picon Reputație: 1046 Postat Iulie 27, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 27, 2019 pizdoiule e adevarat ca mergi cu flori si bomboane la curve , ca doctor pamperdusi ? =)))Puțoiule, e adevărat că ai mintea odihnită și te plictisești? 1 5
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 Puțoiule, e adevărat că ai mintea odihnită și te plictisești? nu esti in stare sa raspunzi la o simpla intrebare ? dar limbi la curve dai ? :thinking 1
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 27, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 27, 2019 nu esti in stare sa raspunzi la o simpla intrebare ? dar limbi la curve dai ? :thinkinghttp://weknowmemes.com/generator/uploads/generated/g139627426425597896.jpg 1 5
mangomiskin Reputație: 47 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 De la mortii ma-tii de lumpen si santajist la mon cher. Zic, sa-i gatesti si o oala cu fasole frecata. Ai de :) mea ☢ï¸ðŸ·ðŸ‘🌹💞 2
parintelul Reputație: -377 Postat Iulie 27, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iulie 27, 2019 te doare prostia ? asta vrei sa zici ? vezi ca nu vorbesti cu putoi aici popo, lasa vrajeala asta ieftina, cand te mai bagi aiurea in seama in cearta altora sa te pregatesti sa o sugi de la totiPutoiule, toți fiind cine,sutele de clone,sau prostituatele care te-au adoptat?Mai ieșiți în PLM din lumea virtuală că sunteți rupți in cur și rupți de realitate 1 5
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 De la mortii ma-tii de lumpen si santajist la mon cher. Zic, sa-i gatesti si o oala cu fasole frecata. Ai de :) mea ☢nu e stilul tău. Aia cu "morții ma-tii" 2
mangomiskin Reputație: 47 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 Niciodata nu a fost, nu este si nici nu va fi.Si nici mata', for that matter. A fost o parafrazare din povestea de iubire dintre radioactivii astia doi, care, dupa ce s-au injurat de morti reciproc, acuzat de santaj, limbism si altele, acum se apeleaza cu "fratele meu" si "mon cher". 2
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 Nici vorbă sa te dascalesc eu, lipsa ghilimelelor lasă loc de interpretare. De aceea spuneam că nu e stilul tău. 1
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 Putoiule, toți fiind cine,sutele de clone,sau prostituatele care te-au adoptat?Mai ieșiți în PLM din lumea virtuală că sunteți rupți in cur și rupți de realitateEsti cam agitat, mai fute si tu ceva si lasa forumul, miky77, siana, betty si ce PLM mai freci pe aici. Cat despre clonofobie tu ai remediul perfect :laugh2
parintelul Reputație: -377 Postat Iulie 27, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iulie 27, 2019 Esti cam agitat, mai fute si tu ceva si lasa forumul, miky77, siana, betty si ce PLM mai freci pe aici. Cat despre clonofobie tu ai remediul perfect :laugh2Te certi de dimineață cu Picon și îmi dai mie sfaturi?Ai-de vaginul lu' matale.Gainusa eu îmi permit să intru din când în când pe site cat femeia își întărește mușchii vaginali 1 5
_moot_ Reputație: 124 Postat Iulie 27, 2019 Oras:... Oras:... Postat Iulie 27, 2019 Te certi de dimineață cu Picon și îmi dai mie sfaturi?Ai-de vaginul lu' matale.Gainusa eu îmi permit să intru din când în când pe site cat femeia își întărește mușchii vaginali aia e femeie?bine ca ne-ai zis... 1
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 aia e femeie?bine ca ne-ai zis...:laugh2
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 Te certi de dimineață cu Picon și îmi dai mie sfaturi?Ai-de vaginul lu' matale.Gainusa eu îmi permit să intru din când în când pe site cat femeia își întărește mușchii vaginalivrei sa spui ca picon se cearta de dimineata cu userii de pe forum ? bine de stiut =))) 1
parintelul Reputație: -377 Postat Iulie 27, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iulie 27, 2019 aia e femeie?bine ca ne-ai zis...Fiule mergi la fazan și colorare rapidă, acolo părerea ta contează.Apropo ce ai câștigat cu cele 10 mii de postări la colorare rapidă?Întreabă un psihiatru.
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 parintele te cred ca vrei sa ai ultimul cuvant. De cand te-ai afiliat cu ped0filul limbist lingau libidinos picon ai pierdut respectul meu fata de tine, stai draq parcat si ramai la pilaful tau . Pune poze cu nunta ceva ca pozele de la Herculane le stim :)))))
money_talks Reputație: -236 Postat Iulie 27, 2019 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Iulie 27, 2019 M-a rugat Xoxo sa-i transmit lu' prostu' ala cu multe conturi ca-si baga pwla in familia lui......in rest toate bune si frumoase :) 1 3
parintelul Reputație: -377 Postat Iulie 27, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iulie 27, 2019 Niciodata nu a fost, nu este si nici nu va fi.Si nici mata', for that matter. A fost o parafrazare din povestea de iubire dintre radioactivii astia doi, care, dupa ce s-au injurat de morti reciproc, acuzat de santaj, limbism si altele, acum se apeleaza cu "fratele meu" si "mon cher".Pe principiul, dușmani până la moarte.Peste 20 de ani tot aici o sa te găsesc luptând cu dușmanii de moarte 2 5
_moot_ Reputație: 124 Postat Iulie 27, 2019 Oras:... Oras:... Postat Iulie 27, 2019 Pe principiul, dușmani până la moarte.Peste 20 de ani tot aici o sa te găsesc luptând cu dușmanii de moarte asta o spui tu, care de 10 ani te lupti cu dujmanii?ca esti redus mental inteleg, dar de ce nu ai legatura cu realitatea? cat despre ale mele 10 mii de postari de la fazan, nu se compara cu cele 20 de mii ale tale de pe cele 300 de conturi pe care le ai avut de-a lungul nesfarsitei lupte pe care o duci cu sanatatea mentala.... 1
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 asta o spui tu, care de 10 ani te lupti cu dujmanii?ca esti redus mental inteleg, dar de ce nu ai legatura cu realitatea? cat despre ale mele 10 mii de postari de la fazan, nu se compara cu cele 20 de mii ale tale de pe cele 300 de conturi pe care le ai avut de-a lungul nesfarsitei lupte pe care o duci cu sanatatea mentala.... 1
mangomiskin Reputație: 47 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 Da, Gogule, pe principiul si peste 20 de ani, tot pe topicul Sianei esti, latrand a paguba. 1
_moot_ Reputație: 124 Postat Iulie 27, 2019 Oras:... Oras:... Postat Iulie 27, 2019 si tot nu am inteles, de ce trebuia "persoana" din piscina aia imunda sa-si intareasca muschii vaginali?o vizitase xoxo inaintea ta si i-a facut pizda piscina? 1
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 Da, Gogule, pe principiul si peste 20 de ani, tot pe topicul Sianei esti, latrand a paguba. 1
yankess Reputație: 279 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 Popo, a zis Ceasca ca isi vrea glumele inapoi, in :) meaPS: :)))) 1
parintelul Reputație: -377 Postat Iulie 27, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iulie 27, 2019 si tot nu am inteles, de ce trebuia "persoana" din piscina aia imunda sa-si intareasca muschii vaginali?o vizitase xoxo inaintea ta si i-a facut pizda piscina?Tu de ce crezi că lipsește Xoxo de pe site?Logic că este cu mine,facem un schimb de fetițe,le testam, evaluăm... chestii de-ale proxeneților. 1 5
parintelul Reputație: -377 Postat Iulie 27, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iulie 27, 2019 Da, Gogule, pe principiul si peste 20 de ani, tot pe topicul Sianei esti, latrand a paguba.Mincinoasă mică,nu vrei să și dovedești ce guiți?Eu promit să-ți fac onoarea să-mi sugi pula dacă găsești mai mult de 20 de postări pe topicul otrepei in ultimul an 1 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum