csgo12 Reputație: 1 Postat Iulie 26, 2019 Postat Iulie 26, 2019 Unde-i ba xoxo? L-o luat politia pentru ca facea trafic de droguri? L-au batut vreun interlop pentru ca nu si-a platit datoriile? Sau si-a gasit iubita in sfarsit?
Administrator pisicuts Reputație: 114527 Postat Iulie 26, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 26, 2019 o fost banat permanent xoxodar are inca un cont de rezerva si este activ in continuare 1
amelia07 Reputație: 33 Postat Iulie 27, 2019 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Postat Iulie 27, 2019 e pe forum 1
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 Xoxo e smecher, am zis.Îl doare fix în fața lulei de doospatru. 1
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 e bi, si-a luat-o si la propriu si la figurat de la multi/multe
leroy9 Reputație: 143 Postat Iulie 27, 2019 Oras:pe tron Oras:pe tron Postat Iulie 27, 2019 fratele meleu
Vizitator pisulica Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 xoxo e forta, s-a pisat pe toti de aici inclusiv pe pepelica, picon, dolores
parintelul Reputație: -377 Postat Iulie 27, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iulie 27, 2019 xoxo e forta, s-a pisat pe toti de aici inclusiv pe pepelica, picon, dolores Pe Picon nu-l inghit mai mulți,dar pe Dolores un singur idiot are boală viscerală,iar pe mine mă atacă zeci de clone exact după disputa cu ajutătorul de comunitate.Sunt sigur că este doar o coincidență. 2 5
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 27, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 27, 2019 Pe Picon nu-l inghit mai mulți,dar pe Dolores un singur idiot are boală viscerală,iar pe mine mă atacă zeci de clone exact după disputa cu ajutătorul de comunitate.Sunt sigur că este doar o coincidență.Evident, doar o coincidență! :laugh2 5
parintelul Reputație: -377 Postat Iulie 27, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iulie 27, 2019 Evident, doar o coincidență! :laugh2Nu știu dacă să-mi fie scârbă sau milă.Toate astea au inceput atunci când am refuzat să intu in războiul lui cu toții cei care îi umileau iubita,pe otreapa Ines. 1 5
mosparanoia Reputație: 54 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 singurul ajutor de comunitate e picon, seful la femei, de care alt ajutator de comunitate vorbesti, da pizdadera ? =)) =)) o cam zici cu jumatate de gura de parca ti-ar fi frica ca te vor bantuie sute de clone care l-au futut pe picon, om bun. =)))) Te draq de mumie ambulanta bantui ca un strigoi, care umbla cu maicasa pe centura cand toti o futeau pa 50 ron si sclavetul asta de parintel statea si se uita, ca nu avea masa altceva de facut. Acelasi sclav care la 19 ani era complexat ca avea putulica mica de tot si era luat la misto de femei, pana si curvele si-au batut joc de el :x . De asta a ajuns un rupt cu boala pe femei si curve in general =)) 3
parintelul Reputație: -377 Postat Iulie 27, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iulie 27, 2019 singurul ajutor de comunitate e picon, seful la femei, de care alt ajutator de comunitate vorbesti, da pizdadera ? =)) =)) o cam zici cu jumatate de gura de parca ti-ar fi frica ca te vor bantuie sute de clone care l-au futut pe picon, om bun. =)))) Te draq de mumie ambulanta bantui ca un strigoi, care umbla cu maicasa pe centura cand toti o futeau pa 50 ron si sclavetul asta de parintel statea si se uita, ca nu avea masa altceva de facut. Acelasi sclav care la 19 ani era complexat ca avea putulica mica de tot si era luat la misto de femei, pana si curvele si-au batut joc de el :x . De asta a ajuns un rupt cu boala pe femei si curve in general =))Dacă ai ceva de spus fa-o de pe contul principal,nu sta ascuns că prostituatele după ușă 2 5
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 27, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 27, 2019 Dacă ai ceva de spus fa-o de pe contul principal,nu sta ascuns că prostituatele după ușăLipsă de coaie, mon cher. De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. 2 5
stefan567 Reputație: 368 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 Nu știu dacă să-mi fie scârbă sau milă.Toate astea au inceput atunci când am refuzat să intu in războiul lui cu toții cei care îi umileau iubita,pe otreapa Ines.Ce cont are ?
parintelul Reputație: -377 Postat Iulie 27, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iulie 27, 2019 Ce cont are ?Când este vorba despre prostituate prefer sa păstrez discreția
stefan567 Reputație: 368 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 Când este vorba despre prostituate prefer sa păstrez discrețiaZi macar in ce perioada a activat curva si pe ce oras
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Iulie 27, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat Iulie 27, 2019 Xoxo e smecher, am zis.Îl doare fix în fața lulei de doospatru.Adevaraaaaaat 1
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 Adevaraaaaaato dată să zic și io adevăru. 1
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 asta e nucleara =))) , parintele pipilica urmarit de strigoi, pardon clone =))), mergeti ba la nebuni 2
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 parinte cand vrei sa mai faci glume cu noi, incearca sa te debarasezi de lingaul limbist picon, altfel o sa creada lumea ca sunteti concubini =)) 1
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 27, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 27, 2019 parinte cand vrei sa mai faci glume cu noi, incearca sa te debarasezi de lingaul limbist picon, altfel o sa creada lumea ca sunteti concubini =))Te doare? De prostie, zic. 2 5
parintelul Reputație: -377 Postat Iulie 27, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iulie 27, 2019 parinte cand vrei sa mai faci glume cu noi, incearca sa te debarasezi de lingaul limbist picon, altfel o sa creada lumea ca sunteti concubini =))Pretenaș, lasă harneala asta că nu-mi pasă mie de certurile voastre. 1 5
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 Te doare? De prostie, zic. te doare prostia ? asta vrei sa zici ? Pretenaș, lasă harneala asta că nu-mi pasă mie de certurile voastre. vezi ca nu vorbesti cu putoi aici popo, lasa vrajeala asta ieftina, cand te mai bagi aiurea in seama in cearta altora sa te pregatesti sa o sugi de la toti
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 27, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 27, 2019 te doare prostia ? asta vrei sa zici ? vezi ca nu vorbesti cu putoi aici popo, lasa vrajeala asta ieftina, cand te mai bagi aiurea in seama in cearta altora sa te pregatesti sa o sugi de la totiDe tine ziceam, sau ești analfabet funcțional!Puțoi, poate nu ești, dar te comporți ca unul. 1 5
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 De tine ziceam, sau ești analfabet funcțional!Puțoi, poate nu ești, dar te comporți ca unul. pizdoiule e adevarat ca mergi cu flori si bomboane la curve , ca doctor pamperdusi ? =))) 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum