Sari la conținut

❤️ Carmen roșcată și focoasă ❤️ 0732784611❤️

Postări Recomandate

• Telefon: 0721***170
  • Oras:Constanta
Postat

15:00 sau 3:00? Ca idee la 14:30 tel e inchis

Postat

Deci dupa 18:00 pana la 3:00.. ok

• Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea
Postat

Deci dupa 18:00 pana la 3:00.. ok

Ala a fost programul de ieri.

O să-l pună și pe cel de azi

• Oras:antile
Postat

chiar si-asa , taxiul se scumpeste , se scumpesc sucurile, tigarile , benzina , aerul pe care-l respiram , asteptarea costa , cine se misca rapid , fute la preturi rezonabile , cine sta pe ginduri ,mai pune un banut in plus .

diferenta este ca acum e singura in locatie , si are servicii conforme pretului , daca nu va convine va recomand 7-8-9 minute la aliana maimuta constipata, la zodiac la doar 100 de roni cu promisiunea de a da 2 numere de banii astia in minutele aferente , fara servicii suplimentare daar cu extra 50 ron pentru descaltat in hol , pentru folosirea baii , pentru prosoapele vinete si umede , pentru servetelele umede folosite samd .

hai sa fim seriosi , fata asta lucreaza deobicei pe tarife mult mai convenabile ptr ea ,in restul anului , poate triple , a venit in vacanta si imbina utilul cu placutul, toate chioarele de la teleorman si Alexandria giurgiu si tandarei cer 150 pentu 10-15 minute si nici macar doua vorbe nu stiu sa lege , nu mai vorbim de aspectul fizic  care nu se compara cu carmen 

• Like 3
Postat

Da dice tii tu neaparat sa li fasi ieducatiie la nehotariti acilea ??? :)

Lasai sa decida singuri...sa comenteze singuri...sa intrebe singuri !!! ;)

Nu li da termeni di conparatiie...ca discopera iei intrun final...the hard way !!! :)

• Like 1
  • Oras:cta
  • Oras:cta
Postat

Tate ce sunteti. Nu am scris nicaieri ca nu am fost. Am anuntat si pe altii ca s-a modificat tarifu

• Like 3
Postat

imi face placere sa promovez premiantele , gen aliana maimuta constipata , despre posesoerea topicului ,mi-am format deja parerea , merita cu virf si indesat aprecierea mea.

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Hai sa fim seriosi, daca pozele sunt reale, fata chiar arata bine si daca si serviciile sunt bune, pretul nu e mare, pacat ca nu sunt prin Constanta, ca sigur ii faceam o vizita. :) PS : Carmen, pe la Bucuresti nu vrei sa treci cateva zile ? :)

Postat

Tate ce sunteti. Nu am scris nicaieri ca nu am fost. Am anuntat si pe altii ca s-a modificat tarifu

nu am comentat la informatia data de tine , doar mi-am dat cu parerea referitor la cursul vietii in romanica , apreciez faptul ca ai mentionat schimbarea de pret , e bine sa se stie 

• Like 1
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Salut, am fost eu la ea, dar nu am ramas. Nu are nici o treaba cu pozele, sau poate este cea din poze, dar cu 10 kg mai putin decat in realitate...

• Membru Premium
Postat

Salut, am fost eu la ea, dar nu am ramas. Nu are nici o treaba cu pozele, sau poate este cea din poze, dar cu 10 kg mai putin decat in realitate...

K nu ai ramas de ce? datorita kilogramelor sau cum?

Postat

pozele sint cit se poate de reale si concludente , fata este slim , are un curulet frumos, tite senzationale, talie   si nu e nicidecum schiloada. .

Moi stai sa moi dai si iegsplicatj di justificare !!! :)))))))

Postat

Salutare!

Am vizitat o si eu pe Carmen.

Locatie: 9 apartamentul arata chiar bine, se afla undeva in zona City

Aspect: 9 - roscata, ochi albastri, carne tare pe ea si dupa cum spunea un coleg mai sus are niste sani foarte frumosi.

OP: 8

NP: n am mai ajuns acolo

Atitudine: 9 - se comporta bine

Pret: 150/250 - desi citisem 100/200 pe aici cand am ajuns in locatie mi a spus ca a uitat sa modifice aici pretul.

De revenit: eu o voi face

• Like 5
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Salutare!

Am vizitat o si eu pe Carmen.

Locatie: 9 apartamentul arata chiar bine, se afla undeva in zona City

Aspect: 9 - roscata, ochi albastri, carne tare pe ea si dupa cum spunea un coleg mai sus are niste sani foarte frumosi.

OP: 8

NP: n am mai ajuns acolo

Atitudine: 9 - se comporta bine

Pret: 150/250 - desi citisem 100/200 pe aici cand am ajuns in locatie mi a spus ca a uitat sa modifice aici pretul.

De revenit: eu o voi face

Oral protejat

Înseamnă că nu face

finalizare orală ?

Postat

si pe mine m-a atentionat ca nu face finalizare orala iar oralul a fost protejat  dar nu a fost vreo problema , nici macar nu am simtit prezervativul pe pula sculata .

Postat

Oral protejat

Înseamnă că nu face

finalizare orală ?

Nu stiu daca face

• Like 1

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Oral protejat?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...