecerea catorva clipe placute alaturi de o caprioara "naturala", fara fitze, care nu te ia cu "iubi" sau "dragule", nu se alinta/pisiceshte pentru a crea atmosfera si care incearca sa te faca sa te simti bine (pana la final) aratand ca si ei ii face placere, atunci Roxana nu e deloc o alegere gresita. :hihat 7
mrpassion Reputație: -191 Postat Noiembrie 1, 2019 Oras:Terra Oras:Terra Postat Noiembrie 1, 2019 Hai neata Buna 😘ðŸ˜ðŸ¤—😘😘ðŸ˜ðŸ˜ 1 4
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2019 Postat Noiembrie 1, 2019 mda....fost la Roxana ....dezamagit... Ce schimbare! :wallbash Cam shleampat ambracata "la primire", nemachiata, cam ciufulita...parca a mai luat ceva kg (cica merge la sala...dar doar pentru ca i-a pus "gand rau" antrenorului :rax2 ) ....Voiam sa-i zic vreo doua, ca nu pune poze actuale :angry si sa fac cale-ntoarsa! ....noroc ca mi-am dat seama ca eram deja in garsoniera si, mai mult, ca ma uitam in oglinda aia de-si face poze! :blushing2 :rax2 Pamflet.... :laugh2 :laugh2 no, pa bune.... 'na seara la lume, fost "sa vada ochiu' " (si "Cristinel" :rax2 ) ce s-a shchimbat...dezamagire (sau bucurie :thinking ) ...nimic! Tot aranjata :gifs_ojos tot "fit" :gifs_ojos cre' ca tot cu pantofiorii ciclam :350x (... ca cine dreaq s-a uitat!?) tot vorbareatza, haioasa, efervescenta si cu vino'ncoa :maninlove Cafeaua ma astepta pe masa (mi-e si rushine, m-am dus cu mana-n-cur de 2 ori, deja...), "dispozitia" asisderea...Chat ca si pana acum (io unu' mor dupa el...atata relax ce-mi aduce...), glumitze, situatii si povestioare pline de “nerv”. Am mai zis ca e o "Jeanne d'Arc", dar si-o si cauta! :P Gluma-gluma, la chat ... dar la orizontala e serioasa de nu se poate.Asta e partea ei de “pro” si aici nu glumeshte. O ia in serios rau; io doar OP si...NP, la care ma straduiesc sa fac fatza "onorabil" (tre' sa fiu atent sa nu ma "satur" cu...al' dinainte) si "just in time"As mai strecura si-o glumitza, ca asta-mi sunt... dar nu ma-ndur sa-i distrag atentia; si…parca mereu ii raman dator cu ceva :blushing2 :innocent De fapt, cam astea-ar fi si concluziile pentru astazi: 1. Am scris data trecuta ca ma gandesc sa cer ceva bani pentru depasirea, “provocata”, a slotului..."ca, ce facem noi aici: sex sau dragoste?"; m-a adus cu picioarele pe pamant.Ca ea incearca, si are si banii, dar …taman cand s-ar indragosti mai tare de mine, eu plec la dush.Ea zice ca "putoare mica! nu vrei sa munceshti, hai?", eu ca "sunt prevazator!"...daca se-ndragosteshte de mine, ce fac cu ea pa cap?Oricum…no way sa-mi castig vreun ban (mi-a dat Roxana o idee, sa nu mor de foame, dar nu e de mine :laugh2 ). Si...oricum, iar am plecat cu intarziere :innocent 2. Ar fi bine, pentru ea, sa o mai raresc (asta e concluzie personala)… deja e a 2 oara cand, daca eu ma programez pe sfarsitul saptamanii, la inceputul ei i-o trage unul in cur!Nu va ganditi la prostii…e vorba ca, de cate ori ma gandesc/trezesc sa-mi fac programare, ii pocneste unul masina…din spate. Faza cu vandalizatul am ratat-o mai de departe, dar…pe vremea aia, inca nu ne cunoshteam. Cat noroc avea! :laugh2 In final ... nu prea stiu/pot sa scriu o recenzie "serioasa" si plina de observatii "obiective", bine structurate...cam trebuie citit printre randuri si extras ce e "interesant" pentru fiecare. Dar, daca eshti setat pe petrecerea catorva clipe placute alaturi de o caprioara "naturala", fara fitze, care nu te ia cu "iubi" sau "dragule", nu se alinta/pisiceshte pentru a crea atmosfera si care incearca sa te faca sa te simti bine (pana la final) aratand ca si ei ii face placere, atunci Roxana nu e deloc o alegere gresita. :hihat Nah multumesc frumos.P.S. Dacă raresti vizitele,ai pus-o cu mine,treaba ta! :-P Te pup cu drag.
dau cu sabia in balta Reputație: 388 Postat Noiembrie 2, 2019 Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2019 Frumosi blugi😄😄😄😘😘😘😘
crissti98 Reputație: 5419 Postat Noiembrie 2, 2019 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Postat Noiembrie 2, 2019 Nah multumesc frumos.P.S. Dacă raresti vizitele,ai pus-o cu mine,treaba ta! :-P Te pup cu drag. Eu doar binele, ti-l doream, dar...cum zici PS Si nu baga lumea-n ceatza...zice ashtia ca scriu pe neve. Deja "....ai pus-o cu mine!" :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 1
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2019 Postat Noiembrie 2, 2019 Eu doar binele, ti-l doream, dar...cum zici PS Si nu baga lumea-n ceatza...zice ashtia ca scriu pe neve. Deja "....ai pus-o cu mine!" :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2Mai bine ceața 😂😂😂😗
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum