ul amelia Reputație: 10212 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 Se presupune ca trebuia sai futi o flegma si lu asta !!! ;) Link spre comentariu
biencutz7 Reputație: 619 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 Poi daca ia ie intro tinuta superba...parca nuti moi vini sa borasti un tigan intreg cind ti flegmeaza in mecla pi strada !!! Parca kear iti vinii sa arunci banu pi ia !!! NOT !!! :))))))))Hai lasa traveule ca unu nu s-a plans in legatura cu tot ce ai zis, dar promit ca pentru tine am o oferta avantajoasa, cuvant cu cuvant in legatura cu tot ce ai scris tu Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 Incepi sa te prinzi !!! Ideia ie tocma sa nuse moi plinga vrunu ! Niciunu !!! ;) Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 ...Hai lasa traveule...Mmmmooooaaaammmmaaa...si tupeu flegmatic poti sa ai !!! :))))))) Poi tu...cu fatza aia...ai tupeu sa folosesti cuvintu TRAVEU ??? :))))))) Io am inpresia ca tu vriei sa moi vezi nisti Travei cari arata muuult moi bini ca tini. ;) 1 Link spre comentariu
biencutz7 Reputație: 619 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 Da muistule, arata bine cu operatii Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 Mah flegmaticooo...pientru una cari cu asta se ocupa...suje pulele moi mult sau moi putin jigoase...pi bani...ie cumva paradoxal sami zici miie muistule !!! ;) Link spre comentariu
biencutz7 Reputație: 619 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 Se presupune ca trebuia sai futi o flegma si lu asta !!! ;)Nu am nimic cu omu', nota 20 ca admira ceva :) Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 :) O sati raspunda iel cu toata admiratiia lui...io caut poze cu Travei !!! Link spre comentariu
biencutz7 Reputație: 619 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 Mah flegmaticooo...pientru una cari cu asta se ocupa...suje pulele moi mult sau moi putin jigoase...pi bani...ie cumva paradoxal sami zici miie muistule !!! ;)Chiar ma scuz in fata tuturor, ma da chit ca ma scot astia de aici iti fut o dedicatie pe inima ta ma tigane, sa iei toate pulele in gura la toti clientii care au fost si care vor veni la mine, iti permiti sa ii faci jegosi? Uitasem ma ca esti cel mai cremuit, cremui-te-ar dracu tot in cacat de spurcat ce esti! 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 Aşeaaa mah fatah....stiiam io co ai in tini...da incercai so tii ascunsa ca clar nuti doreai sa stiie kear toati lumilii ca vii din tiganiie !!! Haidi...dati drumu...baga mare !!! :)))))) Chiar ma scuz in fata tuturor, ma da chit ca ma scot astia de aici iti fut o dedicatie pe inima ta ma tigane, sa iei toate pulele in gura la toti clientii care au fost si care vor veni la mine, iti permiti sa ii faci jegosi? Uitasem ma ca esti cel mai cremuit, cremui-te-ar dracu tot in cacat de spurcat ce esti! Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 ...iti permiti sa ii faci jegosi?...Fatah...hai sati zic... Ie un colieg deal nostru pacilea...nu dam nume...cari ari un fetish civa moi ciudat. Cind puni ochii pi o prostitoata noua prin zona...se programeaza la ia...da nuse spala intentionat la pula si la cur vro 3 zile ! Si porma vine !!! Il iegscita pi iel so dea asea...jigoasa !!! :) Acuma...tu oralu il fasi cumva fara causugi ??? :)))))) Link spre comentariu
biencutz7 Reputație: 619 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 Aşeaaa mah fatah....stiiam io co ai in tini...da incercai so tii ascunsa ca clar nuti doreai sa stiie kear toati lumilii ca vii din tiganiie !!! Haidi...dati drumu...baga mare !!! :)))))) [/quotNu sunt tiganca, nu vin din tiganie, doar tiganii au vocabular acid? Ma esti si rasist pe langa faptul ca esti nesimtit, nu e frumos...clownule ce esti, cu toate rahaturile astea ale tale sa te duci la teatrul Tandarica ma nu aici Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 Da dice sa ma duc la Tandarica...ca io ma amuz moi mult acilea...cu tigani travestiti ! :) Link spre comentariu
biencutz7 Reputație: 619 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 Fatah...hai sati zic... Ie un colieg deal nostru pacilea...nu dam nume...cari ari un fetish civa moi ciudat. Cind puni ochii pi o prostitoata noua prin zona...se programeaza la ia...da nuse spala intentionat la pula si la cur vro 3 zile ! Si porma vine !!! Il iegscita pi iel so dea asea...jigoasa !!! :) Acuma...tu oralu il fasi cumva fara causugi ??? :))))))Pai tu crezi ca nu imi selectez clientela? Si oamenii care au venit au fost toti manierati, frumosi si curati, cred ca jegul de care vorbeai esti chiar tu, hai, abtine-te, nu vrem sa stim cu totii ca esti un nespalat notoriu Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 Mah fatah...lindicu mieu ie luna...bec !!! Nu pria moi ari pele pi iel saracu...da asta ie...cind il dai la ros frecvent...ie cu risc ! Da lasa asta...ca nui inportant...ia moi zi...cum ie aia cu... ...iti fut o dedicatie pe inima ta ma tigane, sa iei toate pulele in gura la toti clientii care au fost si care vor veni la mine...Hai zi intre noi fetili...ca doar noi doua stam di vorba acuma...si nu mai ceteste niminea pacilea...tu di cari iejti ? Ci neamuri ai ? Netoţi sau ciurari ??? Vătraşi, căldărari, rudari, spoitori, ursari, gabori ??? Ca clar ca di neam di matasari sau florari nu iejti. :) Link spre comentariu
biencutz7 Reputație: 619 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 Mah fatah...lindicu mieu ie luna...bec !!! Nu pria moi ari pele pi iel saracu...da asta ie...cind il dai la ros frecvent...ie cu risc ! Da lasa asta...ca nui inportant...ia moi zi...cum ie aia cu... Hai zi intre noi fetili...ca doar noi doua stam di vorba acuma...si nu mai ceteste niminea pacilea...tu di cari iejti ? Ci neamuri ai ? Netoţi sau ciurari ??? Vătraşi, căldărari, rudari, spoitori, ursari, gabori ??? Ca clar ca di neam di matasari sau florari nu iejti. :)Ai mei sunt moeti si din pacate nu am apuvat sa ii cunosc, daca te mai legi de ei aa dea Dumnezeu in mormant sa te duci dupa ei, futu-ti fata aia de melc Link spre comentariu
biencutz7 Reputație: 619 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 Sa iti iau fata in pula, sa le mananci oasele putrezite de nesimtit Link spre comentariu
biencutz7 Reputație: 619 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 Nu te fute grija de unde provin, prostalaule ce esti, o sa iti dau de pomana (ca ai pomenit de parintii mei) o portie de cacat, sunt sigura ca din ceruri s-ar bucura sa vada ce fericit mananci, fa da ce esti fata sau baiat? Ca acum sunt confuza rau Link spre comentariu
doncta Reputație: 2279 Postat August 5, 2019 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Partajează Postat August 5, 2019 Offff ce domnisoara cu bune maniere esti tu biencutza. Ia mai zile tu de dulce la toti care te supara pe aici, pai doar ce atata post sa manance si de dulce. 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 Da ceai mah fatah...io doar team intrebat din cie neam ti traji. Cie trebe sa injuri di morti ca ultima tiganca din tiganiie...ca doar no murit tat neamu tau di tigani ??? Da mise pare miie...sau intre timp tio crescut o pula ??? :))))))) 1 Link spre comentariu
biencutz7 Reputație: 619 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 Offff ce domnisoara cu bune maniere esti tu biencutza. Ia mai zile tu de dulce la toti care te supara pe aici, pai doar ce atata post sa manance si de dulce.Pai s-a legat de ce e al meu, daca imi zicea mie ceva nu reactionam asa, are ceva cu mine de cand mi-am spus punctul de vedere prima oara aici... Link spre comentariu
biencutz7 Reputație: 619 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 Da ceai mah fatah...io doar team intrebat din cie neam ti traji. Cie trebe sa injuri di morti ca ultima tiganca din tiganiie...ca doar no murit tat neamu tau di tigani ??? Da mise pare miie...sau intre timp tio crescut o pula ??? :)))))))Uite unde era moldoveanu', nici cu voi nu imi e rusine, o sa incerc sa nu te mai bag in seama deloc, de fapt nu o sa iti mai scriu sa vedem cu cine te certi Link spre comentariu
biencutz7 Reputație: 619 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 Da ceai mah fatah...io doar team intrebat din cie neam ti traji. Cie trebe sa injuri di morti ca ultima tiganca din tiganiie...ca doar no murit tat neamu tau di tigani ??? Da mise pare miie...sau intre timp tio crescut o pula ??? :)))))))Moldovean prost, da, am doua nu una! Link spre comentariu
thenewkid Reputație: 3 Postat August 5, 2019 Partajează Postat August 5, 2019 Eu sincer as vrea sa vad un podcast cu "biencutz7" si "ul amelia"! #IGDLCC #PODCAST #SHOW 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 Pai s-a legat de ce e al meu, daca imi zicea mie ceva nu reactionam asa, are ceva cu mine de cand mi-am spus punctul de vedere prima oara aici...Corect !!! Pina sa nu incepi cu fetze de parastas...musca in cacat...si fututu di flege in fatza pi strada...io nam zis nimica. Nisi macar un cuvint ! Da tu ti fasi ca uiti di conportamentu tau demn di cia moi jigoasa tiganiie ! Tu consideri ca ai dreptu sa ti aperi ca tior zis citiva baeti ca ai mecla di teveu ! Mah fatah...ie moi multi travestiti pi Nimfomani cari arata moi bini ca tini la mecla ! Osa iti bag si travei dajtia fara operatii...casa vezi ca naveai dreptu sa jicnesti ! ;) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum