Sari la conținut

LARISSSA (Constanţa) 0786645492

Postări Recomandate

• Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna ziua,Ploiești!

De maine (24.07) voi fi disponibila pentru 3 zile.

Vorbesc al naibii de mult,asa ca pregatiti-va de lectura.

In primul rand , nu sunt vreo bomva sexy d'aia de va pocneste slitul cand va deschid usa. Nici vreo Muma- Padurii nu sunt sa va rupeti picioarele fugind cand ma cedeti. Sunt o femeie 30+ (34 ,mai exact,dar nu mai spuneti nimanui), inalta (1,74 m) si slim( 56-58 kg). Nu m-a inzestrat Mama Natura cu sani nici macar nr 2 s'un sfert .dar a fost generoasa cu sfarcurile, asa ca tot se gaseste de joaca pe acolo :)

In rest, sunt o tipa absolut normala , nemaifiind o pustoaica si avand ceva vechime in bransa (vreo 4ani si ceva), stiu foarte bine de ce ma suni,stiu de ce raspund la telefon si stiu al dracului de bine ce am de facut pentru a face din vizita ta " a win-win situation ".

Am spus deja ca nu ma voi imprieteni cu fanii sanilor mari. Dar stiu cu cine ma voi imprieteni sigur : cu fanii oralului. Asta e specialitatea casei, e cu de toate si pentru toate gusturile. La oral,deci, nu avem limite. Nici la sexul normal nu sunt,de fapt,in afara de prezervativ. Altfel spus, protejat si atat,altceva nu am de mentionat.

Lista de "NU" e scurta : NU FK si NU ANAL( de fapt, NU ptr orice poate avea vreo legatura cu analul, in / din nici o directie -nici tu mie,nici eu tie)

Tarifele sunt de 150 lei/fin (cca 30de min) si 250 lei /h(fara limitare la nr de finalizari).

Pentru si mai multe detalii, las link'urile din orasele unde am mai activat .

Constanta. : https://nimfomane.com/forum/topic/68692-larisssa-0786645492/page-266 (oameni buni, aici sunt cca 270 de pagini, doar monument de rabdare sa fie cineva ca il poata citi . Fac eu un scurt rezumat : muuuuulta gluma si voie-buna, vreo 2 scandaluri cu 'ne-futaciosii Constantei ", o telenovela cu un psihipat , sute de recenzii bune si foarte bune- m-am retras fiund la Top, si 3 recenzii usor negative ).

Brasov : https://nimfomane.com/forum/topic/94596-hello-lume-0786645492/page-1 (aici e mai simplu, Brasovul e orasul meu de suflet unde ma duc cel mai des ,de aceea e si cea mai recenta promovare la Top)

Iasi : https://nimfomane.com/forum/topic/131506-hellolumeeee-larisssa-0786645492/

Sibiu: https://nimfomane.com/forum/topic/133268-larissa-0786645492/

Programarile se pot face momentan doar pe whatsapp, de maine dim insa voi putea raspunde si la telefon.

Voi avea si o colega, pe Ana ("Bkonda " mentionata de JhonnyLegend la DG,dar care nu nai e blonda si isi va deschide si ea topic astazi).

Spor s'avem!

post-167744-0-23073200-1563878314_thumb.jpg

post-167744-0-53483100-1563878332_thumb.jpg

post-167744-0-15820600-1563878347_thumb.jpg

post-167744-0-15231900-1563878364_thumb.jpg

post-167744-0-98992300-1563878391_thumb.jpg

• Like 2
  • Telefon: fane.fane36
  • Oras:bucuresti
  • Telefon: fane.fane36
  • Oras:bucuresti
Postat

Esti super..daca am drum o sa te vizitez..pup

Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0
Postat

Am scris mesajul ăla de vreo 3 ori ca-s pândit la orice colț... Asta e... :blushing2 Bkonda, Blonda, Buconda... cum o fi... sarmale sa fie  :laugh2

• Like 1
  • Telefon: 0700123123
  • Oras:Oriunde
  • Telefon: 0700123123
  • Oras:Oriunde
Postat

Bună Larisa! In ce zona te putem găsi?

O seara faină sa ai.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cu parere de rau, nu mai ajungem. Am dat peste un agent nu foarte serios ,dar macar cu un strop de fair-play (la cateva ore dupa ce discutasem ,intelesese ce cautam si fusese deacord, ne-a anuntat ca domnisoara ce ocupa ap si-a prelungit sederea).

Pe data viitoare !

Ca nu cumva sa fim noi banuite de neseriozitate ,atasez biletul de tren pe care deja il cumparasem.

post-167744-0-09541700-1563901956_thumb.jpg

• Like 1
Vizitator j0hnny_legend
Postat

Pffff... eh... asta e... Stai acolo ca stai bine si maine ajung la tine  :laugh2

• Oras:ETIOPIA
  • Oras:ETIOPIA
Postat

Cu parere de rau, nu mai ajungem. Am dat peste un agent nu foarte serios ,dar macar cu un strop de fair-play (la cateva ore dupa ce discutasem ,intelesese ce cautam si fusese deacord, ne-a anuntat ca domnisoara ce ocupa ap si-a prelungit sederea).

Pe data viitoare !

Ca nu cumva sa fim noi banuite de neseriozitate ,atasez biletul de tren pe care deja il cumparasem.

....parca era vorba sa ajungi la Alba Iulia!!!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pe data viitoare !

....parca era vorba sa ajungi la Alba Iulia!!!

Acolo nu am gasit cazare nici macar asa,valida 3 ore!

• Like 1
Vizitator haloowen
Postat

Pe data viitoare !

uite ce scrie jos pe bilet: hai la mare :) de la braila cu trenu faceti 2 zile, pe jos 1 zi jumate :)))

• Like 1
Postat

Buna, Larissa! As vrea sa i fac o surpriza sotului meu de ziua lui.( 2 august- Constanta).. da mi un nr de telefon si ti spun mai multe. Multumesc1

Postat

Buna, Larissa! As vrea sa i fac o surpriza sotului meu de ziua lui.( 2 august- Constanta).. da mi un nr de telefon si ti spun mai multe. Multumesc1

Buna

Cred ca soțul este ft norocos sa aiba o asemenea sotie!

Recunosc sunt unpic impresionat sau asa va faceti voi cadou de ziua voastra?

PS.

Fiecare cu norocul lui, ce nas da sa am si eu o asa sotie.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hai bună ziua! Știe cineva ce e cu tag-ul asta al topicului? 🤯🤯🤯

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat
Acum 1 oră, larisssa a spus:

Hai bună ziua! Știe cineva ce e cu tag-ul asta al topicului? 🤯🤯🤯

Te referi la acel "nu"?

Probabil e de la faptul ca nu ai venit pe la noi. :)

Eu te-am cunoscut in alt oras si te așteptam pe aici pentru ca ai niste calități incontestabile. 😛

• Like 4
  • Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Gata, îmi spăl păcatele. 

Asa cum am discutat cu o parte dintre voi în PM, curând ajung în Ploiești. Curând însemnând în a doua jumatate  a săptămânii viitoare. 

Discutam DOAR pe whatssapp orice nelămurire. 

Fata de descrierea de la începutul topicului s-au schimbat tarifele  și anume 200 RON ptr 30 de minute, 300 ron pentru o ora. (ca să evităm discuțiile neplăcute, mărirea asta e  de ceva vreme, nu am aplicat-o acum, pentru Ploiești și tarifele mele nu fluctuează în funcție de oraș sau data din calendar). 

Oferim și threesome (cu Ana!!), fără show lesby - 300/fin și 500/h.

Revin cu poze imediat ce se trezește Ana :)

Spor sa avem! 

• Like 3
Postat
Acum 5 ore, larisssa a spus:

Fata de descrierea de la începutul topicului s-au schimbat tarifele  și anume 200 RON ptr 30 de minute, 300 ron pentru o ora.

Ai înnebunit la cap cu preturile astea fata mea 😂😂 te crezi in dubai?! Du te acolo fata mea, avem fete mult mai frumoase cu servicii mult peste ale tale, si cer mai putin, poate găsești un prost să-ți dea atat si prețul de 200 fin e foarte mult pisi 

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dimineața și ție! 

Când voi avea nevoie de assistant manager pe marketing&advertising, te voi anunța! 

Pana atunci, eu o sug pe 200 și alții pe degeaba  virtual! 🤭

• Haha 6
  • Oras:Acasa
  • Oras:Acasa
Postat
1 oră în urmă, larisssa a spus:

Bună dimineața și ție! 

Când voi avea nevoie de assistant manager pe marketing&advertising, te voi anunța! 

...da dar ... 200 / fin. este TVA inclus și plata cu Cardul !!!

• Oras:Peste tot
Postat
Acum 7 ore, larisssa a spus:

Gata, îmi spăl păcatele. 

Asa cum am discutat cu o parte dintre voi în PM, curând ajung în Ploiești. Curând însemnând în a doua jumatate  a săptămânii viitoare. 

Discutam DOAR pe whatssapp orice nelămurire. 

Fata de descrierea de la începutul topicului s-au schimbat tarifele  și anume 200 RON ptr 30 de minute, 300 ron pentru o ora. (ca să evităm discuțiile neplăcute, mărirea asta e  de ceva vreme, nu am aplicat-o acum, pentru Ploiești și tarifele mele nu fluctuează în funcție de oraș sau data din calendar). 

Oferim și threesome (cu Ana!!), fără show lesby - 300/fin și 500/h.

Revin cu poze imediat ce se trezește Ana :)

Spor sa avem! 

Deci tu ai facut un studiu de piata sa vezi cat de mult esti asteptata la Ploiesti si daca unii dintre colegi au spus sa vii te ai gandit tu mai bine ca dc sa vii pt 150 fin cum ai anuntat la inceput , sa maresti tariful  la 200 fin ca o sa te imbogatesti la Ploiesti ca esti singura fata din acest oras . Nu ai nimic in plus fata de celelalte fete si anume : gura ,tate , pasarica , cur 😠

Vizitator marcus_cezar
Postat
Acum 2 ore, dovi23 a spus:

Ai înnebunit la cap cu preturile astea fata mea 😂😂 te crezi in dubai?! Du te acolo fata mea, avem fete mult mai frumoase cu servicii mult peste ale tale, si cer mai putin, poate găsești un prost să-ți dea atat si prețul de 200 fin e foarte mult pisi 

Încă nu sa  trezit din somn  se trezeste la realitate  când ajunge la noi ea crede ca aici  sunt câini cu covrigi  în coadă 

Postat
Acum 1 oră, larisssa a spus:

Bună dimineața și ție! 

UN SFAT GRATIS : stai linistita acolo unde esti si imagineaza ti ca ai fost la Ploiesti si ai supt o pe 200 ron 😀, nu o spun cu rautate , ti o spun pentru binele tau ,  pentru a nu avea o deceptie pe plan financiar si sentimental ( n o sa sugi nimic ) 🤣 in vizita ta la Ploiesti 🤓

Vizitator marcus_cezar
Postat
Acum 1 minut, Teurinez a spus:

UN SFAT GRATIS : stai linistita acolo unde esti si imagineaza ti ca ai fost la Ploiesti si ai supt o pe 200 ron 😀, nu o spun cu rautate , ti o spun pentru binele tau ,  pentru a nu avea o deceptie pe plan financiar si sentimental ( n o sa sugi nimic ) 🤣 in vizita ta la Ploiesti 🤓

Io face lu Lucian Blaga o sugere  pe 200 RON ala e țeapăn de mult doar afiș pe bancnotă 

Postat
Acum 1 minut, marcus_cezar a spus:

Io face lu Lucian Blaga o sugere  pe 200 RON ala e țeapăn de mult doar afiș pe bancnotă 

😂😂😂😂🤣🤣🤣

• Like 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ferească Dumnezeu! 

Voi înainte să scrieți /să vă dați cu părerea, incercati să și gândiți? Dacă nu, măcar sa citiți puțin? 

Ce credeți, nu sunteți primii care săriți de cur în sus în felul asta. Măcar voi sunteți mai mulți. La prima vizita într-un alt oraș (nu zic unde, ca gălățenii sunt băieți mișto 😁) s-a gasit unul mai deranjat decât voi 3 la un loc și a umplut vreo 3 pagini cu lacrimi legate de tariful meu.  Urmarea : am fost deja de 3 ori în orașul ăla. Concluzia : piața asta  este reglementata atât de cerere, cât și de oferta. Dacă am tariful de 200 RON ptr o finalizare de mai bine de 8 luni și încă ma fut destui oriunde m-aș duce... Rings any Bell?

Și e posibil sa ajung chiar mai devreme. 

PS : a zis cândva o gagica o vorba mare.  "Una e o muie la 100 de lei, altfel e una la 100 euro". Nu e problema mea ce așteptări au unii de la prostituate, pe mine ma interesează doar ce ofer eu celui ce ma plătește. Punct. 

• Like 3
  • Minus 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...