andreea8 Reputație: 3308 Postat Iulie 19, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 19, 2021 Acum 30 minute, maa5fu1.v1 a spus: Care bun simt ca sectiunea cluj e in top 5 trolleala si injuraturi? De multe ori am renuntat sa citesc topicurile unor fete de acolo pt ca erau inundate de tampenii. Si de unde stii ca asta care ti-a comentat nu e un ardelean? 🤣 Ciudat, dar experienta mea la Cluj a fost superioara Bucureștiului. Diferența se vede pe topic! Restul e poveste....
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Iulie 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 19, 2021 27 minutes ago, andreea8 said: Ciudat, dar experienta mea la Cluj a fost superioara Bucureștiului. Diferența se vede pe topic! Restul e poveste.... Eu vorbeam strict despre postari.
maverick69 Reputație: 655 Postat Iulie 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 19, 2021 1 hour ago, andreea8 said: Ciudat, dar experienta mea la Cluj a fost superioara Bucureștiului. Diferența se vede pe topic! Restul e poveste.... Păi e lumea mai educată în Ardeal. La București se adună toate scursurile...
andreea8 Reputație: 3308 Postat Iulie 19, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 19, 2021 Acum 37 minute, maa5fu1.v1 a spus: Eu vorbeam strict despre postari. Si eu tot despre postari! S-au limitat la bunul simt!
panciu Reputație: 57 Postat Iulie 19, 2021 Oras:.... Oras:.... Postat Iulie 19, 2021 Andreea mereu spui ceva de Bucuresti asa ca te rog sa nu mai vii si de ce nu spui ca ai 90 de kg si cioc , te razi pe gat si barba .... lasa ne cu figurile astea de dama de lux ca esti de anuntul ... stai parcată 1 1
gigisandu2 Reputație: 39 Postat Iulie 20, 2021 Postat Iulie 20, 2021 Pana la urma mai ajungi saptamana asta prin Bucuresti? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum