Sari la conținut

Larisa 0720894035

Postări Recomandate

• Telefon: 012345678
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 7 ore, Flx01 a spus:

Esti superba😍😘🤗

Mulțumesc  mult❤️

• Inimioara 1
  • Oras:Bucuresti
Postat
La 08.11.2022 la 13:49, larisablink a spus:

Eu sunt Larisa, am 28 de ani, 173 înălțime, si 53 kg.

Nu imi doresc să ajungem in pat fără a ne cunoaște puțin înainte, fără a vorbi, să îmi spuneți înainte ce vă doriți, si cum pot să vă fiu pe plac.

Vă aștept cu drag la mine,si sper să ne simțim cât mai bine împreună. 

Programările pot fi făcute începând de acum, pe What's App, în scris, unde vă rog să menționați orașul, pentru a nu crea confuzii.

❤️Preturile 250 ora

❤️Oferta 2h la 400 lei

💙Serviciile:

💛ON/OP

💛Deep throat(specialitatea casei)

💛CIM

💛COF

💛COB

💛69

💛FK

💛GFE

💛Masaj relaxare/masaj erotic

💜Deplasări doar la hotel 400 lei ora!     

️NU FAC ANAL(indiferent de suma oferită)

️NU NEGOCIEZ PRETUL    

⚠️Cadoul se lasă la începutul întâlnirii 

💜Pentru mai multe detalii si programări, contactați-mă la nr de telefon💜

📞0720894035📞

🟢WHAT'S APP🟢

Snapchat-1059161553.jpg

IMG-20221025-WA0014.jpg

Snapchat-748130507.jpg

Snapchat-1865931993.jpg

Larisa esti foarte sexi 

• Mersi 1
  • Oras:Sibiu
Postat
Acum 6 ore, larisablink a spus:

Bună dimineața❤️🥰

Snapchat-1976665031.jpg

Ce tare era o imagine din spate.

PS: întoarce poză te rog🤣🥰

• Confuz 1
  • Oras:sibiu
Postat

salutare tuturor! daca tot am scris cateva recenzii recent, sa inchei saptamana cu inca una.

prima vizita (o ora) facuta larisei. cred ca am mai fost in locatie (pe milea, blocul turn), ft ok. programare ok.

fata este draguta la fatza (nu exceleaza la capitolul frumusete). corp frumos dpmdv, inaltuta, sani mici (ok). la capitolul "actiune", ON urmat de NP doar in LOT ("fata / verso"). se misca bine, ne-am si pupat... oralul a fost bun, chiar excelent uneori ( nu imi place sa detaliez ce-a facut cu limba, cu gura samd).

al doilea nr a fost ON cu CIM. spre deosebire de primul oral, aici s-a mai ajutat si de mana, dar cred ca altfel ar fi cam complicat de finalizat a doua oara (cel putin pt mine). ...si alte fete recunoscute pt calitatea oralului (nu dau nume), au facut acelasi lucru, mai mult sau mai putin...

ce am remarcat diferit fata de alte fete, este nivelul discutiei purtate. cred ca poti dezbate multe / diverse subiecte cu ea, de la egal la egal, sa zic asa... a nu se confunda cu GFE! nu prea am avut parte, nu e genul lipicioasa (sau cel putin nu a fost cu mine azi). ...cu toate ca, la plecare, m-a imbratisat. am ramas un pic surprins.

...si inca ceva. nu am depasit timpul alocat, cu toate ca am patit asta de mai multe ori cu alte ocazii (ma refer la o ora). uneori nu am finalizat a doua oara in decursul unei ore (si azi nu am fost dupa o pauza de sex mai lunga). un "plus" important. atitudinea ei a fost ok, deschisa la propuneri / sugestii. totul fara graba.

PS. te pup, larisa! drumuri bune!

• Like 7
  • Mersi 2
  • Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Oras:medias
  • Oras:medias
Postat

am fost si eu ieri la ea. programare pe whats up de pe o zi pe alta, urmand sa confirm cu o ora inainte. am ajuns la timp la ea. este a doua vizita la ea, sia amintit de mine desi nu avea numarul salvat. a avut o problema cu telefonul vechi. am stat la povesti la inceput, vrute si nevrute, despre forum in special. o conversatie destul de placuta. dupa dusul de rigoare am avut parte de serviciile urmatoare, in ordine😁:

-ON destul de bun, cu deep, cu scuipat, cu ruperi de ritm, dar din pacate fara atentie la sateliti

-NP la inceput in reverse cow girl, unde sa miscat destul de bine, cand in stanga cand in dreapta, plus o priveliste frumoasa la funduletul ei. la schimbare in doggy, juniorul nu a mai cooperat, fiind treaz de la 5, plus 8 ore de munca, sa vazut.

iam spus sa finalizez oral, a acceptat fara probleme, a inceput din nou acelasi oral bun, am cerut 69 si primit, are o piersicuta mica si delicioasa, eu cred ca ia placut, mai gemea din cand in cand, fals sau nu doar ea poate spune. vazand ca nu reusesc sa finalizez am cerut FK si am si primit, in timp ce eu incercam sa finalizez manual. cand a venit momentul ea a mai continuat oral si am reusit sa finalizez oral in cele din urma. am mai stat putin de vorba si am plecat. am depasit ora nu cu mult, dar nu ma grabit, ma grabeam eu sa ajung la film. per total o experienta frumoasa ca si prima, am scris si atunci o mica recenzie.

Larisa, pe data viitoare.

P.S.: banii iam lasat la sfarsit pe masa fara sa spuna ea ceva.

• Like 5
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Postat

Salutare tuturor! Sunt nou pe forum dar ma simt obligat sa punctez următoarele: am petrecut si eu cam 3h cu Larisa azi, practic pana la plecare (azi a părăsit SB din păcate) si deși sunt oarecum mai introvertit de fel, a reușit sa ma facă sa ma simt de parca as fi fost in compania unei prietene pe care o știu de-o viața!

ON foarte bun, executat cu atenție si dedicație, cu toate ca membrul a fost mai puțin cooperant azi! Nu s-a dat bătută 😉

NP - LOT ( reverse) cu o priveliște excelenta, are un fund mic ferm dar obraznic, iar păsărica ei cu piercing mulată pe membru m-a făcut sa termin in câteva minute! Aaa si are niște sfârcuri pe care sa le sugi NON-stop.

GFE - pentru mine a fost ceva deosebit, am vb câte-n luna si stele, chiar poți vb orice cu ea, de la mașini pana la chestii de natura psihologică. Se comporta exemplar dpmdv.  
Nu dau note ca nu sunt profi, dar as recomanda-o oricui, începător (ca mine) sau expert. Dacă-ți plac persoanele slim, e de făcut abonament la ea!

Iti mulțumesc pentru tot Larisa, iar dacă se va mai nimeri sa fi in SB când sunt si eu in țara, te voi revizuita cu cel mai mare drag!

In rest spor la ciocaneala tuturor!

• Like 4
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Începând de mâine, voi fi disponibilă in Sibiu, pentru câteva zile

🫠Nu imi doresc să ajungem in pat fără a ne cunoaște  puțin înainte, fără a vorbi, să îmi  spuneți  înainte  ce vă doriți, si cum pot să  vă fiu pe plac. 

Nu percep extra pentru nici un serviciu din lista de mai jos, totul este inclus in preturile menționate. 

Programările pot fi făcute în PM sau pe What's App, în scris, unde vă rog să menționați orașul, pentru a nu crea confuzii. 

🩷Prețurile sunt:

💚O oră-300 lei

🩵🔆OFERTĂ 🔆Două ore-500 lei

💜🔆OFERTĂ 🔆Trei ore-600 lei

💙Serviciile: 

💛Sex oral protejat sau neprotejat in funcție de igienă și de dorințe/Deepthroat(specialitatea casei, rog să fiți exilați)

💛Sex normal (doar protejat),accept diferite pozitii

💛Finalizare corporala (Cob)

💛Finalizare orala (Cim)

💛Finalizare facială(Cof)

💛 Saruturi, mangaieri, atingeri pe corp

💛Accept 69, cunnilingus

💛Hand job

💛FK (sarut frantuzesc), in fct de igienă si compatibilitate 

💛Girlfriend Experience (GFE)     

💛Folosirea jucariilor erotice

💛Foot job/Foot fetish

💛Duș împreună/duș asistat/sex la duș

️NU NEGOCIEZ PRETUL     

⚠️Confirmarea programării se va face cu 1 h înainte, în caz contrar, o voi anula.

💜Pentru mai multe detalii si programări, contactați-mă la nr de telefon💜 

📞0720894035📞 

🟢WHAT'S APP🟢 

• Like 1
  • Oras:Depinde
  • Oras:Depinde
Postat
Acum 2 ore, larisablink a spus:

Începând de mâine, voi fi disponibilă in Sibiu, pentru câteva zile

🫠Nu imi doresc să ajungem in pat fără a ne cunoaște  puțin înainte, fără a vorbi, să îmi  spuneți  înainte  ce vă doriți, si cum pot să  vă fiu pe plac. 

Nu percep extra pentru nici un serviciu din lista de mai jos, totul este inclus in preturile menționate. 

Programările pot fi făcute în PM sau pe What's App, în scris, unde vă rog să menționați orașul, pentru a nu crea confuzii. 

🩷Prețurile sunt:

💚O oră-300 lei

💙Serviciile: 

💛Sex oral protejat sau neprotejat in funcție de igienă și de dorințe/Deepthroat(specialitatea casei, rog să fiți exilați)

💛Finalizare orala (Cim)

💛Finalizare facială(Cof)

💛Accept 69, cunnilingus

💛Hand job

💛Foot job/Foot fetish

️NU NEGOCIEZ PRETUL     

⚠️Confirmarea programării se va face cu 1 h înainte, în caz contrar, o voi anula.

💜Pentru mai multe detalii si programări, contactați-mă la nr de telefon💜 

📞0720894035📞 

🟢WHAT'S APP🟢 

Buna.Ai si servicii la numar(finalizare)?

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
1 oră în urmă, sexonthebeac a spus:

in care zona va fi locatie?

Blocul turn de lângă Lidl,pe M Viteazu

• Like 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 2 minute, florir a spus:

Buna.Ai si servicii la numar(finalizare)?

Buna! Nu prestez la finalizare. După cum am spus, nu îmi plac lucrurile pe grabă!

• Like 1
Postat

O fi ajuns in Sibiu? Că nu se trimite mesajele pe WhatsApp

Postat
Acum 18 ore, larisablink a spus:

Buna! Nu prestez la finalizare. După cum am spus, nu îmi plac lucrurile pe grabă!

Buna ziua frumusete 😘 ai dori sa faci o vizita de cateva ziele si pe la Ramnicu Valcea dupa ce este gata relaxarea din Sibiu ? Kiss kiss

• Minus 2
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 20 ore, bazt a spus:

O fi ajuns in Sibiu? Că nu se trimite mesajele pe WhatsApp

Da, am ajuns la Sibiu, de ieri! 

Mesajele nu se TRIMITE, că poate e prea multe deodată. 

Te pup, zi faină❤️

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat
Acum 2 ore, larisablink a spus:

Da, am ajuns la Sibiu, de ieri! 

Mesajele nu se TRIMITE, că poate e prea multe deodată. 

Te pup, zi faină❤️

Da și la mesajele care se trimite, tu nu prea răspuns.

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 9 minute, Sluggs a spus:

Da și la mesajele care se trimite, tu nu prea răspuns.

Răspund în măsura în care pot, sau atunci când mi se menționează un interval orar in care pot răspunde înapoi. 

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Bună dimineața 😊

Disponibilă pentru programări❤️

Ultima zi in Sibiu🤗

20230201_122805.jpg

• Inimioara 3
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, mirelu a spus:

ce programari?

ieri ai spus ca nu ai nici un loc nici miine nici poimiine,

După cum ai observat este astăzi pt. ultima zi la noi in Sibiu, probabil că s-au eliberat niste locuri între timp...deci in concluzie scri-ei pe WAP și poate ai noroc 😏

• Mersi 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Hello dragilor!❤️

Începând de maine, voi fi disponibilă în Sibiu, pentru 3 zile.🥰

🫠Nu imi doresc să ajungem in pat fără a ne cunoaște puțin înainte, fără a vorbi, să îmi spuneți înainte ce vă doriți, si cum pot să vă fiu pe plac.🫠

🩷Nu percep extra pentru nici un serviciu din lista de mai jos, totul este inclus in preturile menționate.🩷

🤗Programările pot fi făcute în PM sau pe What's App, în scris, unde vă rog să menționați orașul, pentru a nu crea confuzii.

️Nu accept apeluri audio/video pe Whatsapp

🩷Prețurile sunt:

✳️O finalizare-200 lei✳️

💚O oră-300 lei

💙Serviciile: 

💛Sex oral protejat sau neprotejat in funcție de igienă și de dorințe/Deepthroat(specialitatea casei, rog să fiți epilați)NU FAC FACEFUCK

💛Finalizare orala (Cim)

💛Finalizare facială(Cof)

💛Accept 69, cunnilingus

💛Hand job

💛Foot job/Foot fetish

️NU NEGOCIEZ PRETUL   

💜Pentru mai multe detalii si programări, contactați-mă la nr de telefon💜 

📞0720894035📞 

🟢DOAR WHAT'SApp

• Like 2

Postat

Buna seara Sibieni și turiști in trecere.

iată-ma din nou pe meleagurile natale și cu o experiența foarte plăcută in plus din seara aceasta.

Ei bine, urmărind cu atenție topicul ei și aflând ca va veni astăzi la Sibiu, am contactat-o de ieri și am întrebat-o dacă ma poate programa astăzi după ce ajunge. Nerăbdarea fiind mare și presiunea la etajele inferioare in creștere, nu m-am putut abține sa nu o contactez din nou in aceasta dimineața pt a afla o ora estimativă.. Neprimind nici un răspuns pan in după masa asta, am început sa răsfoiesc publi24, lucru neobișnuit pt mine. Spre seara însă, m-a anunțat ca tocmai se instalase in apartamentul din blocul turn de pe Milea și ca puteam veni. Ei bine, nici traficul, nici semafoarele nu mă mai puteau opri sa ajung in mai puțin de 10 min.

Locația e bine cunoscută însă apartamentul e pus la punct. Curat, spațios, baie cu geluri, prosoape curate, dormitor cu două oglinzi mari, pat care nu a scos un sunet pe toată durata activității.

Activitatea a constat întâi cu o conversație pe diferite subiecte, de la animale de companie (are și un motănel haios) până la preferințe in materie de sex. ON a fost de natură reciprocă și pot confirma și cele spuse de ceilalți colegi, că știe foarte bine cu ce se mănâncă la acest subiect. Fără dințișorii, Deep, vecini…mega!

La NP nu am apucat sa verific aptitudinile ei in materie de poziții, etc. Da e foarte strâmtă și oglinzile din jur și-au spus și ele cuvântul. Doggy și Game over..! Atât s-a putut. Shame on me! 

Amenda 300/h, fata e super de treaba, ai ce povesti cu ea. Veți fi surprinși câte știe de mașini de ex. (mare fan BMW, modelele pana in 2012)

Ce pot sa mai zic, mare noroc cu site-ul asta. Mergi la sigur, nu pierzi vremea, nu te întâlnești cu mopul (remarca unui coleg din Ploiești) după ce se deschide ușa…

Ciocane tari!

• Like 4
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...