Sari la conținut

Cel mai prost din curtea şcolii...

Postări Recomandate

Postat

Întreb aici pentru că nu vreau ( momentan ) să fac valuri.

Să încep: te duci la futut, la o prostituată " n " chiar dacă, după multe vorbe aiurea spuse de ea îți cam taie cheful, dar na, încerci că aşa ai tu nebuneala asta.

Bun, ea totuşi continuă cu acele vorbe şi de la o singură vorbă spusă de tine căruia ea nu îi convine ... te dă afară !

Încerci să-i explici că greşeşte cu ceea ce face, iar ea în replică sună...peştele !

Te ambiționezi, că na, ştii şi tu puțină bataie şi-l aştepți.

Vine şi una din replicile lui pentru care am pus titlul..." bă, vrei să sun la 112 "

E de râs ? E de plâns ? Nu ştiu, decideți voi !

Probabil o să fiu banat, pentru asta ...

tu esti ma Puiule ?

• Like 1
  • Oras:On drakar
Postat

Din ce văd, iar o dăm în .. derizoriu... Am plecat de la ceva şi am ajuns pe ... pârtie ...

Ăla plecat cu capu' îi vede pe toți..miky, nu degeaba îşi bate câinele sexu' de el.

Alt precupeț, mă vede în Dk.

Bă, aia e islandeză !

Deci, era o intrebare, la care am primit o ... canci .. răspuns !!!

O trecem la ... DE EVITAT ? sau ? O lăsă-m să procedeze la fel în continuare ?

Cine ştie, nu o să mai dea peste unul mai cu sânge rece şi iese altceva .

Vine unu de la braila si îi rade barba la peşte ! cu tot cu beregată ... şi o aeriseşte puțin şi pe prostituată !

Deci ?

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Cel mai prost din curtea scolii e acest cu 4 clone, care minuseaza la comanda:

xoxo24b1tcoini

jessica jones

captain america

captain marvel

• Like 2
Vizitator renesmee
Postat

Cel mai prost din curtea scolii e acest cu 4 clone, care minuseaza la comanda:

xoxo24b1tcoini

jessica jones

captain america

captain marvel

Xoxo n are clone ;)
Vizitator renesmee
Postat

Din ce văd, iar o dăm în .. derizoriu... Am plecat de la ceva şi am ajuns pe ... pârtie ...

Ăla plecat cu capu' îi vede pe toți..miky, nu degeaba îşi bate câinele sexu' de el.

Bă, aia e islandeză !

Vine unu de la braila si îi rade barba la peşte ! cu tot cu beregată ... şi o aeriseşte puțin şi pe prostituată !

Deci ?

Dacă nu dai un nume , pe cine sa pui la De Evitat?

Alexutuleeeeee, te-ai prăjit de tot tati?

Vizitator renesmee
Postat

Alexei ce mai faci baiatule ? inca mai suferi dupa Cristinuka si aia 5000 euroi ? sau au fost mai multi ?

Pui și tu niște întrebări.....

Nu-ți este rusine ? :)))

Postat

Din ce văd, iar o dăm în .. derizoriu...

Deci ?

Nici n-o sa primesti !

Descrie sef cazul cat se poate de concret sau nu te tine ? Daca-ti e teama de ceva da-ti o palma, bea o bere si lasa topingu sa se duca la fund.

Ori tu vrei sa "filozofam" noi amu vreo taspe pagini pe aici ca-n final sa aflam ca atunci cand i-ai spus vorba ce a facut-o sa te pofteasca afara, ii tineai o mana rasucita la spate ?

• Like 1
Vizitator renesmee
Postat

Nici n-o sa primesti !

Descrie sef cazul cat se poate de concret sau nu te tine ? Daca-ti e teama de ceva da-ti o palma, bea o bere si lasa topingu sa se duca la fund.

Ori tu vrei sa "filozofam" noi amu vreo taspe pagini pe aici ca-n final sa aflam ca atunci cand i-ai spus vorba ce a facut-o sa te pofteasca afara, ii tineai o mana rasucita la spate ?

E mai timid ..răbdare :)))
Vizitator renesmee
Postat

Oooo coana Napu ce mai faci? Mai esti geloasa pe locurile de parcare, pentru care se bate baietii, in loc sa se bata pentru tine?

D’acum. Te-am văzut in revista Urzica ....

Vizitator renesmee
Postat

Stai cuminte manzule :)))

Vizitator renesmee
Postat

Mi-ai stricat feng shuiu :)

I l-a stricat motanul de tot lui :)))

Vizitator renesmee
Postat

Are talentul asta capcaunul :)

Tare rău mai e :)))

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Bă, aia e islandeză !

Deci ?

* o lăsăm... în plm...
  • Like 2
  • Minus 4
Vizitator mc hammer
Postat

Xoxo n are clone ;)

Stiu si asta

Vizitator mc hammer
Postat

era un topic cu astia cu minusat si cu suferinta punctelor, posteaza acolo

Bravo

Vizitator renesmee
Postat

Stiu si asta

E de bine atunci

Vizitator mc hammer
Postat

E de bine atunci

Optim

Postat

Nici n-o sa primesti !

Ce caz concret, vericule ? Ce teamă ? De cine ? Probabil tu nu ştii ce vorbeşti, altfel nu-mi explic în ce context, dai din tine dume d'astea.

Poate, io nu ştiu da' dacă tu aşa faci la pizde când te duci la futut, cu mâini răsucite la spate, cam ciudat să mă întrebi pă mine ce fac la ele .

Dacă îi spui la acea femeie care te duci să o fuți pe bani, adevărul în față, constând în singurul cuvânt care reprezintă meseria care o practică, aceea de PROSTITUATĂ şi asta pe un ton normal, fărà nici o răutate, că doar nu eu am obligat-o să aleagă această cale, la care ea e deranjată de asta, atunci eu ce să fac ?

Dacă adevărul doare, să se lase, frate !

Şi pe partea cealaltă, da' banii la fraer sunt buni, nu ? Că doar un fraer dă bani la .... în schimbul la lugu-lugu, nu au treabă aici nevestele că şi alea te prostec când vor ele, aşa cum considerăm că şi noi le " şmecherim " pe ele, când le ïnşelăm, nu ?

Bag, pula, ce mi-a pus asta în paharu' de bere, de scriu, câcaturile astea...

• Haha 1

• Oras:undeva
  • Oras:undeva
Postat

Ce caz concret, vericule ? Ce teamă ? De cine ? Probabil tu nu ştii ce vorbeşti, altfel nu-mi explic în ce context, dai din tine dume d'astea.

Poate, io nu ştiu da' dacă tu aşa faci la pizde când te duci la futut, cu mâini răsucite la spate, cam ciudat să mă întrebi pă mine ce fac la ele .

Dacă îi spui la acea femeie care te duci să o fuți pe bani, adevărul în față, constând în singurul cuvânt care reprezintă meseria care o practică, aceea de PROSTITUATĂ şi asta pe un ton normal, fărà nici o răutate, că doar nu eu am obligat-o să aleagă această cale, la care ea e deranjată de asta, atunci eu ce să fac ?

Dacă adevărul doare, să se lase, frate !

Şi pe partea cealaltă, da' banii la fraer sunt buni, nu ? Că doar un fraer dă bani la .... în schimbul la lugu-lugu, nu au treabă aici nevestele că şi alea te prostec când vor ele, aşa cum considerăm că şi noi le " şmecherim " pe ele, când le ïnşelăm, nu ?

Bag, pula, ce mi-a pus asta în paharu' de bere, de scriu, câcaturile astea...

ciuperci otravite cu curul stiuletare! :laugh2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...