Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 3, 2021 Postat Martie 3, 2021 Acum 24 minute, rava100 a spus: Buna Bianca ai in plan o vizita la Sibiu? Buna, nu am în plan...
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 3, 2021 Postat Martie 3, 2021 Acum 38 minute, vampir2 a spus: Ca si user undercover daca am ajuns sa las un comentariu e ceva😅. O fata senzationala , descrierile de mai sus sunt 100% reale asa ca nu mai are niciun rost sa dau un copy-paste!😁 Revin 100% Aaa, s-a înțeles mesajul :))) Sa știi ca înainte îmi era teama dacă primeam o recenzie de la cineva care nu avea multe puncte, daaar în timp am întâlnit mulți oameni care mi-au spus ca au decât o recenzie sau niciuna și urmează sa facă una și nu au multe puncte. Acum după atâta timp chiar nu are rost sa ma sperie acest lucru, deoarece lumea ma cunoaște deja ☺️
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 3, 2021 Postat Martie 3, 2021 Băieți, ma puteți ajuta sa găsesc ceva în regim hotelier, deoarece vreau sa rămân aici, dar nu se mai găsesc locații. Fără preturi piperate :))) (100-150) îl pot oferii. Va mulțumesc! 🌹
luputu2 Reputație: 2 Postat Martie 3, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 3, 2021 Acum tot in tomis plus esti ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 3, 2021 Postat Martie 3, 2021 Acum 9 minute, luputu2 a spus: Acum tot in tomis plus esti ? Buna, nu! Și se discuta doar TELEFONIC și numai TELEFONIC!
themaster92 Reputație: 32 Postat Martie 3, 2021 Telefon: 0752479473 Oras:Constanta Telefon: 0752479473 Oras:Constanta Postat Martie 3, 2021 Am zis ca a 3-a oara sa fac si eu o recenzie, deși primele 2 întâlniri s-au desfășurat acum mai bine de un an. Asa ca am sunat-o si mi-a spus ca este ocupată si sa revin în jumătate de oră, zis și făcut..ma indruma către adresa, la care se ajunge foarte ușor. Ajuns in apartament , mobilat frumos, simplu. Ma invita la o țigară si după ii cer voie sa ma duc la duș. In dormitor fata e demențială, începe cu un oral de vis și continua așa până ma excit tare de tot și ma aplec peste ea, gen reverse 69😀, punem prezervativul si dăi tată ... dupa vreo 2 numere , imi dau drumul glorios in prezervativ. Mai fumam o țigară ma duc la dus și sa începem a 2-a finalizare, dar goguțul nu mai voia, ne-am mai jucat noi puțin si-a dat si ea drumul si am zis sa nu o mai chinui🤦♂️ Am mai fumat o țigară si am plecat. Ca și note din partea mea 10 pe linie !!! Te pup si sa revii cat mai repede!!
themaster92 Reputație: 32 Postat Martie 3, 2021 Telefon: 0752479473 Oras:Constanta Telefon: 0752479473 Oras:Constanta Postat Martie 3, 2021 Si sper ca acum ti-ai adus aminte de mine 😀
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 3, 2021 Postat Martie 3, 2021 Acum 9 minute, themaster92 a spus: Am zis ca a 3-a oara sa fac si eu o recenzie, deși primele 2 întâlniri s-au desfășurat acum mai bine de un an. Asa ca am sunat-o si mi-a spus ca este ocupată si sa revin în jumătate de oră, zis și făcut..ma indruma către adresa, la care se ajunge foarte ușor. Ajuns in apartament , mobilat frumos, simplu. Ma invita la o țigară si după ii cer voie sa ma duc la duș. In dormitor fata e demențială, începe cu un oral de vis și continua așa până ma excit tare de tot și ma aplec peste ea, gen reverse 69😀, punem prezervativul si dăi tată ... dupa vreo 2 numere , imi dau drumul glorios in prezervativ. Mai fumam o țigară ma duc la dus și sa începem a 2-a finalizare, dar goguțul nu mai voia, ne-am mai jucat noi puțin si-a dat si ea drumul si am zis sa nu o mai chinui🤦♂️ Am mai fumat o țigară si am plecat. Ca și note din partea mea 10 pe linie !!! Te pup si sa revii cat mai repede!! Doamne, te știu și nu cred ca o sa te mai uit 😂😂😂 Îți mulțumesc pentru tot❤️❤️❤️ sa ai grija de tine și aștept revederea!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4, 2021 Postat Martie 4, 2021 Guys, fetita voastră va lăsa, sa îmi bag toată p*la în chiriile din CT, și în alea goale, și în alea ocupate ca n-am găsit nimic. Sa aveți grija de voi. Poate revin. ❤️
stephanos27 Reputație: 248 Postat Martie 4, 2021 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Postat Martie 4, 2021 Acum 20 minute, bianca_love a spus: Guys, fetita voastră va lăsa, sa îmi bag toată p*la în chiriile din CT, și în alea goale, și în alea ocupate ca n-am găsit nimic. Sa aveți grija de voi. Poate revin. ❤️ Vii în BUC ? 😁 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4, 2021 Postat Martie 4, 2021 Acum 2 minute, stephanos27 a spus: Vii în BUC ? 😁 Pai nici acolo nu am locație, ai ceva în regim hotelier? 🤣🤣🤣🤣
galantul1 Reputație: 24 Postat Martie 4, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 4, 2021 Ti-am trimis un SMS pentru ca ai telefonul inchis !
stephanos27 Reputație: 248 Postat Martie 4, 2021 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Postat Martie 4, 2021 1 oră în urmă, bianca_love a spus: Pai nici acolo nu am locație, ai ceva în regim hotelier? 🤣🤣🤣🤣 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4, 2021 Postat Martie 4, 2021 Acum 4 minute, stephanos27 a spus: Am sunat, suna de doua ori și după se închide apelul.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4, 2021 Postat Martie 4, 2021 Chiar acum, bianca_love a spus: Am sunat, suna de doua ori și după se închide apelul. Aaa, hai ca mi a scris ca revine el
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4, 2021 Postat Martie 4, 2021 Chiar acum, bianca_love a spus: Aaa, hai ca mi a scris ca revine el Sper sa am noroc
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 5, 2021 Postat Martie 5, 2021 Am revenit... Locatie: - doar telefonic. Servicii: -masaj de relaxare; -sex oral (protejat/in funct. de igiena); -sex normal (protejat); -69 (in funct. de igiena ta orala); -anilingus (in funct. de igiena ta); -sarutari corporale. Finalizarea: -faciala (in funct. de igiena); -corporala (in funct. de igiena); -in prezervativ. Preturi: -100 lei finalizarea (20 min.); -150 lei finalizarea (30 min.); -250 lei ora (doua finalizari). ⚠️Pas op!⚠️ ⚠️Uwaga!⚠️ ⚠️Achtung!⚠️ ⚠️Attention!⚠️ ⚠️Atenție!⚠️ ⬇️⬇️⬇️ ⛔COMUNICAM DOAR PRIN APEL TELEF. SAU PM-UL FORUMULUI⛔ ⛔NU FOLOSESC WHATSAPP⛔ Disponibilitate: -11:00 PM--22:00 AM.
bryan Reputație: 73 Postat Martie 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 6, 2021 Bianca, hai în Bucuresti
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 6, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 6, 2021 Bianca, hai in Topraisar. 😀
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 6, 2021 Postat Martie 6, 2021 Acum 2 ore, g2br13l a spus: Bianca, hai in Topraisar. 😀 Frumoasa comuna 🤣🤣
ssimeon Reputație: 403 Postat Martie 6, 2021 Oras:Navodari Oras:Navodari Postat Martie 6, 2021 Vino si la noi in Băltăgeşti!
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Martie 6, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 6, 2021 Acum 5 ore, bianca_love a spus: Frumoasa comuna 🤣🤣 Am trecut pe acolo de "n" ori 😂😂 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 6, 2021 Postat Martie 6, 2021 Acum 51 minute, johnnybravo112 a spus: Am trecut pe acolo de "n" ori 😂😂 Am văzut-o doar pe google :))) Presupun ca are obiective turistice atractive 🙈🤣
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Martie 6, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 6, 2021 Acum 1 minut, bianca_love a spus: Am văzut-o doar pe google :))) Presupun ca are obiective turistice atractive 🙈🤣 Unitatea militara si cam atat,in rest,e o comuna europeana,unde preponderenra e agricultura 😂😂 3
ssimeon Reputație: 403 Postat Martie 6, 2021 Oras:Navodari Oras:Navodari Postat Martie 6, 2021 Acum 2 ore, ssimeon a spus: Vino si la noi in Băltăgeşti! Nu rade ca am apartament si la Babadag! Cu 2camerrreeee!😛 De la matusa Frusina! Fiei tarana usoara!😢 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum