coolandhotman Reputație: 1198 Postat Iulie 7, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 7, 2013 Bai sofisticatule..speram ca ai sa ma saluti si pe mine!
talibanu Reputație: 9766 Postat Iulie 7, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 7, 2013 Vezi ba nenea tzepos..plange lumea din cauza ta pe aici nu e ok...de cand s-au facut schimbari pe site nu mai esti asa simpatic ))))
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 8, 2013 Si eu va iubesc in primul rand pe voi.....si dupa aceea Constanta Gabriele,LIPITOAREOOOOOOOOOO.....pe unde coitzele mele umbli??? De cand esti movaliu ne cam sfidezi....sa-ti fie rusine obrazului Pe tine chiar ca nu te salut.......... Te rog sa nu te iei de fratele gabi da? Orice pana la gabi )) Invat pentru un examen. Ce sa fac daca nu mi-a placut scoala la tinerete...
talibanu Reputație: 9766 Postat Iulie 8, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 8, 2013 Haha...radeai de mine acum ceva timp..vezi...roata se invarte glumesc.
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 8, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 8, 2013 Si eu va iubesc in primul rand pe voi..... Bai sofisticatule..speram ca ai sa ma saluti si pe mine! Te salut nene cu mult respect in `VOI` ,cu siguranta ai fost introdus si tu....sau iti fug randurile??? Invat pentru un examen. Ce sa fac daca nu mi-a placut scoala la tinerete... Eu ti-am spus ca pizda iti va pune capac inavata,invata si iar invata....baga-ti-ai pula-n ea de pizda ca uite unde te-a adus................. Haha...radeai de mine acum ceva timp..vezi...roata se invarte glumesc.Radea bre...acum e stresul pe el cat marea....asa-i trebuie Gabriele,la ce inveti ma???...sa nu-mi zici ca la fizica,ca ma sinucid virtual,sa mor!(ce noutate ar fi,nu?) Hai ca va salut cu un incomensurabil respect!!! P.S cedez puncte de reputatie....daca stiti vreun doritor, astept PM
talibanu Reputație: 9766 Postat Iulie 8, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 8, 2013 nenea tzep..eu vreau dinalea cu minus...daca imi dai, dau o bere
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 8, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 8, 2013 nenea tzep..eu vreau dinalea cu minus...daca imi dai, dau o bere N-am frate d-alea...plm....am vrut sa dau si eu o singura data un minus,exact pe sectiune voastra si am dat tot plus din obisnuinta...am revenit dupa cu precizarile de rigoare Vorbeste cu Leonidas...el cu siguranta mai are rezerve de minusuri
talibanu Reputație: 9766 Postat Iulie 8, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 8, 2013 )) da, stiu ca e renumit..)))
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 8, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 8, 2013 )) da, stiu ca e renumit.. )))De unde stii...ai vazut filmul ``300``??? hau,hau,hau...........
talibanu Reputație: 9766 Postat Iulie 8, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 8, 2013 Nuuu ca ala e pt dinamovisti ) Apropo de caini, Stii bancu ala:Bula, tradu propozitia: pisica a cazut in apa si s-a inecat!Traducere a la bula: the cat, catapulted in water and no more miau miau Acum traduceti voi urmatoarea fraza: "pupaza zbarr pe dugheana..." Astept variante.
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Iulie 8, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 8, 2013 Talibane..ai inceput sa pregatesti pentru meci?
talibanu Reputație: 9766 Postat Iulie 8, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 8, 2013 daaaaaa...deja le "urez de bine" dinamovistilor
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 9, 2013 Te salut nene cu mult respect in `VOI` ,cu siguranta ai fost introdus si tu....sau iti fug randurile??? Eu ti-am spus ca pizda iti va pune capac inavata,invata si iar invata....baga-ti-ai pula-n ea de pizda ca uite unde te-a adus................. Radea bre...acum e stresul pe el cat marea....asa-i trebuie Gabriele,la ce inveti ma???...sa nu-mi zici ca la fizica,ca ma sinucid virtual,sa mor!(ce noutate ar fi,nu?) Hai ca va salut cu un incomensurabil respect!!! P.S cedez puncte de reputatie....daca stiti vreun doritor, astept PM Nu nene, nu la fizica. Invat despre piata valutara internationala si modalitatile de influentare a ei.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 9, 2013 Nuuu ca ala e pt dinamovisti ) Apropo de caini, Stii bancu ala:Bula, tradu propozitia: pisica a cazut in apa si s-a inecat!Traducere a la bula: the cat, catapulted in water and no more miau miau Acum traduceti voi urmatoarea fraza: "pupaza zbarr pe dugheana..."Astept variante. The pupu thebarr at dugheanated merge?
talibanu Reputație: 9766 Postat Iulie 9, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 9, 2013 Vezi de ce picai bacu la engleza dca dadeai anul asta?))
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 9, 2013 Fratioare asta este engleza de Yorkshire
bigboy20 Reputație: 158 Postat Iulie 9, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 9, 2013 The pupu thebarr at dugheanated merge? gabriele in ce limba ai scris ? ) SCz acum am vazut ca e englea de yorkshire
talibanu Reputație: 9766 Postat Iulie 9, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 9, 2013 De yorkshire terrier poate :)
nicolae32 Reputație: 192 Postat Iulie 9, 2013 Oras:craiova Oras:craiova Postat Iulie 9, 2013 Salutare baieti! m-am intors in tara, care mai e treaba?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 9, 2013 De yorkshire terrier poate :) De yorkshire-red bull - terrier P.S. Bine ai revenit Kostachis !!! Te asteptam sa ne spui cum a fost in indepartata Asie. Poate ai si neste povestiri interesante cu fete de pe acolo.
nicolae32 Reputație: 192 Postat Iulie 10, 2013 Oras:craiova Oras:craiova Postat Iulie 10, 2013 Mersi frumos nenea Gabriel! Am sa scriu despre intamplarile petrecute in curand.
larisssa Reputație: 8905 Postat Noiembrie 21, 2020 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Noiembrie 21, 2020 După o replica a lui ssimeon simpla, acida și prea adevărată, am căutat topicul asta.Luați, cititi,și veți afla că nu ați inventat voi roata. Nici nu e NEAPARAT necesar să o fi imventat-o , uneori bunul - simț, nivelul intelectual și simțul umorului cizelat te pot ridica mult deasupra inventatorului de drept.
ssimeon Reputație: 403 Postat Noiembrie 21, 2020 Oras:Navodari Oras:Navodari Postat Noiembrie 21, 2020 După o replica a lui ssimeon simpla, acida și prea adevărată, am căutat topicul asta.Luați, cititi,și veți afla că nu ați inventat voi roata. Nici nu e NEAPARAT necesar să o fi imventat-o , uneori bunul - simț, nivelul intelectual și simțul umorului cizelat te pot ridica mult deasupra inventatorului de drept.Ia uite cine ma caracterizeaza in toata purritatea mea de baietan nevinovat! Bravo, Larisok, ca intelegi ce postez!Majoritatea covarsitoare n-au cum!☺
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum