japita_ta Reputație: 18 Postat August 22, 2019 Postat August 22, 2019 Tu cine ești, mă, să-i interizici să scrie pe aici? Nu are și el dreptul pe care îl aii tu și alții de teapa ta, de a abera? Cine ești tu și armata de strânsură care vreți să faceți legea pe forum, care vă năpustiți ca niște hiene turbate pe oricine este de altă părere ca voi? Ăsta are zece clase peste tine, că se luptă singur cu "dujmanii" - printre care și cu mine, nu latră ca lupii în haită. P.S. Nu da din coadă, ți-am dat punct dintr-o eroare de manevrare, mi-a alunecat degetul pe ecranul telefonului! 5
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 22, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat August 22, 2019 Victorase vorbesti despre tine, nu ? =)))) . Sa cauti aliante cu un agresor si hartuitor spune totul despre tine Dinca :x 4
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 22, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 22, 2019 Culmea imi lua mie apararea ca zero_tolerance ma facuse ou si otet in postarea lui :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :slap2Dar cunosc individul asa ca nu ma stresez f tare in privinta lui..Ma lupt singur cu dusmanii =))))) Eu n-am asa ceva nici aici nici nicaieri 3
picon Reputație: 1046 Postat August 22, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 22, 2019 Mai respirați, mă, să nu vă sufocați dreaq! Nu iau apărarea nimănui, vorbeam de principii, dar nu știți voi ce sunt alea. 1 6
japita_ta Reputație: 18 Postat August 22, 2019 Autor Postat August 22, 2019 Mai respirați, mă, să nu vă sufocați dreaq! Nu iau apărarea nimănui, vorbeam de principii, dar nu știți voi ce sunt alea.ce principii ? nu ai nici un principiu si esti pus numai pe scandal 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 22, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 22, 2019 ce principii ? nu ai nici un principiu si esti pus numai pe scandal Lasa ma ca ne invata el cum e cu principiile :)) 2
picon Reputație: 1046 Postat August 22, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 22, 2019 Respirați, am zis! 1 5
japita_ta Reputație: 18 Postat August 22, 2019 Autor Postat August 22, 2019 da, principii, bravo :laugh2 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 22, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 22, 2019 Respirați, am zis! In prezenta ta nu se poate ar insemna sa ne terminam ficatu cu buna stinta ;) 2
picon Reputație: 1046 Postat August 22, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 22, 2019 In prezenta ta nu se poate ar insemna sa ne terminam ficatu cu buna stinta ;)Condoleanțe! 1 5
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 22, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 22, 2019 Condoleanțe! Sper sa auzi de ele cat mai des in viata asta 1
coco dick Reputație: 224 Postat August 22, 2019 Postat August 22, 2019 Sper sa auzi de ele cat mai des in viata asta lasa-l frate ca e un dobitoc cu principii, ai vazut si tu ? :laugh2 1
picon Reputație: 1046 Postat August 22, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 22, 2019 Sper sa auzi de ele cat mai des in viata asta Oamenii mai și mor, așa că auzi și asta, o mai spui și tu, că deh ... Ai vrut tu să faci "un spirit de glumă cu caracter hazliu", dar ca de obicei, nu ți-a ieșit. 1 5
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 22, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 22, 2019 Oamenii mai și mor, așa că auzi și asta, o mai spui și tu, că deh ... Ai vrut tu să faci "un spirit de glumă cu caracter hazliu", dar ca de obicei, nu ți-a ieșit. Cu astia ca tine nu prea am glume din pacate ia afirmatia asa cum e de fapt ;) Nu mai incerca sa nuantezi ca oricum din ce am citit pe aici mare lucru pe lumea asta nu mai ai 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 22, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 22, 2019 lasa-l frate ca e un dobitoc cu principii, ai vazut si tu ? :laugh2 E nevoie si de ele nu ? :laugh2 1
coco dick Reputație: 224 Postat August 22, 2019 Postat August 22, 2019 E nevoie si de ele nu ? :laugh2 e un mos vaduv care isi asteapta sfarsitul, el inca crede ca mai pune cineva botul la cretinismele unui nou DInca 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 22, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 22, 2019 e un mos vaduv care isi asteapta sfarsitul, el inca crede ca mai pune cineva botul la cretinismele unui nou DInca Ceva noutati ? Stiu demult detaliile asteaNoutati adica lucruri care nu implice etatea si starea civila
picon Reputație: 1046 Postat August 22, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 22, 2019 Cu astia ca tine nu prea am glume din pacate ia afirmatia asa cum e de fapt ;) Nu mai incerca sa nuantezi ca oricum din ce am citit pe aici mare lucru pe lumea asta nu mai ai Malone, nu e vorba de nuanțare! Oricum, tu nu poți face glume, pentru că nu te duce. Tu te scremi să fii spiritual, dar nu reușești să emiți decât fâsuri răsuflate. Iar ce mai am (și am destule), sau nu pe lumea asta, nu e treaba ta, nu e treaba nimănui. Băiete, din ăștia ca tine am halit cu fulgi cu tot, un vagon de tren! Stai pe coițele tale, că se trage!Hai, că te-am băgat prea mult în seamă! Bye! 1 6
coco dick Reputație: 224 Postat August 22, 2019 Postat August 22, 2019 Ceva noutati ? Stiu demult detaliile asteaNoutati adica lucruri care nu implice etatea si starea civila intreaba-l pe el cum saptamana trecuta a bruscat pe doamna acea blonda de pe Unirii pentru ca nu l-a bagat in seama si a fost nevoie de interventia comunitarilor 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 22, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 22, 2019 Malone, nu e vorba de nuanțare! Oricum, tu nu poți face glume, pentru că nu te duce. Tu te scremi să fii spiritual, dar nu reușești să emiți decât fâsuri răsuflate. Iar ce mai am (și am destule), sau nu pe lumea asta, nu e treaba ta, nu e treaba nimănui.Băiete, din ăștia ca tine am halit cu fulgi cu tot, un vagon de tren! Stai pe coițele tale, că se trage!Hai, că te-am băgat prea mult în seamă! Bye! Da ma da nu mai hali atat lasa si altora ca ti se apleaca :laugh2 :laugh2 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 22, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 22, 2019 intreaba-l pe el cum saptamana trecuta a bruscat pe doamna acea blonda de pe Unirii pentru ca nu l-a bagat in seama si a fost nevoie de interventia comunitarilor Gluma sau ...? 2
picon Reputație: 1046 Postat August 22, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 22, 2019 intreaba-l pe el cum saptamana trecuta a bruscat pe doamna acea blonda de pe Unirii pentru ca nu l-a bagat in seama si a fost nevoie de interventia comunitarilorErai tu și erai travestit. Nu-mi plac bulanii. 1 6
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 22, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 22, 2019 nu Zi sa ti povesteasca cum ia dat Amada cu o statueta in cap =)) 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum