larisaaa Reputație: 6 Postat August 13, 2019 Oras:București Oras:București Postat August 13, 2019 Buna! Ma numesc LarisaAm un 170, sâni mărimea medieLocație Rond Alba IuliaUrmătoarele servicii sunt: •Sex normal protejat •Oral neprotejat in funcție de igiena•69 • finalizare orală extra• finalizare corporală • GFE• sex in diferite poziții • masaj de relaxare • Handjob• Uro activ • footfetish •Programările se pot face și prin sms sau WhtasApp 0720177345•Pentru programări :•Petrurile sunt:•30min 150 RON (o singura finalizare)•1h 250 RON ( doua finalizări )Disponibilă din data de 14:08.2019Programul meu este de la 12:00-22:00 2
costel4321 Reputație: 788 Postat August 13, 2019 Oras:Pă zonă Oras:Pă zonă Postat August 13, 2019 O postare corespunzatoare cu aproape toate amanuntele necesare pentru cineva nou in domeniu. Telefonul in titlul postarii, detaliile si pozele adaugate intr-o singura postare. Te-a ajutat cineva sau nu esti chiar asa de noua in domeniu? Ah... uite ca am gasit ce ai uitat sa treci :) varsta?
not secure Reputație: 1152 Postat August 14, 2019 Postat August 14, 2019 Si-a trecut la profil anul nasterii 2000, luna sept, deci aproximativ 19 ani 4
larisaaa Reputație: 6 Postat August 14, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat August 14, 2019 Disponibila pentru programari! Va astept pup 1
pidsadera Reputație: 41577 Postat August 14, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat August 14, 2019 nu arata rau deloc domnisoara :) 4
swiss01 Reputație: 26 Postat August 14, 2019 Postat August 14, 2019 Niste poze mai concludente ne-ar fi de folos :d
larisaaa Reputație: 6 Postat August 14, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat August 14, 2019 Azi le fac si vi le pun aici:* 1
laury Reputație: 24071 Postat August 14, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 14, 2019 Poze din picioare iuby
melcian Reputație: 52 Postat August 14, 2019 Oras:home Oras:home Postat August 14, 2019 O postare corespunzatoare cu aproape toate amanuntele necesare pentru cineva nou in domeniu. Telefonul in titlul postarii, detaliile si pozele adaugate intr-o singura postare. Te-a ajutat cineva sau nu esti chiar asa de noua in domeniu? Ah... uite ca am gasit ce ai uitat sa treci :) varsta?Sa stii ca fix ea a postat! Si n-are nici impresar, nici "iubi"!
larisaaa Reputație: 6 Postat August 14, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat August 14, 2019 Va las cateva poze pentru a ma vedea mai bine pupicii va astept cu programari 😘😘😘😘 2
pidsadera Reputație: 41577 Postat August 14, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat August 14, 2019 Sa stii ca fix ea a postat! Si n-are nici impresar, nici "iubi"!are o colega simpatica ca si ea si atat, fara iubi :)) 4
cyber boy Reputație: 11 Postat August 14, 2019 Postat August 14, 2019 Salut dragi colegi hai ca sparg eu gheata.Am fost la Larisa programarea făcută cu doua ore înainte,prin WhatsApp ajung la locație Bd.Uniri îmi deschide usa intr-o lenjerie intimă fără chiloței pe tocuri intru înăuntru ne așezăm la masa ma întrebat dacă vreau sa servesc un pahar de Pepsi sau apa și am fumat o tigara,am terminat de fumat și sa înceapă acțiunea.Printr-un oral bun fără prezervativ cu lins de oua supt bătăi peste gura,după îmi pune prezervativul și trece deasupra finalizând,ma duc fac un dus primul după care intra și ea fumez iar o tigara trecem la acțiune cu un oral dupaia doggy când am simțit ca este pr calea cea dea doua finalizare am scos prezervativul și finalizare orală.NoteOral- 9.5 (finalizare orală)Normal-10 strâmtă și geme naturalFk- nu a încercat dar mi-a spus ca faceGfe- te simti in preajma unei iubite Locație- 9 curată prosoape,geluri de dush De revenit cu siguranța din ce am inteles de la ea nu o sa stea prea mult prin București Cadoul: 250 RON (doua finalizări) 1
larisaaa Reputație: 6 Postat August 14, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat August 14, 2019 Multumesc te pup si te mai astept
costel4321 Reputație: 788 Postat August 14, 2019 Oras:Pă zonă Oras:Pă zonă Postat August 14, 2019 Sa stii ca fix ea a postat! Si n-are nici impresar, nici "iubi"!Ok ok! Intrebam si eu... si cand am intrebat daca a ajutat-o cineva eu ma gandeam mai degraba la o colega, nu la iubi/peste. 1
mishu114 Reputație: 2 Postat August 14, 2019 Oras:Pe Marte Oras:Pe Marte Postat August 14, 2019 Salutare, am fost și eu azi la Larisa, programare făcută prin watt up, respectata. Locația bd unirii, ușor de ajuns, fata super ok, drăguță sâni tari, pasarica cu piercing strâmtă. ON - nota 9,5 se implica, saliva, atenție la 00, încearcă deep.Fk-DaNP-9,5 mai multe poziții, da contre, ii place pula, finalizare oralaCadou 1fin 150 lei+50lei fin orala.Merita încercat!!! 1 1
falcon60 Reputație: 460 Postat August 14, 2019 Postat August 14, 2019 poate ar fi util sa ne zica Larisa si de extra optiuni. In prima ei postare nu scrie nimic de finalizare orala 2
lorrenzzo Reputație: -75 Postat August 14, 2019 Postat August 14, 2019 poate ar fi util sa ne zica Larisa si de extra optiuni. In prima ei postare nu scrie nimic de finalizare oralaBă, vezi că la metrou, pe stâlpii ăia scrie "loc de dat cu capul". Bagă !Cât de tâm...t poți să fii :laugh2 :laugh2 =))
black Reputație: 752 Postat August 14, 2019 Postat August 14, 2019 Confirm locatia si vazut pe Larisa care este colega lui Evelin de la Testate. Ardeleanca, putin "creola", accent specific, nu arata rau, poze reale, ceva burtica, basini specifice de tarancuta venita pe burta goala in Capitala. PS: Atentie la recenzii umflate/false de useri noi/falsi/pesti! ---> recenzie de cyber boy (vezi atasament - 3 posturi 2 recenzii -> Larisa "creola" si Evelin) citez "Normal-10 strâmtă și geme natural Fk- nu a încercat dar mi-a spus ca faceDe revenit cu siguranța din ce am inteles de la ea nu o sa stea prea mult prin București "....nota 10 "------> recenzie mishu114 (2 posturi - 1 recenzie) Concluzie: 2 taranci venite in Capitala, pusa pe japca si fast-fuck venite sa faca un ban cel mai probabil pt Sunwaves. Bai baieti, treziti-va! 6
catalin2015 Reputație: 1717 Postat August 14, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat August 14, 2019 Sa stii ca fix ea a postat! Si n-are nici impresar, nici "iubi"! are o colega simpatica ca si ea si atat, fara iubi :)) Intreb doar, nu dau cu parul :)) : voi de unde stiti ca are sau nu "iubi" ?
larisaaa Reputație: 6 Postat August 15, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat August 15, 2019 Disponibila pentru programari !pupici
falcon60 Reputație: 460 Postat August 15, 2019 Postat August 15, 2019 Bă, vezi că la metrou, pe stâlpii ăia scrie "loc de dat cu capul". Bagă !Cât de tâm...t poți să fii :laugh2 :laugh2 =)) tu ai o problema la cap, ce am zis eu si ce faci tu Confirm locatia si vazut pe Larisa care este colega lui Evelin de la Testate. Ardeleanca, putin "creola", accent specific, nu arata rau, poze reale, ceva burtica, basini specifice de tarancuta venita pe burta goala in Capitala. PS: Atentie la recenzii umflate/false de useri noi/falsi/pesti! ---> recenzie de cyber boy (vezi atasament - 3 posturi 2 recenzii -> Larisa "creola" si Evelin) citez "Normal-10 strâmtă și geme natural Fk- nu a încercat dar mi-a spus ca faceDe revenit cu siguranța din ce am inteles de la ea nu o sa stea prea mult prin București "....nota 10 "------> recenzie mishu114 (2 posturi - 1 recenzie) Concluzie: 2 taranci venite in Capitala, pusa pe japca si fast-fuck venite sa faca un ban cel mai probabil pt Sunwaves. Bai baieti, treziti-va! upnota10.jpg da, e foarte suspect tipul, fix 2 postari la ele 2, deci putem ignora. Sunt convins ca si de asta topicul nu a fost mutat la testate inca. Eu inteleg de la altii care au postat pe topic ca au fost, dar nu au lasat inca recenzia, ar fi util sa auzim si parerea lor. Daca nu ar fi scandalagii ca picon, mc hammer, xoxo, dolores, cerrone si alti de aceasi teapa poate am avea mai multe recenzii pe topice. 5
larisaaa Reputație: 6 Postat August 15, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat August 15, 2019 eu zis sa nu mai comentati atata si sa veniti sa incercati va garantez ca no sa aveti nimic de pierdut va pup
falcon60 Reputație: 460 Postat August 15, 2019 Postat August 15, 2019 asteptam cu mare interes recenzia lui picon ca el e mare ajutator de comunitate si se lauda cu cele mai multe recenzii pe forum 3
pidsadera Reputație: 41577 Postat August 15, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat August 15, 2019 Intreb doar, nu dau cu parul :)) : voi de unde stiti ca are sau nu "iubi" ?am zis in prima postare cine a ajutat-o, colega ei Evelinnnn 3
yonnamicuta Reputație: 4 Postat August 15, 2019 Postat August 15, 2019 am zis in prima postare cine a ajutat-o, colega ei Evelinnnn da danele, am anteles, aia an care ati dai tu drumu pentru cateva sute da euro
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum