xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 1, 2019 A fugit pecoae ? :O Sau a facut pe el si a murdarit izmenele ? 2
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Autor Postat August 1, 2019 N-am cu cine varule si singur nu mi place :))Esti sarac! Eu sunt cu o gramada de prieteni care se pisa pe tine! .... DOCTORUL PULII!
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 1, 2019 Esti sarac! Eu sunt cu o gramada de prieteni care se pisa pe tine! .... DOCTORUL PULII! Something else? :laugh2 1
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Autor Postat August 1, 2019 A fugit pecoae ? :oSau a facut pe el si a murdarit izmenele ?Esti singurul care vorbeste indecent clona lasa! 1
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Autor Postat August 1, 2019 Something else? :laugh2Ia zi traducerea clona! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 1
picon Reputație: 1046 Postat August 1, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 1, 2019 Unde m-am certat ? imi poti arata postarile care iti sugereaza tie cearta din partea mea ? Ca sa recapitulez, te bagi in seama in discutiile mele cu condition incercand sa ma ataci din nou si sa antrenezi scandalul cand ai vazut ca nu ii raspund. Dai dovada de o maxima ipocrizie, incerci sa ma acuzi de lucruri care tu nu stii sa le gestionezi mai practic si mai pasnic. Sa iti aduc aminte scandalul cu basescu2015 cand ai facut scrum un topic deschis de mine cu peste 5 pagini de postari, insumand un total de 60/2 = 30 postari in mai putin de cateva ore ?După tine, discuția cu el pe acel topic, a fost una amicală. :laugh21. Nu sunt sigur că e Condition, nici Pipilică. Nici eu, așa cum s-au bătut câmpii pe alt topic.2. Eu am puterea și bărbăția de recunoaște (și am mai făcut-o), că am greșit răspunzând provocărilor lansate de ... Curios este faptul că în procent covârșitor acele atacuri suburbane au apărut în cascadă după ce postam o remarcă, o critică la adresa câte unei recenzii ale tale. Nu crezi că e suspectă treaba? Observația pe care ți-a făcut-o Amada e corectă, același lucru făcând și la adresa mea. Practic, e aceeași vină și la tine și la mine, doar că tu nu recunoști și deschizi topice "sigilate". Dovadă de curaj și bărbăție, mai ales că ai făcut-o de pe acest cont. :laugh23. Nu știu și nici nu mă interesează despre ce topic de acum nu știu câți ani vorbești. Faptul că reții acest lucru, coroborat cu miile de minusuri date aiurea, dovedesc că ești ranchiunos, egocentrist colț cu narcisismul și că ți-ai făcut ca țel suprem, afirmarea pe un forum frivol ca acesta. Îți urez baftă! 1 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 1, 2019 Ia zi traducerea clona! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Intreaba-l pe picon cred ca iar a ramas dator la camatari ca sa si mai cumpere un pc =)) 1
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Autor Postat August 1, 2019 După tine, discuția cu el pe acel topic, a fost una amicală. :laugh21. Nu sunt sigur că e Condition, nici Pipilică. Nici eu, așa cum s-au bătut câmpii pe alt topic.2. Eu am puterea și bărbăția de recunoaște (și am mai făcut-o), că am greșit răspunzând provocărilor lansate de ... Curios este faptul că în procent covârșitor acele atacuri suburbane au apărut în cascadă după ce postam o remarcă, o critică la adresa câte unei recenzii ale tale. Nu crezi că e suspectă treaba? Observația pe care ți-a făcut-o Amada e corectă, același lucru făcând și la adresa mea. Practic, e aceeași vină și la tine și la mine, doar că tu nu recunoști și deschizi topice "sigilate". Dovadă de curaj și bărbăție, mai ales că ai făcut-o de pe acest cont. :laugh23. Nu știu și nici nu mă interesează despre ce topic de acum nu știu câți ani vorbești. Faptul că reții acest lucru, coroborat cu miile de minusuri date aiurea, dovedesc că ești ranchiunos, egocentrist colț cu narcisismul și că ți-ai făcut ca țel suprem, afirmarea pe un forum frivol ca acesta. Îți urez baftă!Astia sunt setati, nu trebuie sa te obosesti! 1 1
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 1, 2019 Postat August 1, 2019 Cum spui tu, nu te pot contrazice! :laugh2 Acum mai vii de acasa. Mi-ar fi mila de tine in perioada urmatoare daca nu ma enervai azi. Nu este site-ul meu, adevarat, admin-ul sustine ca vrea curatenie... Ok.Vezi ca exagerezi deja cu smileys, pari dement. Pardon, esti, xtreme nu cred ca are clone. 1
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Autor Postat August 1, 2019 Intreaba-l pe picon cred ca iar a ramas dator la camatari ca sa si mai cumpere un pc =))Cand esti prost, nu am ce sa iti cer! 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 1, 2019 Cand esti prost, nu am ce sa iti cer! Tu ala dashtept ma =)))) 5
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 1, 2019 Postat August 1, 2019 După tine, discuția cu el pe acel topic, a fost una amicală. :laugh21. Nu sunt sigur că e Condition, nici Pipilică. Nici eu, așa cum s-au bătut câmpii pe alt topic.2. Eu am puterea și bărbăția de recunoaște (și am mai făcut-o), că am greșit răspunzând provocărilor lansate de ... Curios este faptul că în procent covârșitor acele atacuri suburbane au apărut în cascadă după ce postam o remarcă, o critică la adresa câte unei recenzii ale tale. Nu crezi că e suspectă treaba? Observația pe care ți-a făcut-o Amada e corectă, același lucru făcând și la adresa mea. Practic, e aceeași vină și la tine și la mine, doar că tu nu recunoști și deschizi topice "sigilate". Dovadă de curaj și bărbăție, mai ales că ai făcut-o de pe acest cont. :laugh23. Nu știu și nici nu mă interesează despre ce topic de acum nu știu câți ani vorbești. Faptul că reții acest lucru, coroborat cu miile de minusuri date aiurea, dovedesc că ești ranchiunos, egocentrist colț cu narcisismul și că ți-ai făcut ca țel suprem, afirmarea pe un forum frivol ca acesta. Îți urez baftă! Puterea si barbatia... Mai departe mi s-a scarbit sa citesc. Ce ai tu, bre?! Esti la un pas sa fii banat si faci pe martirul?! 2 1
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Autor Postat August 1, 2019 Acum mai vii de acasa. Mi-ar fi mila de tine in perioada urmatoare daca nu ma enervai azi. Nu este site-ul meu, adevarat, admin-ul sustine ca vrea curatenie... Ok.Vezi ca exagerezi deja cu smileys, pari dement. Pardon, esti, xtreme nu cred ca are clone..sunt acasa, nu trebuie sa iti cer voie sa spun ceva, Nu ma intereseaza punctele unor idioti, motanul stie adevarul mai mult decat oricine altcinevaEU NU MA PROSTITUEZ AICI! 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 1, 2019 Cand esti prost, nu am ce sa iti cer! Iti mai dau o sansa sa spui ce te doare Stiu sa fiu fier incins pe sufletul omului crede-ma cum de altfel ai si aratat azi ...toata ziua ai stat dupa mine Doresti ceva anume? 3
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Autor Postat August 1, 2019 Tu ala dashtept ma =)))) Iarta-ma, esti prost de besi!
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Autor Postat August 1, 2019 Iti mai dau o sansa sa spui ce te doare Stiu sa fiu fier incins pe sufletul omului crede-ma cum de altfel ai si aratat azi ...toata ziua ai stat dupa mine Doresti ceva anume? Da-ti o sansa sa sugi ...... ! :laugh2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 1, 2019 Iarta-ma, esti prost de besi! Eee hai numai atat Mai explicit pe intelesul meu nu ai putea? Din moment ce spui ca s prost 1
pidsadera Reputație: 41577 Postat August 1, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat August 1, 2019 După tine, discuția cu el pe acel topic, a fost una amicală. :laugh21. Nu sunt sigur că e Condition, nici Pipilică. Nici eu, așa cum s-au bătut câmpii pe alt topic.2. Eu am puterea și bărbăția de recunoaște (și am mai făcut-o), că am greșit răspunzând provocărilor lansate de ... Curios este faptul că în procent covârșitor acele atacuri suburbane au apărut în cascadă după ce postam o remarcă, o critică la adresa câte unei recenzii ale tale. Nu crezi că e suspectă treaba? Observația pe care ți-a făcut-o Amada e corectă, același lucru făcând și la adresa mea. Practic, e aceeași vină și la tine și la mine, doar că tu nu recunoști și deschizi topice "sigilate". Dovadă de curaj și bărbăție, mai ales că ai făcut-o de pe acest cont. :laugh23. Nu știu și nici nu mă interesează despre ce topic de acum nu știu câți ani vorbești. Faptul că reții acest lucru, coroborat cu miile de minusuri date aiurea, dovedesc că ești ranchiunos, egocentrist colț cu narcisismul și că ți-ai făcut ca țel suprem, afirmarea pe un forum frivol ca acesta. Îți urez baftă! Se pare ca nu stapanesti bine sensul si intelesul cuvintelor. Tu intelegi ce ti-am cerut tie in postarea mea anterioara sau ai ales doar ce ti-a convenit ? Sa repet pentru o minte obosita, ca sa intelegi mai bine: "Unde m-am certat ? imi poti arata postarile care iti sugereaza tie cearta din partea mea ?" Ti se pare ca fost vreodata o discutie cu aceasta persoana turmentata ? 1. Iti spun 100% cine e persoana turmentata: Lisandru/Alxandru69/condition, dupa nivelul de inteligenta 2. Am mai spus asta daca nu ma insel acum cateva zile, eu nu raspund de loviturile care le primesti tu in urma postarilor tale care nu isi au rostul. Daca tu consideri ca ce ai facut la recenzia mea Alexa26+Aida este o critica, e clara treaba. 3. Am o buna memorie vizuala, inca nu ma lasat bibilica, dar un lucru e cert, tu ramai in continuare acelasi mos ranchinos care minte cum respira. Dovedeste ca sunt o persoana narcisista si razbunatoare ! Completare: Interesant ca nu spui nimic despre persoana asta @condition turmentata, facand abstractie de trecutul care il tu pe forum, confirmi ca esti un pupincurist pe romaneste si pe intelesul tuturor. 8
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Autor Postat August 1, 2019 Eee hai numai atat Mai explicit pe intelesul meu nu ai putea? Din moment ce spui ca s prost Nu spun eu, chiar esti!
zodiac_sex Reputație: 1802 Postat August 1, 2019 Postat August 1, 2019 Se pare ca nu stapanesti bine sensul si intelesul cuvintelor. Tu intelegi ce ti-am cerut tie in postarea mea anterioara sau ai ales doar ce ti-a convenit ? Sa repet pentru o minte obosita, ca sa intelegi mai bine: "Unde m-am certat ? imi poti arata postarile care iti sugereaza tie cearta din partea mea ?" Ti se pare ca fost vreodata o discutie cu aceasta persoana turmentata ? 1. Iti spun 100% cine e persoana turmentata: Lisandru/Alxandru69/condition, dupa nivelul de inteligenta 2. Am mai spus asta daca nu ma insel acum cateva zile, eu nu raspund de loviturile care le primesti tu in urma postarilor tale care nu isi au rostul. Daca tu consideri ca ce ai facut la recenzia mea Alexa26+Aida este o critica, e clara treaba. 3. Am o buna memorie vizuala, inca nu ma lasat bibilica, dar un lucru e cert, tu ramai in continuare acelasi mos ranchinos care minte cum respira. Dovedeste ca sunt o persoana narcisista si razbunatoare ! Completare: Interesant ca nu spui nimic despre persoana asta asta @condition turmentata, facand abstractie de trecutul care il tu pe forum, confirmi ca esti un pupincurist pe romaneste si pe intelesul tuturor. se stie 4
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 1, 2019 Se pare ca nu stapanesti bine sensul si intelesul cuvintelor. Tu intelegi ce ti-am cerut tie in postarea mea anterioara sau ai ales doar ce ti-a convenit ? Sa repet pentru o minte obosita, ca sa intelegi mai bine: "Unde m-am certat ? imi poti arata postarile care iti sugereaza tie cearta din partea mea ?" Ti se pare ca fost vreodata o discutie cu aceasta persoana turmentata ? 1. Iti spun 100% cine e persoana turmentata: Lisandru/Alxandru69/condition, dupa nivelul de inteligenta 2. Am mai spus asta daca nu ma insel acum cateva zile, eu nu raspund de loviturile care le primesti tu in urma postarilor tale care nu isi au rostul. Daca tu consideri ca ce ai facut la recenzia mea Alexa26+Aida este o critica, e clara treaba. 3. Am o buna memorie vizuala, inca nu ma lasat bibilica, dar un lucru e cert, tu ramai in continuare acelasi mos ranchinos care minte cum respira. Dovedeste ca sunt o persoana narcisista si razbunatoare ! Completare: Interesant ca nu spui nimic despre persoana asta @condition turmentata, facand abstractie de trecutul care il tu pe forum, confirmi ca esti un pupincurist pe romaneste si pe intelesul tuturor. Epoca Ceausista nu ne a parasit definitiv...noi suntem cei care prin copii nostri o vom eradica 1
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 1, 2019 Postat August 1, 2019 sunt acasa, nu trebuie sa iti cer voie sa spun ceva, Nu ma intereseaza punctele unor idioti, motanul stie adevarul mai mult decat oricine altcinevaEU NU MA PROSTITUEZ AICI! Motanul stie adevarul? Asta este baza ta? Stai o secunda, tu inainte de toate i-ai bagat limba in ureche cu adevarul tau?Eu ma prostituez aici? Inca o secunda, esti femeie? Nu vad de ce ai spune asta.Cauta tratament. 1
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Autor Postat August 1, 2019 Se pare ca nu stapanesti bine sensul si intelesul cuvintelor. Tu intelegi ce ti-am cerut tie in postarea mea anterioara sau ai ales doar ce ti-a convenit ? Sa repet pentru o minte obosita, ca sa intelegi mai bine: "Unde m-am certat ? imi poti arata postarile care iti sugereaza tie cearta din partea mea ?" Ti se pare ca fost vreodata o discutie cu aceasta persoana turmentata ? 1. Iti spun 100% cine e persoana turmentata: Lisandru/Alxandru69/condition, dupa nivelul de inteligenta 2. Am mai spus asta daca nu ma insel acum cateva zile, eu nu raspund de loviturile care le primesti tu in urma postarilor tale care nu isi au rostul. Daca tu consideri ca ce ai facut la recenzia mea Alexa26+Aida este o critica, e clara treaba. 3. Am o buna memorie vizuala, inca nu ma lasat bibilica, dar un lucru e cert, tu ramai in continuare acelasi mos ranchinos care minte cum respira. Dovedeste ca sunt o persoana narcisista si razbunatoare ! Completare: Interesant ca nu spui nimic despre persoana asta @condition turmentata, facand abstractie de trecutul care il tu pe forum, confirmi ca esti un pupincurist pe romaneste si pe intelesul tuturor. Esti incoerent, si terminat psihic! Te inseli enorm si asta se datoreaza fatului ca esti o clona limtata ca intelect, esti un NIMENI! Ai un limbaj indecent, ascuns sub un cont platit! Asta este lasitate .....
pidsadera Reputație: 41577 Postat August 1, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat August 1, 2019 picon, on 26 Jul 2019 - 1:01 PM, said:picon, on 26 Jul 2019 - 1:01 PM, said: ce e de demontat aici badie ? not secure, on 26 Jul 2019 - 06:41 AM, said:not secure, on 26 Jul 2019 - 06:41 AM, said:Inca o data picon am demonstrat cum mosul senil picon minte cum respira...critici constructive domnule Aceasta postare a fost editata de pidsadera: 30 juli 2019 - 01:36 5
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 1, 2019 Ai de capu meuu baa =))))))))Vai de capu meu :slap2 :slap2 :slap2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum