emilcioran Reputație: 729 Postat Octombrie 20, 2019 Oras:Aicisea Oras:Aicisea Postat Octombrie 20, 2019 Zău?P.S. Tot groasă e. Ceea ce tu numești "argumente" pentru mine reprezintă doar spam sau flatulențele intelectuale ale unui bătranel fără rost în viașa, pentru care singura satisfacție rămasă este să bifeze postare dupa postare în cautarea unui record care înseamna singura lui șansa ca de a lăsa o urmă a existenței sale terne 2
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 20, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 20, 2019 Ceea ce tu numești "argumente" pentru mine reprezintă doar spam sau flatulențele intelectuale ale unui bătranel fără rost în viașa, pentru care singura satisfacție rămasă este să bifeze postare dupa postare în cautarea unui record care înseamna singura lui șansa ca de a lăsa o urmă a existenței sale terneTristă "viașă" ai, dacă citezi o postare de acum aproape 3 luni și care oricum, nu îți era adresată ție!Consultă repede un psihiatru, deși oligofrenia nu are tratament, se pare! 4
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 21, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 21, 2019 https://i.postimg.cc/K1S8qV6V/Screenshot-20191020-235501-2.png Este poza ta din tinerete ?
mormolocul Reputație: 3 Postat Octombrie 21, 2019 Oras:Deva Oras:Deva Postat Octombrie 21, 2019 Este poza ta din tinerete ? nu nu el este Stefan un sâmbătar care mi.o cumpărat virginitatea pe 28 octombrie ne întâlnim și o să mă ardă în gaura curului :)
emilcioran Reputație: 729 Postat Octombrie 21, 2019 Oras:Aicisea Oras:Aicisea Postat Octombrie 21, 2019 =))))) Postat Astazi, 08:39nathingizsaf, on 21 Oct 2019 - 01:30 AM, said:o sa ma duc si io la laika asta sa vad ce face de se andragostesc toti gugustiucii prajiti da easi ca un barbat adevarat alpha, in viziunea ei cel putin, o sa fiu maxim lingau cu ea, o sa vin ca picoaie si doctor parnaie la ea cu bomboane si cu flori, si o sa ma port ca catelu danel, de o sa o antreb de parfumurile ei preferate ca sa ma dau si io cu ele la a doua antalnire si poate ai dau si o limba an pizda ca sa guste si gura mea oleaca de sloboz lasat de pestele ei si balele ramase an urma ultimului prost care a fost anaintea mea, D E L I C I O S!huehue another one bites the dust https://cdn1.imggmi.com/uploads/2019/10/21/4065dfccaced73b336d6ed15e842bb79-full.jpg xoxo24negru, on 21 Oct 2019 - 01:48 AM, said:adevaraaat1 RaspunsCitare Multipla 2
emilcioran Reputație: 729 Postat Octombrie 21, 2019 Oras:Aicisea Oras:Aicisea Postat Octombrie 21, 2019 Tristă "viașă" ai, dacă citezi o postare de acum aproape 3 luni și care oricum, nu îți era adresată ție!Consultă repede un psihiatru, deși oligofrenia nu are tratament, se pare!Forumul ăsta e viața ta, retardatule. Singurele dovezi ale existentei tale inutile sunt doar zecile de mii de postări de aici. 3
mormolocul Reputație: 3 Postat Octombrie 21, 2019 Oras:Deva Oras:Deva Postat Octombrie 21, 2019 Forumul ăsta e viața ta, retardatule. Singurele dovezi ale existentei tale inutile sunt doar zecile de mii de postări de aici. va iubesc nu vă certați
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 22, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 22, 2019 Forumul ăsta e viața ta, retardatule. Singurele dovezi ale existentei tale inutile sunt doar zecile de mii de postări de aici.Vezi bă pulete, că ești prost? Vai de "viașa" ta! 4
ome_tv Reputație: 108 Postat Octombrie 22, 2019 Oras:Ome TV Oras:Ome TV Postat Octombrie 22, 2019 Ce umilinta pe izmanarul Tomita :laugh2 3
emilcioran Reputație: 729 Postat Octombrie 22, 2019 Oras:Aicisea Oras:Aicisea Postat Octombrie 22, 2019 Vezi bă pulete, că ești prost? Vai de "viașa" ta!Mult mai putin grav decat sa mananci bataie in propria-ti casa de la o fata. 2
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 22, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 22, 2019 Mult mai putin grav decat sa mananci bataie in propria-ti casa de la o fata.Vezi că iar ești prost? Urmează o nouă banare a ta și a prostului de deasupra ta. 2
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 22, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 22, 2019 nu nu el este Stefan un sâmbătar care mi.o cumpărat virginitatea pe 28 octombrie ne întâlnim și o să mă ardă în gaura curului :) De unde ai poza lui si de ce i-o postezi aici ? Mi se pare cunoscut omul, nu de alta ...
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 22, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 22, 2019 Mult mai putin grav decat sa mananci bataie in propria-ti casa de la o fata. Cum adica ?
emilcioran Reputație: 729 Postat Octombrie 22, 2019 Oras:Aicisea Oras:Aicisea Postat Octombrie 22, 2019 Vezi că iar ești prost? Urmează o nouă banare a ta și a prostului de deasupra ta.Mai usurel cu povetele, bolsevicule. Iti inteleg nostalgia dupa vremurile in care se purtau cenzura si pumnul in gura, e evident ca ai devenit comunist din convingere si ca ai fost membru de baza al partidului unic. Poate chiar ai facut parte din sistemul de represiune, judecand dupa stilul in care te exprimi si te comporti pe aici. 2
emilcioran Reputație: 729 Postat Octombrie 22, 2019 Oras:Aicisea Oras:Aicisea Postat Octombrie 22, 2019 Cum adica ?și-a luat bătaie de la o fată în cocioaba moștenită de la măsa 2 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 23, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 23, 2019 Mai usurel cu povetele, bolsevicule. Iti inteleg nostalgia dupa vremurile in care se purtau cenzura si pumnul in gura, e evident ca ai devenit comunist din convingere si ca ai fost membru de baza al partidului unic. Poate chiar ai facut parte din sistemul de represiune, judecand dupa stilul in care te exprimi si te comporti pe aici.Nu e povață, prostule, doar realitatea pură! Ai fost banat de multe ori și vei fi banat din nou, cât mai curând. Cât despre cenzură și pumn în gură... asta încerci să faci tu și echipa de zgomote, de aceea primiți atât de des linii peste bot. 3 2
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 23, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 23, 2019 și-a luat bătaie de la o fată în cocioaba moștenită de la măsa De ce ? Nu este tocmai sclavul care sa isi ceara bataie si nici vreun nebun care sa ia cu japca femeile.. 1
Membru Premium derwall Reputație: 652 Postat Octombrie 23, 2019 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Octombrie 23, 2019 In multe privințe @ picon le da clasă unor clone jalnice de pe aici.Nu , nu îl cunosc și de câteva ori m- a altoit cordial sau mai puțin cordial.De obicei cam avea dreptate.Văd că aveți un cal de bătaie...la ce vă servește.Și va ascundeți după clone. 5 7
emilcioran Reputație: 729 Postat Octombrie 23, 2019 Oras:Aicisea Oras:Aicisea Postat Octombrie 23, 2019 Nu e povață, prostule, doar realitatea pură! Ai fost banat de multe ori și vei fi banat din nou, cât mai curând.Cât despre cenzură și pumn în gură... asta încerci să faci tu și echipa de zgomote, de aceea primiți atât de des linii peste bot.Nah, mosule.Tu esti batut de soarta, ca ai ajuns sa-ti traieste viata pe nimfomane.com. 1
emilcioran Reputație: 729 Postat Octombrie 23, 2019 Oras:Aicisea Oras:Aicisea Postat Octombrie 23, 2019 De ce ? Nu este tocmai sclavul care sa isi ceara bataie si nici vreun nebun care sa ia cu japca femeile.. =)))))) 2
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 23, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 23, 2019 Nah, mosule.Tu esti batut de soarta, ca ai ajuns sa-ti traieste viata pe nimfomane.com.Mai schimbă placa, prostovane! 4
emilcioran Reputație: 729 Postat Octombrie 25, 2019 Oras:Aicisea Oras:Aicisea Postat Octombrie 25, 2019 Mai schimbă placa, prostovane!O zi libera ai avut si tu.Dar tot pe nimfomane.com ti-ai petrecut-o.Ai mai bagat 100 de postari. 2
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 25, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 25, 2019 O zi libera ai avut si tu.Dar tot pe nimfomane.com ti-ai petrecut-o.Ai mai bagat 100 de postari.Nu am avut zi liberă și am băgat mult mai puține postări ca tine, boule!Înghiți? 3
emilcioran Reputație: 729 Postat Octombrie 25, 2019 Oras:Aicisea Oras:Aicisea Postat Octombrie 25, 2019 Nu am avut zi liberă și am băgat mult mai puține postări ca tine, boule!Înghiți?Iesi, ma, afara cu glumele tale de institutionalizat. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum