Sari la conținut

Doritori gang Bang

Postări Recomandate

Postat

Baga si tu mai multe detalii

cuplu 40 ani , ea voluptoasa( nu grasa) 170 înălțime 70kg. Deschiși pt gang Bang .daca doresti alte detali întreabă și raspund
  • Oras:SIbiu
  • Oras:SIbiu
Postat

cuplu 40 ani , ea voluptoasa( nu grasa) 170 înălțime 70kg. Deschiși pt gang Bang .daca doresti alte detali întreabă și raspund

Vorba aia, o poza face cat 1000 de cuvinte. Majoritatea celor de aici probabil ar dori una-doua poza cu doamna/domnisoara in cauza. De asemenea, daca vreti sa fiti luati in serios, puteti oferi cateva detalii gen: cost (daca exista), unde se va desfasura actiunea, cate persoane cautati, daca exista vreun criteriu pentru persoanele cautate, ce oferiti in cadrul gangbang-ului (daca face oral/normal/anal). Si nu in ultimul rand, o modalitate de contact ;)

Postat

Cost nu exista, acțiunea se va desfășura in sibiu, locație proprie. Doamna face oral, normal, dubla penetrare vaginală ( anal nu face) ca și criterii de selecție se dorește a fi cu bun simt, drăguț ( vârsta nu contează) și bineînțeles sa fi dotat 19-21.se dorește 5-6 doritori la acțiune .

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

Cost nu exista, acțiunea se va desfășura in sibiu, locație proprie. Doamna face oral, normal, dubla penetrare vaginală ( anal nu face) ca și criterii de selecție se dorește a fi cu bun simt, drăguț ( vârsta nu contează) și bineînțeles sa fi dotat 19-21.se dorește 5-6 doritori la acțiune .

Salut... poate a fi ok să dai și o adresă de mail, pentru cei care vor să fie mai discreți :)

• Oras:Oriunde
  • Oras:Oriunde
Postat

O modalitate de contact?

Ideea cu grupul de whatsapp e foarte buna altfel e foarte greu de organizat. 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sunt interesat de detalii. 

Lasați o modalitate de contact.

Postat

Eu zic ca totul este doar un praf in ochi ...nu mai zice nimeni nimica de acest anunt ....ca na vorba aia vrem si noi sa stim cum s-a finalizat acel gang...daca s-a tinut...daca se ma tine..etc etc

• Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat

Pozele cu tipa asta apar pe " placere.ro " la un profil "marta 39" in Craiova ! Eu am trimis poze pe email , dar n-a mai raspuns nimeni nici ca da nici ca nu ! Asadar , si eu cred ca a fost doar o vrajeala !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...