gherghita70 Reputație: -30 Postat August 1, 2019 Partajează Postat August 1, 2019 Dacă ești atât de revoltat, de ce ai continuat discuția și nu i-ai pus punct după a doua replică? De ce ai preferat să continui cearta? Asta nu e cumva ipocrizie, lucru de care îi acuzi pe alții? Tu vorbesti?! :slap2 1 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Autor Partajează Postat August 1, 2019 am mutat topicul la D.G, lucru pe care tu nu il faci cand te iei la cearta cu altii. Arunca un ochi pe acel topic sa vezi cum arataAi mutat topicul unde nu aveam voie sa iti dau replica LASULE! 1 2 Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 1, 2019 Partajează Postat August 1, 2019 Mai inghite o data si vezi unde ai gresit! Nu iti spun pe nume pentru ca si un criminal este mai bun ca tine! Fa pasi ca ai iscat un adevarat razboi intre mine si motan. Acum. 1 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Autor Partajează Postat August 1, 2019 Fa pasi ca ai iscat un adevarat razboi intre mine si motan. Acum.Stai unde esti, nu am nimic cu tine! :laugh2 2 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Autor Partajează Postat August 1, 2019 Dacă ești atât de revoltat, de ce ai continuat discuția și nu i-ai pus punct după a doua replică? De ce ai preferat să continui cearta? Asta nu e cumva ipocrizie, lucru de care îi acuzi pe alții?Lasa-i nene, sunt doar idioti ignoranti! 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 1, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 1, 2019 am mutat topicul la D.G, lucru pe care tu nu il faci cand te iei la cearta cu altii. Arunca un ochi pe acel topic sa vezi cum arataAm văzut. Te-ai certat cât te-ai certat și într-un final ai mutat cearta pe DG. Dar de ce trebuia să deschizi topic cu dedicație? De ce trebuia să continui scandalul? De ce nu ai ignorat?Hai, mă! 2 5 Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 1, 2019 Partajează Postat August 1, 2019 Stai unde esti, nu am nimic cu tine! :laugh2 Acum. Vezi ca nu sa razi prea mult la ce ti-am facut... Nu trebuie sa stii ce anume. 1 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat August 1, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat August 1, 2019 Am văzut. Te-ai certat cât te-ai certat și într-un final ai mutat cearta pe DG. Dar de ce trebuia să deschizi topic cu dedicație? De ce trebuia să continui scandalul? De ce nu ai ignorat?Hai, mă!Unde m-am certat ? imi poti arata postarile care iti sugereaza tie cearta din partea mea ? Ca sa recapitulez, te bagi in seama in discutiile mele cu condition incercand sa ma ataci din nou si sa antrenezi scandalul cand ai vazut ca nu ii raspund. Dai dovada de o maxima ipocrizie, incerci sa ma acuzi de lucruri care tu nu stii sa le gestionezi mai practic si mai pasnic. Sa iti aduc aminte scandalul cu basescu2015 cand ai facut scrum un topic deschis de mine cu peste 5 pagini de postari, insumand un total de 60/2 = 30 postari in mai putin de cateva ore ? 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 1, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 1, 2019 Tu vorbesti?! :slap2Da. Din experiență. :laugh2 2 5 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Autor Partajează Postat August 1, 2019 Unde m-am certat ? imi poti arata postarile care iti sugereaza tie cearta din partea mea ? Ca sa recapitulez, te bagi in seama in discutiile mele cu condition incercand sa ma ataci din nou si sa antrenezi scandalul cand ai vazut ca nu ii raspund. Dai dovada de o maxima ipocrizie, incerci sa ma acuzi de lucruri care tu nu stii sa le gestionezi mai practic si mai pasnic. Sa iti aduc aminte scandalul cu basescu2015 cand ai facut scrum un topic deschis de mine cu peste 5 pagini de postari, insumand un total de 60/2 = 30 postari in mai putin de cateva ore ?Nu te poate acuza nimeni de inteligenta, poza spune multe, esti PROST! 2 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Autor Partajează Postat August 1, 2019 Pizdadera, chiar esti prost, imi pare rau sa iti spun asta, nu pot nega insa evidenta! :slap2 1 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat August 1, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat August 1, 2019 @condition, tu inca nu ai realizat ca te ignor ? iti scriu aici ca sa nu iti pierzi timpul degeaba 6 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat August 1, 2019 Doar atat puteti ma baieti ma Picon si cape ?Dati ma ce e mai bun din voi ce e frectia asta la picior de lemn aici ? =)) 2 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Autor Partajează Postat August 1, 2019 Iar esti clona? Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat August 1, 2019 Picoane baga tata o poveste daia din armata sau mai bine zis de cand te ai trezit si era ziua sa ne mai reculegem si noi :blushing2 1 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Autor Partajează Postat August 1, 2019 Evaluare topic: 2 Voturi https://nimfomane.com/forum/user/123273-pidsadera/ 1 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Autor Partajează Postat August 1, 2019 Toti labagii mor de ciuda! Evaluare topic: 2 Voturi https://nimfomane.com/forum/user/123273-pidsadera/ 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat August 1, 2019 Iar esti clona?Le ai cu telenovelele vad =)) Te uitai mult candva pe acasatv 2 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat August 1, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat August 1, 2019 Userii cei mai activi trebuie rasplatiti :laugh2 5 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat August 1, 2019 Userii cei mai activi trebuie rasplatiti :laugh2 top useri.jpg Ala i fruncea maaa :laugh2 1 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Autor Partajează Postat August 1, 2019 Picoane baga tata o poveste daia din armata sau mai bine zis de cand te ai trezit si era ziua sa ne mai reculegem si noi :blushing2Iar ai baut clona? 1 Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 1, 2019 Partajează Postat August 1, 2019 @condition, tu inca nu ai realizat ca te ignor ? iti scriu aici ca sa nu iti pierzi timpul degeaba Seems legit. ;) Toti labagii mor de ciuda!Evaluare topic: 2 Voturihttps://nimfomane.com/forum/user/123273-pidsadera/ Nu mai razi, draga? Macar un smiley fake, ceva? Sa fii credibil. :) 1 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Autor Partajează Postat August 1, 2019 Le ai cu telenovelele vad =))Te uitai mult candva pe acasatv Userii cei mai activi trebuie rasplatiti :laugh2 top useri.jpg Ala i fruncea maaa :laugh2Vad ca va iubiti, este clar ca va futeti iin cur! :laugh2 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat August 1, 2019 Iar ai baut clona? N-am cu cine varule si singur nu mi place :)) 1 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Autor Partajează Postat August 1, 2019 Seems legit. ;) Nu mai razi, draga? Macar un smiley fake, ceva? Sa fii credibil. :)Cum spui tu, nu te pot contrazice! :laugh2 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum