SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 8, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 8, 2013 http://www.anl.ro/ro/locuinte-pentru-tineri/Da` avansu`...avansu`...de unde avansu` bre??? http://www.youtube.com/watch?v=jr--yggRoRI http://www.youtube.com/watch?v=szb8K9gdZr8 wooooooow
opmi Reputație: 26 Postat Iulie 8, 2013 Postat Iulie 8, 2013 E nevoie de avans pt chirie? :350x Cred ca nici atunci nu se dadeau 'in proprietate' fara bani. E adevarat ca erau mai mici chiriile dar asta-i alta discutie si am dat-o in imobiliare pe un site cu alt specific.
cpt.picard Reputație: 777 Postat Iulie 8, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 8, 2013 Era o vreme cand:Stateam la cozi la paine, lapte, carne, butelii, etc. .Stateam pe intuneric ca deh se oprea lumina.Aveam rece in casa chiar daca afara era iarna.Cand nu-ti puteai exprima personalitatea.Cant trebuia sa asculti de secretarul de partid chiar daca era un analfabet si tu aveai o facultate.Cand au murit mii sau zeci de mii de femei pentru ca era interzisa intreruperea de sarcina.Cand vecinul te para la securitate ca ai vandut o pereche de bluejeans.Cand localurile se inchideau la ora 22:00.Cand ne uitam pe bulgari la StudioX.Cand la tv aveam 2 ore de program si acelea cu ciuruitul. Vreti sa continui !?Unele dintre aceste lucruri nu s-au schimbat. Sunt romani care nu au ce manca, dorm in bordeie fara curent electric si fara caldura. Ard copii de vii in maternitati, ai televiziune din belsug si te prosteste. Vreti sa continui!? Si nu mai e partidul unic la putere. Nu regret vremea lu' ceasca, dar constat ca lucrurile bune de atunci au fost inlocuite de lucrurile bune de acum iar lucrurile rele de atunci au fost inlocuite de lucrurile rele de acum. NIMIC NOU SUB SOARE.
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 8, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 8, 2013 Capitane Picard, majoritatea celor ce n-au ce manca, nu stiu ce e aia scoala...scoala minimala, sunt aceia care la inundatii stau si beau la carciuma in timp ce altii inalta diguri sa le salveze bunurile si viata, sunt aceeia ce prefer sa frece menta pe marginea santului cu ochii dupe ceva de furat,in loc sa dea la sapa pentru 50 lei/zi+ mancare,beutura si tigari (un profesor de scoala generala castiga cam tot atata pe zi), sunt aceia care prefer sa toarne o tarla de ploduri pentru alocatia pe care o dau pe pileala...Suntem o natie bolnava, din pacate, indisciplinata, superficiala, excesiv de hedonista,chiar daca nu stim sa gustam placerea asa cum ar trebui, suntem o natie conflictuala si cred eu, nevrotica. Asa am fost si inainte de '90, numai ca nu aveam sau ne era frica, prea frica sa reactionam. Poate totusi eram mai "asezati" ca acum, cand nu stim ce sa facem cu ce am obtinut. Am luat de afara drogurile si nu seriozitatea, distractiile si nu munca, can-canul si nu profunzimea...am luat prea mult din ce rau si prea putin din ce bun. Fiecare generatie este in conflict cu cea anterioara si e normal sa fie asa. Fiecare generatie cauta sa-si fructifice atuurile. Nu trebuie sa-i "desfiintam" pe cei tineri ci noi, cei mature, sa-i indrumam cu grija si rabdare. Am cunoscut tineri stralucitori; o sa va mirati, nu sunt chiar putini. Am cunoscut si lichele, mult mai multi decat cei buni. Noi, am fost generatia "cu cheia de gat" pentru ca nici parintii nostril nu aveau cu mult mai mult timp decat noi, cu copii nostril. Ne-au educat niste oameni minunati - parintii nostril,( pe care cu atata nesimtire ni-i injura unii) si, mai tarziu dascalii, la fel de prost platiti si atunci, ca si acum. Copiii nostril sunt asa cum ii crestem noi,parinti,dascali, colegi de munca sau sefi. Sunt oglinda noastra, rezultatul muncii noastre.. Sa udam cu grija aceste flori - copiii si tinerii nostril, sa plivim cu grija buruienile ce cresc pe langa ei, sa-i ferim de grindina si vant, dar sa-i invatam respectful,munca, seriozitatea,bunul simt. Si da...sa-i invatam sa si futa...pentru ca si asta se invata, pana laurma! Nu mai aruncati cu pietre, pentru ca si voi ati fost ca ei!
Sexything Reputație: 11039 Postat Iulie 8, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Iulie 8, 2013 Poate ca eu nu am prins generatia lui Ceausescu si acele vremuri,insa ma indentific cu acea generatie.Imi aduc aminte din ce imi povesteau parintii mei despre acele vremuri.Cateva lucruri voi insira mai jos:-Atunci:erau doar facultati de stat si 20 de copii pe un loc,iar cei care reuseau la admitere,erau inteligenti.-Acum: Sute de facultati private,care produc,in marea lor majoritate,oameni care nu au nici cea mai mica idee ce au studiat in acei 4 ani. -Atunci: Erau carti si se si citeau de catre copii.Rezultatul: mama mea si acum poate sa imi spuna orice poezie,a oricarui poet studiat la scoala si liceu.-Acum: Oare au copii idee la ce folosesc cartile? M-as mira.La ce sa mai citeasca,cand orice eseu il poti downloada,fara a mai fi nevoie sa isi bata ei capsorul de pe umeri.Au nevoie de timp pentru Facebook si alte retele de socializare infecte. -Atunci: In momentul cand iti intemeiai o familie,statul iti dadea apartament,pe care il cumparai daca doreai,in rate.Rate modice.Orice familie normala avea acoperis deasupra capului.- Acum: Iti achizitionezi apartament cu Prima Casa si te gandesti daca vei mai trai cei 20-25 de ani,necesari pentru a-l achita.Sa nu mai povestesc de rate,care iti sunt jumatate din leafa. -Atunci: Erau celebrele Pick-up-uri si Magnetofoane,iar in fiecare seara era auditie din muzica cantaretilor romani de calitate.-Acum: Mai exista muzica?Cu siguranta mormaielile cantate de frumuseti gen Alexandra Stan si Inna nu sunt altceva decat scuturaturi,cum obisnuia sa spuna mama. -Atunci: Da,mancarea era pe cartela,iar de multe ori se statea la cozi interminabile.Mancarea putina,de altfel.Trebuia sa ai ceva pile pentru a cumpara carne,insa atunci cand prindeai,puteai sa iti cumperi,ca era ieftina. -Acum: Se strica mancarea pe rafturi.Avem de toate,bani sa fie.Si cum sa fie cand bietii pensionari au pensii de 600 lei,dupa 40 de ani de munca? Poate ca nu am prins vremurile acelea,insa am convingerea ca m-as fi integrat mult mai bine in acea perioada. Acum,ma minunez de cata prostie zace in scoli,de cati inculti au diploma de Master la Spiru Haret,iar asta ma face sa mai iau cate o carte si sa o citesc. Cu toate ca nu este de istorie,geografie sau Sandra Brown.Orice carte,doar sa nu imi las creierul sa se atrofieze si sa ajung si eu o inculta.Sa nu mai povestesc de cei care au luptat la Revolutie,pentru libertate si democratie.Daca ar fi stiut ce ajunge tara noastra,poate se mai gandeau daca merita sa isi dea viata pentru asta sau nu.Multumesc lor pentru ca ne-au dat noua,generatia urmatoare,libertate de exprimare si de cuvant. Libertate de care marea majoritate nu stie sa profite acum. P.S. O mica precizare.Atunci profesorii erau profesori.Nu e doar vina copiilor faptul ca,atunci cand ies de pe bancile scolii,nu au habar despre ceea ce au studiat.Si profesorii,cei tineri,sunt multi care au terminat la privat, iar de multe ori nici ei nu isi cunosc materia pe care o predau.Atunci ce asteptari sa fie de la tineri,atata timp cat nu au de la cine invata?
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Iulie 8, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 8, 2013 @sexything
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Iulie 8, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 8, 2013 @picon
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Iulie 8, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 8, 2013 Politiciana sexy, care a picat examenul de bacalaureat 2013, pe care l-a susţinut acum, la 29 de ani, dezvaluie ce nota a obţinut.http://www.libertatea.ro/typo3temp/pics/anca-carcu1111_96ebafdfd0.jpg Anca Cârcu, fosta prm-istă, devenită celebră după ce s-a ciondănit cu Gigi Becali şi cu Vadim Tudor, a picat bac-ul în vară şi vrea să îl susţiună din nou în toamnă. Bruneta cu sâni mari a obţinut nota 2 la matematică, 3 la fizică şi un 6 la limba română. "Îmi pare rău că am fost proastă şi nu m-am pus cu burta pe carte, sa trec acest examen important din viaţa mea. M-am ocupat mai mult de Vadim, decât de viitorul meu. Se vede că politica nu face cea mai bună casă cu învăţătura. În toamnă, nu o să îi mai dau satisfacţie fostului preşedinte PRM şi o să iau cele două probe la care am picat,..matematică şi fizică" Coolandhotman: Cetateana are o dubla calitate oficiala: alegatoare si aleasa. Din pacate in niciuna nu are nevoie de vreo diploma... regula general valabila la politicienii romani!
Sexything Reputație: 11039 Postat Iulie 8, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Iulie 8, 2013 Si uite de catre cine e condusa tara noastra.Ce politicieni avem."M-am ocupat mai mult de Vadim."- Pai intre 2 numere nu putea sa faca un logaritm,o functie,vreo teorema? :slap2
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Iulie 8, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 8, 2013 Bunicica, nu?http://img1.rasunetul.ro/cdn/farfuture/W7XoB_COzS9YKO5cnU7ValEAU8JqgJUoqos6EkBNonE/mtime:1359124593/sites/default/files/articole/2012/12/61243989.jpg http://1.bp.blogspot.com/-LANTGtviWVY/UQoeC8zTnMI/AAAAAAAALms/vLMYSoHx3us/s1600/poze+anca+carcu+facebook+blog+vedete.JPG http://assets.sport.ro/assets/protv/2013/02/11/image_galleries/30676/sexy-politiciana-cu-cupa-105-la-ambitie-care-si-a-inceput-cariera-la-pagina-5-am-crezut-in-frumuseste_3.jpg
Administrator pisicuts Reputație: 114594 Postat Iulie 8, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 8, 2013 Inca o tura de poze. E stiut ca in politica inteligenta nu e un atuu. Propun sa o iertam pentru sanii ei de nota 10!!
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 8, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iulie 8, 2013 -Atunci:erau doar facultati de stat si 20 de copii pe un loc,iar cei care reuseau la admitere,erau inteligenti.-Acum: Sute de facultati private,care produc,in marea lor majoritate,oameni care nu au nici cea mai mica idee ce au studiat in acei 4 ani.Si atunci multi ajungeau pe pile pe locurile de la facultate -Atunci: Erau carti si se si citeau de catre copii.Rezultatul: mama mea si acum poate sa imi spuna orice poezie,a oricarui poet studiat la scoala si liceu.-Acum: Oare au copii idee la ce folosesc cartile? M-as mira.La ce sa mai citeasca,cand orice eseu il poti downloada,fara a mai fi nevoie sa isi bata ei capsorul de pe umeri.Au nevoie de timp pentru Facebook si alte retele de socializare infecte.Tehnologia avanseaza, lumea devine din ce in ce mai tehnic, asa sunt timpurile -Atunci: In momentul cand iti intemeiai o familie,statul iti dadea apartament,pe care il cumparai daca doreai,in rate.Rate modice.Orice familie normala avea acoperis deasupra capului.- Acum: Iti achizitionezi apartament cu Prima Casa si te gandesti daca vei mai trai cei 20-25 de ani,necesari pentru a-l achita.Sa nu mai povestesc de rate,care iti sunt jumatate din leafa.Atunci, daca aveai o casa frumoasa statul iti confisca si primeai o cutie de beton in loc -Atunci: Erau celebrele Pick-up-uri si Magnetofoane,iar in fiecare seara era auditie din muzica cantaretilor romani de calitate.-Acum: Mai exista muzica?Cu siguranta mormaielile cantate de frumuseti gen Alexandra Stan si Inna nu sunt altceva decat scuturaturi,cum obisnuia sa spuna mama.Atunci in afara de muzica romaneasca altceva nici nu ascultai, era greu accesul la altceva... m-au saturat atunci de muzica romaneasca in asa hal , ca acum nu imi mai face palcere sa aud -Atunci: Da,mancarea era pe cartela,iar de multe ori se statea la cozi interminabile.Mancarea putina,de altfel.Trebuia sa ai ceva pile pentru a cumpara carne,insa atunci cand prindeai,puteai sa iti cumperi,ca era ieftina. -Acum: Se strica mancarea pe rafturi.Avem de toate,bani sa fie.Si cum sa fie cand bietii pensionari au pensii de 600 lei,dupa 40 de ani de munca?Eu imi aduc aminte cum era fara mancare, tu?Apropo, folosesti absorbante sau vata medicinala sau tampon. Afla asa de la mine, ca pe vremuri in tara aveai dreptul; doar la vata, si aia la cota (insuficienta evident) Iti propun sa incerci senzatia, e ceva sublim P.S. O mica precizare.Atunci profesorii erau profesori.Nu e doar vina copiilor faptul ca,atunci cand ies de pe bancile scolii,nu au habar despre ceea ce au studiat.Si profesorii,cei tineri,sunt multi care au terminat la privat, iar de multe ori nici ei nu isi cunosc materia pe care o predau.Atunci ce asteptari sa fie de la tineri,atata timp cat nu au de la cine invata?Ps.. problemele cele mai mari sunt cu profesorii , care au ramas inca din comunism, trait, vazut
Sexything Reputație: 11039 Postat Iulie 8, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Iulie 8, 2013 Cassy,am precizat la inceput ca eu nu am prins vremurile acelea.Nu incercam sa ridic in slavi comunismul,departe de mine gandul acesta. Insa oamenii intotdeauna dramatizeaza referitor la perioada aceea.De parca era Iadul pe Pamant.Eu consider ca,desi avem tehnologie,nu este utilizata cum trebuie.In special de tineri.Eu am avut ocazia ca am profesori din acea perioada si chiar am invatat fiecare materie.Pentru ca avea cine sa ma invete.Consider ca de atunci si pana acum,Romania a involuat,nu a evoluat.Nici macar nu a stagnat.Fara mancare? Am convingerea ca nu murea nimeni de foame atunci. Ca nu existau Chipsuri,Coca Cola,Fast-Food si alte shit-uri care sunt acum? Pe buna dreptate.Bunicul meu a trait 90 de ani si a prins si al doilea Razboi Mondial. Si a trait atat fara mancarea delicioasa de acum.Nici macar rosiile nu mai sunt sanatoase in ziua de astazi.As si preferat mancare putina,insa sanatoasa,decat multa,insa nimic sanatos si calitativ.
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 8, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iulie 8, 2013 Copii din orfelinate, bolnavii mentali cam mureau de foame pe atunci, dar cine sa stie de astea?
Sexything Reputație: 11039 Postat Iulie 8, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Iulie 8, 2013 Pai...acum nu e la fel? Se ocupa cineva de copii din orfelinate?Am convingerea ca acum sunt mult mai multi copii in orfelinate decat atunci.De ce? Deoarece parintii,inconstienti in momentul procreeri,nu au posibilitatea sa ii creasca.Multi copii nu frecventeaza scoala in ziua de astazi tot din acelasi motiv.Parintii nu au posibilitati financiare.Insa atunci erai obligat sa faci 10 clase.
oly123 Reputație: 178 Postat Iulie 8, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Postat Iulie 8, 2013 Acum avem nimfomane.com Daca plangeti dupa ce aveam inainte...@ancuta- tocmai pentru a avea democratie au murrit oamenii la revolutie.Adica ce au americanii...adica : Atunci:erau doar facultati de stat si 20 de copii pe un loc,iar cei care reuseau la admitere,erau inteligenti.-Acum: Sute de facultati private,care produc,in marea lor majoritate,oameni care nu au nici cea mai mica idee ce au studiat in acei 4 ani. -Atunci: Erau carti si se si citeau de catre copii.Rezultatul: mama mea si acum poate sa imi spuna orice poezie,a oricarui poet studiat la scoala si liceu.-Acum: Oare au copii idee la ce folosesc cartile? M-as mira.La ce sa mai citeasca,cand orice eseu il poti downloada,fara a mai fi nevoie sa isi bata ei capsorul de pe umeri.Au nevoie de timp pentru Facebook si alte retele de socializare infecte. -Atunci: In momentul cand iti intemeiai o familie,statul iti dadea apartament,pe care il cumparai daca doreai,in rate.Rate modice.Orice familie normala avea acoperis deasupra capului.- Acum: Iti achizitionezi apartament cu Prima Casa si te gandesti daca vei mai trai cei 20-25 de ani,necesari pentru a-l achita.Sa nu mai povestesc de rate,care iti sunt jumatate din leafa. -Atunci: Erau celebrele Pick-up-uri si Magnetofoane,iar in fiecare seara era auditie din muzica cantaretilor romani de calitate.-Acum: Mai exista muzica?Cu siguranta mormaielile cantate de frumuseti gen Alexandra Stan si Inna nu sunt altceva decat scuturaturi,cum obisnuia sa spuna mama. -Atunci: Da,mancarea era pe cartela,iar de multe ori se statea la cozi interminabile.Mancarea putina,de altfel.Trebuia sa ai ceva pile pentru a cumpara carne,insa atunci cand prindeai,puteai sa iti cumperi,ca era ieftina.-Acum: Se strica mancarea pe rafturi.Avem de toate,bani sa fie.Si cum sa fie cand bietii pensionari au pensii de 600 lei,dupa 40 de ani de munca? Exact pentru ce spui tu am luptat noi la revolutie.dar pentru voi este greu de inteles.Aveam 19 ani ,eram in armata ...dar voiam cu orice pretz ca ceausescu sa plece si sa avem tot ce tu crezi ca era mai bine. Asta este democratia. Bogati...saraci...prosti...destepti...sanatosi...bolnavi...nebuni...corupti...prostitutie...mita....televiziune...manipulare...mai as scrie dar a facut nevasta-mea clatite si nu le pot refuza calde...umplute cu gem de capsuni sau cu gem de caise...
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 8, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iulie 8, 2013 Pai...acum nu e la fel? Se ocupa cineva de copii din orfelinate?Am convingerea ca acum sunt mult mai multi copii in orfelinate decat atunci.De ce? Deoarece parintii,inconstienti in momentul procreeri,nu au posibilitatea sa ii creasca.Multi copii nu frecventeaza scoala in ziua de astazi tot din acelasi motiv.Parintii nu au posibilitati financiare.Insa atunci erai obligat sa faci 10 clase.Crezi gresit daca esti convinsa , ca atunci facea toata lumea scoala.. dovada parintii analfabeti de zi.. exemple sunt destule. Si la fel.. nu cred ca acum sunt mai multi copii in plasament decat atunci, cand nu aveai nici o metoda civilizata de contraceptie la indemana.
Sexything Reputație: 11039 Postat Iulie 8, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Iulie 8, 2013 Nu-mi fa pofta de clatite acum. Eu spuneam ca majoritatea oamenilor vad doar aspectele negative din acea perioada.Si stau si ma intreb cum de China este cea mai evoluata tara,cu toate ca sunt in comunism? Se poate evolutie si fara democratie.Ei nu au internet? Nu au tampoane? Chiar daca eram si acum in comunism,astea veneau pe parcurs.Aici voi incheia argumentarile. Eu am auzit si de bine,nu doar de rau.Asta era scopul postarilor mele.
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Iulie 8, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 8, 2013 ia de vezi! Formatorii de opinie!http://www.contributors.ro/wp-content/uploads/2010/08/logo.jpgCauta in site Dacă ceasul nu-i stricat, nu-l tot da la reparat!Petru Dumitriu iulie 8, 2013 Deocamdata nu sunt comentarii 100 Vizualizarihttp://www.contributors.ro/wp-content/uploads/userphoto/petru-dumitriu.jpgÎntr-o epocă a revoluțiilor cu aromă de iasomie sau de portocale, ori dintr-astea mai noi, digitale, care încep cu software de twitter și facebook și continuă cu hardware de tancuri și mitraliere, poporul elvețian cel fericit[1] nu vrea în ruptul capului să facă și el o revoluție. Nici măcar prin vot. Ca să nu mai ... citeste tot articolul Cristian Preda, dupa suspendare : « Eu sunt un moderat care nu poate fi domesticit. » (exclusivitate)Alin Fumurescu iulie 8, 2013 19 comentarii 2,005 Vizualizarihttp://www.contributors.ro/wp-content/uploads/userphoto/alin-fumurescu.jpgAcum sunt liber, am trei optiuni. Inca nu se cunoaste modalitatea de stabilire a candidatilor la europarlamentare. Propunerea mea a fost respinsa. Coordonarea reformistilor a fost mult exagerata. Catalin Predoiu a anuntat ca vrea “sa ia” partidul. Poate că lipsa de experiență duce PDL la progres. Am discutat si cu Boc si cu Basescu. Clivajul ... citeste tot articolul Inaltimile suverane: Hannah Arendt, amor mundi si catastrofele secolului XXVladimir Tismaneanu iulie 7, 2013 7 comentarii 850 Vizualizarihttp://www.contributors.ro/wp-content/uploads/userphoto/vladimir-tismaneanu.jpgCum poti ramane uman in timpuri intunecate? Cum si de ce se petrece dezumanizarea? Reactia mea la filmul despre Hannah Arendt in regia Margarethei von Trotta, cu Barbara Sukowa in rolul principal, este ca, in pofida imenselor dificultati de a traduce drama ideilor in limbaj cinematografic, regizoarea a reusit acest lucru. Filmul capteaza mizele marilor ... citeste tot articolul Islam politic si jihad, de la Muhammad la Usama bin Laden (A treia parte). De la Salafiyya la JihadCatalin Gombos iulie 7, 2013 6 comentarii 886 Vizualizarihttp://www.contributors.ro/wp-content/uploads/userphoto/catalin-gombos.jpgÎnceputurile doctrinei jihadiștilor de astăzi pot fi găsite la gânditori care, în secolele XVIII și XIX, în Arabia și în Egipt, au lansat curente de gândire care promovau revenirea la valorile de bază ale Islamului și puneau accentul pe jihadul mare – devenirea interioară a musulmanilor. În secolul XX, adepți ai acelor curente de gândire au pus, în Egipt și în Pakistan, bazele islamismului, care îmbrățișează acțiunea politică drept o cale prin care poate fi atins obiectivul revenirii la statul ideal format de Muhammad. Ce prostii văd românii din străinătate la televizorBrindusa Armanca iulie 7, 2013 10 comentarii 1,523 Vizualizarihttp://www.contributors.ro/wp-content/uploads/userphoto/brindusa-armanca.jpgBotezați oficial ”românii de pretutindeni” inclusiv pe site-ul oficial al MAE, concetățenii noștri stabiliți sau aflați temporar în străinătate au la dispoziție câteva programe TV internaționale în limba română dedicate diasporei. Nu punem la socoteală canalele online posibil de accesat pe Internet sau pachetele oferite pe satelit de diverse companii, care multiplică oferta. Dacă însă ... citeste tot articolul Bacul lui Reforma împaratAdriana Gorga iulie 5, 2013 92 comentarii 2,350 Vizualizarihttp://www.contributors.ro/wp-content/uploads/userphoto/adriana-gorga.jpgAlt bacalaureat, alt liceu, alt ucenic si alt membru de comisie cu experienta. “Doar n-ai sa le tai aripile de la inceputul examenului. Iti dai seama, le distrugi tot viitorul, daca-i pici, s-a terminat cu ei. Au pierdut un an. Ca la facultate se ocupa tot ce-i mai bun din vara. Trebuie sa stea, saracii, ... citeste tot articolul Acceptarea internaţională a loviturii de stat din Egipt: O eroare cu consecinţe pe termen lungValentin Naumescu iulie 5, 2013 58 comentarii 3,009 Vizualizarihttp://www.contributors.ro/wp-content/uploads/userphoto/valentin-naumescu.jpgGuvernarea islamistă a Frăţiei Musulmane, în Egipt, începuse să se erodeze, în principal datorită nepriceperii, abuzurilor, amatorismului şi lipsei de performanţe economice ale puterii investite după alegerile din iunie 2012. Scriam, pe 6 februarie a.c., chiar pe această platformă, articolul: Egipt, Tahrir Square: „Primăvara eternă”. Spre o tranziţie de douăzeci de ani? în care spuneam ... citeste tot articolul Despre elite, mediocri și exploatareVirgil Iordache iulie 5, 2013 22 comentarii 1,592 Vizualizarihttp://www.contributors.ro/wp-content/uploads/userphoto/virgil-iordache.jpgÎn sistemele totalitare de dreapta sau de stânga are loc o exploatare a elitelor de către masele de mediocri. Idealiștii care cred în valorile sistemului sunt treptat înlocuiți de mediocri lipsiți de scrupule care susțin sistemul prin diverse crime și abuzuri (fără ei sistemul ar cădea), iar pe elite le țin de fațadă, pentru imagine, ... citeste tot articolul Tezaur folcloric sau despre identitatea naţională şi Institutul Cultural RomânIoan Stanomir iulie 5, 2013 3 comentarii 776 Vizualizarihttp://www.contributors.ro/wp-content/uploads/userphoto/ioan-stanomir.jpgDeparte de a fi întâmplătoare, campania de presă şi de ură ce a culminat, în vara anului 2012, cu decapitarea legislativă a ICR şi cu îndepărtarea lui Horia Roman Patapievici, Mircea Mihăieş şi Tania Radu a reprezentat forma cea mai articulată şi virulentă a unei viziuni despre cultură şi identitate naţională. Majoritatea social-liberală responsabilă pentru ... citeste tot articolul O democraţie eşuată (1) – Unde a greşit Mohamed Morsi?Theophyle iulie 4, 2013 38 comentarii 2,421 Vizualizarihttp://www.contributors.ro/wp-content/uploads/userphoto/teophyle.jpgAm urmarit evenimentele din Egipt incepand cu data de 27 ianuarie 2011 si pana la deznodamantul “democratic” de la sfarsitul acelui an. Am publicat aprope 20 de articole legate de acest subiect, 15 dintre aceste articole au fost publicate pe blogul Politeia Veche si preluate de Contributors / Hotnews. Astazi, dupa o perioada de aproape ... citeste tot articolul 2014-2020 spre un nou dezastru al absorbției fondurilor europene? (A doua parte)Gratian Mihailescu iulie 4, 2013 1 comentariu 473 Vizualizarihttp://www.contributors.ro/wp-content/uploads/userphoto/gratian-mihailescu.jpgAnaliza de față trage un semnal de alarmă asupra situației periculoase în care se află România în perspectiva viitoarei perioade financiare 2014-2020. În prima parte am vorbit despre avertizările Comisiei Europene privind blocarea unor PO (POST și POSCCE), și asta după puținul timp de când Bruxellul a reluat plățile spre București. Tot în prima parte ...citeste tot articolul Deconstrucția moțiunii de cenzură constructive Antonescu/PîrvulescuMiron Damian iulie 4, 2013 6 comentarii 1,266 Vizualizarihttp://www.contributors.ro/wp-content/uploads/userphoto/miron-damian.pngI. Un detaliu greu de sesizat Am revăzut știrea Digi24 privind avizarea proiectului de revizuire a Constituției de către Consiliul Legislativ. E acolo un fragment care începe așa ”Juriștii se leagă și de un detaliu destul de greu de sesizat…”. Aflăm apoi că pasajul de care s-au legat este cel privitor la așa numita ”moțiune ... citeste tot articolul Semnificatiile scandalului fraudei de la BacalaureatStefan Vlaston iulie 3, 2013 24 comentarii 2,283 Vizualizarihttp://www.contributors.ro/wp-content/uploads/userphoto/stefan-vlaston.jpg1. Toate fraudele din anii anteriori si de anul acesta au fost descoperite de catre procurori si ofiteri de politie. Niciodata de inspectori si/sau Corpul de Control al Ministrului Educatiei. Mai mult, aflam din referatul procurorilor ca inspectori, inclusiv sefa Inspectoratului Sector 6 erau la curent cu pregatirea fraudei si au participat la ea prin ... citeste tot articolul Despre o inerţie politică (şi constituţională): Preşedintele României parte a puterii executive.Madalin-Irinel Niculeasa iulie 3, 2013 2 comentarii 478 Vizualizarihttp://www.contributors.ro/wp-content/uploads/userphoto/madalin-irinel-niculeasa.jpgRevizuirea Constituţiei, procedură în curs a ridicat din nou în sfera discuţiilor apartenenţa (istorică în accepţiunea Consiliului Legislativ) a Preşedintelui României la puterea executivă. Îndrăzneală Comisiei de Revizuire a Constituţiei de a plasa instituţional, Preşedintele României în afara puterii executive a fost sancţionată atât politic cât şi juridic. Nici politic dar nici juridic explicaţiile nu ... citeste tot articolul Romania intr-un cerc de focAdrian Marius Dobre iulie 3, 2013 2 comentarii 1,051 Vizualizarihttp://www.contributors.ro/wp-content/uploads/userphoto/adrian-marius-dobew.jpgRomania se afla intr-un cerc de foc de instabilitate, in miezul unor miscari masive, ramanand astfel singura insula de stabilitate politica si economica. In Bulgaria situatia politica inca nu s-a asezat. Dupa demisia premierului Boiko Borisov, alegeri legislative anticipate si crearea unui guvern de tehnocrati sub conducerea economistului Plamen Oresarski, contestarile populare continua. In Turcia, ... citeste tot articolul
Scratone Reputație: 37 Postat Iulie 8, 2013 Oras:earth Oras:earth Postat Iulie 8, 2013 De ce va certati despre cum era atunci si cum este acum ? Ce vreti sa demonstrati ? Fiecare are tendinta sa catalogheze din punctul sau de vedere perioadele (aici fac strict referire la cei care au trait atunci). Pacat ca nu s-a pastrat ce era bun atunci si sa imbunatatim permanent. Am ales sa copiem de la altii din pacate multe lucruri negative (foarte putine pozitive) si am realizat un talmes balmes din care nici noi parca nu mai intelegem nimic. Frate oly ... pofta mare la clatite !
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Iulie 8, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 8, 2013 Pacat ca nu s-a pastrat ce era bun atunci si sa imbunatatim permanent. Am ales sa copiem de la altii din pacate multe lucruri negative (foarte putine pozitive) si am realizat un talmes balmes din care nici noi parca nu mai intelegem nimic.Ai pus punctul pe I (adica i mare)!
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 8, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iulie 8, 2013 O multime de lucruri tin doar de noi, sa facem sa fie la fel de bune ca pe vremuri . Inclusiv cum ne crestem copiii
Sexything Reputație: 11039 Postat Iulie 8, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Iulie 8, 2013 :clapp Cassy.Asta asa este.Cum educi copilul,asa il ai.Asta ar trebui sa stie fiecare parinte.Daca nu se ocupa suficient de mult de el,de educatia lui, atunci nu ar trebui sa il mire o notele mici ale copilului.
Scratone Reputație: 37 Postat Iulie 8, 2013 Oras:earth Oras:earth Postat Iulie 8, 2013 Am pus citatul asta si la proverbe, pilde, zicatori ... este in ton cred eu cu discutia de mai sus : ''Generaţiile noi tind să înveţe mereu mai puţin despre din ce în ce mai mult, până când, în final, vor şti nimic despre tot.''
liu80 Reputație: 108 Postat Iulie 8, 2013 Postat Iulie 8, 2013 Acum pe bune astia care nu au trait acea perioda nu pot sa inteleaga cum e sa inveti sa scrii cu manusi pe maini, sa-ti faci lectiile la lumina lumina lumanarii(fara sa stai la tara ), sa trebuiasca sa te scoli la ora 5 dimineata pentru un litru de lapte, si ca sa inchei va povestesc prima mea amintire. Era la circul foamei se bagase adidasi si a iesit cu bataie era prin 86(adidasii nu aveau nici o legatura cu pantofii sport). Probabil va place cafeaua atunci nu era se bea un zat facut din orz care se chema "nechezol". Cat despre cultura asta se rezuma la urarile de iarna ale lui Vadim.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum