Sari la conținut

Emma 0733618753

Vizitator yoyo14

Postări Recomandate

Postat

Am vazut ca a revenit la noi, repede programare pe whatsapp si dus am fost :)

Se pare ca i-a prins bine perioada asta cu pandemia , ea a slabit noi (poate unii) ne-am ingrasat :)) care au stat acasa , ma rog.

Pentru mine este ceea ce trebuie.. stie cum sa se muleze.. e frumoasa, corop frumos, glumeata , pe scurt te face sa te simti bine..

Eu am simtit-o ca pe o iubita..mi-a placut , mai revin cu prima ocazie.

Recomand cu placere :)

Seara placuta!

• Like 3
  • Oras:Omniprezent
  • Oras:Omniprezent
Postat

Long time, no see!

Cum n-a mai trecut de mult pe la noi, am profitat de ocazie si am vizitat-o pe Emma de cateva ori weekendul asta. 

Ca si servicii, aceleasi la care nu am ce sa reprosez:

Trezirea voinicului manual apoi trece la treaba

ON: 9 Soft si sloppy, apoi in functie de necesitate trece de la soft cu un nivel mai sus.

NP: 10 Se comporta cu tine de parca ar face dragoste. Incearca sa mentina contactul cat mai mult cu corpul tau. Iar deasupra face treaba foarte bine.

Atitudine: 10 foarte glumeata si deschisa. Fara graba.

GFE: 9 Foarte lipicioasa

• Like 5
  • Oras:Nu spun
Postat

Buna, băieți! De astăzi programarile se vor face doar pe whatsapp cu poza voastră la profil sau in PM. Va multumesc! Va pup si va astept! Voi mai fi disponibilă doar astăzi si maine!😘

• Like 1
Vizitator fantasydream
Reputație: 0
Postat

Mai bine așa, cu poze din ambele părți, oricum tot pe WhatsApp e mai convenabil. Păcat că pleci așa repede.

• Oras:Ardeal Sibiu
Postat

Aseară am trecut pe la Ema .

Păcat că pleacă așa repede de la noi.

Programat ajuns la timp la locație îmi deschide ușa aceași căprioară frumoasă și drăguță.

O poveste un pahar de suc, Ema m-ai cu o glumă cu o bună dispoziție mă invită in dormitor să nu uităm pentru ce am venit.

Acțiunea nu vreau să o descriu doar vă zic că parcă ie m-ai dracoasă si pro client.

Te face sa te simti bine, se mulează perfect.

De data asta am să-i măresc notele.

Locație 8

Aspect 9

IGIENĂ 10.

ON 9 la cererea mea bineînțeles, uned adînc cu ruperii de ritm tot ce trebuie.

NP 9.5 implicare atitudine tot ce vrei.

GF 9 Ok dacă ar face si FK ar fi de10 .

De recomandat da oricînd cu mult drag.

Te pup si te îmbrățișez Ema, sper să te întorci cît mai repede la noi.

• Like 1
Postat

Băieți mai raman încă 2 zile la voi. Programarile se vor face pe whatsapp cu poza voastră la profil sau in PM. Va pupăcesc:*

• Like 1
Postat

Azi am hotărît să-i fac din nou o vizită frumoasei Ema,văzînd că pleacă de la noi sunat programat ajuns la ia,îmi deschide ușa aceași căprioară frumoasă și drăguță într-o costumatie secxi și pe tocuri super fain.

După o poveste frumoasă și un pahar de suc mă invită in dormitor să nu uităm pentru ce am venit, acțiunea și note nu mai dau

am dat data trecută se știe că ie per total de 9.5 .

De recomandat da oricînd cu mult drag si cred că dacă ar rămâne pe la noi in oraș m-ai mult ieu chiar aș propune o pentru top.

Te pup si te îmbrățișez Ema și te aștept cu drag,data viitoare promit că îți măresc notele.

.

• Like 1
Postat

Va multumesc tuturor celor care m ati vizitat. Va pupăcesc:* Sper sa ne revedem curând:*

Postat

Buna, băieți! De mâine voi fi disponibilă la voi in oras. Va pup si astept sa ne vedem sau revedem! 😘

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...