Sari la conținut

Ma poate ajuta cineva?

Postări Recomandate

• Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
Postat

Intentionez sa fac o scurta vizita "de lucru" in Ploiesti foarte curand.(24-28 iulie).

Unul din criteriile de care tin mereu cont in alegerea locatiei este ca proprietarul( sau agentul imobiliar ) sa stie despre "minunata activitate " ce se va desfasura in respectivul apartament. Astfel ca intai incerc aici :stie cineva un apartament cu minim 2 dormitoare ( vin cu Ana ) ce s-ar preta intentiilor noastre -si ale voastre, evident?

PS1- stiu ca trb sa intreb la Cazare Ploiesti,insa fiind in criza de timp (poimaine ar trb sa fim deja acolo), aici beneficiez de o vizibilitate mai buna.

PS2- nu ma certati ca nu ne-am deschis topic de prezentare inca,am mai avut intentii de a vizita unele orase si ,negasind cazare , am fost nevoite sa renuntam la idee. Cand avem apartament, ne facem si introducerea ca la carte.

• Like 1

Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0
Postat

Vaaaai de pula mea!!!  :slap2

Vine si blonda

Bajetii trebuie sa duceți pulili la sala pentru ce urmează... este chintesența futaiului!

Nici nu contează unde aveți locație :)

Eu v-as lua acasă pe amandoua.  :crazylove

P.S.: Întrebări si răspunsuri are o mai mare vizibilitate p-acilea.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.