the new guy 1 Reputație: 16 Postat August 5, 2019 Oras:București Oras:București Postat August 5, 2019 Descrierea din anunt:ion mihalache....caut colega!!!!!!!!!! Bucuresti, Sector 1Numele meu este Alexandra. Sunt distractivă și drăguța. Îmi place ceea ce fac, îmi place sa cunosc oamenii noi și sa încerc lucruri noi . Sunt sigura ca te voi face sa te simți bine alături de mine. Dacă doresti ma poti contacta 0721181986și nu vei regreta. Pupici ! In realitate nu este ea in poze. Tipa e blinda dar pe stilul, mica grasa si indesata.Licatie: mihalache domenii langa agentia first bank, fosta piraeus bank. Am zis totusi sa o incerc. OP si NP la 100 lei. Oralul jalnic apoi capra sa termin repede si sa plec dar vazand ca sta cu ochii pe ceas, 0 implicare si ca e sictirita la maxim mi-a murit si pula asa ca am trecut la OP pana la ejaculare si dus am fost.Nu recomand. Spor 4
kasparian Reputație: 6202 Postat August 5, 2019 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Postat August 5, 2019 Multumesc pentru info, colegul! Pacat, pentru ca zona era ceva mai convenabila pentru mine...
christiano_29 Reputație: 72588 Postat August 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 5, 2019 Din pacate nu e nimic bun in zona asta...si mie mi ar fi convenabila😂😞 1
the new guy 1 Reputație: 16 Postat August 5, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat August 5, 2019 Cu placere. Incercati zona lujerului, dr taberei, exista optiuni ok.O alta varianta pt una scurta era Pisi pe DN1, pana in liceul francez, face un oral de nota 10 dar din pacate a iesit din peisaj de ceva tip.Spor 1
the new guy 1 Reputație: 16 Postat August 5, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat August 5, 2019 Zilele astea sunt pe litoral si voi incerca ceva local, fie o traseista fie o fata cu locatie din costinesti sau mangalia. Am sa postez, poate ajut pe cineva care e prin zona si doreste s testeze meniul.Anul trecut am gasit o fata dupa, Costinești pe drepta in directia de mers spre Mangalia, bruneta frumusica. 100 lei ON cu NP, meseriasa fata si sociabila, se da la gluma. Se merita. Mai e o blonda superba la corp si frumoasa, cea mai rasarita dintre ele dar nu m-am sincronizat inizat cu ea. Poate de data asta. Oricum dupa ce iesi din 23 august ar trebui sa le vezi pe stanga si pe dreapta.Spor
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum