Vizitator sserum Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 Iti vine sa scoti si tu limba, nu-i asa? :laugh2Yesss !
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 Esti lovit la mansarda?Plici ! De aici !
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 De cocalar. Cu scuzele de rigoare!Ufff, cauți să mă ... nevrozezi cu nervii 😄
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 31, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 31, 2019 Ufff, cauți să mă ... nevrozezi cu nervii Nu. 1 2
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 31, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 31, 2019 Atunci ?Nimic. 1 4
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 Ufff, cauți să mă ... nevrozezi cu nervii Fa poza sa se vada clar, pare interesant, dar nu se intelege... si nici pentru tine Am dezactivat iar PM-ul, lasa asa. Nu am ce discuta cu tine aici, cu atat mai mult in privat. Mai baga un minus sa te racoresti. :)
Administrator pisicuts Reputație: 114465 Postat Iulie 31, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 31, 2019 Am dezactivat iar PM-ul, lasa asa. Nu am ce discuta cu tine aici, cu atat mai mult in privat. Mai baga un minus sa te racoresti. :) asa este amada, discutam in pat noi
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 Fa poza sa se vada clar, pare interesant, dar nu se intelege...Poftim:
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 :slap2Vorbeam de bratara... asa este amada, discutam in pat noi Nici tu nu crezi asta. 1
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 asa este amada, discutam in pat noipeste două zile bag două recenzii, înnebunește :)))
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 :slap2Vorbeam de bratara...Care ? Aia de un kil sau aia de un sfert 🤣
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 peste două zile bag două recenzii, înnebunește :))) Ne-am despartit, iubire, fa si 10 recenzii. Sa-mi pui link sa vad daca era ceva de capul tau... :) Care ? Aia de un kil sau aia de un sfert Ce ai baut? Spune sincer! :laugh2Pai, la care postare ti-am raspuns? Lantul il stiu. 1
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 Ne-am despartit, iubire, fa si 10 recenzii. Sa-mi pui link sa vad daca era ceva de capul tau... :) Ce ai baut? Spune sincer! :laugh2Pai, la care postare ti-am raspuns? Lantul il stiu.Lasă recenziile, du-te degrabă la dentist, sa salvezi din coroană. Mă descurc eu cu fetele.
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 Lasă recenziile, du-te degrabă la dentist, sa salvezi din coroană. Mă descurc eu cu fetele. Vreau sa-mi promiti ceva, te rog.Este ultima data cand tu crezi ca-mi cunosti mintea, corpul si situatia mai bine decat mine. ;)
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 Ce ai baut? Spune sincer! :laugh2Pai, la care postare ti-am raspuns? Lantul il stiu.Aaaa, nu e frumos ! Beau rar şi puțin, daaar dacă mă pun cu tine cot la cot...te bag sub masă, aşa că să nu te mai aud cu chestii d'astea, kapeesh ? 1
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 Vreau sa-mi promiti ceva, te rog.Este ultima data cand tu crezi ca-mi cunosti mintea, corpul si situatia mai bine decat mine. ;)cariile dentare au același "comportament", de restul nu am ce sa zic decât cum crezi tu că e mai bine.
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 Aaaa, nu e frumos ! Beau rar şi puțin, daaar dacă mă pun cu tine cot la cot...te bag sub masă, aşa că să nu te mai aud cu chestii d'astea, kapeesh ?Aaaa, ha, ha, ha :)))))
filofteu Reputație: 663 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 Nu a fost jobul ala, o sa fie altul. Servitorii către carceră în dimineaţa asta, hani. https://i.imgur.com/TeE1qJl.jpg
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 Aaaa, nu e frumos ! Beau rar şi puțin, daaar dacă mă pun cu tine cot la cot...te bag sub masă, aşa că să nu te mai aud cu chestii d'astea, kapeesh ? Pfff, daca esti suparacios imi iau jucariile de topingul tau! :rax2Nu mai am antrenament la bautura, nu te mai ambitiona. cariile dentare au același "comportament", de restul nu am ce sa zic decât cum crezi tu că e mai bine. Majoritatea problemelor cu dantura le am din cauza stomatoligilor romani. Nu exagerez. Tot ce s-a lucrat, a cazut rapid.In postarea aia am spus si de sinuzita, recent coloana, alta data altele... Ai ramas fixat pe dantura.Fac semipareze de la cervicala, risc sa raman paralizata, crezi ca dintii ar fi pe primul loc? Nu am nevoie de sfaturi nici aici. Servitorii către carceră în dimineaţa asta, hani. Asta este. Inca 2 ani si o sa fiu sclava patronilor in alta tara. De tara asta m-am saturat. :hug1
filofteu Reputație: 663 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 Nu trebuie să fii sclava nimănui.
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 Pfff, daca esti suparacios imi iau jucariile de topingul tau! :rax2Nu mai am antrenament la bautura, nu te mai ambitiona. Majoritatea problemelor cu dantura le am din cauza stomatoligilor romani. Nu exagerez. Tot ce s-a lucrat, a cazut rapid.In postarea aia am spus si de sinuzita, recent coloana, alta data altele... Ai ramas fixat pe dantura.Fac semipareze de la cervicala, risc sa raman paralizata, crezi ca dintii ar fi pe primul loc? Nu am nevoie de sfaturi nici aici. Asta este. Inca 2 ani si o sa fiu sclava patronilor in alta tara. De tara asta m-am saturat. :hug1Cum zici tu.
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 Nu trebuie să fii sclava nimănui. :) Nu ai decat daca nu vrei sa recunosti, dar la salariile astea si conditiile de munca... Oricum, e libera alegere. ;) Cum zici tu. Multumesc.
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 :) Nu ai decat daca nu vrei sa recunosti, dar la salariile astea si conditiile de munca... Oricum, e libera alegere. ;) Multumesc. https://i.imgur.com/y7YeHRX.gif
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum