Sari la conținut

0793506979 Bianca Bruneta 21 de ani, 1.67 m, 47 kg

Postări Recomandate

• Oras:Dobrogea
Postat

Sa stii ca nu trebuie sa dau din casa, stiu ca este si el prezent aici... :)) nu stiu de ce se intampla asta, nu stiu ce exprim, dar se intampla des sa se indragosteasca cineva toata fiinta mea ca persoana:)

Cine e prezent??
Vizitator futac_cta
Reputație: 0
Postat

Doar nu credeai ca am sa spun ceva minciuni care nu s-au intamplat intre noi, doar ca sa te defaimez sau sa te calomniez pe aici... lumea deja te cunoaste destul de bine...

App... cine este EL? :D

Vizitator usermma
Postat

Nu mai dau din casa, prefer sa ramana confidential, se tot intampla des (ex tau) ca cate cineva sa se indragosteasca de mine si apoi sa las pers. respectiva cu ochii in soare :))) referindu-ma la ce ai spus tu mai sus, cum ca fac oamenii sa se îndrăgostească de mine, poate e doar o remarca gresita si doar atat

• Like 1
Vizitator usermma
Postat

Soferul merțanului? :)))

Indragostita de mine nu am cum sa fiu :)
  • Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Sa intelegem ca asta este un obicei? Sa ii lasi cu ochii in soare? Vezi ca unii au si ochelari de soare si se pot uita la el ...

Vizitator futac_cta
Postat

Nu mai dau din casa, prefer sa ramana confidential, se tot intampla des (ex tau) ca cate cineva sa se indragosteasca de mine si apoi sa las pers. respectiva cu ochii in soare :))) referindu-ma la ce ai spus tu mai sus, cum ca fac oamenii sa se îndrăgostească de mine, poate e doar o remarca gresita si doar atat

Nu este nimic gresit in ceea ce ai spus... recunosc am fost... dar ochii care nu se vad, se uita!

Vizitator usermma
Postat

Sa intelegem ca asta este un obicei? Sa ii lasi cu ochii in soare? Vezi ca unii au si ochelari de soare si se pot uita la el ...

Nu e un obicei, pur si simplu asta se intampla gara voia mea, "dado".
  • Like 1
Vizitator usermma
Postat

Fara

• Like 1
Vizitator futac_cta
Postat

Nu e un obicei, pur si simplu asta se intampla gara voia mea, "dado".

Ei hai, ca nu chiar tot timpul fara voia ta! Sunt si momente in care dai frau liber anumitor trairi!

Postat

Exact aici vroiam sa bat si eu ca nimic nu se intampla fără voie... corect?

• Like 1
Vizitator usermma
Postat

In curand voi fi poreclita drept tipa care frange inimi :))) parca m-as uita la o comedie romantica😂

• Like 1
Vizitator futac_cta
Postat

Bianca, sfaramatoarea de suflete :D suflete pierdute! Episodul unu: futac_cta veni, vidi, vici... dupa ce prinde drag de ea, comite o greseala prosteasca, ce il arunca in banca de rezerve... sufera doua zile dezamagit de nereusitele-i incercari!

Postat

Comedie romantica ... foarte bine punctat 🤣🤣

• Like 1
Vizitator usermma
Postat

Bianca, sfaramatoarea de suflete :D suflete pierdute! Episodul unu: futac_cta veni, vidi, vici... dupa ce prinde drag de ea, comite o greseala prosteasca, ce il arunca in banca de rezerve... sufera doua zile dezamagit de nereusitele-i incercari!

😂😂😂am ras copios
Vizitator gvbolovan
Postat

Mai grav ar fi să nu mai prinzi nici lotul  :laugh2

Vizitator futac_cta
Postat

Mai grav ar fi să nu mai prinzi nici lotul  :laugh2

Ma transfer la alta echipa unde sa am posibilitatea sa joc si in prelungiri! :D

Vizitator usermma
Postat

Cum naiba rezista alte tipe la anal? Eu strang din buci numa' cand ma gandesc la el😂

• Like 2
  • Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia
Postat

let it goo, let it goooo.... vai ce mas ratacii prin toate gauriile tale cu limba si cu pulescu dar imi este frica sa nu imi frangi ceva :D

Cum naiba rezista alte tipe la anal? Eu strang din buci numa' cand ma gandesc la el😂

post-238051-0-12591900-1583455932_thumb.jpg

post-238051-0-30982100-1583455936_thumb.jpg

post-238051-0-16205000-1583455940_thumb.jpg

• Like 1
Vizitator usermma
Postat

Inima cucului ti-as frange-o😘😘😂😂😂😂

• Like 1
Postat

Pai asta e ideea, ca nu trebuie sa te gândești. 😀

Vizitator cervantes
Postat

Ma transfer la alta echipa unde sa am posibilitatea sa joc si in prelungiri! :D

Mie imi face impresia ca tie iti place sa joci singur!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...