Vizitator usermma Reputație: 0 Postat August 13, 2020 Postat August 13, 2020 Nu-ți dau o saptamina acolo!ðŸ˜ðŸ˜Cand am mai fost, n-am stat nici 3 zile, băieții sunt foarte de treaba acoloðŸ˜doar ca ma simteam prea departe de casa si am plecat după a 3-a zi🤣Deci o saptamana e mult. 1
marcujan Reputație: 347 Postat August 13, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat August 13, 2020 Cand am mai fost, n-am stat nici 3 zile, băieții sunt foarte de treaba acoloðŸ˜doar ca ma simteam prea departe de casa si am plecat după a 3-a zi🤣Deci o saptamana e mult.Eu m-am referit la altceva.Dacă vrea vreo fata care a fost pe acolo, bine
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat August 13, 2020 Postat August 13, 2020 Telefon inchis.Am fost la salon
curvarbatran Reputație: 85 Postat August 13, 2020 Oras:Navodari Oras:Navodari Postat August 13, 2020 Hai ca nu am maivizitat de ceva vreme forumul. Mi-am adus am8nte de Bianca si de promisiunea voastra ca ii duceti cadou un dildo mare ca sa faca un anal de poveste si sa posteze aici. Nimeni ? Nimic ? Daca nu am gasit nimic postay inteleg ca doar vorba a fost de voi.Bianca eu nu promit ca iti fac asa cadou dar ....
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat August 13, 2020 Postat August 13, 2020 De masaj?As vrea eu (asta ca să ma simt cum va simțiți si voi cand mergeți la un "masaj" de calitate)🤣 1
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat August 13, 2020 Postat August 13, 2020 Hai ca nu am maivizitat de ceva vreme forumul. Mi-am adus am8nte de Bianca si de promisiunea voastra ca ii duceti cadou un dildo mare ca sa faca un anal de poveste si sa posteze aici. Nimeni ? Nimic ? Daca nu am gasit nimic postay inteleg ca doar vorba a fost de voi.Bianca eu nu promit ca iti fac asa cadou dar ....Am primit ceva cadou, un plug pentru anal (mersi văruțu' daca privești acest mesaj😅), dar doar atat😪 1
mduta35 Reputație: 8 Postat August 13, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 13, 2020 Până la ce oră lucrezi Bianca? 😘
lexluthor Reputație: 1206 Postat August 13, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat August 13, 2020 Ea vrea masaj dar cu pwla 🤣🤣🤣
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat August 14, 2020 Postat August 14, 2020 Până la ce oră lucrezi Bianca? 😘Am adormit aseară... de obicei, pana la ora 12, Mada
lexluthor Reputație: 1206 Postat August 14, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat August 14, 2020 Am adormit aseară... de obicei, pana la ora 12, Mada Sa îți fie rușine .. cafeaua aia...haha
curvarbatran Reputație: 85 Postat August 14, 2020 Oras:Navodari Oras:Navodari Postat August 14, 2020 Am primit ceva cadou, un plug pentru anal (mersi văruțu' daca privești acest mesaj😅), dar doar atat😪Pai nu ne arati si noua cum folosesti tu acel plug ? Macar asa daca cu dildo nu se "gaseste" .
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat August 14, 2020 Postat August 14, 2020 Sa îți fie rușine .. cafeaua aia...hahaCafeaua din zori si parfumul taaau 🤣🤣
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat August 14, 2020 Postat August 14, 2020 https://ibb.co/SrrXdQwUn fleac
curvarbatran Reputație: 85 Postat August 14, 2020 Oras:Navodari Oras:Navodari Postat August 14, 2020 https://ibb.co/SrrXdQwUn fleac🤣🤣🤣 Asa pare din poza. Dar spuneai ca faci un filmulet. Sa vedem cum il tot introduci si scoti din minunatia aia de fund. Eu am zis ca pot sa te ajut doar cu ce am eu dar cand te-am incercat cu ceva timp in urma m-ai terminat asa repede ca nu am mai apucat si anal. De asta nici nu am mai lasat recenzie. Ma faceam de ras 🙊🙈. Tu in schimb... Nota 10
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat August 14, 2020 Postat August 14, 2020 Tocmai voiam sa intru sa va spun sa nu postați poza ca e urata🤣🤣🤣
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat August 14, 2020 Postat August 14, 2020 🤣🤣🤣 Asa pare din poza. Dar spuneai ca faci un filmulet. Sa vedem cum il tot introduci si scoti din minunatia aia de fund. Eu am zis ca pot sa te ajut doar cu ce am eu dar cand te-am incercat cu ceva timp in urma m-ai terminat asa repede ca nu am mai apucat si anal. De asta nici nu am mai lasat recenzie. Ma faceam de ras 🙊🙈. Tu in schimb... Nota 10Mersi din suflet, lasa, ca nu mai facem normal :) facem oral și anal sa apuci ceva 😅😘
nacho123 Reputație: 351 Postat August 14, 2020 Oras:Cta Oras:Cta Postat August 14, 2020 Esti in cta ca te am sunat acum si nimic??
hunchback Reputație: 139 Postat August 14, 2020 Postat August 14, 2020 Èši-ai ars bucile de la atâta solar ðŸ‘💥
bogdanel07 Reputație: 42 Postat August 14, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 14, 2020 Esti in cta ca te am sunat acum si nimic?? Subscriu...😬
curvarbatran Reputație: 85 Postat August 14, 2020 Oras:Navodari Oras:Navodari Postat August 14, 2020 Mersi din suflet, lasa, ca nu mai facem normal :) facem oral și anal sa apuci ceva 😅😘🥰 O sa vin cand nu sunt pe fuga si stau o ora. Si sarim si oeste oral 😈Pana atunci mai pregateste un filmulet sa te vad cum te joci cu plugul ala micut in lipsa de altceva
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat August 14, 2020 Postat August 14, 2020 Am avut o deplasare de 5 ore
Vizitator usermma Reputație: 0 Postat August 14, 2020 Postat August 14, 2020 ma puteți găsi în juma de ora
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum