Sari la conținut

Roxana 0784904104

Postări Recomandate

Vizitator roxana1907
Reputație: 0
Postat

INDISPONIBILA.

Vizitator mr_leaf
Postat

Buna dimineata iubirile mele,o sa mai fiu de gasit doar saptamana aceasta si apoi indisponibila,până când,nu stiu.O saptamana nemaipomenită va doresc.

Plecand de la aceasta postare, am zis ca trebuie sa ajung la Roxana, mai ales ca sunt in concediu in aceasta perioada. Am comunicat cu ea prin whatsapp, facut programare care s-a si concretizat. Locatia pe calea Victoriei, vis a vis de biserica Alba, o garsoniera amenajata cu bun gust, foarte curata, numai blocul peste care a trecut ceva mai multi ani ar fi un minus. Roxana, o femeie foarte frumoasa, inteligenta, poti discuta cu usurinta cu ea pe mai multe subiecte. Dupa cateva minute de chat am mers la dus, am gasit mai multe prosoape curate, impaturite, mai multe geluri de dus, apa de gura, totul in regula. Reintors, m-am asezat pe pat, a urmat si Roxana si a inceput cu un oral neprotejat destul de fain, are o tehnica buna, urmat de un normal desfasurat in cateva pozitii, foarte incitant, acompaniat de ceva gemete, discrete, nu mi s-au parut false sau ascunde foarte bine acest lucru. Finalizare in balon dupa un numar ceva mai lung. 

Note:
Aspect: 9 - aici e o medie, e o femeie matura dar arata de 26 de ani sa zic 
ON: 9 - bine executat, dar e loc de mai bine 
NP: 9,5 - mie unul mi-a placut normalul, a cam fost ce trebuie
GFE: 9 - ceva FK, dar nu din propria initiativa 
Atitutdine: 9 - calma, chiar poti discuta cu ea multe lucruri 
Igiena: nimic suspect, a facut dus in prezenta mea

250 / ora. Nu m-am simtit grabit dar poate si pt ca m-am incadrat bine in timp. 

Sarbatori fericite Roxana, si la toata lumea, poate anunti daca te intorci. 

Cheers! 
  • Like 5
  • Oras:Craiova
Postat

In decembrie am avut trei intalniri de vis dar de departe cea mai importanta pentru ca a fost si prima,a fost si un succes este intalnirea cu Roxana.

Pe Roxana o urmaream de ceva timp,am avut cateva convorbiri telefonice fara sa dea semne de enervare sau plictiseala gen "iar ma suni ca m ai mai sunat"iar cand astrele s au aliniat mi am facut programare cu aproape o sapt inainte,confirmata,reconfirmata si fara probleme realizata.

Ziua Z sa dovedit nasoala rau, cu vant si ploaie,cu mine pieton fara umbrela intre statiile de metrou,incat la ora stabilita am ajuns la adresa ud fleasca si infrigurat.

Sigur ca n am mai analizat starea blocului si a liftului{la intrare n am avut chef,la iesire n am mai putut} si am ajuns la usa unde mi a deschis frumoasa Roxana,imbracata asa de sumar ca m a luat frigul si mai tare.

Am facut cunostinta,am vorbit de una si alta,i am incalzit fragilele si inghetatele ei talpi si glezne in mainile mele calde,am baut o cola dupa care am mers la dus unde m am si incalzit suficient.

Intors in camera au urmat imbratisari,mangaieri si sarutari,un oral din picioare,apoi in pat cu miscari complete si variate,foarte placut.

Aducandu mi aminte ca la telefon atunci cand am intrebat o daca i place cunny mi a zis ca nu are cuvinte sa mi explice cat ii place,am trecut la treaba.

Cred ca a fost momentul de varf si de nebunie frumoasa al intalnirii,fara a pune in umbra restul.

Pasarica ei este superlativa anatomic si senzual,rar am trait asa ceva si ii multumesc pentru modul cum a receptionat limbile si sper ca sa simtit extraordinar ca si mine.Despre teatru alta data pt ca el se poate juca dar nu asa de bine.

Ne am tras sufletul si am trecut la normal unde fata este perfecta,e cu tine,in tine,pe tine sau sub tine e acolo,traieste momentul si atunci e numai a ta si pentru tine.

E o nebunie,o impletire de fiinte,simturi,dorinte,trairi cum mai rar se intampla,dar tocmai asta e farmecul din cand in cand se mai intampla.

Respectand procedura sa dam niste note:

Locatia nota noua aranjata cu gust si ce trebuie.Blocul nu ma preocupa pt ca oricum mori fericit iar liftul ca piesa interbelica zece.

Domnisoara zece pentru ca este frumoasa,educata,finuta si pentru ca mi a placut mie.

Oralul il notam cu noua,foarte bun dar poate nea ramas ceva pt data viitoare.

Normalul zece pentru ca este complet si complex.Data viitoare propun mai soft si mai tandru pt unspe.

Gfe zece,fara argumentari ca nu trebuie.

Cunni zece cu steluta pt ca demult nam mai avut asa ceva.

Notele le am scris cu litere ca tastatura asta imputiota nu mai merge ca lumea.Si a trecut si Mosul.

In concluzie o intalnire de vis cu o femeie de vis,speciala,care musai trebuia sa aiba loc si care m a facut absolut fericit si a carei calda amintire e si acum prezenta.

Este de neratat o intalnire cu Roxana iar la mine de revenit pentru ca au ramas multe de spus si de facut.

Vacanta placuta si sa revii cu bine.

• Like 8
  • Minus 1
Vizitator roxana1907
Postat

Sărbători fericite dragilor, la multi ani,Un an nou fericit! â¤â¤â¤â¤ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹

post-299993-0-95299200-1577823993_thumb.jpg

• Oras:Bucuresti
Postat

cum???nu au slanina si ceapa in meniu?? sa fii norocoasa, sanatoasa si iubita...ai si pantofii roz cu tine??

• Telefon: 0744304468
  • Telefon: 0744304468
Postat

La multi ani Roxana!

Vizitator roxana1907
Postat

Dragilor,la multi ani! Va multumesc pentru mesaje.Va pup si sa ne vedem de maine! I'm back bitches.

Vizitator roxana1907
Postat

❤❤❤

post-299993-0-55068000-1578484521_thumb.jpg

Postat

❤❤❤

Mi-e dor si pofta de tine si de buzele tale toate dar sunt mai linistit si astept relaxat urmatoarea intalnire pt ca acum te cunosc,stiu ca esti mai buna decat se vede si se citeste.

Acum stiu la cine,de ce si cum merg! Te pup dulce si apasat!  

• Minus 1
Vizitator roxana1907
Postat

mmmM !...

zau, pe bune acum, ne lasi atata vreme pe uscat ?!... :blushing2

Am revenit...
Vizitator mr_leaf
Postat

Buna! Aceeași locație?

Vizitator mr_leaf
Postat

Sper ca a gasit una cu un lift mai bun :)))

Ti au dat ceva emotii lifturile alea? Sa intru..sa nu intru..pe scari o fi mai bine..

Am vazut unele si mai inspaimantatoare in Bucuresti..

• Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side
Postat

cu cele mai inspaimantatoare nu merg :)

urc pe scari mai bine

la ea nici scarile nu erau mai bune ca liftul

Ti au dat ceva emotii lifturile alea? Sa intru..sa nu intru..pe scari o fi mai bine..
Am vazut unele si mai inspaimantatoare in Bucuresti..

Vizitator roxana1907
Postat

Buna dimineata!

Aceiași locație,același bloc ,același lift dar am facut o cutie de donații pentru reabilitarea scărilor si a liftului. :)))

post-299993-0-77232700-1578901965_thumb.jpg

Vizitator roxana1907
Postat

Dragi mei dupa ce plecați de la mine,controlați telefonul si asigurati va ca ati sters tot,ca nu e prea plăcut să dau explicatii sotiilor geloase.

Zi faina sa aveti.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...