Membru Premium L.A.W. Reputație: 7039 Postat August 18, 2022 Oras:- Oras:- Membru Premium Partajează Postat August 18, 2022 Acum 3 minute, dthunter a spus: sa vezi in Spania broo,venezuelencele mancale as ce au ele mai bun :)) 😂😂 mai la indemana , alea de la slava :))) 2 L.A.W. 🔞 Link spre comentariu
ungureanuandrei Reputație: 26 Postat Iunie 11, 2023 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Iunie 11, 2023 De bruneta cea noua , slăbuță , de la send ,cine știe ceva ? Link spre comentariu
adiMSK Reputație: 1 Postat Septembrie 1 Oras:Pitești Oras:Pitești Partajează Postat Septembrie 1 Salutare. Chiar așa, nimic nou la stradă? Era o bruneta drăguță, cu sânii mari (silicoane) de pe la Târgoviște era, știe careva ceva de ea? Lucra într-un timp la locație, prin cartierul Tudor.Mulțumesc. P.S. Sunt mai nou pe forum, dar urmăresc mai demult acest forum (recunosc că am stat "la pândă" după recomandări) dar o să împărtășesc și eu experiențele mele de acum înainte (și cele plăcute și cele mai puțin plăcute). 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum