andreea8 Reputație: 3308 Postat Iulie 19, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Iulie 19, 2021 Acum 30 minute, maa5fu1.v1 a spus: Care bun simt ca sectiunea cluj e in top 5 trolleala si injuraturi? De multe ori am renuntat sa citesc topicurile unor fete de acolo pt ca erau inundate de tampenii. Si de unde stii ca asta care ti-a comentat nu e un ardelean? 🤣 Ciudat, dar experienta mea la Cluj a fost superioara Bucureștiului. Diferența se vede pe topic! Restul e poveste.... Link spre comentariu
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Iulie 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 19, 2021 27 minutes ago, andreea8 said: Ciudat, dar experienta mea la Cluj a fost superioara Bucureștiului. Diferența se vede pe topic! Restul e poveste.... Eu vorbeam strict despre postari. Link spre comentariu
maverick69 Reputație: 655 Postat Iulie 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 19, 2021 1 hour ago, andreea8 said: Ciudat, dar experienta mea la Cluj a fost superioara Bucureștiului. Diferența se vede pe topic! Restul e poveste.... Păi e lumea mai educată în Ardeal. La București se adună toate scursurile... Link spre comentariu
andreea8 Reputație: 3308 Postat Iulie 19, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Iulie 19, 2021 Acum 37 minute, maa5fu1.v1 a spus: Eu vorbeam strict despre postari. Si eu tot despre postari! S-au limitat la bunul simt! Link spre comentariu
panciu Reputație: 57 Postat Iulie 19, 2021 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Iulie 19, 2021 Andreea mereu spui ceva de Bucuresti asa ca te rog sa nu mai vii si de ce nu spui ca ai 90 de kg si cioc , te razi pe gat si barba .... lasa ne cu figurile astea de dama de lux ca esti de anuntul ... stai parcată 1 1 Link spre comentariu
gigisandu2 Reputație: 37 Postat Iulie 20, 2021 Partajează Postat Iulie 20, 2021 Pana la urma mai ajungi saptamana asta prin Bucuresti? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum