not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 26, 2019 Postat Iulie 26, 2019 Treaba e simplă, stimată doamnă! Omul nu suportă nici măcar cu o floare să-l atingi. Orice observație, critică, oricât de decentă, îl fac să sară de cur în sus și imediat, apar represaliile. Cum apare o postare critică, imediat sar mai întâi clonele lui cu scandal și jigniri, mai scrie și el o postare și apoi, avalanșa de minusuri date de el și clonele lui. Spunea blambecul că dă minus doar când respectivul postează ceva urât, dar dă minus la postări de acum câțiva ani, la postări-comentariu pe topicele cu tenis etc. ÃŽn mintea lui rătăcită, crede că mă doare undeva de puncte, steluțe și alte bazaconii. Inițial, am criticat decent, niște recenzii din alea cu 10 pe linie, eventual câte un 9,50 la locație. :laugh2 A luat foc și a început cu "represaliile". La majoritatea recenziilor, repetă pasaje întregi cu copy-paste, în aceeași recenzie, probabil ca să pară mai lungă, sau să fixeze și mai bine în creierul cititorului detalii despre fata respectivă, posibil nu dezinteresat. Dă note năucitore, gen 8,92, 9,11 etc. Când am intervenit pe topic, s-a dezlănțuit jihadul. :laugh2 Omul ne e deloc ceea-ce vrea să pară, crede-mă, doar naivii nu și-au dat seama.Cam asta e, deși ar mai de spus multe! P.S. Ceea-ce am spus se poate verifica. Cine are timp, o poate face. O seară bună! Problema e alta... Fiecare e liber sa scrie recenzii asa cum crede de cuviinta, fiecare cu parerea lui, unii mai pe scurt, altii mai in detaliu, unii sunt creativi, altii dau copy-paste si modifica ce trebuie... In fine, si tu ai scris destule, ti-ai spus parerea si impresiile personale... Nu va cunosc pe niciunul dintre voi (cel putin nu cred), dar nu e normal ca cineva sa critice recenziile altcuiva... Ideea era sa-si povesteasca fiecare experientele si atat. Nu e normal ca atunci cand nu-ti place o recenzie sa ataci pe cel care a scris-o, mergand pana la jigniri, injuraturi etc. Ce place unuia nu e obligatoriu sa placa altuia, clar! De-asta multi nici nu mai scriu nimic, fut in liniste si gata! Dar apreciez curajul celor care mai scriu, stiind la ce se expun... Nu tin partea nimanui, am dat plusuri oricui a scris ceva ce am apreciat, minusuri extrem de rar... Faptul ca va razboiti aiurea intre voi e de cele mai multe ori deranjant, lasati impresia unor pustani care se bat in curtea scolii... Gata, ca deja am scris prea mult😠Nu, stimată doamnă! Aveți dreptate până la un punct, dar când recenziile sunt exagerate (în sens pozitiv sau negativ), se cheamă dezinformare. Eventualul client este indus în eroare, asta e problema. Pe de altă parte, fiecare e liber să scrie recenzii cum crede de civiintă, dar nu credeți și că onor cetitoriul are dreptul de a-și spune opinia? Păi nu de asta e forum? P.S. Nu ne cunoaștem, ați bănuit bine. P.P.S. Remarcați că nu eu am început conflictele, doar am reacționat. Și, dacă mă gândesc bine, nici dumneavoastră nu ați stat departe de conflicte, chiar recent, deci ... 2 1
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 26, 2019 Autor Postat Iulie 26, 2019 Postat Astazi, 06:38picon, on 25 Jul 2019 - 11:57 PM, said:Treaba e simplă, stimată doamnă! Omul nu suportă nici măcar cu o floare să-l atingi. Orice observație, critică, oricât de decentă, îl fac să sară de cur în sus și imediat, apar represaliile. Cum apare o postare critică, imediat sar mai întâi clonele lui cu scandal și jigniri, mai scrie și el o postare și apoi, avalanșa de minusuri date de el și clonele lui. Spunea blambecul că dă minus doar când respectivul postează ceva urât, dar dă minus la postări de acum câțiva ani, la postări-comentariu pe topicele cu tenis etc. În mintea lui rătăcită, crede că mă doare undeva de puncte, steluțe și alte bazaconii. Inițial, am criticat decent, niște recenzii din alea cu 10 pe linie, eventual câte un 9,50 la locație. :laugh2 A luat foc și a început cu "represaliile". La majoritatea recenziilor, repetă pasaje întregi cu copy-paste, în aceeași recenzie, probabil ca să pară mai lungă, sau să fixeze și mai bine în creierul cititorului detalii despre fata respectivă, posibil nu dezinteresat. Dă note năucitore, gen 8,92, 9,11 etc. Când am intervenit pe topic, s-a dezlănțuit jihadul. :laugh2 Omul ne e deloc ceea-ce vrea să pară, crede-mă, doar naivii nu și-au dat seama.Cam asta e, deși ar mai de spus multe! P.S. Ceea-ce am spus se poate verifica. Cine are timp, o poate face. O seară bună! Vreau sa imi arati si tu ce critici constructive ai adus ? pe recenzia 3 some la Aida si Alexa26 ti-ai batut joc de recenzia omului pe motivul ca e Animal Planet,Recenzia: https://nimfomane.co...2803/?p=5623285Aici cica e critica lui picon, se poate citi toata pagina in care ai facut topicul Alexei26 praf, in care te injuri cu toata lumea ca un dementhttps://nimfomane.co...2803/?p=5627997https://nimfomane.co...2803/?p=5629437 Asta e doar un simplu exemplu, dar majoritatea topicelor de lux sunt atacate de distrusi de tine. Sa vada si Eva ce critici constructive ai adus. La mintea ta de retardat oricine te ataca de Daniel si zecile de conturi care sunt de atata timp pe forum tot Daniel ? :laugh2 ?Asta e maxima, iti deschid imediat un topic ca e epica asta. Cum plm sa crezi ca Daniel are timp de clone si sa faca mistouri de un mos care nu poate sa suporte ca mai multa lume ia atitudine impotriva unui basinos ca tine ? El fute nu ca tine futi topicele si te certi de dimineata pana seara in loc sa iti plimbi nepotii prin parc, se vede ca ii ai :)))) evaforyou, on 26 Jul 2019 - 12:16 AM, said:Problema e alta... Fiecare e liber sa scrie recenzii asa cum crede de cuviinta, fiecare cu parerea lui, unii mai pe scurt, altii mai in detaliu, unii sunt creativi, altii dau copy-paste si modifica ce trebuie... In fine, si tu ai scris destule, ti-ai spus parerea si impresiile personale... Nu va cunosc pe niciunul dintre voi (cel putin nu cred), dar nu e normal ca cineva sa critice recenziile altcuiva... Ideea era sa-si povesteasca fiecare experientele si atat. Nu e normal ca atunci cand nu-ti place o recenzie sa ataci pe cel care a scris-o, mergand pana la jigniri, injuraturi etc. Ce place unuia nu e obligatoriu sa placa altuia, clar! De-asta multi nici nu mai scriu nimic, fut in liniste si gata! Dar apreciez curajul celor care mai scriu, stiind la ce se expun... Nu tin partea nimanui, am dat plusuri oricui a scris ceva ce am apreciat, minusuri extrem de rar... Faptul ca va razboiti aiurea intre voi e de cele mai multe ori deranjant, lasati impresia unor pustani care se bat in curtea scolii... Gata, ca deja am scris prea multBravo Eva, ai punctul esentialul, ca de obicei picon abereaza si nu e de acord cu nimeni de pe forum, nu accepta nici o critica, el e bunelul care le stie pe toate..evident ca stie o pula :laugh2 . Picon nu suporta ca tineretul fute si este la modul cel mai serios un fustrat razbunator. Poti vedea ce scandaluri a provocat picon atacand recenziile super explicative ale lui pidsadera.Ce nu se intelege este de ce motanul accepta marsavia mosului senil picon. Din cauza lui picon multi au ajuns sa nu mai faca recenzii pentru ca pe urma mosul senil picon. Alta diferenta este ca picon se lauda in recenziile lui ca un lingau, ca fute si drege, ca le pune pe femei pe lustre, ca e mare macho. Citeste recenziile lui pidsadera sa vezi ca puncteaza esentialul si despre serviciile domnisoarei. Din cauza dobitocilor ca picon, fetele au de suferit pentru ca trebuie sa cumpere moderare ca sa stearga mizeriile lasate picon, on 26 Jul 2019 - 12:56 AM, said:Nu, stimată doamnă! Aveți dreptate până la un punct, dar când recenziile sunt exagerate (în sens pozitiv sau negativ), se cheamă dezinformare. Eventualul client este indus în eroare, asta e problema. Pe de altă parte, fiecare e liber să scrie recenzii cum crede de civiintă, dar nu credeți și că onor cetitoriul are dreptul de a-și spune opinia? Păi nu de asta e forum? P.S. Nu ne cunoaștem, ați bănuit bine. P.P.S. Remarcați că nu eu am început conflictele, doar am reacționat. Și, dacă mă gândesc bine, nici dumneavoastră nu ați stat departe de conflicte, chiar recent, deci ...esti un dobitoc ca de obicei, Eva are perfecta dreptate, tu ramai singurul idiot in adevaratul sens al cuvantului . Ai dus in eroare sute daca nu miii de clienti cu recenziile tale libidinoase, ode inchinate curvelor, ai topic dedicat in care se poate vedea ce recenzii mincinoase ai facut, pe o portie de fasole, in care nu scrii mare lucru despre serviciile domnisoarei ci despre ce mare futadores esti tu. 2
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 26, 2019 Autor Postat Iulie 26, 2019 Besi la somn si lasa fata in pace fasolica puta mica.Mai baga o saniuta si besete in continuare sub patura. auzi ce zice asta de noi, ca suntem una si aceasi persoana si ne cheama si Daniel Kameleony și not_secure, voi de ce vă băgați cu atâta patos, când nici nu s-a luminat de ziuă? Daniel nu se poate apăra singur? Să pierzi atâta timp, să cauți postări convenabile construcției pe care o încerci, să selectezi și să scrii atâta, doar din spirit de dreptate și solidaritate pentru un user cu care nu ai nici în clin, nici în mânecă ... Crezi că are cineva "ciungă-n păr"? Ce dovadă clară mai vreți că sunteți unul și același, adică Daniel?Iar postările alea sunt mult după ce conflictul începuse din senin și îl taxam și eu cum puteam, profitând de neroziile preopinentului.Hai, gata cu fotosinteza că ți-ai dat iar cu stângu '- dreptu'! :pope :pope :pope 3
kameleony Reputație: 1081 Postat Iulie 26, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Postat Iulie 26, 2019 auzi ce zice asta de noi, ca suntem una si aceasi persoana si ne cheama si Daniel :pope :pope :popeDespre " resturi menajere " nu merita sa vb. Doar sa le arunci unde e locul: La tomberon. 6
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 26, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 26, 2019 Câtă osârdie, câtă solidaritate pentru Daniel! Bă, ești nebun?'aidepulamea! P.S. Q.E.D. 2 5
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 26, 2019 Autor Postat Iulie 26, 2019 Câtă osârdie, câtă solidaritate pentru Daniel! Bă, ești nebun?'aidepulamea! P.S. Q.E.D.Sa il suji pe daniel 4
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 26, 2019 Postat Iulie 26, 2019 Cum, pula calului, sa te bagi primul cu insulte, apoi sa te plangi ca esti atacat de clone?! :slap2Si nu e a zecea oara! :pope Dati prea multa importanta unui barbat in criza varstei. ;) 4
pidsadera Reputație: 41577 Postat Iulie 26, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Iulie 26, 2019 Cum, pula calului, sa te bagi primul cu insulte, apoi sa te plangi ca esti atacat de clone?! :slap2Si nu e a zecea oara! :pope Dati prea multa importanta unui barbat in criza varstei. ;):)))) 8
leroy9 Reputație: 143 Postat Iulie 26, 2019 Oras:pe tron Oras:pe tron Postat Iulie 26, 2019 Aia cu stimata doamna e epica mare limbist 6
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 26, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 26, 2019 Aia cu stimata doamna e epica mare limbist Da cum vroiai ma sa se adreseze ? A fost si omu politicos a se observa ca e un om educat Desi mai corect ar fi fost pentru hazul publicului stimata domnule =)))))Fara vreun atac la adresa Evei 5
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 26, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 26, 2019 :)))) Se numeste andropauza dar nah Amada e o fata care nu vb urat ;) 3
pidsadera Reputație: 41577 Postat Iulie 26, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Iulie 26, 2019 Se numeste andropauza dar nah Amada e o fata care nu vb urat ;)da, nu vorbeste urat si a zis perfect lucrurilor pe fata 7
piata sud Reputație: 514 Postat Iulie 26, 2019 Postat Iulie 26, 2019 Postat Astazi, 13:39picon, on 26 Jul 2019 - 1:01 PM, said:Felicitări, iar te-ai făcut de râs! "Sugeoceapa"!Pogon de postare, cu minciuni peste tot. O să-mi fac timp, poate, să le demontez, inclusiv notele alea cu două zecimale. Poate, că nu sunt șomer sau asistat social, să am timp ca tine, inclusiv să scormonesc printre mii de postari și să scriu kilometri. Punctele alea sunt importante doar pentru tine, că altfel nu ai sta atâta să cauți postări, să mergi la unele de acum 5-6 ani. Oricum, ai recunoscut implicit că sunt "represalii", nu cum ai afirmat tu mai demult, că sunt punctuale, la acele postări pe care (nu care, cum scrii tu, ca un semidoct). Dacă s-ar aplica regulamentul, ai fi banat și ți-ai tăia venele. Am spus de puncte, pentru ca onor cetitoriul cu nruronii funcționali să vadă ce specimen de cățel turbat ești.Anal fabețel, treaba ta fiind ...? Vezi-ți de amarul tău, băiețică!Pe tine te-a concediat viața, lumpenule!Mai bine înghițea! https://nimfomane.co...65#entry5435760, 1
piata sud Reputație: 514 Postat Iulie 26, 2019 Postat Iulie 26, 2019 mosul picon prins cu minciuna de 4 ori in doar cateva ore 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 26, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 26, 2019 da, nu vorbeste urat si a zis perfect lucrurilor pe fata In ce il priveste pe maestru da ;) 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 26, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 26, 2019 mosul picon prins cu minciuna de 4 ori in doar cateva ore Picon in primul interviu 2
leroy9 Reputație: 143 Postat Iulie 26, 2019 Oras:pe tron Oras:pe tron Postat Iulie 26, 2019 Picon in primul interviu in primul interviu era insotit de siana 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 26, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 26, 2019 in primul interviu era insotit de siana =)))) nah orice sac are petic 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 26, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 26, 2019 Sa il suji pe daniel La intreg sau la jumate ca ai uitat sa mentionezi ? 3
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 26, 2019 Autor Postat Iulie 26, 2019 Dă-ne idei, te rugăm. Ești gravidă Popo, vezi poate ai vreo treabă și te reținem. Nu trebuie să te enervezi,am pus o întrebare firească, altminteri de ce ai fii interesat? Nu ai adresat nicio întrebare.Dacă te uiți mai bine. asta a fost maxima =))) 1
pidsadera Reputație: 41577 Postat Iulie 26, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Iulie 26, 2019 lol 7
Vizitator pisulica Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 picon si pepelica 2 mosi screlozati, luati la pula de tot forumul
parintelul Reputație: -377 Postat Iulie 27, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iulie 27, 2019 picon si pepelica 2 mosi screlozati, luati la pula de tot forumulA mai făcut o clonă fosta slugă a lui Ines. 1 5
Vizitator pisulica Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 Pe Picon nu-l inghit mai mulți,dar pe Dolores un singur idiot are boală viscerală,iar pe mine mă atacă zeci de clone exact după disputa cu ajutătorul de comunitate.Sunt sigur că este doar o coincidență. Evident, doar o coincidență! :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum