picon Reputație: 1046 Postat August 2, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 2, 2019 Ti-a atras atentia Bitchy la Laura pe topic ca urmeaza sa zbori =)))Vei zbura înainte mea. :rax2 1 8
not secure Reputație: 1152 Postat August 2, 2019 Postat August 2, 2019 Vei zbura înainte mea. :rax2Am zburat odata cu rolele pe un plan inclinat. Sa revenim: mai futi si tu ceva ? Care e ultima ta recenzie pe anul asta ? 2
picon Reputație: 1046 Postat August 2, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 2, 2019 Am zburat odata cu rolele pe un plan inclinat. Sa revenim: mai futi si tu ceva ? Care e ultima ta recenzie pe anul asta ?Și te-ai lovit la cap, este? De futut fut, recenzii fac doar dacă merg prima dată la o fetiță ( cu vreo 3-4 excepții de-a lungul timpului). Dat tu? Fuți ceva? O recenzie de-a ta, când vedem și noi? Până atunci, mucles, troll plictisitor și fără talent! Apropo de recenzii: laba nu se pune.Bye! 1 8
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 2, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 2, 2019 * știi ... De ce din păcate? Ți-e frică de banare, viteazule? :laugh2 Tu vb ma de chestia asta =))?De ce esti asa tacut in ultima perioada ? Gata nu mai latri aiurea toata ziua pe aici ? Inainte de dimineata pana noaptea erai vedeta ce ai patit? 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 2, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 2, 2019 * știi ... De ce din păcate? Ți-e frică de banare, viteazule? :laugh2 Si na ca ti dau de inteles Trebuie sa te duci catre aia care nu mai sunt printre noi dar care apartin unei rude foarte apropiate cu tine =)) 2
picon Reputație: 1046 Postat August 2, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 2, 2019 Tu vb ma de chestia asta =))?De ce esti asa tacut in ultima perioada ? Gata nu mai latri aiurea toata ziua pe aici ? Inainte de dimineata pana noaptea erai vedeta ce ai patit?Te înșeli băiete! Ia vezi cât am postat azi! Se pare că ai o maaaare problemă. Si na ca ti dau de inteles Trebuie sa te duci catre aia care nu mai sunt printre noi dar care apartin unei rude foarte apropiate cu tine =))Dezvoltă! 2 8
corectoru Reputație: 191 Postat August 2, 2019 Postat August 2, 2019 Nene, las-o moartă! Faptul că ai continuat discuția în contradictoriu cu el, e evident, nu trebuie vreo dovadă. Iar pentru ca o discuție să fie ceartă, nu e neapărat nevoie de înjurături sau jigniri, ăla e deja scandal. Punct!Posibil să ai dreptate cu identitatea anterioară a lui Capetowwn, posibil să te înșeli. Ce anume te face să afirmi că sunt pupincurist? Poate tu nu știi, dar îl cunosc personal, cu bune și cu rele, așa cum suntem toți, în afară de tine. La un momendat ne-am certat crunt pe aici, dintr-o neînțelegere, el fiind mai coleric de felul lui, dar am vorbit, ne-am explicat am înțeles și unul și altul și gata. Dovada că ești și ramchiunos și narcisist, e că nu accepți nicio critică, reacționând infantil. dând mii de mibusuri, la postări inclusiv de acum câțiva ani, fără logică, doar din răzbunare și ranchiună. Repet, nu mă deranjează, decât în măsura în care îmi blochează mesageria. Nu mai spun că e neregulamentar, din câte ștu! Ești încruntat, iei prea în serios forumul, nu te-am văzut făcând o glumă, răspunzând la o ironie cu altă ironie, recenziile tale parcă ar fi rapoarte de activitate, fără umor, fără sare și piper, până de curând cu 10 pe linie (majoritatea), cu note cu 2 zecimale ( 8,25, 9,75 ...). Omule, trăiește, râzi, fii relaxat, e doar un forum de curvăsăreală, pentru numele lui Dumnezeu ... Doamne iată-mi blasfemia! Cred că a continua dialogul este inutil. Nu ești deschis la discuții, iei totul personal și te comporți infantil, ca să folosesc un eufemism Cum am spus, las-o moartă! P.S. ... trecutul pe care îl ai tu pe forum ...O seară bună! Ești un analfabet !Ce treabă au minusurile cu mesageria ? :laugh2Unde scrie în regulament că ești obligat să ai mesagerie ? Adică aia fără mesagerie până in 200 postări sunt în afara regulamentului, stertodoctule ? :laugh2 4 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 2, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 2, 2019 Te înșeli băiete! Ia vezi cât am postat azi! Se pare că ai o maaaare problemă. Dezvoltă! Deci recunosti ca esti cam necultivat N-am ce sa dezvolt ce am spus e mai mult decat suficient :)) Ia vezi cat am postat azi ziciDoar azi ma ? De ce ca asa iti convine tie nu ? Da pana acum ceva timp cata panarama ai facut pe site ? Cate topice de recenzii ai facut varza? Ce ? Nu te primesc titularele sau le fac concurenta puternica celor simpatizate de tine? 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 2, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 2, 2019 Ești un analfabet !Ce treabă au minusurile cu mesageria ? :laugh2Unde scrie în regulament că ești obligat să ai mesagerie ? Adică aia fără mesagerie până in 200 postări sunt în afara regulamentului, stertodoctule ? :laugh2 Ba cata logica cereti ma si voi de la personaju asta? Lasati-l ba frate ca el e in lumea lui departe viseaza e in criza disperat sa distrus cu propriul medicament'Forumul care cu mana lui la facut varza acum ii intoarce favorul :slap2 4
zodiac_sex Reputație: 1802 Postat August 2, 2019 Postat August 2, 2019 Ba cata logica cereti ma si voi de la personaju asta? Lasati-l ba frate ca el e in lumea lui departe viseaza e in criza disperat sa distrus cu propriul medicament'Forumul care cu mana lui la facut varza acum ii intoarce favorul :slap2 Fara el si inca cativa semicentenari - acum pe la 60 ani - nici nu exista, asa e in capu lui. 5
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 2, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 2, 2019 Fara el si inca cativa semicentenari - acum pe la 60 ani - nici nu exista, asa e in capu lui. Si unii se mira cand merg pe strada si fara sa vrea patesc fel de fel de faze de ajungi seara mai buimac acasa decat esti deja de ale tale :-j 4
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 2, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat August 2, 2019 sa vie analfabetul Picon pa toping =)) 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 2, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 2, 2019 sa vie analfabetul Picon pa toping =)) Ce gura ai si tu :slap2 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 2, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 2, 2019 Ba sa i spuna cineva lu picon daca tot zace in rubrica de anunturi sa dea si el unu =))))Haideti sa l ajutam noi poate nu are inspiratie in a se descrie cum credeti ca ar suna o prezentare personala facuta de el ? 3
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 2, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat August 2, 2019 curva parsiva picon :X 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 2, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 2, 2019 curva parsiva picon :X Sa nu le jignim in asa hal prin asocierea termenului cu un asemenea element Castiga un ban cinstit intr.un fel nu vin sa ti-l ia cu japca din buzunar :) 2
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat August 2, 2019 Postat August 2, 2019 No amu'... sincer... chiar nu v-ati plictisit de subiectul asta ? Intreb si eu ca prostu' pe ulita ! :blushing2 :hihat 2 5
picon Reputație: 1046 Postat August 2, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 2, 2019 No amu'... sincer... chiar nu v-ati plictisit de subiectul asta ? Intreb si eu ca prostu' pe ulita ! :blushing2 :hihatLasă-i nene, se plictisesc și ei! Și oricum, atât îi duce ... 1 6
amun ra Reputație: 1447 Postat August 3, 2019 Postat August 3, 2019 Lasă-i nene, se plictisesc și ei! Și oricum, atât îi duce ...Am urmarit scandalul recent provocat de tine. Te feresti sa raspunzi colegilor ce recenzii ai tu anul asta. Poti arata macar 4 ? Vad ca pe altii ii tragi de urechi ca nu au, eu in schimb am. Hai sa vad cat de corect si integru esti Victor. 1
leroy9 Reputație: 143 Postat August 3, 2019 Oras:pe tron Oras:pe tron Postat August 3, 2019 Am urmarit scandalul recent provocat de tine. Te feresti sa raspunzi colegilor ce recenzii ai tu anul asta. Poti arata macar 4 ? Vad ca pe altii ii tragi de urechi ca nu au, eu in schimb am. Hai sa vad cat de corect si integru esti Victor.trage mata de coada picon
piata sud Reputație: 514 Postat August 3, 2019 Postat August 3, 2019 era o gluma berbecule Pe bune? Bine că mi-ai spus, flaușatule! :laugh2Mosneagule tu nu stii de gluma si zici de altii ca nu au simtul umorului raspunzand prin jigniri ??? 2
Vizitator yuiiiiii Reputație: 0 Postat August 3, 2019 Postat August 3, 2019 Singurul dement de aici este pizdadera, psihopatul periculos care e mana in mana cu motanul si face balamuc pe forum cu sute de conturi de balamuc si de votare la premile curvelor, fie le face el fie are ajutor, clar e ca xxl daniel e papusarul din FUNDal :)) si in spatele dementului cu conturile ion, harley, piata sud, amun ra, not secure care incet devine noul cont prostitution, alea SP tematice game of thrones si mai noi marvel, nu stiu daca asta are timp de futut si de scris recenzii si sa si faca balamuc, numai daca ori toate recenziile sale sunt false, ori sunt doo minti an spatele acestui circus maximus 1 2
mosparanoia Reputație: 54 Postat August 3, 2019 Postat August 3, 2019 Ai incurcat conturile dolores El e, cu sutele lui clona marca depresivul Dolores Drapper =)) . Doar un singur prost are boala pe Tanya, Alexandra Napu, Ines, Karinaa si Daniel. Astia l-au umilit groaznic pe Dolores aka depresivul de a fost banat zeci daca nu sute de ori. Sa nunuitam ca Daniel l-a umilit groaznic pe topicul preferatei lui: Sofi pe Bucuresti si Timisoara. Sofi ai restul au vazut ce psihopat narcisist periculos este Dolores si nu il mai primeste, sufera maxim ca o potaie =))
zodiac_sex Reputație: 1802 Postat August 3, 2019 Postat August 3, 2019 Era si el afumat putin cel mai probabil :)) un fel de homo superiorus inchipuitus 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum